Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.2.2008 21:41:22
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Sem pravkar zaključila z domačim fitnessom za krepitev ročnih mišic Upam, da bo za ta teden dovolj, ker nočem biti preveč nabildana Meni bi tudi v četrtek sedla Fontana, ja ! Glih prav sprehoda iz našega konca do tja, pa potem še kofi in obvezen čvek... Nočko...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.2.2008 21:46:54
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi scuba - ja sej če ti je zmanjkal prahu za brisat se pa priporočam - pa še poln pasjih dlak mamo Haha ti pa si za hece Še doma se z muko spravim in verjemi da volje nič ne ostane . Jutri pa mislimo nate in držim pesti za zagovor
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.2.2008 22:18:52
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka, mišic ni nikoli dovolj Hočem povedat da te vabim, da še moj kup zlikaš A mate še kak stol frej v četrtek?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.2.2008 23:06:21
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka tud k nam te povabim fitnisirat
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 7:38:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 7:59:48
|
|
|
|
lumpa6
|
o tale kavica pa dobr zgleda da dobr opravita
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 8:13:00
|
|
|
|
oktoberka
|
Jutro! Hvala za kavico! Nalin dobro opravita! Držim pesti! Rozmarinka moj kup cunj tud čaka.... Loh prideš takoj ko sestra odide Scuba prahu mam za izvoz... Loh dons namest na sprehod prideš k men pa še mal zdrgneš Uf, dans pa sem ena šaljivka, a? Šibam pod tuš.. da bom diškala
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 8:14:11
|
|
|
|
oktoberka
|
Aja, še to. Da nau katera zamerila nama s scubo, ker se sami meniva za špancir. Vse ste toplo vabljene da se nama pridružite, a ne Scuba?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 9:13:34
|
|
|
|
lumpa6
|
ne zamermo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 9:44:26
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, Nalin hvala za kavico in eno vzemita sabo na pregled. Oktoberka seveda so vse vabljene na šetnjo . Za prah pa kr okna na široko odpri, naredi prepih, pa ga bo mogoče odneslo ven
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 11:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 12:15:31
|
|
|
|
lumpa6
|
no vidiš da pomaga, ko ti pošiljamo pozitivne misli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 12:28:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 13:21:35
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Bejbe Bezigrada pozdravljene, Sem klepetala, klepetala, klepetala s sestro danes...če bo dež sva ga mi2 priklicali. Se opravičujeva vnaprej Vidim da ste imele ene nore ideje medtem ko me ni bilo on line. Če boste mene čakale vam bo zmečkana predla. Mislim da bi mi hitro dale odpoved Nalin: HB vsaj veste pri čem ste...držim pesti za izboljšanje ! MiRaNi: valjda je frei stol pri Fontani za vaju. Vam povem da bomo res kmalu Halo Tivoli rabile... Ljubljana: racunaj name naslednjic. Tokrat se nama zal ni izslo ! Lahko prirolaš mimo že v četrtek, Fontana je za poslovno stavbo Mercatorja na Dunajski.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 14:54:45
|
|
|
|
oktoberka
|
Če bo dež, gorje ti.. Na sprehodu je blo luštno, pa še novo turo sem spoznala! Hvala Scuba! Tale mamica brez rok je pa res super mamica! Kaj vse človek zmore- pol se pa mi kdaj za kej čist brezveznega obremenjujemo in žremo. Rozmarinka a ste že začeli z uvajanjem GH? Nalin, dobro da ste bolje! Smo pa res fejst mislile na vaju, da je pomagalo! Ljubljana upam da prideš v četrtek, da te spoznam. Zalbi, kako je šlo? Mirani, kako pa vaša 6. bolezen al kaj ste že imeli? Zarja bo pa jutri stara 4 mesece. Juhu!! Mormo praznovat Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 15:31:05
|
|
|
|
zalbi
|
Hej! Ej en čist čudn dan. Sem šla na faks - pa še preden stopim notr zvoni telefon - me je mentorica poklicala, da je ful zblela in da danes vse skupaj odpade- grrr - pa ful se mi je opravičevala in ful ji je blo hudo - je rekla, da je do zadnje minute mislila da bo vseen lahko prišla, ampak da tolk bruha da res ne more.... Hvala vsem da ste mislile name... n ja... zdaj lahko samo čakam da se bo spomnila kdaj bi midve to opravili... brrrr.... Ljubljana - mislim da se midve poznava... sošolka iz teologije! Četrtek - velja...oktoberka greva skupaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 15:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 16:54:34
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi je uspelo narediti še popoldansko sprehajalno turo preden se ulije dež, ki sem ga zjutraj klicala . Boljš da me ne bo na RR, če se res kaj pooblači MiRaNi: ti si zadnjič spraševala o sprehajalnih poteh kajne ?! Meni je luštno vozičkati tudi v Arboretumu Volčji potok. Smo bili dosedaj le 2x ampak bomo po moje kar večkrat ponovili, lepo v vseh letnih časih. Če imaš večje otroke pa je tam tudi eno igrišče, poleti pa je odprta tudi ena kavarna. Je pa vstopnina, mislim da nekaj eurov. Žalbi: Si predstavljam kako ti je !Komaj čakaš, da bo vse že za tabo, potem pa tole...izredno, izredno neugodno. GostaHrana: Kupila sem te Milupine riževe kosmiče, ki mu jih zvečer dajem v mleko. Jih pa ima ful rad ! Sedaj prebiram malo o GH in nameravam začeti s korenčkom (sok naribanega korenčka iztisnjen skozi kakšno gazo), potem naribana jabčka, banane etc. Čisto tako na easy, počasi, se nam ne mudi. Jutri pa v službo. Vam več o tem povem na četrtkovi kofici, ne bi o tem po forumu.You never know...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 16:58:07
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Še to...pogrešam našo KBM-ovsko Mony. Sem šla danes 2x po Einspilerjevi in gledala naokoli, nje in Zoje pa nikjer. Mony, prideš zraven v četrtek ? Greva lahko skupaj do Fontane, če imaš takrat čas...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 17:49:52
|
|
|
|
ljubljana
|
Kdaj ste pa zmenjene? Ob 13:00 imam namreč kontrolo pri pediatru. Zalbi: Pa ne morem verjet. Zima je trenirala mojega sina, ti si bila pa moja sošolka na TF. Na slikicah te nisem videla pa ne vem točno katera si. Sem bila včeraj v šopingu in sem kupla super stvari (joj kako tole paše če človek malo denarja zapravi )
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 17:51:27
|
|
|
|
ljubljana
|
Punce, danes bom gibanico pekla. Držite pesti, da bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 17:59:35
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberkaNa sprehodu je blo luštno, pa še novo turo sem spoznala! Hvala Scuba! Malenkost . Hvala vama z Zarjo za družbo, pa oprosti če sem preveč zatežila z našimi tožbami. Sem potem doma razmišljala da sem pretiravala.. se moram vsake toliko mal spihat . Rožmarinka če bo dež se raje skrij pred tropom BB. Zalbi matr tole ti pa verjamem da si bla jezna. Da se že psihično pripraviš potem pa ni nič s tega. Nalin ful sem vesela za vaju z Jonasom. Samo da je malček palček bolš
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 18:00:54
|
|
|
|
ljubljana
|
MMMMM [ Joj je tole dobr!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 18:01:47
|
|
|
|
mony5
|
Rožmarinka še sem tukaj, samo vas več ali manj samo berem! Danes sem pa bila na plavanju, za četrtek pa sem že dogovorjena! Pri nas je pa Zoja malo prehlajena zdaj je pa še kašljet začela tako da upam, da bo ok! vsem bolnim želim, da hitro ozdravijo!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?