gruška
|
Vanja, Scuba, to je en kviz, ki je na sporedu vsak dan ob 18:30 na TV3, sodelujeta pa dve ekipi po 4. Bom kar link prilimala, da si lahko preberete zakaj gre: http://www.tv3.si/index.php?id=85 Men je ful, ful všeč, ga skupaj s Tevžem in Piko gledamo, da še onadva mal možgančke kravžlata Scuba, za Celje se pa res lahko zmeniva, kar povej kdaj bi ti šla... Se slišva, o.k.? Nemrak, a je res predaleč lj? Daj, no .... Ilije, saj to je idealno, da se boš znebila treme... klin se s klinom zbija, saj veš .... Zdaj vas bom vse ful fehtala, da bom štiri zbrala Ej Jooly, takoj, ko sem post oddala, sem vedela, da bi mogla še tebe vprašat, če greš z nama.... sorči lubica .... a boš šla z nama, a ne da???? Pa na kviz tudi - tko kot za Ilije - trema bo zginla, daj no....... samo še tri rabim O, berem naprej in zagledam DAJICO - tooooooooo, ja, eno kandidatko imam, jupiiiiiii......... Saj jaz tudi dojim.... sem link prilimala, pa si preberi, drugač pa mi loh na ZS pišeš!!!!! MAMUŠKA - KJE PA MORAM GLASOVAT, A TUKI NA RR? NEKI SM VIDLA, PA NE VEM KJE... BOM GLASOVALA, VEŠ DA, SAM POVEJ PROSIM KJE? Tannaya - tko k je Jooly rekla P'NA P'NA Moja Taja se je tud ful mal zredila, pol so pa ugotovil, da so jo na prejšnjem pregledu narobe tehtal in meril, ker je od 1 do 2 mesca zrasla 6,5cm od 2 do 3 meseca pa samo 0,5cm ...... Pa ni noben nič kompliciral... Je rekel pediater, da dokler vid da je otrok zdrav, ne bo delal panike.... Moram it, mam prazno baterijo na laptopu .... Jutr se oglasim, pa da se javte še 2 za kviz, a ne Dajica?
|