ledenka
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! spet sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kot je ze Spelci napisala, moje avtoceste so siroke, lih prav zaobljene in ciste tak da to ziher ni krivo. kaj pa je, pa bog si ga vedi psiha po moje. kokerkoli, na valentinovo mava pregled pri Resu, upam, da bom do takrat dobila izvid domov? ce ne, nisem sigurna, ce sploh naj grem, da mu samo povem punce, hvala vam za pestke, podporo in objeme vsekakor je pomagalo, ker sem zelo hitro prisla k sebi, vceraj zvecer bi lahko skoraj sla ze pustovat bolelo me ni skor nic, tako nekako kot pri koncu M je bil feeling - ves, da se neki dogaja v busiju, ampak ne boli. narkozo sem super prenesla, ko so me zbudli, sem se bunla, da je prehitro in moram rect, da sem imela fajn cimre, smo se kar naklepetale in nasmejale, sestre so bile super, zdravniki tudi, so nas ful hodli gledat vse pohvale MB bolnici Se*, te je bilo fajn videt sicer na hitro, na hodniku bolnice, ampak boljse ko nic ti zelim, da gre seznam cim hitreje naprej! punce moje, Luncika, Polaris, Spelci, Erin, Se* in ostale hvala!