Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:11:12
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa: ti napisem kaj je bilo pri drugi druzini na Malih vragcih, ko bom imela malo vec minutk, danes popoldne ali zvecer, ok ?!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:13:33
|
|
|
|
ljubljana
|
Brez skrbi, sem jo toliko napekla da jo je za izvoz. Ej rožmarinka, da ne boš zamudila , k je ura že10:10.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:13:41
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka Lana ni čist dobr ponovila noči od včeraj. Si je vzela ob pol petih pavzo tako da mislim, da inštrukcij še ne more dajat. Punce krasno se imejte na čveku. jest pa pičim na zbilje čvekat z novembrkami
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:23:00
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jebela cesta, Mirani je online pa sem mislila da imam se ful cajta saj sem z njo najprej zmenjenja. Sem si mislila...kaj cem hitet ce ona gor visi...Zgleda da se je pozabila log off.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 13:11:05
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Lumpa: ti napisem kaj je bilo pri drugi druzini na Malih vragcih, ko bom imela malo vec minutk, danes popoldne ali zvecer, ok ?! ok
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 15:41:24
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka, vseeno si bila skoraj točna Me pa zanima koliko časa potrebujete, da se pripravite za ven. Meni se zdi, da ga jaz kar veliko. Oblečem sebe pa Niko pa po voziček pa.... Ljubljana: HVALA za gibanico. Bila je odlična! Saj si mi rekla, da sem ti znana, a ne? jaz sem te videla pred 14 dnevi , ko sem se sprehajala z Andrejo (moja soseda) ti pa si bila na drugi strani ceste na rolerjih. Srečale pa smo se v bližini stadiona. Mogoče si se ustavila ravno pred svojo hišo Takoj sem pomislila: tale je pa dobra, jaz komaj samo sebe ''vozim'' na rolerjih kaj bi šele bilo, če bi imela še voziček. 100% karambol Nalin: žal mi je, da Jonasu ni bolje. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 17:04:11
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Super vas je bilo spet videti, ženske ! Prav luštno smo se imeli, nekatere pa smo seveda pogrešali ! Nalin, oktoberka nam je povedala, da sta žal spet na infekcijski. Kaj naj rečem...objem za vaju in da bi bilo čimprej bolje ! Scuba: ste novemberke nahranile vse labode Zbiljskega jezera ? Pa mojega za desert čaka gibanica ki jo je pripravila Ljubljana. Po moje bo končno priznal, da imam od RR same koristi Ljubljana, thanx again.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 18:31:43
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka smo futrale kar vsaka svojega labodka, so vsi malčki vmes ratali lačni ker smo se mamice kar zasedele na sončku . Luštno smo se imele. MI je žal da sem zamudila bežigrajski zmenek, predvsem da sem zamudila ljubljansko gibanico
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 22:20:23
|
|
|
|
ljubljana
|
Naš Jakob se je v enem mesecu zredil za 1200g in zrasel za 5cm. Sedaj je velik 59,5 in težak 5650g. Očitno imam kljub vsemu njegovemu polivanju in bruhanju še vedno dovolj mleka. Zdaj moram pa še . Joj sovražim tole posodo. Pa še sebe moram pa se mi ne da se bom kmalu v enga spremenila.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 8:44:11
|
|
|
|
oktoberka
|
Dobro jutro! Mi smo mel pa dons ponoč žurke na vsako uro. Ne vem kaj ji je zadnje dni Mogoče zobki?!?!?! Sam nč ni vidt Dons mava p- cepljenje. Upam da bo prestala tako kot zadnjič (brez joka in še pol je 2 dni samo spala) Ej glede tistega ko smo se pogovarjale, da ti kao nej bi pripadala ena ura zaradi dojenja.. Sem se z mami pogovarjala, pa je rekla da ti pripada ura, samo med delovnim časom, na delovnem mestu, pa zagotovit ti morajo prostor, ker podojiš. In lih to je haklc. Otroka itak nimš v službi s sabo, tako da ga pač tud podojit ne moreš Taki so naši zakoni! Tko da mislm da vam ne bo ratal se zment za tisto plačano uro, da bi šle lahko prej domov na račun dojenja. Na žalost. Zdej pa letim pod tuš, morm še glavo umit, pol pa ob 10h morm začet rihtat Zarjo in pol šibava! Držite pesti za pikico v ritko!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 8:53:22
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro! A je kdo za ? Kam ste skrile sonce? A smo včeraj preveč čvekale? Oktoberka: Dobro opravite
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 10:06:05
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Dobro jutrce ženske ! Še dobro da smo se dobile včeraj !!! Poglejte ven kakšno vreme bi danes imele ! Drugače pa pričakujem prijateljico na kavo zdajle. Pričakuje tretjega otročka, spet fantka. Ta je tista, ki pravi da bodo testasteron izvažali Mirani: pri meni je na začetku trajalo in trajalo da sem naju zrithala za sprehod. Pa vedno sem pozabila dudo, ali telefon, ali očala. Skratka cel projekt. Zdaj pa mi je postalo rutina in mislim da več kot 15 minut ne traja. Oktoberka: naš je pri ene 3,5-4 mesecih tudi imel eno zelo zelo sitno obdobje. Slinil se je tako, da bi ga lahko preoblačila vsako uro, ne pretiravam ! Pa gel sem mu kupila za zobke, grizala in skoz gledala kje je kakšen zob. Je že mesec mimo od tega in ga še nismo dočakali Ljubljana: Za super težo in cm.Jakobu futrčka ne manjka Vidim da ti smile-i laufajo! Kje pa ti tiste slikce dobiš ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 10:07:23
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Oktoberka: srečno na cepljenju ! Poročaj kako je prenesla ! Mirani: thanx za kofi. Jaz bi še kaj sladkega,če katera peče
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 10:26:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: Odkar Niko vse zanima ful težko kaj spečem. Če jo vzamem k sebi v kuhinjo po pol ure hoče da se z njo igram. Vidi, da mam drugo delo pa mi hoče pomagat Ampak ne vem kakšni piškoti bi ven prišli . Tut zdejle jo imam pri sebi pa skoz hoče tipkat. Tko, da če bo kdaj kaj čudnega napisanega, veste kdo je on line
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 12:30:31
|
|
|
|
ljubljana
|
Jaz sem pa danes ob 11:00 vstala in sem bila jezna na ker net ni hotel delat. Potem sem Jakoba in , zdaj pa veselo . Slikce pa dobim na tistih linkih, ki jih je Lumpa napisala.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 13:04:42
|
|
|
|
lumpa6
|
Dobro jutro! Mi smo mel pa dons ponoč žurke na vsako uro. Ne vem kaj ji je zadnje dni Mogoče zobki?!?!?! Sam nč ni vidt mi imamo isti problem, doji se na vsako uro sam tečnar , roke imam že do kolen, zobkou pa ni vidt včeraj sem mu dala kašico , ker sm misla da moje mleko ni dovolj pa je blo isto
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 13:46:52
|
|
|
|
oktoberka
|
Čau bejbe! Midve sva nazaj! Sav bli končno pohvaljeni! Juhu!Dolga je 65cm, težka pa 5860g! v 14. dneh se je zredila 410g! Bravo js! Jo futram kt da bi blo zastonj! No, cepljenje je kar dobr prenesla, mal je zakričala, pa je pol takoj nehala, pa se naprej začela valit. No, mleko lahko začnem gostiti z žitno kašico, kar bo veliko ceneje kot Aptamil AR! Sem povedala da bo že 14 dni sam po žlici jedla in da zdej 2 dni, odkar je dopolnila 4 mesece, da ji dam jabolčno kašico, 2 žlički in da kar je,pa da ona bi še, sam se ji upam dat in da zaenkrat se mi ni zdel da bi imela kakšne probleme. Pa je rekla da če je pa tok lepo sprejela žličko, da pa komot začnem kar dodajat, tud glede na to da ne dojim in ji lahko postopama začnem dodajat kašice za kosilo. Nej bi na obrok pojedla okoli 120ml. Je rekla da eni otroci ful hitro sprejmejo žličko, drugi pa ful dolgo ne. Tko da sem kar vesela! Prejle sem ji pa dala 7 žličk in je vse zmazala, zdej pa čakam če bo kakšna reakcija. Upam da ne. Pogledala je za zobke in rekla da ni še nobenega na vidiku. Tko da bo očitno menstruacijo dobila Šibam zdej kuhat! Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 14:18:21
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou! S prijateljico cvekala do sedaj, zdajle se kosila lotim, potem pa bomo videli ce bo volja za ven...me kar neki danes ima da bi bila lepo na toplem, z malckom na kavcu in kakavom pred sabo. Vceraj ste omenjale eno zadevo za izboljsavo krvne slike. Moji frendici nisem znala povedati kaj tocno je...bi se kateri dalo napisati, plis ?! Lumpa: Obljuba dela dolg torej obnova druge druzine sredinih Vragcev. Slo je za kar 4letno puncko, ki je pri svoji starosti se vedno lulala v posteljo in mocila hlacke, tepla mami, se dojila in bila kar agresivna. No, ko se proucili obnasanje obeh starsev so ugotovili, da ji oce veliko popusca in daje pozornost takrat, ko je mala imela izpade. Dojila se je tako dolgo (kljub temu da mamica ni zelala vec dojiti) ker je bil edino takrat mir, oci pa je mamo spodbujal naj jo ze podoji, saj so le na tak nacin umirili/utisali malo. Ukrepi: na wc so jo spodbudili hodit tako, da so kupili cel kup lepe wc otroske opreme, pa vsakic ko je sla tja lulat je dobila nalepko. Dojenje so odpravili, saj sta mama in oce (tokrat oba!) vztrajala, da je prevelika. Agresijo oz. njene izpade pa so skusali obvladati z "ohlajanjem" (za izpad ni dobila pozornosti temvec je morala v svojo sobo). Zdaj bom pa nehala, da ne boste le mene brali
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 14:20:50
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Hahaha...a Zarja bo menstruacijo dobila ? No, potem jo bo moj tudi
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 15:12:51
|
|
|
|
ljubljana
|
Vitaminski preparati se imenujejo Floradix, dobiš jih pa v vsaki lekarni in v Dm-ju. Imajo jih več vrst odvisno od tega ali želiš izboljšati količino mg, fe...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 15:19:16
|
|
|
|
ljubljana
|
Evo trak za nošenje http://www.didymos.de/english/index.php Pa še jaz imam original katalog kjer je še več načinov za nošenje. Če mi posredujete e-naslov vam pošljem v e-obliki (navodila+načine nošenja)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 15:22:01
|
|
|
|
MiRaNi
|
Mi smo pa bili kjub slabemu vremenu eno uro zunaj. Ampak ne vem, če je bila to pametna ideja, ker ji zdej iz nosa teče. Sicer samo iz ene nosnice. En smrkelj sem prepozno opazila pa ga je kar lepo pohrustala.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 17:16:24
|
|
|
|
ljubljana
|
Sem govorila z Nalin. Lepo se vam vsem zahvaljuje za vzpodbudne misli in želje. Z jonason ni zaenkrat še nič bolje, je bil na kisiku celo noč in danes cel dan poleg tega dobiva tudi ventolin, vendar se saturacija ne izboljšuje in tako ne more biti brez dodatnega kisika. Vzeli so kri in se trudijo ugotoviti, kaj bi lahko povzročalo tako nizko stanje kisika. Notri bosta pa ostala toliko časa, dokler ne bodo ugotovili kaj je narobe. Toliko za enkrat. Nalin bo takoj, ko kaj izve sporočila, upam da čim boljše, novice.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 17:24:23
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Sem govorila z Nalin. Lepo se vam vsem zahvaljuje za vzpodbudne misli in želje. Z jonason ni zaenkrat še nič bolje, je bil na kisiku celo noč in danes cel dan poleg tega dobiva tudi ventolin, vendar se saturacija ne izboljšuje in tako ne more biti brez dodatnega kisika. Vzeli so kri in se trudijo ugotoviti, kaj bi lahko povzročalo tako nizko stanje kisika. Notri bosta pa ostala toliko časa, dokler ne bodo ugotovili kaj je narobe. Toliko za enkrat. Nalin bo takoj, ko kaj izve sporočila, upam da čim boljše, novice. pa veliko da se zboljša
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.2.2008 17:28:25
|
|
|
|
lumpa6
|
Pogledala je za zobke in rekla da ni še nobenega na vidiku. Tko da bo očitno menstruacijo dobila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?