LuNa73
|
oj babuške ! No, vidim, da ste vikend preživele brez računalnikov ... skor tak kot jaz . O pa vidim tudi, da sta se oglasili naši dve korošici ... pikapoka, a so se teb smerokazi spet mal v pravo smer poazala???? Upam, da ne sam za včeri, ampak da se boš malo večkrat oglasila tu naokrog in nam ne bo treba pogrešat se... pol pa k nas ti s svojo prisotnostjo ne potešiš, pa horuk na čokolado...da umirimo tist hormon nezadovoljstva... ja, ti si kriva (občasno), da se jst redim , pa denar za čokolado zapravlam Aja, pa a si preštela v kolkih od teh mojih 2000 in še nekaj postov, si omenjena ti in da te pogrešam.... aja, pa še to... če si se že odklopla, bi pa lahk vsaj kaki ZS poslala.... Ja, kregam te! Pikica36, lepo da je vse ok z vama... veš kaj... sej pa nekje pa morš občutit to tvojo srečo... drgač sploh ne bi vedla, da si srečka nosečka Ti se samo veselo javljaj in poročaj. Erin, odkar vem za tvojo rizično nosečnost, me žal, za vsako ko te ni kakšen dan na raportu, kr mal stisne.... tak da, vsaki dan ima da se prfočkaš. Zmejeno?! Ja, seveda, sej men si pa ne upaš ugovarjat, a ne? Sonček, ti pa tud mal na raport... čuj, zakaj pa jst ne vem da se ti letos poročiš????? Pa ne vem zakaj sem jst skoz misla, da pa ti si že gospa Sonček. no včeri sem nekej iskala, pa zajadrala na poroka 2008... Špelka, Se*, a se še poslužujeta moje seanse??? A je o.k, je učinkovita??? Prosim če mi čimprej javita... kar se pa špegla tiče... jah jst sem misla, da si sam lubčka pošlete, tak od daleč... ampak ker ste pač take kot ste...vse na brzino , ste pač polupčkale špegu...eh, kaj pa je usran špegu, proti dobri volji? nič1 Edin problem nastane, ko se ne vidte več not, ko je cel masten... pa tud za to je rešitev... nov špegu Aja pa drugič, ko bo0te se lubčkale... našminkite se z živ rdečo šminko... bo dragi mislu, da je za njega... bote vidle... bo akcija v postli...to je sicer NEpreverjeno, ampak probat pa ni greh, a ne? Ajsi, kak se ti kej počutiš? Vse O.k? Polaris, kam si pa ti mrknila? Tak, jst grem pa delat nutelino torto... no, pecivo... pridne bodte...
|