Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:13:01
|
|
|
|
ledenka
|
lunca, dieto se igram pol pa nocko vsem skupaj... eh, vse grete spat al kaj
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:21:12
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsika, kolk ti je pa že uspel v tej igri???? Jst tud morem... sam neke prave volje ni.... se bom mogla mal zlasat , pa za uhe potegnat. Hja, ti si mela ob enajstih šele zajtrk... takrat sem že jst pečenko dala pečt Se beremo jutri... lepo se mej...polaris, tud teb lepo nočko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:21:39
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla, punce!!!tukaj ste same "taprave" babnice... jst vas pa iščem in kot izgubljen piščanček lutam po forumu in se oglašam samo še pri klomifenkah, ker mi ni več da bi se dajala na sezname pod NE PRIČAKUJEM...ni več tako kot je bilo včasih tam gor...jutri dobim stop injekcijo in potem hitro v podvige...ma pa moj zjutraj spermiogram tak da čez vikend nisva smela nič "vaditi" kako se dela dojenčka...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:28:20
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, pocutim se boljse zgubljene kile mi niso vazne, pomembno mi je, da se ne pocutim vec zamasceno masa, dobrodosla ti si na klomifenu? ga ok prenasas?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:29:23
|
|
|
|
ledenka
|
grem jaz zaj nocko!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:34:58
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooooo maši... pa, ne mi rečt, da do dans nisi vedla, kje se me nahajamo? Upam, da spermiogramček pokaže vse o.k. Ej, a ti si že na stopki? A ni to nekej povezan z umetno? Jah, sej pojma nimam. No, ampak zdej ko veš, kje čeblamo, pa nas le pridi večkrat pogledat, a vela???? Jst grem pa zdej v horizontalo... je že cajt. Juter je nov delovni dan Babe žabe, lepo se imejte in lepo lepo sanjajte.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.2.2008 21:40:12
|
|
|
|
Fargesia
|
Luna, nisem vedla kje ste!!! če ne bi že prej prišla k vam!!! Ja, na stopki sem...samo stimulacija s klomifenom...tak ciklus sem mela že prejšnjič in je M prišla na 30.dan...upam da je zdaj ne bo, čeprav mam nek tak čuden filing da nama bo šele z umetno ratalo...uapm da me občutek vara. Ledenka, saj midva sva bili pri klomifenkah skupaj, a ne? pred laparo (pred enim letom) nisem dobro prenašala klomifena -. razultata dvakrat hiperstimulacija in ležanje v bolnici. zdej sem po laparo v 3.ciklusu s klomifenom,. pa moram reč da sem ga kr dobr prenašala...mal slabosti in vročinskih valov, ampak nič hudega. stopko pa dobim zato, ker mi moji leni folikli nočejo sami popokat ob pravem času...pa jih je treba prisilit...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 10:11:35
|
|
|
|
nf
|
Živjo punce! Jaz tudi pogrešam ta prave klepetulje Tisti Ne pričakujemo februarja ni več isti kot je bil včasih , tko da sem podobno kot Maša zalutala med Klomifenke. Prejšnji teden mi je pa Erin zabičala, da se vam moram kdaj pridružiti še tukej. Moram rečt, da jaz tudi nisem vedela, da ste tle!? Same znane face! Jaz v glavnem še vedno čakam na ta plusek, vmes pa zadnje čase papcam Klomifen (to je že 3. cikel), ker mi je dr. Reš pred kratkim najdel cisto na jajčniku. Tko na hitrco, da vas up-dateam uživajte!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 15:28:04
|
|
|
|
spelka12
|
erin - cmooooooooooooooooooooook. A si nastavla levga lička? NE . Ja prov no pol greva pa še enkrat. Obrat na levo, centriram, še mal bolj na levo, pazi prihaja, že gre, cmoooooooooooooooooook. Ta je bil za erin - ml, da se bo lepo razvijal pa da ne bo preveč težil mamici. mašika in nf - kje sta babnce? Mene tud ni več na teh seznamih preveč pogosto. Ste se "ta glavne" spuntale, pol pa nimam več za koga znanega navijat. nf hitro naj ti porihtajo ciste, pol pa naprej proti +. maša a ti pa danes STOPKO? upam, da ti to pot klomifen prinese . A pri tem postopku imate tud špikanje z injekcijami? Sem pa mislila, da so klomifen samo ene tablete pa da je to to. luna tvoji youtube posnetki za mene niso glih smešni, ker je ta računalnik brez zvočnikov in sem 3,38 minut gledala tipa ki sedi ob potoku in futra golobe . Drugič me poklič na gsm pa zraven zapoj , da bom vedela zaka je ta dec smešen. Vela?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 16:24:48
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla punce. Ne boste uganile s kom sem bila na kavi. Vas kaj firbec matra? No trikrat lahko ugibate.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.2.2008 16:29:06 >
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 16:26:12
|
|
|
|
spelka12
|
Evo drage moje. Hitr si poglejte to, ker se tema že zaklepa http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2429499. To je glih tema za nas ne nealkoholičarke . Mislim pa nekatere tuki vzamejo pa res čisto vsak post preveč zares. Si nisem mogla pomagat, da se nebi vmešala. Ja kje pa ste vse danes? Pa še ponedeljek je. Kdo pa še dela v ponedeljkih .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 16:35:53
|
|
|
|
sonček33
|
spelka jaz sem tukej, pa se ti skrivaš
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 17:17:12
|
|
|
|
Serendipity
|
A tak?!?!? Ko mene ni mačke plešejo /pišejo! Visim cel petek, celo soboto na RR, čvek od nikoder, ko genem odavde - Boooom! Navali narode! Eeee, saj ne me narobe razumet, no.. Lepo, da ste pričvekale sem gor - le to ni lepo, da jaz nisem bila polek. nf & mašika - Jaz sem pa mislila, da sta kao važni in se nečeta z nami družit... BTW maši -kk si? Kaj boljše? Joooj!!! Držim pesti, da bodo plavalčki priplavali do cilja! nf - daj poročaj nam (meni, ker sem ta zgubljena bolj) kako je kaj s tabo... pikica - Iiiiii - daj tudi tvoja naloga je, da nam poročaš o stanju, o pikici in kažeš slikice, deal? sonček - me ma firbec - POVEJ! Pa komentar na link od špelke ... Ma ne moreš bit tak no... Vsak na svojem bregu in te žalitve in ... jao Čeprav so mi ene teorije za las eprivlečene, potemtakem bi res morale biti v popolni izolaciji... M* jaz pa sem pravkar spila deci pive (saj veste terapija ala Šifrer .. Po pivu rastejo! ) Ampak, preden pridejo še našo temi smetit bom jaz zaklenila moj jezik. Eto vse še neomenjene babn'ce - Se* ma vas zeeelo rada.. Zdaj pa primajajte riti sem gor! Kapiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 17:56:57
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, sem ok! Hvala! pa še za ostale da boste vedle kaj je bilo... jaz sem danes dobila stopko pa ni bilo fino...moja reakcija namreč...skor sem skup padla...so ble unedve sestre čist blede ko so me rihtale...no, zdej sem kul in jutri naj bi bila O... Sonček, mene tud zanima s kom si kofetkala...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 18:12:17
|
|
|
|
ledenka
|
oj, maska! samo, da si prezivela stopko, sedaj pa v boj! pa da bi plavalcki nasli pravo smer a si dala kake fluroscentne kazipote? spelci, sem spremljala tisto temo madonis, je bla debata! kaj bi sele mislile une o vseh teh virtualnih koktejlckih, ki smo jih tule spile sicer pa - en ali dva kozarcka vina na teden ne skodita, zgano pa jasno skodi in pivo v postopku celo koristi, kot smo ugotovile!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 18:15:40
|
|
|
|
ledenka
|
soncek, jaz sem tudi radovedna pa se za lunco, Se*, Erin, trinity, nf, spelko, masko, soncka in vse nakljucne ali nenakljucne pupe, ki pridejo naokoli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 18:52:44
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, kavo sem pila z našo vele fajn punco, nosečo, zgovorno, iskreno, iskrivo, prijazno in SREČNO Erin.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 19:15:59
|
|
|
|
Erin
|
Uf sonček pa si me prehtela jaz sem šele sedaj do računalnika prišla Hm hm...me spravljaš v zadrego sej veš moja sramežljivost pozabila si napisat OKROGLOOOO No punce a ste kaj fouš??
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 19:17:36
|
|
|
|
Fargesia
|
Ooooooo! jst bi tud z vama kofetkala!!!! Ledenka, grem zdele izdelat tiste kažipote, pa ma da njadejo tapravo pot...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 19:39:35
|
|
|
|
trinity22
|
ledenka, lepo da si me omenila in poslala objemček Jaz vas kar redno berem, samo pišem mal manj, ker se mi zdi da se nekak ne morem vedno v vašo debato vključit, pol pa kr mal prebiram in se vam malo nasmejem, ko mate takšne luštne ... O sonček in Erin, vidve si pa privoščita... pa to kr tako na skrivaj ... saj prav, glavn da uživata
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 20:13:40
|
|
|
|
spelka12
|
ja sej a ne. gorenjke vkup na špelko pa pozabta . Sej j že prov . Bom pa sama samcata med gorami (bolj med njivami ampak ni važn). sonček in erin drugič me pa ne pozabit. mašika kaj a se injekcij bojiš? Jest sem si dala stopko sama pa mi je kr šlo, sam rit sem imela prešpikano k kanglca za rože. trinity zaka se pa ne moreš vklopit k nam? Praviš da prebereš, smeješ, prebereš, smeješ, prebereš..... no zdej pa probejva takole. Prebereš, smeješ, kaj napišeš, prebereš, smeješ, kej napišeš, prebereš..... a bo šlo? Men se bo pa pomojem ulila . Pa je šla umetna ta mesec u kur..... Na papirju je mal rjav, krvi sicer še ni ampak....ful sem jezna sama nase. Kako si drzne nemarnica. Bom spila liter cvička pa štoflc notr zataknila pol nej pa pride če ji uspe . Se* kaj pa raste po pivu? Meni samo jezik, postanem bolj gobčna
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.2.2008 21:09:53
|
|
|
|
ledenka
|
pivo je za rast foliklov dobro soncek in erin, vidim, da sta se imeli fajn trinity, si prebila led - ponavadi kar neki cvekamo in ni tezko prit zraven. edini pogoji za clanstvo so dobra volja, humor in nagajivost - to pa menda izpolnjujes aja, pa pozitivizem, dajanje in sprejemanje objemov (big mamma bear hug ) pa spodbujanje spelci, upam, da ni to M, najin meeting vendar ne sme it po gobe masa, pa TOLE barvo uporabi, ni vrag, da ne bojo nasli in veliko uzitka! grem spet dol, punce, lahko noc
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.2.2008 7:13:07
|
|
|
|
LuNa73
|
Na brzino sem vam skuhala en . Se bom pa zdaj nekaj časa javljala bolj malo ker sem v groooooozni gužvi. Pridne mi bodite. en velik velik objem za vse, pa res čist vse!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.2.2008 7:43:21
|
|
|
|
sonček33
|
LUnČi naj gužva hitro mine, da boš spet spravljala v smeh cel rr. Hvala za kavico.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.2.2008 9:35:34
|
|
|
|
spelka12
|
lunčiiii neeeeee. šcšcšcšcšcšcš... gužva stran od naše lune. se je skrila, štoflc je pomagal (al pa tisti liter cvička ) tko da ajsika date is on. sonček kdaj pa ti štartaš?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.