Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:20:46
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa: kaj je tista fora z racjigradom ? Sem malo pogledala pa ne štekam fore. Saj si me videla, sem blond igra gradnje svojega mesta več klikov večje je, od kmeta do velemesta
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:30:58
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa: aja to je to (racjigrad). Sem mislila, da si se vrgla v poslovne vode in prodajas nepremicnine Ljubljana: meni so ti smile- tudi ful dobri ! Zadnjič je lumpa pripopala dva linka kjer jih najdes, jaz sem si shranila le enega, pa se tega nisem do konca pogledala, ker jih je toliko...evo link http://www.cosgan.de/smilie.php
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:46:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: dogovorjeno! Ostale: se vidimo jutri
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:48:44
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Scuba: A daje mogoče Lana inštrukcije "kako prespati noč" ? Tle pri nas imamo enega, ki bi rabil tečaj, lekcija bi bila po moje premalo Lana daje inštrukcije, ampak nimaš ti tolk dnarja da to plačaš - Šala sej veš a ne? Smo pa novembrke jutri zmenjene prav na Zbilju. Se prav veselim kofetkat na sončku ob jezeru. Komaj čakam.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:52:05
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Scuba: mam, eurčke, mam. Šparam zadnjih 4mesece in pol zlo intenzivno A KBM-evke nimamo nič popusta ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:57:56
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Scuba: mam, eurčke, mam. Šparam zadnjih 4mesece in pol zlo intenzivno A KBM-evke nimamo nič popusta ? Bom vprašala Lano jutri če da kej popusta, danes že ponavlja lekcijo in pančka
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 21:02:40
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Scuba: Naš ima tudi spalno lekcijo zdajle, samo kaj ko ima potem zelo hitro odmor
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 21:05:49
|
|
|
|
scubadiver
|
Haha Rožmarinka, bom vidla kdaj si bo danes Lana vzela odmor . Bom poročala
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 21:21:12
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Sem zdajle slučajno videla da so Mali vragci na Kanalu A. Ti dvojčici danes sta pa res vražji, madonca... Še katera to kdaj gleda ? Jaz danes prvič...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 21:34:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka hvala da si me spomnila. Jaz nisem še nikol gledala ker vedno pozabim. Zdej sem pa takoj preklopila da vsaj malo vidim
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 22:33:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 22:58:41
|
|
|
|
mony5
|
ČESTITKE ZARJI IN MAMICI Uživajte jutri na srečanju!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 8:05:28
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Sem zdajle slučajno videla da so Mali vragci na Kanalu A. Ti dvojčici danes sta pa res vražji, madonca... Še katera to kdaj gleda ? Jaz danes prvič... sm gledala sam pol k je bla ta druga družina mi ja mož preklopu ker je hotu forenzike gledat, a si tko prjazna pa mi poveš kako se je končalo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 8:08:30
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa: aja to je to (racjigrad). Sem mislila, da si se vrgla v poslovne vode in prodajas nepremicnine ne sam mal se zabavam http://rajigrad.myminicity.com/
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 8:50:15
|
|
|
|
oktoberka
|
Kjepa je tale fontana Za mercatorjevo poslovno stavbo. Greš? Drgač pa dobro jutro!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 8:56:51
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. A ste za eno kavo pred ''glavno'' kavo v Fontani . Jst jo rabm že zdej
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 9:09:13
|
|
|
|
MiRaNi
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 9:19:22
|
|
|
|
ljubljana
|
ČESTITKE MAMICI IN ZARJI
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 9:20:28
|
|
|
|
oktoberka
|
Aja sej res! Tud js vam želim da bi danes bil čimbolj poseben dan, poln , , , pa privoščite si kakšno romantično ! Sam ko boste v pazite na - so zelo hitri in prebrisani _____________________________
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 9:52:59
|
|
|
|
Rozmarinka
|
D' jutro bejbe. Saj res...danes je Valentine day !!! Pa kolk dobri posti z vsemi temi smileji...je screen ves barvit. Tudi zame bo druga kava pri fontani.Valjda nisem zdrzala brez jutranje... Ljubljana. Sprašuješ koliko nas bo ? Kaj pa vem...zalbi, oktoberka, mirani,ljubljana, jaz in mogoce nalin, ce me spomin ne vara. Ce sem katero izpustila, sorči ! Te pobereva z Mirani okoli 10.45 pri tisti OŠ pri stadionu. Veš kateri ? Drugače sva pa na gsm zvezi saj imava cifri.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 9:57:38
|
|
|
|
oktoberka
|
Ej Ljubljana brez zamere, sam zame ni treba nosit gibanice, ker je ne maram- jo pa z veseljem kateri odstopim.. Kako lep sonček! Komi čakam da pičimo ven!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:03:37
|
|
|
|
ljubljana
|
9 kom sem uspela stlačit v škatlo, pa upam, da bo zadosti.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.2.2008 10:08:32
|
|
|
|
Rozmarinka
|
O zenskice, koliko nas je zdaj on-line. Kot da ne bomo klepetale ze cez dobro uro Ljubljana: namesto da bi me razvajale mater treh otrok, bos ti nas. Me je kar malo sram...daj ti raje pockrljaj svoje moske doma, ceprav je meni gibanica zakon ! Sigurno so veliki jedci, ce sodim po mojih dveh
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?