|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
14.2.2008 10:11:12   
Rozmarinka
Lumpa: ti napisem kaj je bilo pri drugi druzini na Malih vragcih, ko bom imela malo vec minutk, danes popoldne ali zvecer, ok ?!

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.2.2008 10:13:33   
ljubljana
Brez skrbi, sem jo toliko napekla da jo je za izvoz. Ej rožmarinka, da ne boš zamudilauser posted image user posted image , k je ura že10:10.

Neposredna povezava do sporočila: 827
14.2.2008 10:13:41   
scubadiver
Rožmarinka Lana ni čist dobr ponovila noči od včeraj. Si je vzela ob pol petih pavzo user posted image  tako da mislim, da inštrukcij še ne more dajat.

Punce krasno se imejte na čveku. jest pa pičim na zbilje čvekat z novembrkami user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 828
14.2.2008 10:23:00   
Rozmarinka
Jebela cesta, Mirani je online pa sem mislila da imam se ful cajta saj sem z njo najprej zmenjenja.user posted image  Sem si mislila...kaj cem hitet ce ona gor visi...Zgleda da se je pozabila log off.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.2.2008 13:11:05   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Lumpa: ti napisem kaj je bilo pri drugi druzini na Malih vragcih, ko bom imela malo vec minutk, danes popoldne ali zvecer, ok ?!

okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 830
14.2.2008 15:41:24   
MiRaNi

Rozmarinka, vseeno si bila skoraj točnauser posted image  

Me pa zanima koliko časa potrebujete, da se pripravite za ven. Meni se zdi, da ga jaz kar veliko. Oblečem sebe pa Niko pa po voziček pa....

Ljubljana: HVALA za gibanico. Bila je odlična! Saj si mi rekla, da sem ti znana, a ne? jaz sem te videla pred 14 dnevi , ko sem se sprehajala z Andrejo (moja soseda) ti pa si bila na drugi strani ceste na rolerjih. Srečale pa smo se v bližini stadiona. Mogoče si se ustavila ravno pred svojo hišouser posted image  Takoj sem pomislila: tale je pa dobra, jaz komaj samo sebe ''vozim'' na rolerjih kaj bi šele bilo, če bi imela še voziček. 100% karamboluser posted image user posted image

Nalin: žal mi je, da Jonasu ni bolje. Držim pestiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.2.2008 17:04:11   
Rozmarinka
Super vas je bilo spet videti, ženske ! Prav luštno smo se imeli, nekatere pa smo seveda pogrešali !

Nalin, oktoberka nam je povedala, da sta žal spet na infekcijski. Kaj naj rečem...objem za vaju in da bi bilo čimprej bolje !  

Scuba: ste novemberke nahranile vse labode Zbiljskega jezera ?

Pa mojega user posted image  za desert čaka gibanica ki jo je pripravila Ljubljana. Po moje bo končno priznal, da imam od RR same koristiuser posted image user posted image Ljubljana, thanx again.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.2.2008 18:31:43   
scubadiver
Rožmarinka smo futrale kar vsaka svojega labodka, so vsi malčki vmes ratali lačni ker smo se mamice kar zasedele na sončku user posted image . Luštno smo se imele.

MI je žal da sem zamudila bežigrajski zmenek, predvsem da sem zamudila ljubljansko gibanico user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 833
14.2.2008 22:20:23   
ljubljana
Naš Jakob se je v enem mesecu zredil za 1200g in zrasel za 5cm. Sedaj je velik 59,5 in težak 5650g. Očitno imam kljub vsemu njegovemu polivanju in bruhanju še vedno dovolj mleka.

Zdaj moram pa še user posted image . Joj sovražim tole posodo. Pa še sebe moram user posted image  pa se mi ne da se bom kmalu v enga user posted image  spremenila.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.2.2008 8:44:11   
oktoberka
Dobro jutro!  Mi smo mel pa dons ponoč žurke na vsako uro. Ne vem kaj ji je zadnje dniuser posted image   Mogoče zobki?!?!?!
Sam nč ni vidtuser posted image

Dons mava p- cepljenje. Upam da bo prestala tako kot zadnjič (brez joka in še pol je 2 dni samo spala)user posted image

Ej glede tistega ko smo se pogovarjale, da ti kao nej bi pripadala ena ura zaradi dojenja.. Sem se z mami pogovarjala, pa je rekla da ti pripada ura, samo med delovnim časom, na delovnem mestu, pa zagotovit ti morajo prostor, ker podojiš. In lih to je haklc. Otroka itak nimš v službi s sabo, tako da ga pač tud podojit ne morešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taki so naši zakoni!user posted image

Tko da mislm da vam ne bo ratal se zment za tisto plačano uro, da bi šle lahko prej domov na račun dojenja. Na žalost.

Zdej pa letim pod tuš, morm še glavo umit, pol pa ob 10h morm začet rihtat Zarjo in pol šibava! Držite pesti za pikico v ritko!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.2.2008 8:53:22   
MiRaNi
Dobro jutro! A je kdo za user posted image ?

Kam ste skrile sonce? A smo včeraj preveč čvekale?

Oktoberka: Dobro opravite

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.2.2008 10:06:05   
Rozmarinka
Dobro jutrce ženske ! Še dobro da smo se dobile včeraj !!!
Poglejte ven kakšno vreme bi danes imele !
user posted image

Drugače pa pričakujem prijateljico na kavo zdajle. Pričakuje tretjega otročka, spet fantka. Ta je tista, ki pravi da bodo testasteron izvažali user posted image

Mirani: pri meni je na začetku trajalo in trajalo da sem naju zrithala za sprehod. Pa vedno sem pozabila dudo, ali telefon, ali očala. Skratka cel projekt. Zdaj pa mi je postalo rutina in mislim da več kot 15 minut ne traja.

Oktoberka: naš je pri ene 3,5-4 mesecih tudi imel eno zelo zelo sitno obdobje. Slinil se je tako, da bi ga lahko preoblačila vsako uro, ne pretiravam ! Pa gel sem mu kupila za zobke, grizala in skoz gledala kje je kakšen zob. Je že mesec mimo od tega in ga še nismo dočakaliuser posted image
Ljubljana: Za super težo in cm.Jakobu futrčka ne manjkauser posted image user posted image
Vidim da ti smile-i laufajo! Kje pa ti tiste slikce dobiš ?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.2.2008 10:07:23   
Rozmarinka
Oktoberka: srečno na cepljenju ! Poročaj kako je prenesla !

Mirani: thanx za kofi. Jaz bi še kaj sladkega,če katera pečeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
15.2.2008 10:26:20   
MiRaNi
Rozmarinka: Odkar Niko vse zanima ful težko kaj spečem. Če jo vzamem k sebi v kuhinjo po pol ure hoče da se z njo igram. Vidi, da mam drugo delo pa mi hoče pomagatuser posted image  Ampak ne vem kakšni piškoti bi ven prišliuser posted image . Tut zdejle jo imam pri sebi pa skoz hoče tipkat. Tko, da če bo kdaj kaj čudnega napisanega, veste kdo je on lineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
15.2.2008 12:30:31   
ljubljana
Jaz sem pa danes ob 11:00 vstala in sem bila jezna na user posted image ker net ni hotel delat. Potem sem Jakobauser posted image in  user posted image   , zdaj pa veselo user posted image .

Slikce pa dobim na tistih linkih, ki jih je Lumpa napisala.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 840
15.2.2008 13:04:42   
lumpa6
Dobro jutro! Mi smo mel pa dons ponoč žurke na vsako uro. Ne vem kaj ji je zadnje dni Mogoče zobki?!?!?!
Sam nč ni vidt

mi imamo isti problem, doji se na vsako uro sam tečnar , roke imam že do kolen, zobkou pa ni vidt

včeraj sem mu dala kašico , ker sm misla da moje mleko ni dovolj pa je blo istouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
15.2.2008 13:46:52   
oktoberka
Čau bejbe!

Midve sva nazaj! Sav bli končno pohvaljeni! Juhu!Dolga je 65cm, težka pa 5860g! v 14. dneh se je zredila 410g! Bravo js! Jo futram kt da bi blo zastonj!user posted image
No, cepljenje je kar dobr prenesla, mal je zakričala, pa je pol takoj nehala, pa se naprej začela valit.user posted image

No, mleko lahko začnem gostiti z žitno kašico, kar bo veliko ceneje kot Aptamil AR! Sem povedala da bo že 14 dni sam po žlici jedla in da zdej 2 dni, odkar je dopolnila 4 mesece, da ji dam jabolčno kašico, 2 žlički in da kar je,pa da ona bi še, sam se ji upam dat in da zaenkrat se mi ni zdel da bi imela kakšne probleme. Pa je rekla da če je pa tok lepo sprejela žličko, da pa komot začnem kar dodajat, tud glede na to da ne dojim in ji lahko postopama začnem dodajat kašice za kosilo. Nej bi na obrok pojedla okoli 120ml. Je rekla da eni otroci ful hitro sprejmejo žličko, drugi pa ful dolgo ne.
Tko da sem kar vesela!user posted image user posted image
Prejle sem ji pa dala 7 žličk in je vse zmazala, zdej pa čakam če bo kakšna reakcija. Upam da ne.

Pogledala je za zobke in rekla da ni še nobenega na vidiku. Tko da bo očitno menstruacijo dobilauser posted image

Šibam zdej kuhat!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 842
15.2.2008 14:18:21   
Rozmarinka
Helou! S prijateljico cvekala do sedaj, zdajle se kosila lotim, potem pa bomo videli ce bo volja za ven...me kar neki danes ima da bi bila lepo na toplem, z malckom na kavcu in kakavom pred sabo. Vceraj ste omenjale eno zadevo za izboljsavo krvne slike. Moji frendici nisem znala povedati kaj tocno je...bi se kateri dalo napisati, plis ?!

Lumpa: Obljuba dela dolg torej obnova druge druzine sredinih Vragcev. Slo je za kar 4letno puncko, ki je pri svoji starosti se vedno lulala v posteljo in mocila hlacke, tepla mami, se dojila in bila kar agresivna. No, ko se proucili obnasanje obeh starsev so ugotovili, da ji oce veliko popusca in daje pozornost takrat, ko je mala imela izpade. Dojila se je tako dolgo (kljub temu da mamica ni zelala vec dojiti) ker je bil edino takrat mir, oci pa je mamo spodbujal naj jo ze podoji, saj so le na tak nacin umirili/utisali malo. Ukrepi: na wc so jo spodbudili hodit tako, da so kupili cel kup lepe wc otroske opreme, pa vsakic ko je sla tja lulat je dobila nalepko. Dojenje so odpravili, saj sta mama in oce (tokrat oba!) vztrajala, da je prevelika. Agresijo oz. njene izpade pa so skusali obvladati z "ohlajanjem"  (za izpad ni dobila pozornosti temvec je morala v svojo sobo).

Zdaj bom pa nehala, da ne boste le mene braliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
15.2.2008 14:20:50   
Rozmarinka
Hahaha...a Zarja bo menstruacijo dobila ? No, potem jo bo mojuser posted image tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
15.2.2008 15:12:51   
ljubljana
Vitaminski preparati se imenujejo Floradix, dobiš jih pa v vsaki lekarni in v Dm-ju. Imajo jih več vrst odvisno od tega ali želiš izboljšati količino mg, fe... 

Neposredna povezava do sporočila: 845
15.2.2008 15:19:16   
ljubljana
Evo trak za nošenje

http://www.didymos.de/english/index.php

user posted image
user posted image  

Pa še jaz imam original katalog kjer je še več načinov za nošenje.

Če mi posredujete e-naslov vam pošljem v e-obliki (navodila+načine nošenja)

Neposredna povezava do sporočila: 846
15.2.2008 15:22:01   
MiRaNi
Mi smo pa bili kjub slabemu vremenu eno uro zunaj. Ampak ne vem, če je bila to pametna ideja, ker ji zdej iz nosa teče. Sicer samo iz ene nosnice. En smrkelj sem prepozno opazila pa ga je kar lepo pohrustala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
15.2.2008 17:16:24   
ljubljana
Sem govorila z Nalin. Lepo se vam vsem zahvaljuje za vzpodbudne misli in želje. Z jonason ni zaenkrat še nič bolje, je bil na kisiku celo noč in danes cel dan poleg tega dobiva tudi ventolin, vendar se saturacija ne izboljšuje in tako ne more biti brez dodatnega kisika. Vzeli so kri in se trudijo ugotoviti, kaj bi lahko povzročalo tako nizko stanje kisika. Notri bosta pa ostala toliko časa, dokler ne bodo ugotovili kaj je narobe.

Toliko za enkrat. Nalin bo takoj, ko kaj izve sporočila, upam da čim boljše, novice.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.2.2008 17:24:23   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Sem govorila z Nalin. Lepo se vam vsem zahvaljuje za vzpodbudne misli in želje. Z jonason ni zaenkrat še nič bolje, je bil na kisiku celo noč in danes cel dan poleg tega dobiva tudi ventolin, vendar se saturacija ne izboljšuje in tako ne more biti brez dodatnega kisika. Vzeli so kri in se trudijo ugotoviti, kaj bi lahko povzročalo tako nizko stanje kisika. Notri bosta pa ostala toliko časa, dokler ne bodo ugotovili kaj je narobe.

Toliko za enkrat. Nalin bo takoj, ko kaj izve sporočila, upam da čim boljše, novice.

user posted image user posted image user posted image pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se zboljša

Neposredna povezava do sporočila: 849
15.2.2008 17:28:25   
lumpa6
Pogledala je za zobke in rekla da ni še nobenega na vidiku. Tko da bo očitno menstruacijo dobila

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?