|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice iz Bežigrada
23.10.2007 21:38:08   
MiRaNi
Živjo. Je še katera mamica iz tega konca? Sama sem namreč bolj nova na tem koncu (slabi 2 leti). Kje se kaj sprehajate? Sicer so se že začeli deževni dnevi ampak vseeno...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.2.2008 19:27:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice iz bežigrada
23.10.2007 22:08:24   
felicia
zdaj sem siccer vičanka ampak sem iz Bežigrada bila nekoč, pa bi  še kar bila mam nostalgijo.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 22:40:24   
Anonimen
Nisem iz Bezigrada, imam pa psa, ki ga je treba vsak dan sprehajat, sem pa iz Siske user posted image  

Jaz ponavadi delam tak krog, da grem pac mimo blokov cez zeleznico potem pa ali po Litostrojski (zoprno) na PST in tam cez do Verovskove in potem po Podmilscakovi in Drenikovi nazaj v Sisko, ali pa cez zeleznico po Verovskovi in potem po Podmilscakovi nazaj na Drenikovo.

Mir je v Bezigrajskem dvoru, samo je vseskup nic za setat, drugace kje okoli stadiona, na Verovskovi je na plocniku kul, nobene guzve, edino pac avtomobili konstanto tam vozijo. Drugace je pa PST fajn.

Ne vem iz katerega konca Bezigrada si, ampak npr. jaz grem pes iz Siske tudi do Savskega naselja - 40-45 min. Samo hodim skoz po Drenikovi in potem po Topniski, drugace je okrog Savske tudi kul krog, ali pa se malo po Zupancicevi jami. Pa od Savskega naselja do BTC-ja je meni kul - pac tam med hisami oz. po Kavcicvi do Bauhausa pa potem npr. po tisti ulici, kjer je Hofer (se ne spomnem zdajle imena) nazaj na Smartinko ali pa mimo zal. Ali pa seveda PST od Zal do BS3.

Tukaj sem se jaz pac vse s psom sprehajala. Je pa tezko kaj bolj natancno svetovat, ker je Bezigrad tolk velik in ne vem, v katero smer te naj posljem user posted image

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 19:06:05   
zima07
Jaz tudi!
Sedaj  smo kako leto pri Ruskem carju, prej 27 let v Bs3-ju...Sprehajamo se pa tukaj okoli-Glinskova, Bratovzeva ploscad, ali polja proti Siski ali naredimo kar pes obisk do babice in dedka, najveckrat se pa v avto vsedeva in greva v Tivoli, na Roznik, v Mostec...Iz katerega konca si pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 21:33:08   
MiRaNi
Pri občini. Ko greve na sprehod ponavadi bluzim okoli župančičeve jame ali pa do popa tv-ja.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 21:41:22   
Žabika
Olja, tudi jaz sem doma pri Občini!!! Očitno sva sosedi.

Jaz se sprehajam tukaj naokoli, ali pa se vsedem v avto, ali pa grem z busom do mesta, pa potem v Tivoli. Če grem za eno urco tukaj naokoli grem po Linhartovi pa levo pred bike parkom, pa mimo PopTV-ja in vrtičkarjev do PST-ja, tam en krog po polju in nazaj po Kranjčevi in Linhartovi. Prijeten krog, sploh če ti dela družbo kuža. user posted image
Res luštno in mirno je v Bežigrajskem dvoru, dobra varjanta je pa tudi krog po Savskem naselju.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2007 9:31:26   
oktoberka
No, da se še jaz pofočkam. Jaz sem iz Ruskega carja, natančneje iz Glinškove ploščadi. Loh bi se kfaj kej zmenile me "Bežigrajčanke" pa šle skupi na kakšen sprehod. Kok mate pa stare user posted image ?
Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 9:44:45   
Kalina
JSt sm iz Savskega naselja, kar spada pod obcino Bezigraduser posted image  

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2007 14:14:17   
bačko
Oktoberka jaz pa sem nekoč živela na Glinškovi ploščadi.Na 16!

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 19:46:31   
MiRaNi
Moja je stara 3,5 mesece. Ja lahko gremo na kakšen sprehodek. Danes sem hotela ven čeprav je bilo oblačno. No pa vse prištimam. Oblečem njo pa sebe pa hitr po voziček,... Odprem vrata od bloka in DEŽ. Pa smo šli nazaj med igračke.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 9:06:38   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

No, da se še jaz pofočkam. Jaz sem iz Ruskega carja, natančneje iz Glinškove ploščadi. Loh bi se kfaj kej zmenile me "Bežigrajčanke" pa šle skupi na kakšen sprehod. Kok mate pa stare user posted image ?
Lp

Jaz tudi!!! Iz Glinskove...Na kateri stevilki pa si? Nasa user posted image  je stara 9,5 mesecev...Ja, gremo enkrat na kak sprehod....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 10:01:44   
scubadiver
Pa se še jaz pofočkam kot še ena "priseljena bežigrajčanka". Sem iz Stožic, zraven hiprodroma. Tako da jaz za sprehode uporabljam Hipodrom al pa grem do Žal recimo pa iz Žal do POP TV-ja.. tam nekje okoli. Moj user posted image  še čaka na izselitev, kar pa bo itak kmalu. Sam čez zimo se verjetno prav ogromno še ne bomo sprehajali. No, odvisno od zime...

Bi pa izkoristila tole temo še za eno vprašanje.. Kje imaste otročke v vrtcu oz me zanima za jasli in katerega pediatra ste izbrale, ter seveda kako ste zadovoljne?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2007 10:36:54   
petrinja
oooooooooooo vidim, da nas je pa veliko iz Glinškoveuser posted image user posted image . Jaz sem včasih živela tam-na 20. tako da ziher kakšno poznamuser posted image . zdej sem pa v šiški.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2007 10:38:56   
Anonimen
Konec Črnuč uradno tudi še spada pod bežigrajsko občino... user posted image

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2007 17:15:43   
MiRaNi
scubadiver: Za vrtec ti še ne morem nič svetovat, ker še ne hodimouser posted image . Kar pa se tiče pediatrinje pa hodimo v ZD Bežigrad k dr. Rus. Bili smo sicer šele 2X ampak se mi zdi kar ok. Tudi jaz sem že enkrat spraševala za nasvet glede pediatrov v ZD Bežigrad pa nisem dobila nobenega odgovorauser posted image . Tako da sem na blef izbrala eno. Pa sem zadovoljna. Zaenkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2007 17:35:21   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Konec Črnuč uradno tudi še spada pod bežigrajsko občino... user posted image

tut mi smo iz Črnuč user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2007 17:37:06   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

scubadiver: Za vrtec ti še ne morem nič svetovat, ker še ne hodimouser posted image . Kar pa se tiče pediatrinje pa hodimo v ZD Bežigrad k dr. Rus. Bili smo sicer šele 2X ampak se mi zdi kar ok.

tut najina pediatrinja je dr.Rusova..Sicer smo bli tut šele 2 x pri njej,jutri ko imamo prvo cepljenje gremo tretjič tja ampak jo morm res pohvalt.Super je,vse lepo razloži,si vzame čas...same pohvaleuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2007 17:43:32   
scubadiver
Sisy in MiRaNi najlepša hvala za odgovore okoli pediatra. Tolk da se mi bo vsaj za silo sanjalo na koga naj se obrnem.

Upam da mi katera svetuje še za jasli pa sem že zmagala user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2007 18:21:15   
zima07
Mi hodimo k Dr. Mikec Darji (privat, s koncesijo, blizu OS Danile KUmar), v vrtec pa gre po novem letu..in sicer v Ciciban-a, enota Pastircki...mislim, da je kar dobra izbira...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.11.2007 18:38:51   
Anonimen
Je še katera mamica iz tega konca?

Jaz sem Rugljeva soseda. Ko sem prišla, se mu je... da ne rečem, kaj. user posted image
Kje se kaj sprehajate?

Načeloma samo po naši parceli, pa še to z muko. Mi smo zapečkarji. user posted image
Kok mate pa stare user posted image ?

Eden 2 leti, eden pa 10 let. Nobeden ni več user posted image . user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
katerega pediatra ste izbrale, ter seveda kako ste zadovoljne?

Dr. Alenka Ramovš iz ZD Črnuče. Pediatrinja obeh mojih otrok od rojstva, torej že 10 let. Super zadovoljna - in z njo in z njeno pomočnico.

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.11.2007 18:43:10   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Mi hodimo k Dr. Mikec Darji (privat, s koncesijo, blizu OS Danile KUmar), v vrtec pa gre po novem letu..in sicer v Ciciban-a, enota Pastircki...mislim, da je kar dobra izbira...

LP

A s pediatrinjo ste zadovoljni? Sem slišala kar nekaj pohval, nisem je pa še klicala če sprejema nove paciente. Zima, a si si ti vrtce kej prej ogledala? Si videla še kakšnega drugega tod okoli?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2007 13:21:01   
oktoberka
Ah, vrtci Ciciban so itak zakon!!!user posted image user posted image user posted image
Js delam tam in ti iz izkušenj povem da so super!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2007 16:43:34   
scubadiver

Ah, vrtci Ciciban so itak zakon!!!user posted image user posted image user posted image
Js delam tam in ti iz izkušenj povem da so super!user posted image

Tile tvoji smeškoti so mi pa prav sumljivi, da skor ne vem a bi ti verjela al je blo mišljeno s sarkazmom user posted image . jaz pa pred težko odločitvijo v kater vrtec naj vpišem našo malčico ko bo čas za to...

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2007 19:14:57   
oktoberka
Tile tvoji smeškoti so mi pa prav sumljivi, da skor ne vem a bi ti verjela al je blo mišljeno s sarkazmom . jaz pa pred težko odločitvijo v kater vrtec naj vpišem našo malčico ko bo čas za to...

Ni panike. Tile smeškoti so bolj tko, ker se tok hvalim...
Ne, meni je Ciciban pač fin. Sploh enota Ajda in Lenka na Baragovi, pa tudi Čebelica. Npr. pri Pastirčkih me moti ker je za moje pojme premajhna enota, pa še nimajo nobenga pametnega igrišča.. Je pa res da ga mam pod blokom, sem pa dala vlogo vseeno najprej v Ajdo, potem pa šele v Pastirčke.

Moreš se pa itak sama odločit.

Če imaš pa kašno vprašanje, mi pa miši na zs in če bom le lahko ti bom odgovorila.

Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2007 20:29:05   
urška76
Še ena user posted image  Mi smo sicer že v vrtcu pa vseeno. savsko naselje je super za sprehajat poleti, ker ma dost sence. Pediatrinjo mava dr. Gradiškovo v ZD Bežigrad. Je fajna, pa njena sestra tud. Pa full si otroke zapomnita, čeprav nismo prav veliko tam. Na srečo. V vrtcu sta pa v Mladem rodu, enota Veternica. Meni je super. Vzgojiteljice imata oba super. Tamala me po enem mesecu že skor spodi (sej ne vem kateri smajli bi kle prov pršu user posted image  ali user posted image ). Pa veliko igrišče imajo zunaj s senco. Ja pa oba obrajtata tud ostale vzgojiteljice, tko da se očitno dobr počutita.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.