|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
12.2.2008 14:59:36   
zalbi
danes je zame res en mim dan - danes bi mogla met uno predstavitev na faksu... ja grem na faks in mentorica kliče na mobitel, da je tolk zbolela da sploh vstat ne more in skratka, čist bed, da je do zadnje minute mislila da bo kljub vsemu lahko prišla, pa ni mogla - tko da sem mislila, končn bo vse za mano... pa tkole....

čevljčki - shoe shoe copatki so zakon - vsaj sara jih ima skoz na nogah.

joj, zdej pa jok v sobi... grem čekirat kaj ji dogaja

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.2.2008 15:13:27   
gaja*
Midve sva prišli malo prej noter. Zdaj sem samo vklopila kosilo, da se kuha in peče, midve pa imava čas za igranje. Gaja veselo raziskuje kuhinjo in dnevno, jaz pa sem se spravila na rr user posted image
Danes je bilo ful lepo zunaj. Sva se od 12.45 do 14.30 vozičkali, pa je bila gaja čist lepo pridna. Malo je imela mrzle rokice, ko sva prišli noter, samo če je pa ne morem pripravit, da bi imela gor rokavičke, izpod odeje se pa takoj potegne. Še najraje se drži za štil od vozička, ki je itak leden user posted image
Uhhh, me je pobruhala user posted image Se je preveč čaja napila.

Jutri popoldne greva najini varuški na obisk, da se gaja malo navadi novega okolja.
Tak, morem it,
kosilo bo počasi gotovo, pa user posted image je že klical, da se vozi domov.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.2.2008 15:15:35   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

čevljčki - shoe shoe copatki so zakon - vsaj sara jih ima skoz na nogah.

Gaja tudi, ima že druge. Te je dobila za dedka mraza, torej konec decembra), pa so zdaj že taki, ko da bi njivo v njih orala user posted image

Morem najt danes nekaj, če ne bom kr še ene te naročila preko neta.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.2.2008 15:19:26   
Anonimen
pozdravljene!
nisem vas še utegnila prebrat, ker nisem imela časauser posted image .
naša noč je bila danes ena živa katastrofa. prvič sma se že dojile ob 23, potem mala flaško ob 2.30. potem se je večja zbudila ob 3.30 - sem ji mogla naredit toplo mleko. ob 4.30 se je spet zbudila mala - sem ji dala flaško čežane. še ob 5.15 sem zadnjič pogledala na uro, ko sta obe zaspali nazaj (jaz nisem zatisnila očesa od 2.30 pa do 5.15 - ko sem že mislila tako zdaj pa bo mir, pa spet jovo na novo....) potem pa ob 7 bujenje zaradi ta večje - v šolo. tako da sem sedaj že tri noči spala bolj tako in sem že čist adijo user posted image user posted image .

no, lari še vedno teče iz nosa in to v potokih - sedaj že zelen smrkelj. če nisem zadosti hitra, imava smrklje vsepovsod. si je danes tak orenk zbrisala smrklje v mojo trenirko. od kosila sem imela zapacan pulover - mi je po polni žlici špinače mahnila z roko in je letelo vsepovsoduser posted image . aja, pa sedaj ima dva dni novo foro, da se v stolčeku za hranjenje gunca tako naprej-nazaj-naprej-nazaj (ko kak prizadetežuser posted image ) in potem jo nahraniuser posted image . jo moram ful zanimirat, da se sploh lahko najema.

lara se je že zbudila - šibam........

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.2.2008 15:39:21   
tristanklara
No, naj se najprej predstavimo, tudi midva sva aprilčka 07, imenujeva se Tristan in Klara, rojena pa sva bila 16.04.2007user posted image user posted image . Sicer se lahko pohvaliva, da sva zelo pridna otroka, saj sva zdajle mamico spustila na forum. Drugače pa misli mamica za naju.
Tristan živc 100 na urouser posted image , Klara sicer ful pridna, vendar mi je vsakič znova, ko ju grem hranit slabo, namreč moja Klara noče jest. Prejšnji teden sva bili na kontroli na Vrazovem trgu, kjer je zdravnica ugotovila, da ima prenizko težo (
res je imela nizko težo pri porodu, namreč bila je prezgodaj rojena; rok sem imela 11.05.07, rodila pa sta se 16.04.07; Tristan 2,270g in 47 cm, Klara 2,040g in 42 cm), no danes sta že ful večja in težja in sicer Tristan 9,350g in 74 cm in Klara 7,100g in 70 cm.
Lahko rečem oz. trdim, da se za vsako žličko posebej boriva, ni je hrane, ki bi ji bila všeč, poskusili sva tudi sirup Appetitto Bimbi, ki pa lahko rečem, toliko smrdi da je groza, in jasno Klara ga noče (jo sicer razumem), vendar zakaj noče ničesar drugega od Hippovih kašic, Linov, goveje juhe, zelenjavne juhe, sadja, mesa, kruha in marmelade, ...! Ko ji prinesem žličko k ustom je jok user posted image Ne vem kaj naj storim, 27.03.08 imava ponovno kontrolo in do takrat jo moram krepko zredit, ima kdo odgovor kako?!
Prosim, če mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom, bom zelo vesela.
Lepo se imejte in izkoristite lep sončen dan!user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.2.2008 16:27:31   
juniorka
user posted image tristanklara dobrodošla!!!!!!!!  Čestitke za 2x srečouser posted image !
Ko naš ni hotel jest, se nisem obremenjevala, malo sem podaljšala razmak med obroki, pol je pa šlo- sedaj je en velik jedec, res pa je, da če se mora, pol si pod stresom, ampak če je živahna in dobrovoljna, pol se po moje nimaš kaj bat! Moja sestra ni jedla popolnoma nič druga kot čokolino po flaši zjutraj in zvečer, no, pa kako čokolado, če jo je staknilauser posted image , je pri enem letu imela 8kg, pa ni noben panike zganjal, zdaj je pa čist normalna 17 letnicauser posted image !
valika- se mi smiliš, saj bo boljše, bo tudi nama posijalo sonce user posted image !

Čevlji- 19 nam je premajhna, pa tako dobre čevlj sva dobila, super mehke user posted image , tejkag- si jih vidla, glih 2x sem mu jih dala gor za v voziček, zdaj pa konec..če ktera kupiuser posted image . Drugače pa je moj poslal en kup adidask, puma... najboljši so mi pa nikefree, ker so res čisto mehki, pa na razprodaji so bili full poceni, je pa št 23, tako da upam, da čimprej noga še zrasteuser posted image , ostalih pa po moje ne bomo uporabljali, so mi trdi z tako mlado nogo!
Tudi meni ne nardi linka???
Nič, mejte se, jaz sem total out- zgleda gripa, me vse boli, pa še malemu je začel še iz nosa tečt..kriza! 

(odgovor članu tristanklara)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.2.2008 16:38:41   
taška30
Tristanklara, dobrodošla!user posted image
Veš, kaj se meni zdi glede teže? Da je problem v tem, ker jo primerjajo s Tristanom. Sama po sebi njena teža je čist OK, sploh glede na to, da se je rodila z dvema kilama. Naša Julija je le pol kile težja, pa se je rodila s tremi kilami, pa se meni niti pod razno ne zdi presuha, niti suha, pač je bolj drobne konstrukcije.user posted image
In ker jo primerjajo z bratcem, komplicirajo. Tristan se je pa kar lepo razvil, npr. naša Manca (tastarejša hčerka) se je rodila z 2800g in imela pri enem letu 8.900g, pa se pediatru ni zdelo prav nič narobe, Tristan ima pa že zdaj več.
Na silo zredit ti je po moje ne bo ratalo, vsaj ne na zdrav način, zato se čimmanj sekiraj, če je punčka sicer zdrava in se lepo razvija.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.2.2008 16:44:51   
taška30
Me tri smo bile pa spet zunaj na sončku, pihalo je čiiiisto malo, obe sta presenetljivo pridni, sploh mi ni hudega.user posted image  Še za RR imam čas.user posted image

Valika, čimprejšnje okrevanje vam želim.user posted image
Gaja, kaj si pa ti naredila s svojim profilom, slikce nimaš več na levi, šele ko greš z miško nad tvoje ime, je vse tam, tud trakec. Čudno.

Naša je pa čedalje hujši bikec, z glavo nabija povsod, v hladilnik, v omare, v stol, v tla.....ne vem več, če je to normalno.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.2.2008 16:46:56   
sabri
tristanklara: dobrodošla
Sam da napišem, da sem tamalo dala spat ob 13.30, se je zbudila čez pol urce, jo je moj vzel nase in še vedno spita oba, pa poglejte kok je ura. Noro. A če bi jo pa na men mela, bi pa smrkljica spala pol dneva pa celo nočuser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.2.2008 17:20:08   
taška30
No, pri nas je pa spanje danes nikakvo.
Manca nič, Julija 11.15-12.45, pa mislim, da je to vse kar bo.
Takoj po risanki jo mahnemo proti kopalnici, bo pa prej mir v bajti danes, bom lahk v miru počakala Housauser posted image  - a veste da je danes zadnji del te sezone? Ampak naslednji teden je že naprej naslednja sezona.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.2.2008 18:36:25   
mojčca
Tristanklara user posted image . Tvoja otročka sta res ful luštkana user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče lepotičke Klare pa očitno je samo takrat, ko je v bližini naš Matic. No, Tristan pa je en tak priden otroček, no, vsaj, ko si ga previjala, ker naš je pri previjanju živ hudiček. Ampak luštka in posrečen, tak živahen.

Midva sva se spet cel dan potepala, ja standard  user posted image . Je pa danes Matic pokasiral dve buški in sicer je prvič padel pri tašči, drugič pa pri sorodnikih, ko je od user posted image  bratrancu ušel iz rok in se udaril ob rob mize. Še dobro, da je Taška povedala, da je treba na mesto udarca dati maslo in smo to prakticirali. Na eni strani ima majhno črnico, za drugo stran pa moram še malo počakati.

Danes zvečer pa imava doma samo Matica, ker je Manca kao na počitnicah pri tašči. Preden sva šla z Maticem iz Kranja, tamala pride k meni in mi pravi: mami, hvala za družbo user posted image  Je bila sedajle že dva večera tak živc, da sva se z mojim samo gledala. So ji iz oči kar skakali mali user posted image , tolk je bla poredna.

Jutri moram pa našega lepotca zbuditi že ob 6.30, da bova lepo pojedla zajtrk in da se zrihtava za zdravnico. Imava pregled ob 8.30, pa da pridemo do Kranja, pa parkiramo, to traja. No, v četrtek pa imava terapijo ob 9.15.

Grem stuširati Matica, pa večerjati, pa močno upam, da bo zvečer kakšna tukaj gor in da ne bom osamljena tako, kot včeraj. Sem potem obupala in šla pred TV. Saj res, danes je pa Zdravnikova vest, jeeeeeee user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.2.2008 18:41:40   
mojčca
Taška, naš Matic je danes spal samo 35 minut, tako da je sedajle več kot dobre volje user posted image . Pa še atija nimava doma, ker še kar dela. Ja saj, sedaj, ko bo lepše vreme, bo pa spet začel delati na hišici, jaz pa bom kot mati samohranilka (samo ne pri dokladih oz. pri eurih user posted image ).

Sedaj pa greva res pod user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.2.2008 20:09:55   
taška30
No, tako, otroci končno spijo, obe sta padli dol kot pokošeniuser posted image , nič čudnega.
Zdaj pa čakam Housa, moj dela nekaj za službo, bi katera kej počvekala, anybody???

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.2.2008 20:16:37   
zalbi
Sara tut že spi - jst pa bi mogla it pospravt kuhinjo, je še vse od kosila nastlan...

ej taška - a se vidmo v petek?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.2.2008 20:16:48   
thumbelina
evo mene

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.2.2008 20:17:24   
thumbelina
tud frej
sam ledik pa neuser posted image user posted image user posted image več kr nekej let

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.2.2008 20:24:57   
mojčca
No, Matic tudi spi, jaz bi pa mogla pospravljati, pa ni nobene volje.

No, kje bo sedaj v petek srečanje???? Zbilje???? Nisem nič gledala, kakšno vreme je napovedano.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.2.2008 20:26:10   
taška30

Malo sem zgrešila tole, ampak mislim, da se gre o tem petku zvečer - samo punce?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NE MOREM!!!!
Ker ima moj dec služben piknik nekje na Primorskem in gre v petek popoldne in pride v soboto dopoldne.
Pa to se zgodi 1-3x na leto in ve se ravno takrat zmenite!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.2.2008 20:28:33   
mojčca
Zalbi, kdaj bodo pa slikice?????? Ja, saj vem, ženska firbčna user posted image .

Joj, danes bi mogla še user posted image , pa ni nobene volje. Pa premajhna oblačila od Mance in Matic bi mogla pospraviti, pa user posted image , ma, bom že jutri. Ups, saj res, jutri me spet cel dan ne bo doma, prav tako ne v četrtek dopoldan. Ah, bo že.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.2.2008 20:30:24   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Malo sem zgrešila tole, ampak mislim, da se gre o tem petku zvečer - samo punce?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NE MOREM!!!!
Ker ima moj dec služben piknik nekje na Primorskem in gre v petek popoldne in pride v soboto dopoldne.
Pa to se zgodi 1-3x na leto in ve se ravno takrat zmenite!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če mene spomin ne vara, je bila debata o srečanju čez dan, z otročki, ne pa zvečer. Za zvečer se bomo pa že tako zmenile, da nas bo čim več. Edino če imata vidve z Zalbi kakšno privat srečanje user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.2.2008 20:31:43   
mojčca
Jape, a imata vidve s tvojo lepotičko jutri terapijo????? In če jo imata, kdaj pa, če ni skrivnost?? Mi imamo kontrolo pri zdravnici ob 8.30.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.2.2008 20:32:37   
mojčca
Pa zakaj user posted image  imam jaz vedno samogovore???????? user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.2.2008 20:34:06   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Če mene spomin ne vara, je bila debata o srečanju čez dan, z otročki, ne pa zvečer. user posted image .

yeeees!!!!!user posted image user posted image user posted image  Torej še ni izgubljeno, čez dan seveda lahko pridem.

Samo jaz bi tud tole zvečer enkrat udejanila. Čimprej.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.2.2008 20:37:31   
thumbelina
ja jaz sem tud za večerno varianto. Moj je zvečer skoz doma, tako d apri meni ni blema. Sam enkrat konc februarja bojo selili firmo pri možu, tako da ga takrat par dni ne bo doma, sicer pa komaj čakam. da se bomo res lahk pogovarjala, ne pa samo. Ne matevž, pust to, ne cukaj tega otročka, ne v usta, ....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.2.2008 20:42:18   
JAPE
Oj, Mojčca nimava jutri terapije! Ne vem kdaj jo bova ta teden sploh imeli, ker me pokliče vedno zadnje minute, ker je taka gužva! Čakam na njen klic! Ko bova imeli, pa ti bom povedala, če se bova slučajno videli! ok? user posted image
Vertnica - lepo da si opazila, da me nekaj časi ni bilouser posted image ....sem imela računalnik v delu, oziroma mam zdaj novega  ...juhu!

TristanKlara...user posted image ...dobrodošla! Tud naša Klara je tehtala pri 9 mesecih bogih 7030 g, pa ni nihče rekel, da je to prenizka teža. Sicer glede hranjenja nimava težav, če ji je všeč poje vse ..... če pa ji ni všeč, pa je hrana povsod....

Srečanje: torej v petek v Zbiljah ob 10:30? Koliko nas bo? piškotek, zalbi, sabri, vetrnica, Mojčca, lonib, tristanklara,....? Kdo še!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?