|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
10.2.2008 21:13:01   
ledenka
lunca, dieto se igram user posted image  

pol pa nocko vsem skupaj... eh, vse grete spat al kaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
10.2.2008 21:21:12   
LuNa73
ajsika, kolk ti je pa že uspel v tej igri???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst tud morem... sam neke prave volje ni.... se bom mogla mal zlasat user posted image , pa za uhe potegnat.

Hja, ti si mela ob enajstih šele zajtrk... takrat sem že jst pečenko dala pečt user posted image user posted image
Se beremo jutri... lepo se mej...polaris, tud teb lepo nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
10.2.2008 21:21:39   
Fargesia
ojla, punce!!!tukaj ste same "taprave" babnice...
jst vas pa iščem in kot izgubljen piščanček lutam po forumu in se oglašam samo še pri klomifenkah, ker mi ni več da bi se dajala na sezname pod NE PRIČAKUJEM...ni več tako kot je bilo včasih tam gor...jutri dobim stop injekcijo in potem hitro v podvige...ma pa moj zjutraj spermiogram tak da čez vikend nisva smela nič "vaditi" kako se dela dojenčka...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
10.2.2008 21:28:20   
ledenka
luncika, pocutim se boljse user posted image  zgubljene kile mi niso vazne, pomembno mi je, da se ne pocutim vec zamasceno user posted image

masa, dobrodosla user posted image  ti si na klomifenu? ga ok prenasas?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
10.2.2008 21:29:23   
ledenka
grem jaz zaj user posted image  nocko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
10.2.2008 21:34:58   
LuNa73
oooooooooooo maši... user posted image pa, ne mi rečt, da do dans nisi vedla, kje se me nahajamo?user posted image  
Upam, da spermiogramček pokaže vse o.k.
Ej, a ti si že na stopki? A ni to nekej povezan z umetno?user posted image  Jah, sej pojma nimam. No, ampak zdej ko veš, kje čeblamo, pa nas le pridi večkrat pogledat, a vela???? user posted image
Jst grem pa zdej v horizontalo... je že cajt. Juter je nov delovni dan user posted image user posted image
Babe žabe, lepo se imejte in lepo lepo sanjajte.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
10.2.2008 21:40:12   
Fargesia
Luna, nisem vedla kje ste!!! če ne bi že prej prišla k vam!!! Ja, na stopki sem...samo stimulacija s klomifenom...tak ciklus sem mela že prejšnjič in je M prišla na 30.dan...upam da je zdaj ne bo, čeprav mam nek tak čuden filing da nama bo šele z umetno ratalo...uapm da me občutek vara.

Ledenka, saj midva sva bili pri klomifenkah skupaj, a ne? pred laparo (pred enim letom) nisem dobro prenašala klomifena -. razultata dvakrat hiperstimulacija in ležanje v bolnici. zdej sem po laparo v 3.ciklusu s klomifenom,. pa moram reč da sem ga kr dobr prenašala...mal slabosti  in vročinskih valov, ampak nič hudega.

stopko pa dobim zato, ker mi moji leni folikli nočejo sami popokat ob pravem času...pa jih je treba prisilit...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.2.2008 10:11:35   
nf
Živjo punce!
Jaz tudi pogrešam ta prave klepetulje user posted image  Tisti Ne pričakujemo februarja ni več isti kot je bil včasih user posted image , tko da sem podobno kot Maša zalutala med Klomifenke. Prejšnji teden mi je pa Erin zabičala, da se vam moram kdaj pridružiti še tukej. Moram rečt, da jaz tudi nisem vedela, da ste tle!? Same znane face! user posted image
Jaz v glavnem še vedno čakam na ta plusek, vmes pa zadnje čase papcam Klomifen (to je že 3. cikel), ker mi je dr. Reš pred kratkim najdel cisto na jajčniku. Tko na hitrco, da vas up-dateam user posted image
uživajte!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.2.2008 15:28:04   
spelka12
erin - cmooooooooooooooooooooook. A si nastavla levga lička? NE user posted image . Ja prov no pol greva pa še enkrat. Obrat na levo, centriram, še mal bolj na levo, pazi prihaja, že gre, cmoooooooooooooooooook. Ta je bil za erin - ml, da se bo lepo razvijal pa da ne bo preveč težil mamici.
mašika in nf - kje sta babnce? Mene tud ni več na teh seznamih preveč pogosto. Ste se "ta glavne" spuntale, pol pa nimam več za koga znanega navijat.
nf hitro naj ti porihtajo ciste, pol pa naprej proti +.
maša a ti pa danes STOPKO? user posted image user posted image user posted image  upam, da ti to pot klomifen prinese user posted image . A pri tem postopku imate tud špikanje z injekcijami? Sem pa mislila, da so klomifen samo ene tablete pa da je to to.
luna tvoji youtube posnetki za mene niso glih smešni, ker je ta računalnik brez zvočnikov in sem 3,38 minut gledala tipa ki sedi ob potoku in futra golobe user posted image . Drugič me poklič na gsm pa zraven zapoj user posted image user posted image user posted image , da bom vedela zaka je ta dec smešen. Vela?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
11.2.2008 16:24:48   
sonček33
Ojla punce. Ne boste uganile s kom sem bila na kavi. Vas kaj firbec matra? No trikrat lahko ugibate.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.2.2008 16:29:06 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
11.2.2008 16:26:12   
spelka12
Evo drage moje. Hitr si poglejte to, ker se tema že zaklepa http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2429499.
To je glih tema za nas ne nealkoholičarke user posted image user posted image user posted image . Mislim pa nekatere tuki vzamejo pa res čisto vsak post preveč zares.  Si nisem mogla pomagat, da se nebi vmešala.
Ja kje pa ste vse danes? Pa še ponedeljek je. Kdo pa še dela v ponedeljkihuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
11.2.2008 16:35:53   
sonček33
spelka jaz sem tukej, pa se ti skrivaš

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
11.2.2008 17:17:12   
Serendipity
user posted image  user posted image  A tak?!?!? Ko mene ni mačke plešejo /pišejo! Visim cel petek, celo soboto na RR, čvek od nikoder, ko genem odavde - Boooom! Navali narode! user posted image  user posted image  

Eeee, saj ne me narobe razumet, no.. Lepo, da ste pričvekale sem gor - le to ni lepo, da jaz nisem bila polek.  user posted image  user posted image  

nf & mašika - user posted image  Jaz sem pa mislila, da sta kao važni in se nečeta z nami družit... user posted image  BTW maši -kk si? Kaj boljše? Joooj!!! Držim pesti, da bodo plavalčki priplavali do cilja! user posted image  user posted image
nf - daj poročaj nam (meni, ker sem ta zgubljena bolj) kako je kaj s tabo...
pikica - Iiiiii - daj tudi tvoja naloga je, da nam poročaš o stanju, o pikici in kažeš slikice, deal? user posted image

sonček - me ma firbec - POVEJ! user posted image  user posted image  

Pa komentar na link od špelke ... user posted image  Ma ne moreš bit tak no... Vsak na svojem bregu in te žalitve in ... jao user posted image  Čeprav so mi ene teorije za las eprivlečene, potemtakem bi res morale biti v popolni izolaciji... M* jaz pa sem pravkar spila deci pive (saj veste terapija ala Šifrer .. Po pivu rastejo! user posted image ) Ampak, preden pridejo še našo temi smetit bom jaz zaklenila moj jezik. user posted image

Eto vse še neomenjene babn'ce -  Se* ma vas zeeelo rada.. user posted image  Zdaj pa primajajte riti sem gor! user posted image  Kapiš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
11.2.2008 17:56:57   
Fargesia
Se*, sem ok! Hvala! pa še za ostale da boste vedle kaj je bilo...

jaz sem danes dobila stopko pa ni bilo fino...moja reakcija namreč...skor sem skup padla...so ble unedve sestre čist blede ko so me rihtale...no, zdej sem kul in jutri naj bi bila O...

Sonček, mene tud zanima s kom si kofetkala...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
11.2.2008 18:12:17   
ledenka
oj, maska! samo, da si prezivela stopko, sedaj pa v boj! pa da bi plavalcki nasli pravo smer user posted image  a si dala kake fluroscentne kazipote? user posted image

spelci, sem spremljala tisto temo user posted image  madonis, je bla debata! user posted image  kaj bi sele mislile une o vseh teh virtualnih koktejlckih, ki smo jih tule spile user posted image  sicer pa - en ali dva kozarcka vina na teden ne skodita, zgano pa jasno skodi user posted image  in pivo v postopku celo koristi, kot smo ugotovile!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
11.2.2008 18:15:40   
ledenka
soncek, jaz sem tudi radovedna  user posted image

pa se user posted image user posted image user posted image user posted image  za lunco, Se*, Erin, trinity, nf, spelko, masko, soncka in vse nakljucne ali nenakljucne pupe, ki pridejo naokoli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
11.2.2008 18:52:44   
sonček33
Punce, kavo sem pila z našo vele fajn punco, nosečo, zgovorno, iskreno, iskrivo, prijazno in SREČNO Erin.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
11.2.2008 19:15:59   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf sonček pa si me prehtelauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem šele sedaj do računalnika prišlauser posted image

Hm hm...me spravljaš v zadregouser posted image sej veš moja sramežljivostuser posted image pozabila si napisat OKROGLOOOOuser posted image user posted image user posted image

No punce a ste kaj fouš??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
11.2.2008 19:17:36   
Fargesia
Ooooooo! jst bi tud z vama kofetkala!!!!

Ledenka, grem zdele izdelat tiste kažipote, pa ma da njadejo tapravo pot...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
11.2.2008 19:39:35   
trinity22
ledenka, lepo da si me omenila in poslala objemčekuser posted image
Jaz vas kar redno berem, samo pišem mal manj,  ker se mi zdi da se nekak ne morem vedno v vašo debato vključit, pol pa kr mal prebiram in se vam malo nasmejem, ko mate takšne luštne ...

O sonček in Erin, vidve si pa privoščita... pa to kr tako na skrivaj ... saj prav, glavn da uživatauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
11.2.2008 20:13:40   
spelka12
ja sej a ne. gorenjke vkup na špelko pa pozabta user posted image . Sej j že prov user posted image . Bom pa sama samcata med gorami (bolj med njivami ampak ni važn). sonček in erin drugič me pa ne pozabit.
mašika kaj a se injekcij bojiš? Jest sem si dala stopko sama pa mi je kr šlo, sam rit sem imela prešpikano k kanglca za rože.
trinity zaka se pa ne moreš vklopit k nam? Praviš da prebereš, smeješ, prebereš, smeješ, prebereš..... no zdej pa probejva takole. Prebereš, smeješ, kaj napišeš, prebereš, smeješ, kej napišeš, prebereš..... a bo šlo?

Men se bo pa pomojem  user posted image  ulila user posted image user posted image user posted image . Pa je šla umetna ta mesec u kur..... Na papirju je mal rjav, krvi sicer še ni ampak....ful sem jezna sama nase. Kako si drzne nemarnica. Bom spila liter cvička pa štoflc notr zataknila pol nej pa pride če ji uspe user posted image user posted image .

Se* kaj pa raste po pivu? Meni samo jezik, postanem bolj gobčna user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
11.2.2008 21:09:53   
ledenka
pivo je za rast foliklov dobro user posted image

soncek in erin, vidim, da sta se imeli fajn user posted image  

trinity, si prebila led - ponavadi kar neki cvekamo in ni tezko prit zraven. edini pogoji za clanstvo so dobra volja, humor in nagajivost - to pa menda izpolnjujes user posted image  aja, pa pozitivizem, dajanje in sprejemanje objemov (big mamma bear hug user posted image ) pa spodbujanje user posted image  

spelci, upam, da ni to M, najin meeting vendar ne sme it po gobe user posted image

masa, pa TOLE barvo uporabi, ni vrag, da ne bojo nasli user posted image  in veliko uzitka!

grem spet dol, punce, lahko noc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.2.2008 7:13:07   
LuNa73
Na brzino sem vam skuhala en user posted image . Se bom pa zdaj nekaj časa javljala bolj malo ker sem v groooooozni gužvi. Pridne mi bodite. en velik velik objem za vse, pa res čist vse!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.2.2008 7:43:21   
sonček33
LUnČi naj gužva hitro mine, da boš spet spravljala v smeh cel rr. Hvala za kavico. 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
12.2.2008 9:35:34   
spelka12
lunčiiii neeeeee. šcšcšcšcšcšcš... gužva stran od naše lune.
user posted image  se je skrila, štoflc je pomagal (al pa tisti liter cvička user posted image ) tko da ajsika date is on.
sonček kdaj pa ti štartaš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.