lilka
|
Dobro jutro! Evo moja Tinka je ozdravela, zdej je pa revica po celotedenskem stradaju kar naprej lačna, samo am-am govori, ma hvala bogu, samo da je vse vredu, ker zdanjič je bla res že taka kriza, da sem naju že v bolnici vidla. No jaz sem se zgleda res nalezla, ker imamže 3 dni drisko, pa sej jaz bom že nekako, samo ko me tako želodec boli, da je za znoret, Tinka je pa seveda spet na starih tirih, živa kot ne vem kaj, jaz pa tako utrujena.....pa sej bo, samo da je zdrava. S Tinko pošiljava Taji, Klari in Anji za obmesečniso tega medvedka, ki tortico peče: Mož je šel ob osmih v službo, jaz sem si pa tasta naročila okol desetih, da bo Tinko na sprehod peljal, jaz ne morem, če sem kar naprej na wc ju Razvoj: naša že točno ve kaj se lahko in kaj se ne sme, ker potem se tako hudomušno nasmeje, ko ji rečeš da nekaj ne. govori tudi ne kaj dosti:mama, am, pa-pa in pozna kužana, pa da ovčka dela beee, pa kaoo veter piha, pa poje ko sliši da teefon zvoni, posebej babikin ji je vešče, ker Verner poje in potem ona poje zraven aaaaaaa. pa svoj telefon da k ušesu in posluša, pa ne,ne, ne, govori, če ji kaj ni všeč. Gibalno pa še ni kaj novega, uči se vstati tako da se za nekoga prime, če zraven nje sedi, sama še ne zna, plazi se ne, samo rotira v sedečem ali ležečem položaju, na trebuhu ji sploh ni všeč. Se pa vidi, da ful razume veliko stavri, samo so res navihani...... Vzglavnik: ima samo kadar je prehlajena ali kašlja, pa še to dam poušter pod jogi. jaz sem pa res na suhem, kaj šele moj mož, sem mela naprej menstro, potem vročino, zdej drisko.....eh, čeprav mi lahko kolkker hočemo, ker imam špiralo, ker mi na misel ne pride še kakšnega naredit , imam eno dovolj..... Tinka se je zbudila, šibam....