|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
10.2.2008 19:36:04   
sabri
Oj, naš dan je minil fajn, smo šli na kosilo s familijo mojo, pa je bilo cel dan pestro. Tamala ok, sam naši so me razkuril s svojimi komentarji, sploh dedi je mnenja, da ima njega najraje in to ful povdarja, da itak ni noben drug dober za njo samo onuser posted image . Ja očitno tud jaz ne. Je pa preveč pihalo, men gre ta pihanje že prav na živce popoldan.
Jape: vse najboljše Klariuser posted image , dobr da sem vidla, da smo že desetega, da imamo mi pa jutri desetko. Joj, kmalu bo eno leto.
Povšterčka nimam še, mam kar plenico.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.2.2008 20:13:30   
Anonimen
helou!
sedaj pa se tudi mi pridružujemo bolančkom... lari teče iz noska. sedaj zvečer pa sem ji zmerila vročino in ima 38,3. ji nisem dala svečke, naj vročina naredi svoje in ubije vse bacile. pa tudi pokakala se je danes 5x. glede na to, da je sedaj vedno bolj kot ne "zaprta" - ker jema oni železov sirup, je bilo to blato danes čist mehko....

vzglavnik - jaz sem ji ga dala že od samega začetka. najprej čist tankega - mislim da 0,5 cm, sedajpa ima malo debelejšega - cca 1,5 cm.

ja, naša lara pa je tudi postala malo bolj samostojna. jo že lahko pustim sedeti samo na tleh. se brez problema prevrne na trebuh, in potem se nekako puza do stvari, ki ji je všeč. najbolj pa igrače od pesauser posted image user posted image . joj, bolj jaz to nosim vstran, bolj pes nosi to nazaj in odlaga po dnevni sobi - in ne vem zakaj so ji ravno te stvari zanimive??? hja, kar je prepovedano je najbolj sladkouser posted image
drugače pa se nekaj poiskuša postavljati na kolena, ampak to so samo poiskusiuser posted image  - tako da smo še daaaaaaaaaaleč od plazenja.
tudi v postelji se še ne ve sama postaviti pokonci. nekako ni zadosti močna, da bi se potegnila gor?? ko pa jo jaz postavim, pa se ji fuuuul dopadne, in sploh noče ven.

naj še samo povem, kako ta naša mala pikica razume - si sploh ne bi mislila. sedaj že ugotavljam 3 dni ko se kopama, in ko rečem, tako sedaj pa grema vun, se ona prime za banjo in začne protestiratuser posted image user posted image  je prav posrečena.

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.2.2008 20:23:42   
thumbelina
Evo, sem spisala prošnji za podaljšanje porodniške indodatek za nego otroka. Pa bomo videli, če bo kaj od tega sploh šlo čez. Jutri gre Jerca prvič po 14 dneh v vrtec, ker smo že 2. dan brez smrkljauser posted image , tako da greva lahko midva z Matevžem zjutraj ko jo oddava v vrtec v Trebnje, kjer bova oddala te prošnje, pa še za mleko greva potrdit recept na ZZZS, da ga grem lahko potem prevzet v lekarno.
tamaladva sta že oba v posteljah in kao spita, čeprav se mi zdi da slišim matevža nekaj cmokljat.
Zdajle je pa treba pogledat kakšen film, je mož zadnjič opravil zajeten nakup v spletni trgovini emuleuser posted image user posted image user posted image in si moreš mislit VSE zastonj. No v glavnem je skor poln disk in bo treba kej zapečt al pa pogledat in zbrisat.

Jao jao, kolk je naša starejša punca štorasta. Že zadnjič v petek v POstojni v gostilni, je kar naenkrat ni blo videt za mizo in kaj ugotoviva z možem? Da je padla iz stola in se zvrnila pod mizouser posted image Danes se je po moje glih ene 5x sredi ravnega zvrnila po tleh. Mislim kr nekaj in pol cvili ker je sama nase jezna.... Da ne omenjam zvračanje kozarcev po mozi. jao jao.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.2.2008 20:28:18   
thumbelina
ja valika jaz sem tud pogruntala, da naš mulček ful kr nekaj že zastopi. Pa kr nekaj je začel komunicirati. Če hoče kej dobit reče NA, ker je očitno povezal z menoj, ker mu vedno ko jeva al pa ko mu kaj dam v roke rečem po dolenjsko"NA" kar pomeni po slovensko izvoli... Al pa ko mu kaj pade oziroma on namenoma vrže po tleh me takoj pogleda in reče "TA"
Ko vidi avto reče "AAAAAAAAAAAAT". Skratka našemu mulčku se je prav začelo odpirati in zdaj mu gre razvoj res hitro naprej. Hvala bogu. user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.2.2008 20:41:38   
zoom zoom
Thumbelina: kakšen pa je ta dodatek za nego otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.2.2008 20:52:46   
gaja*
Hej hoj
Danes smo izkoristili lep dan in se skoz potepali. Dopoldne smo se "družili" s taščo, po kosilu smo šli pozdravit moja dva, popoldne pa  smo šli h kolegom, ker smo jim že ful dolgo obljubljali obisk, pa se nekak nismo mogli uskladit... Je bilo prav zanimivo, ker imata tudi skoraj 4-mesečnika, tak da nam ni bilo dolgčasuser posted image

Vzglavnik:gaja ima pod glavico tanko podlogo. Me je pa že en cajt matralo, da bi vprašala za povštrček user posted image

Gaja tudi razume precej stvari. Najboljša finta je bila predvčerajšnjim, ko sem jaz jedla lučko in sem ji dala malo na jezik, da je polizala... In pol moj vpraša malo: A je dobra lučka? Gaja pa se je takoj obrnila proti luči (na stropu) in začela ploskat user posted image user posted image Jeeeej user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.2.2008 20:53:56   
thumbelina
Pač zaprosiš isto na CSD in oni pol pošljejo dalje. Mislim da je cca. 100 evrov na mesec. gre pa za pomoč, ker imaš povečane stroške zaradi stanja otroka. Ne vem no, škodit nima kaj. Bomo videli.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.2.2008 21:41:38   
gaja*
Danes spet ni nobene tuki user posted image
Grem tud jaz na spavanje. Pa se še mal k user posted image stisnit.
Lahko in mirno noč vam želim,
se beremo jutri user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.2.2008 21:55:53   
hariba
No jaz sem zdaj tu, Zoja končno spi. Sem že mislila prej,da je zaspala, pa je začela se dret, ko sem šla iz sobe.
vzglavnikGa ne dajem,le ko je imela nos zelo zamašen, sem ji dala tanko blazinico, je potem lažje dihala in bolje spala. Sem pri starejših isto delala,da so do 20 meseca bili brez, razen,če so bili prehlajeni. Mi je tudi pediatrinja pri tavelikem,ki je imel pogoste bronhitise rekla naj mu dam vzglavje in jebilo potem bolje.
grem še dat cote prat, pa pod tuš in spat.
Lahko noč vsem!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.2.2008 22:10:44   
smotka lonib
Razumevanje:
Naša že tud ful razume. Če ji rečeš, da ne sme, se prov hinavsko zasmeji in ušpiči tist, kar ne bi smela. Če odprem omaro, kjer imamo sladkarije, začne tulit, če ji nič ne dam, ker ve kaj imamo tam notri. Če jo vprašam, kdo je pa prišel, pa pogleda k vratom in čaka ter zraven neki komentira. Če reče, da naj telefonira oziroma kako bo naredila halo, halo, pa vzame telefon in ga da k ušesom. Včasih jo  vprašam, kako mami reče (pa ji rečem jest ne, ne), ona pa pol ponovi za mano NE,NE.user posted image

Tile naši črvički že velik zastopijo, sam so prebrisani.user posted image

Zdej grem pa tud jest spat.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.2.2008 22:11:52   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Pač zaprosiš isto na CSD in oni pol pošljejo dalje. Mislim da je cca. 100 evrov na mesec. gre pa za pomoč, ker imaš povečane stroške zaradi stanja otroka. Ne vem no, škodit nima kaj. Bomo videli.

A vložiš zaradi hrane, ki jo moraš zaradi alergije extra kupovati ali zaradi potnih stroškov, ko voziš otroka na NFZ?

Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.2.2008 22:54:46   
*piškotek*
Punce hvala za mnenja o povšterčku user posted image

Razvoj: naš tudi zastopi, kaj pomeni beseda NE, samo pade potem v histeričen jok (ja trma, ni kaj), drugače pa res zelo malo govori - besede tako nobene (recimo ba ba, ma ma, ata,...) Ve pa kje je kuža in približno pove kako dela. Pa če je kdo pri vratih da pozvoni, se ustavi (karkoli pač že dela) in se usede, čaka kako bom reagirala, in ko vidi da grem proti vratom, da v "peto" in leti za mano, tako da je prav posrečen user posted image  Drugače pa občasno da pa-pa, drugače pa nič posebnega še. Ma, upam da bo že.

Jaz grem tudi spat, me jutri čaka naporen dan, imam popldan še predavanje spet na faxu, tako da bo spet moj popldan za vse sam. Sicer sem pa res zelo vesela in čisto brez skrbi, ker res vidim da ga tako super poštima in se imata prav lepo, ko sta skupaj.

Nočko user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1637
11.2.2008 7:52:09   
Mojca B
Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image  tkole vam prštimam kavo pa naj vsake vzame kolkr hoče..

itak smo bili včeraj vsi crknjeni. je bil pa naš Gaj tko priden, da ni res.... tist, ki poznate pot od Prvin pa do Čemšeniške . Čist celo je sam prehodil... Potem smo šli še na en krajši sprehod - jaz celo z rolerji in potem padli v posteljo k hlodi.. Jona je zaspala že ene 17.45, k ubita spala do 5.45.. itak ne moreš pričakovati, da bo spala do 9-ih...

sicer smo vsi po malem prehlajeni ampak ni krize. zdajle slišim, da nekaj pokašljuje. Spi mi namreč prvi krog. ko se zbudi greva na tržnico po ribice...

nič se je zbudila od kašlja.. šibam..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1638
11.2.2008 8:01:58   
Mojca B
kje ste punce? Vse crknjene zaradi podaljšanega vikenda?

ja nič no.. grem še mal pospravit pol pa v avto pa na teren..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.2.2008 8:24:03   
*piškotek*
Dobro jutro aprilčice user posted image

Mojca B: hvala za kavico user posted image

Naša noč je minila uredu, se je zbudil ob 5.30, dobil flašo mleka in zaspal še do 7.30.
Nosek je že veliko bolje, ko mu ga spiram mu gre še malo ven, drugače pa ni nič zamašen - no, lahko normalno diha.

Zdele se tudi midva pakirava greva na plavanje, pa zajtrk mu moram še narest, potem pa šibava.

Sabri: Taji vse naj naj za "okroglo" obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aischa: Anji vse naj naj za "okroglo" obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj je pa že tečka, ga moram it iskat v posteljico user posted image
Lep dan vsem user posted image , zunaj je spet sonček user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.2.2008 8:40:50   
Anonimen
dobro jutro!
joj, kakšna nočuser posted image . itak, da sem šla prekasno spat, tako kot vsako večer. potem pa se je ob 1 začelo. jamranje, jamranje... sem ji naredila flaško (ker podojili sma se že ob 23), in ko pridem nazaj že spiuser posted image . ok, je nisem budila. potem ob 1.45 spet jamranje, jamranje - pa sem jo potipala, je imela čist vročo čelo - in sem jo vzela ven (torej v bistvu zbudila), da sem ji zmerila vročino - to pomeni seveda ven iz spalnega pajaca, in spalne, pa termometer v ritko - hja, in je imela 38,8 - ni blo pretirano hudo.. sem ji dala svečko. pa flaško je spila. potem pa ni mogla več nazaj zaspat - mi je zgleda vrnila, da sem jo zbudilauser posted image . še sedaj sem jezna sama na sebe, da sem jo sploh zbudila. ampak se mi je zdelo, da ima vročine sigurno krepko nad 39, ko sem ji potipala čelo. no potem sem jo x krat morala vzeti ven iz postelje in nazaj not....itd da ne razlagam dalje..... no, nekje po 3 uri je končno zaspala nazaj, jaz pa tudi.
trenutno še spi, jaz pa sem itak morala ob 7 vstat, da sem spravila evo v šolo, pa nisem šla nazaj spat - sedaj pa mi je kar malce žal - ampak sedaj pa res nima smisla iti nazaj v posteljo, ker bom drugače še bolj user posted image

sabri - vse najlepše Taji  ob obmesečnici
user posted image

aisha - vse najlepše Anji za obmesečnico
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.2.2008 8:44:28   
zoom zoom
Dobro jutro,

danes pa naša ni hotela zaspat od 4h dalje. Je včeraj kar zgodaj zaspala in spala do 2h, popila 2 deci mleka in spala do 4h. Potem sem se do 5.30 matrala, da bi jo uspavala in je končno zaspala in spala do 7.30. JE bila pa sedaj tudi že tako utrujena, da sem jo dala v sobo,ampak nekaj protestira.

Tudi jaz čestitam vsem za okrogle obmesečnice. Mi je kar slabo, ko pomislim, da bom morala (če mi ne podaljšao) že naslednji mesec it v službouser posted image , pa še en smeško ki bruha.

Smo pa dobili odobren vrtec 15 km stran od nas, potem septembra bosta pa v istega hodila.

Moram konačt. Napišem še kaj kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.2.2008 8:46:42   
aischa
dobro jutro

danes se vam pa tudi jaz malo pridružim.

vsem obmesečnikom čestitke

hvala za čestitko v anjinem imenu. pravkar se na vse moči trudi da bi se v posteljici dvignila, no pa ji je že uspelo user posted image user posted image

vzglavnik tudi mi ga že imamo spi pa tak in tak ne na njem. zvečer ko jo damo spat ima še kakšno uro telovadbe in potem ponavadi zaspi na trebuhu in poprek v postelci.

imamo pa vzglavje od vsega začetka že malo dvignjeno zaradi polivanja. pojštrček pa samo za carto.

grem skuhat eno dobro user posted image
pa se kasneje še kaj pišemo

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.2.2008 8:50:27   
zoom zoom
Valika: če imate dovolj € si omislite brezkontaktni toplomer, ali pa vsaj ušesnega. Da ti je ne bo treba budit. Tole merjenje v ritki, ne vem no, jaz se ga ne bi posluževala. Bi že raje pod pazduho.

Razumevanje: ja že kar precej razume. Pri kakšnem NE, je tudi pri nas jok. Pa recimo če je žejna zna pokazat, da bi pila, naučila se je pokazat pa pa, bravo zna že nekaj časa.

Zdej pa res končam , jo imam v naročju in gre zelo težko.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.2.2008 8:59:59   
smotka lonib
MojcaB!
hvala za kavico, res paše.

Aischa in Sabri!
Anj in Taji želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.2.2008 9:01:00   
lilka
Dobro jutro!

Evo moja Tinka je ozdravela, zdej je pa revica po celotedenskem stradaju kar naprej lačna, samo am-am govori, ma hvala bogu, samo da je vse vredu, ker zdanjič je bla res že taka kriza, da sem naju že v bolnici vidla.

No jaz sem se zgleda res nalezla, ker imamže 3 dni drisko, pa sej jaz bom že nekako, samo ko me tako želodec boli, da je za znoret, Tinka je pa seveda spet na starih tirih, živa kot ne vem kaj, jaz pa tako utrujena.....pa sej bo, samo da je zdrava.

S Tinko pošiljava Taji, Klari in Anji za obmesečniso tega medvedka, ki tortico peče:user posted image

Mož je šel ob osmih v službo, jaz sem si pa tasta naročila okol desetih, da bo Tinko na sprehod peljal, jaz ne morem, če sem kar naprej na wc juuser posted image

Razvoj: naša že točno ve kaj se lahko in kaj se ne sme, ker potem se tako hudomušno nasmeje, ko ji rečeš da nekaj ne. govori tudi ne kaj dosti:mama, am, pa-pa in pozna kužana, pa da ovčka dela beee, pa kaoo veter piha, pa poje ko sliši da teefon zvoni, posebej babikin ji je vešče, ker Verner poje in potem ona poje zraven aaaaaaa. pa svoj telefon da k ušesu in posluša, pa ne,ne, ne, govori, če ji kaj ni všeč.
Gibalno pa še ni kaj novega, uči se vstati tako da se za nekoga prime, če zraven nje sedi, sama še ne zna, plazi se ne, samo rotira v sedečem ali ležečem položaju, na trebuhu ji sploh ni všeč.
Se pa vidi, da ful razume veliko stavri, samo so res navihani......

Vzglavnik: ima samo kadar je prehlajena ali kašlja, pa še to dam poušter pod jogi.

user posted image user posted image user posted image jaz sem pa res na suhem, kaj šele moj mož, sem mela naprej menstro, potem vročino, zdej drisko.....eh, čeprav mi lahko kolkker hočemo, ker imam špiralo, ker mi na misel ne pride še kakšnega naredituser posted image , imam eno dovolj.....

Tinka se je zbudila, šibam....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.2.2008 9:07:35   
smotka lonib
lilka!
samo, da je s Tinko zdej vse OK. sej boš tudi ti kmalu bolje, držim pesti, da mine tale driskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kar se tiče user posted image user posted image user posted image , sva midva glih včeraj, ko me je teta meta s Krvavca že zapustilauser posted image . en teden nisva, meni pa se je zdelo, da en mesec odkar nisva. hormoni mi divjajouser posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
11.2.2008 9:16:04   
sabri
Dobro jutro, Mojca B hvala za kavico. Vsem se Taja zahvaljuje za čestitke, midve tudi Anji želiva user posted image vse najboljše.
valika: upam, da je to bolj enodnevna vročina, da se ne razleze v kajuser posted image .
Razumevanje: kar no, bolj nagajanje kot razumevanje, je pogruntala, da če je vstrajna, ji uspe stranico posteljice, tisti kavelj, ki jo gor drži ob strani, odmaknit. Dokler je enega ješe  ok, ko bi oba, bi pa padla s stranico vred na tla. Moram rečt, da je močna no, al pa vstrajna, ker tist kavelj je kar težk odmaknituser posted image .
Gremo v štacuno pa se kasnje ogasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
11.2.2008 9:26:15   
zoom zoom
Pri nas je pa danes tako grozno vreme. Je sicer sonček, ampak 1* in ful piha. Sva kar noter ostalai. Jaz bi šla pa tako ven. Sem pa zdej že posesala in na hitro malo pospravila, taamla mi je pa
e spet vse nadrobila. Ok, sicer samo v jedilnici, ampak vseeno. A so vasi tudi taki packi, če sami jejo?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
11.2.2008 9:44:21   
thumbelina
Ti naš kokr kdaj, sicer pa če mu daš kruh ful lepo je, ker ga ima rad in mu je očitno škoda drobit in po tleh metat.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?