Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 17:45:48
|
|
|
|
polaris
|
Se* jaz bi tud plavala . Erin, seveda lahko poješ, pa še štango ti bomo dal, uno za mikrofon mislim . Špelka, zobna vila mi je mal prizanesla, me je sam navrtala, ampaj zobki, ti so pa ostali (no vsaj zaenkrat še ).
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 17:54:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja pupe! Ma ne morete zdaj vse enega tipa met, no!!!!! Na, da se ne boste nazadnje še steple (in bi naš band šel po gobe): ps: Ampak pri tem zadnjem, pa jaz dobim mehka kolena, kak je sladeeek!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 17:17:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Eriiiin, zdaj si me pa res pošteno nasmejala s tem! Eto punce.. mene je začelo skrbet... Kjeeeee steeeeeeeeeeee? Častim kavico za vse, mogoče boste pa kasneje kaj prispele čvekat gor. ps: Mi boste držale pesti za jutri? Da bodo same dobre novice ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 17:21:25
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem tule sem ti lihkar na ZS odgovorila
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 17:40:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem tule sem ti lihkar na ZS odgovorila You've got mail. Hm, mene je začelo malo skrbet za LuNco .. če se je njenemu odprlo, zdaj pa nonstop akcija?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 17:48:37
|
|
|
|
ledenka
|
pol bo lunca jutri hodla na O
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 17:58:16
|
|
|
|
ledenka
|
Se* ne skrbi, vse bo ok! bosta vsaj vedela, pri cem sta sicer pa mas ZS
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:16:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol bo lunca jutri hodla na O Jo bomo videli! Upam...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:17:50
|
|
|
|
ledenka
|
jaaaa, sej bo ratal vas meeting jaz te bom lahko pa povabla na kavo iz avtomata v bolnici
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:19:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ne skrbi, vse bo ok! bosta vsaj vedela, pri cem sta sicer pa mas ZS Hvala enako ajsika Everything's gonna be alright! http://www.youtube.com/watch?v=KAJbFrKC91I
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:21:42
|
|
|
|
Serendipity
|
No, bove pa avtomatkale.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:23:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No, bove pa avtomatkale. sem zadnjic ugotovila, da sploh ni slab kafe tam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:31:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Bove sprobale to stvarco tam. Ej, jaz se pa ne spomnim točnega datuma moje zadnje . Mislim!!!! Kako sem lahko to izpustila iz glave Sem se tak zrelaksirala od vsega tega, da sem še to pozabila? Tipično zame... Še dobro da se spomnim svojega imena. (Saj se ne, ampak na osebni mi piše )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:41:27
|
|
|
|
ledenka
|
hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:54:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala Iščem, iščem... Mislim, da je bilo tam nekje 14.01... Ma imam še nekje kartonček, kam si zapišem vse te stvari, pa še v petek sem ga nekje videla, danes se je pa vdrl v zemljo Mislim, da mi ga je nekdo skril...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:56:31
|
|
|
|
ledenka
|
jaz ga nosim kar v denarnici, nekaj cajta sem sicer izpolnjevala menkol, pa ni bilo ravni\o prevec produktivno cez nekaj casa sem pozabila, da moram
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 18:59:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala Iščem, iščem... Mislim, da je bilo tam nekje 14.01... Ma imam še nekje kartonček, kam si zapišem vse te stvari, pa še v petek sem ga nekje videla, danes se je pa vdrl v zemljo Mislim, da mi ga je nekdo skril... ja 15.1. si pisala, da se poslavlja, tako da je prisla najbrz kaj prej kot 14?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:03:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala Iščem, iščem... Mislim, da je bilo tam nekje 14.01... Ma imam še nekje kartonček, kam si zapišem vse te stvari, pa še v petek sem ga nekje videla, danes se je pa vdrl v zemljo Mislim, da mi ga je nekdo skril... ja 15.1. si pisala, da se poslavlja, tako da je prisla najbrz kaj prej kot 14? Pri katerih letih se začne demenca?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:13:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pri katerih letih se začne demenca? eh, dokler jutri ne pozabis tja it, se nisi dementna ja se dobro, da mamo borbo, ko si te zadeve gor pisemo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:43:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pri katerih letih se začne demenca? eh, dokler jutri ne pozabis tja it, se nisi dementna ja se dobro, da mamo borbo, ko si te zadeve gor pisemo KAM?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:45:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, bleščice sem si pozabila nabavit Kaj pa zdaj? A mi jih pošle kera na ZS? ps: sem ugotovila kdaj je bila 12.01!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:45:36
|
|
|
|
sonček33
|
oj bejbe, kako ste? a ste fajn? sneg pada, a ni to lepo...škoda le, da ni že v petek
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:49:52
|
|
|
|
ledenka
|
kje je sneg? v Lj ga ne vidim Se* bom raj dala kak body-painting kakega klovna, sam da se dr ne bo roka od smeha tresla Soncek! jutri grem v bolnico, v torek mam laparo, pa sem rahlo zivcna, pol pa neumnosti kvasim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.2.2008 19:56:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 oj bejbe, kako ste? a ste fajn? sneg pada, a ni to lepo...škoda le, da ni že v petek Iiiiiiiiiiiiiiii sneeeži??? Ampak, pri nas pa ne ... še! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* bom raj dala kak body-painting kakega klovna, sam da se dr ne bo roka od smeha tresla Jao!!!!!! Super ideja!!!!!! Ampak, jaz ne bi klovna, jih ne maram. Bom jaz enega Nemoja gor narisala raje ... Soncek! jutri grem v bolnico, v torek mam laparo, pa sem rahlo zivcna, pol pa neumnosti kvasim Eh, ne sekiraj se, saj niti ni za opazit.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.