|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
3.2.2008 20:14:30   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Eh, ne sekiraj se, saj niti ni za opazit. user posted image   

user posted image user posted image user posted image  a sem res taaaaak fejst neresna? user posted image user posted image user posted image  

ne Nemota, raj kakega morskega psa user posted image  da vgrizne, ce kaj ne bo vredi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.2.2008 21:06:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Eh, ne sekiraj se, saj niti ni za opazit. user posted image   

user posted image user posted image user posted image  a sem res taaaaak fejst neresna? user posted image user posted image user posted image  

ne Nemota, raj kakega morskega psa user posted image  da vgrizne, ce kaj ne bo vredi user posted image

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Eh, saj ne. Si resna, ko je treba bit resna.  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ja, ampak potem bi pa še na POP TV ali pa A KANAL prišla! Sicer pa, tržna poteza: Prvim trem kandidatom na ZS podarim svoj avtogram. Ne pozabite, ko bom slavna bodo avtogrami vredni zlata. user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.2.2008 8:31:50   
ledenka
user posted image

kavica za dobro jutro user posted image  

hvala vam za besede in objeme podpore user posted image  jas mam vas laaaadaaaa! user posted image  

vse za to, da bomo mamice, punce moje drage! danes je se pomemben dan za Se* user posted image  in Spelciko user posted image   punci, dobro opravita!

lepo se imejte in... do cetrtka! cmooookaaaa!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.2.2008 9:56:22   
spelka12
Se* user posted image user posted image user posted image  pampersk mi je zmanjkal. notr tlačim wc papir sam pušča. Ne morem več, nehiiiii prosim.
Kot menedžerka si 100% najeta. Murko sprejet v ekipo kar se pa tiče bodigardov - smijlikiseslini, jest bi kr vse najela. Itak jih bomo rabile več. Veliko sreče danes. Držim pesti.
erin - ja pa sej sva samo predlagaleuser posted image . Že tipkam spremembo in postala si glavna pevka - čestitam user posted image user posted image . Pa drog sem ti tud že kupila. user posted image . Aja pa hvala za sneg. Zdej pa še kidat prid pomagat, jest ga nisem klicala user posted image .
ajsika hvala za vzpodbudo, jo vračam enako količino pa še mal za počez. ČAki če imaš laparo v torek boš 7 al 8 že doma? Dobro opravi pa se tipkamo ko boš pri močeh.
sonček javila si se user posted image user posted image . A ti je vloga v bendu všeč?
lunči a boš pustila da Se* in ajsika takele govorita o tebiuser posted image ? Takoj na RR povedat, da to ni res (če pa je pol bod pa še mal pod kovtrom).

Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.2.2008 11:23:13   
Erin
Punce, držim pesti za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.2.2008 11:43:35   
spelka12
Se*, lunca, ajsika in polaris so danes na skupni kavi - smrkljeuser posted image .
pikapoka,sonček in lupitka se skrivajo; erin, samo še midve ostaneva za čvekanjeuser posted image .
Jest imam šele ob 14.30. tko da lahko klepetam. Kako si kaj? A še ležiš, te še razvajajo?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.2.2008 14:22:19   
Erin
Špelči moja, če bi jaz vedela da boš ti tukaj nebi prepustila neta mojemu user posted image ...sedaj ko sem pa tu pa gotovo že nestrpno čakaš pred ordinacijo....dobro opravi...
Jaz pa delam pico, prvikrat v življenju - upam da bo dobrauser posted image

Drugače sem boljše, razvajajo me že malo manjuser posted image , se prav razvadišuser posted image .
Včeraj sva z mojmu pregledala oblekce od mojega brata ko je bil dojenček kaj je še dobrega in kaj ne. Pa non-stop se mažem s kremo po trebuhu ker me tako srbi ker se mi koža razteza...danes sem bom slikala - oz me bo moj da zabeležim trebušček pri skorajšnjih 15 tednih oz v začetku 4 meseca (slikca se je premaknila a si videla)user posted image Ga je že kar nekaj skupajuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.2.2008 16:30:54   
sonček33
spelka 12 - vloga v bendu? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
5.2.2008 12:40:12   
Serendipity
Eto muce mace ... Jaz s pregleda, sva na čakalni isti za ICSI in ... Ja in en kup napotnic me čaka, potem pa ... čakanje... Nekaj se je končno začelo premikati! user posted image  user posted image  

Špelka - na raport! Podaj poročilo! user posted image

Erin - kako je pikica? Oz več ne morem rečt pikica - ErinJunior? user posted image

sončece - bend smo ustvarile, bend. Vloge so razdeljene, še malo povadimo pa bomo mele koncert! user posted image  

ledenkica - držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HM, eto, zdaj pa ne vem, kam se naj poseznamčkam za ICSI user posted image  Ma morambiti poseznamčkana, da imam feeling dogajanja.

Veselo pustno rajanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
5.2.2008 17:52:37   
LuNa73
ooooo, evo mene... sem bla celi teden odkonektana iz internetauser posted image  in po moje so zarad mene še mrežo zaklenl, ker niso mogl delat vzdrževalnih del, ker sem vsakih 5 minut hodla prtiskat Repairuser posted image ... sej prvo pa sem petkrat svoj računalnik okol obrmnala in ga prečekirala, če ga on kej serje....

No zdej pa sem tu... a mate kej za pusta hrusta???user posted image

Vse ki ste včćeri mele svoj dan.... Glavo gor pa gremo naši.... novim borbam naproti.... tu na RR mislim, da ne bi slučajn kira misla, da pod kovtrom...user posted image user posted image

Pridne bodte! Čav bav!

user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 5.2.2008 17:53:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3410
5.2.2008 18:47:13   
Erin
Hellooooooooooooooooooo...

kako ste maškarce?
user posted image
Ste kaj krofe pekle? Jaz že drugi dan pico pečem...sem včeraj tako dobro naredila da sem jo mogla dans spetuser posted image
Se* - naša pikica oz pika bo kmalu večja od meneuser posted image user posted image user posted image sem prilepila v album najnovejšo slikco mojega trebuha...je že tako velik da je joj. Imam pa takega kot moja prijateljica ki ima PDP maja -pravijo da gotovo nosim spredaj...ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image samo kmalu bom kot balonuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
5.2.2008 19:43:03   
spelka12
erin erin jr. je extra sladekuser posted image  - super buši. Pa sej sem ti že par strani nazaj dala čestitke (no ne tebi erin jr.-ju) za 4 slikco. Kaj a si že prišla v nosečniško fazo pozabljivosti? Hmmmm pico - jest bi tud malo. En košček? Pol koščka? Tretino? No dobr pol pa nič no, grem pa na 2 deci vodeuser posted image
Se* javljam se na raport (zdej sem se ti postavila kot vojak in salutiram, škoda, da me ne vidiš). Namesto IVF sva zdej dobila ICSI. Prva injekcija pa pade na valentinovo user posted image user posted image . En hura za mene. HURA.user posted image  Lepo se imej na vaši fešti. Kako se že reče pri vas? Žmmmljjujjjjrrrrr? Neki takega a neuser posted image ?
lunca a ti pa tako boga brez kompjutra? Katastrofa. No samo da si preživela brez posledic. Za pusta hrusta nimamo nč,. ker sem jest vse pojedla user posted image .
ajsika mislim na tebe, bojda, da je avtocesta že prevozna. user posted image user posted image user posted image  Zdej pa gas do koncauser posted image .
sonček v naš band si sprejeta. Hočeš nočeš notr si brez ugovarjanja.
Mi še kar delamo user posted image , že od 8.00 zjutraj pa še ni videt konca. Pa sej imamo ta teden podaljšan vikend pa se bomo pol naspale a ne?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.2.2008 19:57:37   
Erin
Joj  čist pozabla(očitno me res pozabljivost dajeuser posted image )..
čestitke Se* in špelka da se KONČNO (z veliko in poudarjeno pa še z  roza ker je to barva nosečkuser posted image user posted image ) nekaj dogaja in tebi Špelka že za valentinovoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image super...sem ful vesela...samo še en mičken pa bosta na forumu nosečkuser posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...no pa ostale tud aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.2.2008 20:05:29   
spelka12
Sem šla še enkrat pogledat tvojega trebuščka. Tolk mi je simpatičen, da se ga kar ne morem nagledat.
Ampak spodnja majica me moti. Hočem mal kože vidt. Striiiptiiiiiizzzzzz.user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.2.2008 20:06:17   
Erin
Ne nooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.2.2008 20:26:16   
Erin
user posted image

Evo sem si zrihtala še en fotošuting samo zate....kaj pa sedaj...hlače dol?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.2.2008 21:09:28   
sonček33
a lahko izvem, kaj sem jaz v bendu, da mal potreniram doma...ker ve pomoje skoz trenirate, ker vas je tolk mal kle

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.2.2008 21:31:57   
LuNa73
Halo pipike moje user posted image !

No, sej špelka, sam tvoj info sem še rabla.... jah, zdej pa še mal, pa.... me vse zapustite.... sej sem veseeeeeeeeeeeela noooooooooooo, za vas.... za mene pa mal manj, k se bom sama tu po borbi sprehajala user posted image ... hja, če ne druzga bom vsaj kilce zgubila, pa mi ne bo treba na pilates hodit... Ejte babuške, a vete kolk nas je dans namučla na pilatesu...juter bom po moje na šihtu sam vse štir od sebe držala.... če vrjameteuser posted image user posted image

Erin zlatika, tak cortkanga bušija maš.... user posted image user posted image user posted image ... dej mal Erin junior pobožej pa cmokni ga (bušija user posted image ) pa mu povej da je to od tete Lunce user posted image . Men maš res takega lepega.... in ja, hvala bogu da mamo Špelko, ko je bolj korajžna, pa zte kuj sleče user posted image user posted image user posted image ....  Kar se pa hlač tiče pa... kr gor jih mej, sam naj viši ne zlezejo, ker pol bojo pa zakrile vse bogastvo... kar nas zanima user posted image .

Sonček, baje dnar pobiraš v bendu... so sicer mene določle, ampak so ugotovile, da od mene ne bo nič... itak pa jst se sam s svojim imenom pojavim, pa bomo že popularne...pol si pa še barčico umislimo, pa smo itak razprodaneuser posted image user posted image user posted image user posted image . No evo babe, rešitev sem našla...jst vam za bend posodim svoje ime... mislim, da ga lohk omente...da se pač na RR družite z manouser posted image user posted image user posted image

A ve mogoč katera, ka je s pikapoko???? A je nardila čisti odklop???user posted image

Polaris, kje pa si ti???? A pri zonbarju, al kak??user posted image user posted image

Nč, za pusta hrusta mi niste nč dale...grem se vmit... pa masko snet... jutri pa spet stara jaz user posted image .

Pridne mi bodte...pa vsaki enga cmoka pošiljam.... ja ajsi, teb tud v bolnico user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
6.2.2008 12:42:59   
Erin
Smotke moje, kar skrivajte se....bom prišla do vas pa z veliko šibo po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj nehat delat pa pridite na borbooooooooooooouser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
6.2.2008 13:22:30   
ledenka
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! spet sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image  

kot je ze Spelci napisala, moje avtoceste so siroke, lih prav zaobljene in ciste user posted image  tak da to ziher ni krivo. kaj pa je, pa bog si ga vedi user posted image  psiha po moje. kokerkoli, na valentinovo mava pregled pri Resu, upam, da bom do takrat dobila izvid domov? ce ne, nisem sigurna, ce sploh naj grem, da mu samo povem user posted image  

punce, hvala vam za pestke, podporo in objeme user posted image  vsekakor je pomagalo, ker sem zelo hitro prisla k sebi, vceraj zvecer bi lahko skoraj sla ze pustovat user posted image  bolelo me ni skor nic, tako nekako kot pri koncu M je bil feeling - ves, da se neki dogaja v busiju, ampak ne boli. narkozo sem super prenesla, ko so me zbudli, sem se bunla, da je prehitro user posted image   in moram rect, da sem imela fajn cimre, smo se kar naklepetale in nasmejale, sestre so bile super, zdravniki tudi, so nas ful hodli gledat user posted image  vse pohvale MB bolnici user posted image  

Se*, te je bilo fajn videt user posted image  sicer na hitro, na hodniku bolnice, ampak boljse ko nic user posted image  ti zelim, da gre seznam cim hitreje naprej!

punce moje, Luncika, Polaris, Spelci, Erin, Se* in ostale user posted image  hvala!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
6.2.2008 18:12:17   
Serendipity
Alo pupe!

Meni se dane sniiič ne da, niti tičat na RR ne user posted image  user posted image  

Ampaaaak, nekaj sladkega pa vseeno.... user posted image

ledenkica - user posted image Lepo te je bilo videt, seicer sem bila še malo pod stresom oz vplivom procesiranja informacij user posted image   Me vseli, da je vse OK! user posted image

Erin - lubica - Kak is leeeepaaa!!!! user posted image user posted image  Hehe, ti nam samo grozi s šibo, saj vem, da ne boš prišla po nas ... si na bolniški user posted image

Špelkica - user posted image  user posted image  user posted image  Tak se dela! Naj se kar sleče pupa naša, da nam bušija pokaže! user posted image

En velik objemček za vse!

Tij, sonček! Kaj zdaj, a nas več ne maraš? user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
6.2.2008 18:19:16   
LuNa73
Mene pa kot, da ni user posted image user posted image ... Nobenga objema, nobenga lubčka, nobenga.... Nič, v glavnem!user posted image  
Ajsi ti si izvzeta! user posted image  Me pa res res veseli, da je vse o.k... zdej pa še sam k zobozdravnikuuser posted image ....
Pridne bodte... jst grem na pilates... čeprav me dans vse boli od včeri. Nas je mela ena, ki je čist divja user posted image ... je blo konc z umirjenostjo pr pilatesu... sm mogla kr garatuser posted image .

Evo jst ma tud za vse pršparan en tak veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik user posted image .
P.S: Moja ideja glede benda, pa vam očitno ni všeč....user posted image  No, sej ni važn, glavn da je menuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
6.2.2008 18:29:56   
Serendipity
Mene pa kot], da ni ... Nobenga objema, nobenga lubčka, nobenga.... Nič, v glavnem!

Miškica, saj sem napisla /en velik objemček za vse/

Eto, espešeli za you user posted image

Pa uživaj na pilatesu! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
6.2.2008 18:52:04   
Serendipity

P.S: Moja ideja glede benda, pa vam očitno ni všeč.... No, sej ni važn, glavn da je men

user posted image  user posted image  

Saj nam je všeč, ampak ne bi rade izkoriščale tvojega ''dobrega imena'' (Me bi ga kar hitro oblatile ... ) user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.2.2008 18:52:30   
LuNa73
Hvala Se* za user posted image user posted image . Jah, mal pa morem provocirat, al ne???? Ker dtrgač bi sam napisala hvala.. pa šla dol... tak sem pa še lahk mal nakladala pa se delala užaljeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.