|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
6.2.2008 18:59:42   
polaris
Oj babuške, a že pridno vadite za naslednji Eurosong? Kmalu bodo skupne vaje in upam, da potem ne bo kakih izgovorov user posted image .

Ajsiiii, super da si skoraj že vredu. Saj sem ti rekla, avtoban je porihtan, zdaj pa fulllgas!!!!!!!!!

Lunca, a se vidiva danes? Prideš mal prej, da še kakšno ¨rečeva¨ na parkingu?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
6.2.2008 19:01:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hvala Se* za user posted image user posted image . Jah, mal pa morem provocirat, al ne???? Ker dtrgač bi sam napisala hvala.. pa šla dol... tak sem pa še lahk mal nakladala pa se delala užaljeno user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Glej jo mačko! Kake ven meče! user posted image  

Ej pupe meni je slabo .. sem prej dobila en mail z največjim jajčkom na svetu user posted image

Mislim ..kake ideje so se pa meni pojavljale ob tem ... Daj, poglejte ga, no...user posted image

a) mislite da ima tak velike plavalčke?
b) mislite, da (če plavalčki niso veliki), je izliv 100 litern?
c) mislite, da se zaveda, da ima nadpovprečno velka jajčka?
d) meni je spet slabo ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
6.2.2008 19:04:32   
polaris
bogi,... 

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
6.2.2008 19:05:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

bogi,... 

A ne, da ...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
6.2.2008 19:30:52   
LuNa73
polaris - pridem!user posted image  Sam prej pa ne vem ce mi bo zlaufaluser posted image user posted image

Se* - bogi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajajaj.... to se itak ni nic...kake maile jst dobivam.... vcasih ne vem al bi se sla isto tak kot ti... a) b) c)....user posted image user posted image

Tak grem se nekej nardit... pa oblečit se...
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.2.2008 11:19:25   
ledenka
jutro, punce user posted image  jaz bom se par dni uzivala, v sluzbo grem v ponedeljek - ali se kasneje user posted image  

kavica za vas

user posted image

sej vem, da ste to pogresale user posted image  

sem ok, malce svohotna user posted image  in plan danasnjega dneva je naslednji - racunalnik, tus, sprehod, kosilo, racunalnik, kavc, sprehod, kavc in v tem stilu naprej user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
7.2.2008 15:30:58   
Serendipity
Uh, ledenkica, misli mi bereš! user posted image  user posted image

Hm, jaz bi tudi imela tak plan dneva... Pa moram še nazaj v službo ... user posted image  user posted image  

Uživajte pupike danes je čudovit sonček! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.2.2008 15:43:05   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo sem si zrihtala še en fotošuting samo zate....kaj pa sedaj...hlače dol?user posted image user posted image user posted image

Hlačeeeeeeeeeee dooooooooooooooooooooool user posted image user posted image user posted image . Polovični striptiz ni za meneuser posted image .
lunica moja user posted image  nisem razumela čist dobr. S čim sem te pa spravila v slabo voljo? A ker sem ti vse krofe pojedla al kaj? Pa kaj to berem ene pravlce, da se boš sama po borbi sprehajala user posted image . A jih hočeš slučajno par po riti a? Ne me izzivat. Če znam erin slečt znam tud tebe našeškat.user posted image  Veš da bomo zmerej na borbi. Še če bojo slučajno kdaj RR ukinil bomo še vedno klepetale. Si bomo pa drug forum izbrale. Vela?
Ideja za bend mi je všeč. Sam kako ime bomo pa pol imele?
Ja pikapoko pa jest tud maximalno pogrešam. Pa glih zdej mrkne, ko je zunej sonček pa tok pikapok po nebu leta. Da se ji nismo s čim zamerle?
aaaaajsiiiiikaaaa welcome back baba žabauser posted image . Kaj to berejo moje učke? 14.2. pregled pri Rešu.user posted image user posted image  Jest ga imam tud. Kdaj pa imaš. Meni je rekel enkrat po 12. A se dobiva? KAAAAAAVAAAAAA!!!!!! Aja pa čestitam za čisto avtocesto. Si pa k nemke - brez hitrostnih omejitev na avtocesti user posted image user posted image user posted image
tale kavč, računalnik, počitek računalnik, kosilo, računalnik vam gre pa slabo od rok, če nobene ni tle gor user posted image . Sam rajcat znateuser posted image .
polaris, lunca kake randije na parkingu pa imata vedveuser posted image
Še mal, pa bo konc šihta. Jutr gremo na sorško planino. Pa še mojga nečakca bova vzela s sabo, da mi ne bo dolgčas. Se bova sankala, pa sprehajala, pa kepala, pa snežaka z dolgim kur..... upsuser posted image  z dolgim nosom bova nardilauser posted image .
Lep se jemejte žabe.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.2.2008 16:28:21   
ledenka
spelcika, midva imava pregled ob 12h user posted image  tako da ce gre vse po sreci, se vidiva user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
7.2.2008 17:06:44   
Serendipity
Oj pupe ...  a vas kdaj zagrabi, da ste žalostne tako naenkrat?

Meni same nore misli hodijo po glavi in ... uh, ne vem, kar nekam zamorjena sem ... PMS, domnevam. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
7.2.2008 17:12:23   
LuNa73
Helou.... evo, pa je četrtek... pa juter vam ni treba delat... povdarek je na vam, ker jst pa gremuser posted image ... pa že boljš juter ko pa v soboto, a ne? user posted image

Špelka, zamerla??? Z ničemer... čak morem it prebrat nazaj, kaj sem klobasala... neke neumnosti ziheruser posted image user posted image . Aja, pa na parkplacu pod lučko, so ja najboljš randiji user posted image ...nek vide svi ljubav... user posted image  

ajsi, tvoj plan me pa mika od zdaj naprej... sam pr men ne bo znesluser posted image ... predvsem tale kavč, mi je zanimiva beseda... bom zvečer preverla kaj pomeni beseda kavčuser posted image .

Se* viš kak je teb fajn... lepo v službico nazaj..brez dela ni jela... evo, se boš lahk dans dvakrat ornk najedlauser posted image

Sonček, ti pa tud nehej tolk delat, pa se prkaž kej tuleuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
7.2.2008 17:16:45   
LuNa73
Se*, hit začni delat šc šc... če pr user posted image  ni pomagala, te pa ziher bo pr žalosti... A greva skupaj ? No dej... delaj šc šc šccccc, pa z rokami mahaj...tak vstran od sebe... a delaš tak? ponavlaš za mano? Pa zraven ko mahaš še govor... šc šc šc grde misli... šc šc šc... vstran od mene.... No, zdej ko sva pa to nardile pa greva...nasmeh na usta... še prej si pejt enga lubčka dat v špegu.... no, zdej ko si pa še to nardila pa.... prej si mahala vstran...zdej pa mahaj proti seb... (vse ti kažem, a vidiš, pa pobavlaš?)... pa grema... lepe misli k meni....dobra volja k meni... pa ne pozab se smejat zraven.... o.k? seansa uspela????

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
7.2.2008 19:37:53   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  
Joj Lunca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala miška! Seansa DEFINITIVNO USPELA! user posted image  user posted image  

Mater si faca! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.2.2008 21:49:02   
spelka12
ajsika ti samo povej kdaj točno pa pridem. Recimo ene 11.30. Ma najbolj, da se na z.s. menva. Se že veselim zmenka (pa ne bo na parkplacu pod lampo, ker je ob 12 že dan lunca in polaris user posted image  user posted image .
Se* razumem tvoje razpoloženje. Najprej se sestanem s kolegico ki butne da je noseča, kadi ko turek, pije ko žolna, dela v gostinstvu, sploh se nič ne merka, fanta uradno nima ker ji bodoči očka ni preveč všečuser posted image ....in tak dalje. Pol mi gre pa še razlagat kako je fino bit noseč sam da ne ve kaj naj nardi dej ko se bo zredilauser posted image . Ja najbolj da greš še hujšat user posted image user posted image user posted image . Uf me je tolk razjezila, da piham od jeze. Pol pa še reče, da je prišla k meni po tolažbo. user posted image user posted image user posted image  Pa to še ni vse. Fant ma danes r.d. in kje je dragi moj. Ugibajte no. Ne tuki ga ni, pa pod kovtrom tud ni, na večerjo me ni pelov, na pijčo še manj.....a ne gre? S kolegi je šel na pijačo. Matr vola glavo bi mu odšraufala.
lunca sem vidla tvojo "imamserada" seanso. Sem jo izvedla in se počutim veliko bolš. Grde misli stran šcšcšcšcšcšc maham od sebe, lepe misli k meni, maham proti sebi - a prav delam lunca? user posted image user posted image
nasmeh na usta... še prej si pejt enga lubčka dat v špegu.... no, zdej ko si pa še to nardila pa.... Samo zdej mi pa še povej kak naj spravim 3mač labele iz špegla

Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.2.2008 10:30:09   
Serendipity
Jutro muce mace! user posted image

Kk ste?

špelka - Ja, saj je mene tudi nekaj takega ''mučilo''. No, prijateljica je poročena in imata z možem dva (prisrčna) otroka. Ker si jih več ne želi(ta) imeti je prosila G za kontracepcijske tablete, ki jih pa zaradi zdr. težav ne sme imeti. G ji je seveda predlagal drugo obliko kontracepcije - obroček oz kondome zanj. NJen mož, p anoče slišat ne za kondome in tudi o obročku (mislim -- je to sploh njegova stvar user posted image ) ne. In kaj je pametnjakovič (prej se mi je zdel full faca pa res tak ta pameten človek) izjavil, da ... da e rabita kontracepcije, da če pać zanosi lahko vedno gre na splav. user posted image  user posted image  Ej pupe, meni se je samo obrnilo, mater ej!!!!!!!!!! Kreten! (kaj drugega lahko trdim? user posted image )
Je pa ironija, ne. Tisti, ki lahko imejo otroke brez težav tega preprosto ne cenijo... Oz komplicirajo za malenosti (kot tvoja prijateljica). user posted image

LuNa -ja, man jaz podoben problem kot špelka. Ampak jaz sem to terapijo večkrat izvedla včeraj (ene 11 x) in imam ogromno flekov od labelle. Terapija za moje ogledalo?

Polaris - kako kaj tvoje dentalne in muskulatorne bolečine?

ledenka - pogrešaš kaj bolnišnično hrano? user posted image

Ti, pikapoka in bumbum, pa še katera, ki je izginila brez dovoljenja - kaj zdaj? A nas nič ne pogrešate? user posted image  

Sončece - lepo študiraj user posted image

Big HUG 4 U all!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.2.2008 13:22:23   
ledenka
dobro jutro user posted image  ah, je fajn kak praznik, da se clovek malce po postelji valja user posted image  no, sej pocasi bom morala it kosilo skuhat user posted image  ni ga cez domaco kuhno user posted image  no, razen ce jes doma, kuhas pa ne sam user posted image  

Se* ja, tako bedastoco lahk sam dedci izjavijo user posted image  grrrr, bi jaz na njem splav delala, pa pol da vidimo, kaj bi pol reku user posted image

Spelci, za tvojo frendico tud user posted image  mislim, zenska je cist neresna! ampak, ce je ze zdaj prevec barocna, priporocajo zdravniki zdravo prehrano - tipa Montignac, ko pac crtas sladkor, belo moko itd. o tvojem pa tudi ne bi... sva z mojim mela tiho maso, ko je na obletnico poroke lani prisu ful pozno user posted image  ne vem, ce ga je izucilo? user posted image

kot se meni vcasih zdi, so najvecje pruser posted image  nosece takoj... pol pa na splav hodijo user posted image  

luncika, tvoja terapija je super user posted image  za ciscenje spegla pa Stelex user posted image  labelo odstrani brez pardona user posted image  

polaris, je vajin meeting uspel? user posted image  na parkingu pod lucjo user posted image

erin, mega busi user posted image  jaz tud hocem veeeeeeeec! user posted image  

pa se veeelik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.2.2008 20:24:45   
Serendipity
Babuške!

Ma a sem spet sama tu gor? user posted image

ps: A ste opazile da sem si (jap SPEET user posted image ) zamenjala avatar? Ma a veste, pri uni sem imela občutek, da je vedno, ko pridem a RR za malenkost bolj razgaljena. Nazadnje bi se še slekla, mene bi pa banali... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.2.2008 21:36:13   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ps: A ste opazile da sem si (jap SPEET user posted image ) zamenjala avatar? Ma a veste, pri uni sem imela občutek, da je vedno, ko pridem a RR za malenkost bolj razgaljena. Nazadnje bi se še slekla, mene bi pa banali... user posted image

Tisto ta rdeče prosim prevod v gorenščino. user posted image  banali? WTF al sem res jest totalno blond? Jajks pozabi na tale stavek, sem že dojela user posted image . Mal pozn ampak boljš kot nikol. Lep avatarček Sekicauser posted image .

Midva sva bila pa na Sorški planini. Kr neki, nikol več. Dvoseda se jim je pokvarila, ljudje so visel par ur v zraku na prepihu, kolona za karto do ljubljane pa da ne govorimo od vrste za na krožničke. Aja pa jest grem z Benjaminom gor se sankat in na sankaški progi znak PREPOVEDANO SANKANJE user posted image . A se oni norca delajo iz nas nedolžnih ljudi? Začetek bolj slab ampak konec dneva je pa super, ker lahko mal pogledam k vam babe žabe.

Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.2.2008 22:09:08   
Serendipity
Eeeee miška maška! user posted image  user posted image  Tij, veš kaj, drugič si raje privošči izlet v Prekmurje! Se bomo sankali po ravnici prekmurski user posted image  user posted image

Sem se pa res nasmejala prepovedi sankanja na sankaški progi user posted image  user posted image  user posted image

(banali - sem malo poslovenila angleško besdo, ampak si ugotovila pomen - brihtna glavca user posted image ) Mi je pa full lep avatarček! No, čakam še na Lunino mnenje ... user posted image

Eto jaz grem zdaj user posted image  user posted image  user posted image user posted image , no whatever.. UŽIVAT! Ste fauš, kaj? Ampak, da vam povem, da če  bi VE bile tu gor, jaz ne bi šla slončkat, ribcat, račkat, ipd, ampak bi se pogovarjala z VAMI... No, če dobro premislim, mi še uslugo delate ... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
9.2.2008 19:53:53   
pikapoka2
sej ne vem kje naj začnem...user posted image
po mojem bo najbolje da nikjer.
V glavnem en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik objem za vse vas,
za vsako posebej pol pa še en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik za vse skupaj.
Tolko da vidite, da sem še med živimi...user posted image
Nisem se čisto odklopla od RR-ja, malo pavze sem imelauser posted image
Seveda zdaj sledi kazen, a ne?! Moram brat za nazaj, da vidim kaj ste počele..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
9.2.2008 20:01:14   
pikapoka2
LuNa!!!!!!!
Čveka babja!!!
user posted image     Ja, čestitam!!!!! user posted image   Za 2000! Oziroma za 5 zvezdic! user posted image

Grem dalje...
da vidim kaj je novega pri Se*, Spelki, ledenki, Erin, sončku...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.2.2008 11:41:25   
pikica36
jutro čvekiceuser posted image user posted image , a danes pa vse govejo župco kuhate , da nobene nikjer!?user posted image
no, samo da vas malo pozdravim in da vidim kaj se vam dogaja.
js sem sicer vredu, zizike me bolijo ko hudič, drgač pa  nobenih slabosti user posted image user posted image
mejte se.... FAJN!!

LP

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.2.2008 11:51:04   
ledenka
pokapoka se je javila user posted image  smo ze hotele tiralico za tabo napisat user posted image

user posted image

pikica, jaz sem se pri zajtrku user posted image  posebej zate kava brez kofeina user posted image  

punce, lepo uzivaje tole soncno nedeljo user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.2.2008 16:19:12   
LuNa73
oj babuške user posted image !

No, vidim, da ste vikend preživele brez računalnikov user posted image user posted image ... skor tak kot jazuser posted image .
O pa vidim tudi, da sta se oglasili naši dve korošici user posted image user posted image user posted image user posted image ...
pikapoka, a so se teb smerokazi spet mal v pravo smer poazala???? Upam, da ne sam za včeri, ampak da se boš malo večkrat oglasila tu naokrog in nam ne bo treba pogrešat se... pol pa k nas ti s svojo prisotnostjo ne potešiš, pa horuk na čokolado...da umirimo tist hormon nezadovoljstva... ja, ti si kriva (občasno), da se jst redim user posted image user posted image user posted image user posted image , pa denar za čokolado zapravlam user posted image  Aja, pa a si preštela v kolkih od teh mojih 2000 in še nekaj postov, si omenjena ti in da te pogrešam.... aja, pa še to... če si se že odklopla, bi pa lahk vsaj kaki ZS poslala.... Ja, kregam te!user posted image

Pikica36, lepo da je vse ok z vama... veš kaj... sej pa nekje pa morš občutit to tvojo srečo... drgač sploh ne bi vedla, da si srečka nosečka user posted image user posted image  Ti se samo veselo javljaj in poročaj.

Erin, odkar vem za tvojo rizično nosečnost, me žal, za vsako ko te ni kakšen dan na raportu, kr mal stisne.... tak da, vsaki dan ima da se prfočkaš. Zmejeno?! Ja, seveda, sej men si pa ne upaš ugovarjat, a ne? user posted image

Sonček, ti pa tud mal na raport... čuj, zakaj pa jst ne vem da se ti letos poročiš????? Pa ne vem zakaj sem jst skoz misla, da pa ti si že gospa Sonček. user posted image  no včeri sem nekej iskala, pa zajadrala na poroka 2008...

Špelka, Se*, a se še poslužujeta moje seanse??? A je o.k, je učinkovita??? Prosim če mi čimprej javita... kar se pa špegla tiče... jah jst sem misla, da si sam lubčka pošlete, tak od daleč... ampak ker ste pač take kot ste...vse na brzinouser posted image , ste pač polupčkale špegu...eh, kaj pa je usran špegu, proti dobri volji? nič1 Edin problem nastane, ko se ne vidte več not, ko je cel masten... pa tud za to je rešitev... nov špeguuser posted image  Aja pa drugič, ko bo0te se lubčkale... našminkite se z živ rdečo šminko... bo dragi mislu, da je za njega... bote vidle... bo akcija v postli...to je sicer NEpreverjeno, ampak probat pa ni greh, a ne? user posted image

Ajsi, kak se ti kej počutiš? Vse O.k?

Polaris, kam si pa ti mrknila?

Tak, jst grem pa delat nutelino torto... no, pecivo... pridne bodte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.2.2008 18:56:10   
trinity22
No živjo, da vas podolgem času malo pozdravim ...... Vidim, da pridno čvekate, tako je pravuser posted image

LuNa s to nutelino torto si mi pa kr lušte naredila, njam, njamuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.