Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 19:29:16
|
|
|
|
ledenka
|
Lunci, dobro sem vsaj mislim cudni so tile dnevi, sej vem, da se mi je zaradi narkoze mal premaknilo v mozganih cez vikend sem pocivala, jutri pa v sluzbo - se ze skor veselim no, vceraj sva bila mal v shoppingu, so mace rable hrano pa zacela sem se it domaco pridelavo hrane - kalcke pridelujem so ful dobri
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 19:43:25
|
|
|
|
LuNa73
|
OOOOO ajsi, sam da je o.k s teboj... a, sam mace so rable hrano? A vidva pa zivita od ljubezni . Čuj, a bi mi kej kalčkov poslala po pošti???? No, špelka, ko si si kupla nov pralni stroj... tole ti bo ziher prav prišl
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 19:58:00
|
|
|
|
ledenka
|
Luncika, po najino hrano hodim na trg mam vsaj feeling, da je bolj zdravo kalcke pa dobis, dostava na dom edin fora je, da jih moras 3x na dan zalivat in to mi je ratalo zaj, ko sem bla doma
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 19:59:08
|
|
|
|
spelka12
|
piiiikaaaaapooookkkkkaaaaa pa sej bi te okregala, pa te je že lunca dost. Upam, da si se spočila ko si bila na off-u zdej pa malo bolj resno prosim lepo. Minimalno vsak dan en post, pa bova kmalu ujele luno na 2000-ki. erin ne nas delat živčne prosim lepo. JAVI SE. lunca moje gačice so čiste tud brez veniša . Ja no se jutri spet kej slišimo ko bomo na šihtu a ne? Nočko. aaaa ne grem še, ajsika vidim te. Kak si kaj? Kalčki? Jest bi raje regrat.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:02:57
|
|
|
|
LuNa73
|
hja, ajsi, ti sam pošlji.... špelka, kam zdej greš???? jst maile pucam... ene 300 neprebranih je v roku slabih dva tedna... pa jih mal na zabavo popam... Pa še en kratek... moj se je nekam čudn smejal, ko sem mu ga prebrala... Kaj je moški, ki vara svojo ženo? Svinja. Kaj je moški, ki ne vara svoje žene? Lena svinja.
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.2.2008 20:03:23 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:04:23
|
|
|
|
spelka12
|
Kam grem? Ja hotla sem it v posteljo je bil naporen vikend pa mi spanjca primanjkuje. A maš boljšo ponudbo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:11:31
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelči...sebe... a sem dost, o.k?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:13:48
|
|
|
|
ledenka
|
hja, jaz lahk sam solato iz kalckov ponudim pa kup opranega perila, ki caka na obesanje se javi kera?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:16:04
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Polaris, kam si pa ti mrknila? O, saj nisem mrknila, ful mislim na vas, sam ¨prijazno¨ pismo sem dobila iz faksa, ker preveč zabušavam, pa moram naredit tud kaj v tej smeri... In kako ste kaj moje babežabe?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:20:25
|
|
|
|
spelka12
|
luna tebe bi ja (ne vem kaj vse je vključeno v tej ponudbi) , ajsika solata iz kalčkov je tud mamljiva perilo pa kr imej. Tega imam dost doma. Ti pa lahko pridem speglat cunje, ker nenormalno rada likam. polaris a si se ustrašla lunce a ne? K se ta razp......kr letite vkup. "prijazno" pismo. Kaj so ti prošnjo poslal, če bi bla prosim lepo še en let njihova študentka? Ne zdej grem pa res spat, očke ne prenesejo več svetlobe.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:20:32
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, nedelja zvecer NI za faks, sluzbo itd
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:22:10
|
|
|
|
ledenka
|
spat???!!! sej se je dan komaj zacel lunca, ti pa si spet mrknila
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:30:58
|
|
|
|
LuNa73
|
ne ne...sej jst sem tu... sam na zabavi mal šale gor popam... Špelka, mene bi res mela??? Dej dober premisl... veš, sej mene še lohk nafutraš... ampak moj karaklter.... uh, ta bo pa težka.... k je sam tak težek.... adijo pamet.... http://www.youtube.com/watch?v=403AewUdbmQ&feature=related
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:34:27
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, ce mas tezek karakter, pac 3 sedeze v letalu zasedes
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:34:33
|
|
|
|
polaris
|
Saj si tud jaz govorim, da je nedelja gospodov dan, ampak nič ne pomaga,... knjiga je še vedno debela, glava pa prazna,... In Ledenka, počutje boljše? Glede na to, da si šla med vrtnarje, boš počas že v stari formi . Špelka, a ti pa kar s kurami spat LuNčikaaaa, kak si kaj? Je bila dobra tortica?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:39:43
|
|
|
|
ledenka
|
hja, kdaj pa mas izpit? ce mas dost casa, lahko mogoce danes prespricas
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:40:24
|
|
|
|
polaris
|
Pred enim mesecem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:42:50
|
|
|
|
ledenka
|
ok, tega pa ne razumem prevec se pravi, da ga moras takoj it delat? kaj pol se tule visis, pojdi, me pa bomo navijale
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:43:10
|
|
|
|
LuNa73
|
polaris, no ja... krema je dobra, testo pa ne prevč...ampak za pojest bo. Jst še sam delam testo od pijane neveste. ajsika, sej moj karakter ni velik... je težek... tak za tri letala, ne pa sedeže Tale komad pa jst poslušam zdejle: http://www.youtube.com/watch?v=G02xoDwBrIU&feature=related
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:48:08
|
|
|
|
polaris
|
bravo LuNa, tega komada pa že dolgo nisem slišala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:55:28
|
|
|
|
ledenka
|
to je pa res star komad Lunci, kaj krema je Nutela al das se kaj noter? joooj, kolk bi zaj neki sladkega... pa ne smem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 20:56:18
|
|
|
|
Erin
|
EVO MEEEEEEE Ja kje sem?? Kje ste pa ve? Lumpe, vas bom sedaj lovila pa čakala tukaj , samogovore pa ne bom mela če vas ni ane? Zaspana sem kot medved se grem k mojmu na kavč stisnt...uf...pašeeeeee Se yaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:00:08
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, dobro, danes si se oglasila pa kaj ste danes vse zaspane? jaz pa cisto nic, je pa res, da sem do 11h spala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:03:25
|
|
|
|
LuNa73
|
ja, je star komad... ampak men tak dober Mi ga je moj dragi poiskal na netu Krema je pa: sladka smetana + nutela. No erin, vsak dan ima, da se prfočkaš... jst pa zaspana še ravn nisem ful... sam grem pa v postlo.... juter morem spet zjutri vstat ...jah, kot vsak pondeljek ajsi, zakaj pa ne smeš sladko???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:11:07
|
|
|
|
polaris
|
Jaz se za danes poslavljam. Želim vam še prijeten večer pa lepe sanje Nočka
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.