|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nohttp://www.ringaraja.net/forum/rteimage...
5.2.2008 15:49:24   
Tanayya29
Ojla.
Še enkrat hvala vsem za suho kožo..Sicer imam ju3 pediatra,upam,da bojo kakšno kremo zmiksal,ker sedaj je prov bogi..
sj jaz mam pa roke take,čist gnile.
Mirena
jaz jo nisem šla ustavituser posted image ,kr odlašam,mi ne paše,še.Jo je pa moja mami pred kratkim(full mi je smešno,ker ma novega fanta,pa si je takoj vstavla mirenouser posted image user posted image user posted image user posted image ,a sem žleht ane).Bom pa šla.Mama je rekla,da nič ne boli.Ajtak kr pogumno!!!!!
Ilije super,da si se oglasila nazaj.....
Potepinka jah,kaj čmo...flaša ruls,jst sem bila kar žalostna,sem tudi klicala Pediatrinjo,pa me je kar lepo pomirila,da če ne gre pač ne gre,naj se ne sekiram.Pa Scubo sem tudi hitro klicala,pa sva se lepo pomeniliuser posted image user posted image .
Moja dva lubija sta se šla potepat,jaz pa moram hitro vzet likalnik v roke.
Ajtak sorry,skoz je dež,pa ne morem s tamalim na pošto.
Jutri imamo pediatra,in gremo mimo pošte in ti pošljem,če ne lahko prideš v Medvode in me za ušesa.....važi!jU3 pošljem čist prav zares!Škoda,ker ti ne morem kar po mailuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.2.2008 15:51:39   
Tanayya29
Mi imamo jutri prvo cepljenje.Tiste,ki ste že mele,a so imel tamali kj reakcije,ali so lepo prenesli cepivo?

Dragi Tijan...VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.2.2008 16:14:09   
ajtak
Ja, ja z obrockom mislim mireno. Jah sej Peterneljeva tega tud men ni omenila pa sem kar jaz njej user posted image , od kar je brezplacna eni zdravniki full sparajo in mi je ni hotla predlagat ker sem mlada pa bi blo fajn, da bi mela cimprej spet user posted image , za 2 leti se pa to baje ne splaca vstavlat... no, jaz vsaj 3 leta ne mislim imet naslednjega tako da sem jo prepricala (njej sem rekla 4 user posted image ).

Tanayya, ti se nic ne sekiraj! Saj bomo pojedli ko dobimo user posted image  hvala za skrb.

Mi bomo cepleni 18.2. tako da takrat porocam.

Ej, a vasi user posted image  danes tudi toook spijo? Tjas bi kar spal. Je pa res, da je danes pogruntal ene dve nove stvari in se zbudi pa full trenira pol pa od utrujenosti nazaj zapanca user posted image . Je pa sedaj dokoncno pogruntal rokice in sem ga danez zalotla kako si jih ogleduje. Tudi proti igracki jih ze stegne in eno mis prime za nos user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.2.2008 16:22:53   
martita
Naša Maje je pred enim tednom prav dobro prenesla cepljenje. Brez nobene reakcije.  V ordinaciji je sicer jokala kot kudič, pol je pa pozabila na pikico. Nam je pa P za vsak slučaj predpisala sirup Calpol (izbiraš med okusom jagode, ananasa ali pomaranče), ki naj bi ji ga dala v primeru vročine ali bolečin. No, hvala bogu ga nismo rabili. Je rekla, naj sirup kar pršparamo za na kak dopust, da ji ga damo kot prvo pomoč v primeru vročine, bolečin...preden pridemo do ta prave oskrbe.

Danes smo bile na kontrolnem tehtanju, ker se je do 3. posvetovalnice premal zredila. Cilj je bil v tednu dobit 150 g, no, medve sva jih zbrali 250 g!!! user posted image user posted image Sva bile pohvaljene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.2.2008 16:49:29   
nicolina
user posted image user posted image  martita za tehtanje, samoda ste napredovale.

Tanayya, jaz sem slišala čist različno, eni otročki imajo kakšno reakcijo, drugi ne, je bil od moje kolegice zadnjič cepljen, pa je čist dobro prenesel, nobene reakcije, ne vročine. Je rekla, da je bil še bolj živahen tist dan kot sicer. user posted image  Upam, da bodo tud naši sončki to dobro prenesli. Držim  pestke za Taja jutri.

Punce a mislite da bi jaz lahko odbila že menstro? Zadnjič se je tisto vse lepo pomirlo, mi ni blo treba na čiščenje, pa tud G me ni nič klicala. Zdej imam pa že 3 dni krvav izcedek, ampak ne dost, tak da imam dnevni vložek. Ponoči pa nič. Pa vsake tolk časa me v jajčniku špikne. Ne vem, nimam pojma. user posted image

Glede obročka Mirena, ga men ni G sploh predlagala, tabletk nisem nikoli jemala. Sej midva se sploh nisva spravla še user posted image , pa kaj sploh rabim kaj... user posted image , bomo kar kondome uporabli. Sva rekla, no ta teden bo akcija, pa spet ta čuden izcedek... Sej sploh več ne vem, kako to zgleda...user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   RE: Novembrske levinje 2007
5.2.2008 18:31:12   
potepinka
SCUBADIVER-še enkrat poslala ZS

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.2.2008 18:44:09   
scubadiver
Potepinka zdej sem pa dobila, hvala. pošljem čimprej user posted image
Tanayya držim pesti da bo Taj čimbolje prensel cepljenje. Bom mislila na vaju user posted image

hmm Nicolina kaj pa vem. men je prvič ko sem dobila M. tako lilo da sem komaj sproti menjavala vložke, me pa ni nič bolelo. zdej sem pa jo včeraj dobila drugič. Zdej pa ne lije tolk, sam me pa boli user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.2.2008 19:20:44   
Laubica
Manca vse najboljeuser posted image

Mi smo bili danes prvič cepljeni-bil je zelooo priden zdaj ima 7040g in 63.5cm,za kožo mi je dala Elocom kremo za lišaj in hladilno kremo za suho kožo po obrazu . Za temence je rekla da če ne bo pomagalo naj pridem in mi bo napisala recept za neko mazilo,ker sem rekla da imam to peno,no bili smo zelo pohvaljeni in spet tako oboževani da mi je nerodno-je rekla da bi on moral bit za reklamo ne pa kar nekiuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.2.2008 19:23:59   
sonchek
Oj..

Ste pa res velike čveke..rabim ke neki časa da vse preberem, pa se zihr vsedem vsaj enkrat na dan za rač..

..danes naša za noben hudič ni mogla zaspat, jo je skoz neki zbujal..pol sem jo dala pa na trebušček spat in je spala tri ure skupaj, jaz sem pa zravn nje ležela in jo gledala če diha user posted image user posted image user posted image
..a katera da malčka spat na trebuh, recimo za popoldansko spanje..zvečer je ne bi še dala, popoldne ji pa zgleda kr paše...

A tok da vaši malčki že pojejo..do 210ml..halooo to se mi zdi pa kr velik, jaz za našo pojma nimam k cuza jošk...hihiii..no zdej vsaj vem k bom kej dodajala da morm dat mal več..ne sam 70-100ml tko k dam jaz...hihii

..evo alarm..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.2.2008 19:55:12   
ninocka
Dober vecer,
mi smo prismucali domov (ze v soboto), ampak se nimam casa  niti javit.
Pa ne morem verjet, da ste do 100ke naklofale user posted image user posted image user posted image ...mater, me caka enga branja...user posted image

Na kratko - smo OK, jutri imamo pregled pri P, UZ kolkov in cepljenje (ampak verjetno ga ne bomo cepili, ker je se vedno prehlajen).

Bom jutri kaj vec napisala, zaenkrat pa mirno noc user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.2.2008 20:09:18   
gruška
Hello, na hitro:

MANCA VSE NAJBOLJŠE!!!!! user posted image

NINOČKA, ČIMPREJ POROČAJ KAKO STE SE IMELI .....!!!!!

Jutri pošljem kataloge, jih nisem uspela prej dobit user posted image  ........

PUNCE, A BI SE KATERA PRIJAVILA Z MANO NA DRUŽINSKI DVOBOJ NA TV3 - RESNO MISLIM!?!?!?!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.2.2008 20:29:12   
Tanayya29
Laubica bravo za lep napredekuser posted image user posted image user posted image .To je fajn slišat,ane?
Ninočka živjo,smo te pogrešali(vsaj jaz no),hitr en report.
Gruška jaz ne maram bit po tv-ju.

Vsem želim lepo in mirno nočko!

LN.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.2.2008 20:53:38   
ajtak
Debeluska, hvala, hvala sem danes dobila posto- pogledala pa se nisem.

Gruska kaj vem, ce bi me vprasala pred porodom bi bla za tako pa mi nekak ni za user posted image  samga puscat tasci in se vozit v lj...
Povej mi kako bi jaz prisla do tistga shakerja k sva se menle? a ti loh js nakazem pa mi posljes? Al bos kej v Ce hodila??

Grem se expresno v kopalnico in gledat Housa!!!

Na maskare pa nisem sla, se mi ni dal!
Lahko noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.2.2008 20:58:53   
tintin
Debeluška, hvala še od mene za filmčekuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.2.2008 22:13:15   
barika
Debeluška, super siuser posted image user posted image user posted image , hvala še 1xuser posted image

Haus je bil pa danes prav fajn, se z mojm vedno fajn nasmejimauser posted image (razen zadnjičuser posted image user posted image ), zdejle pa čakam na vrsto v kopalnici, mali pa spet spi v igralnem centru, čakam da se zbudi..čez 15 minut bi nej jedel (pa bomo vidl)potem pa spat
lahko noč

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.2.2008 22:29:33   
manca
Tintin: kaj se res da narediti torto brez jajc in mleka? Imaš morda receptuser posted image ?

Hvala vsem za čestitke za rojstni danuser posted image . Danes sem samo sms-je dobivala in telefonske klice, povabila sem jih pa za v petek 8.2.
Ima pa 7.2. rojstni dan še moja sestrica (stara bo 14 let), 8.2. pa ima rojstni dan moj ati. Njiju bomo pa praznovali kar 17.2., saj sta prej oba zasedena.

lp, manca

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.2.2008 22:31:37   
manca
Gruška: Ob kateri uri pa je ponavadi snemanje? 

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.2.2008 22:38:06   
gruška
Manca, nimam pojma, bi se mogla pozanimat... jaz ful rada gledam ta kviz, pa sem razmišljala, če bi mogoče novembrke probale user posted image .... Bom jutri vprašala kako je s snemanji. A ti bi šla?

Nočko!!!!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.2.2008 22:47:00   
gruška
Ajtak, lahko ti pošljem po pošti z odpremnico (plačaš, ko dvigneš na pošti). Mogoče bi pa res en dan se dobile v CE.... Bom Scubi rekla, če gre z mano... Scuba a greš?user posted image

Zdaj grem pa spat! Moram povedat, da se prav fino naspim - Taja še vedno spi celo noč v kosu. Včeraj je zaspala mal pred enajsto zvečer in se zbudila ob 6:45 zjutraj!!! user posted image  (trkam ......... )
Bravo lubica moja!!!!! Zdele že pol ure spi, upam da do jutra....

NOČKO!!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.2.2008 23:09:35   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Tintin: kaj se res da narediti torto brez jajc in mleka? Imaš morda receptuser posted image ?

Hvala vsem za čestitke za rojstni danuser posted image . Danes sem samo sms-je dobivala in telefonske klice, povabila sem jih pa za v petek 8.2.
Ima pa 7.2. rojstni dan še moja sestrica (stara bo 14 let), 8.2. pa ima rojstni dan moj ati. Njiju bomo pa praznovali kar 17.2., saj sta prej oba zasedena.

lp, manca

Čer,
Manca super da ste takole na kupuuser posted image : Lepo praznujte.
Za torto za recept se pridružim tud jst....sicer pa Manca mal počekiraj mal v štacun pri zdravi prehrani...imaš nadomestek za jajca in namesto mleka oz. smetane, sojino smetano, pa če to dodaš navadnemu receptu namesto pravih jajc....po moje lahko dobiš torto....lohk pa da bi tud na kakih vegi straneh se kaj našlo....
Gruška jst nimam pojma sploh kak kviz je touser posted image  si ga morm 1x ogledat. Kdaj pa je? Sicer pa nisem za na Tv. Bom vas pa ostale z veseljem pogledala in navijalauser posted image user posted image user posted image  al kaj se dela user posted image user posted image

Moj sine pa dons neki štrajka......šibam k njemu....spat...
Nočko....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.2.2008 23:19:58   
scubadiver
Gruška z veseljem grem v Celje s tabo, nikakor pa ne na TV, čeprav nisem tega kviza še nikoli gledala. Kdaj pa je na TV-ju?

Manca recept za torto:

Jogurtova torta za alergike na jajca in mleko

ZAHTEVNOST

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RECEPT PRISPEVAL

ŠTEVILKA RECEPTA

5042

ČAS PRIPRAVE + KUHANJA

user posted image

DATUM VNOSA

2.6.2005

PRIKAZANO

5356-krat

OCENA
user posted image

user posted image Ocenite recept
user posted image Napišite mnenje
user posted image Mnenja
user posted image Shrani v beležko
user posted image Dodaj receptu sliko user posted image
Avtor: Zupca

user posted image
Krhko testo:
125 g rastlinske margarine
125 g sladkorja
1 vanilijev sladkor
ščep soli
naribana lupinica limone
200 g moke

Nadev:
10 lističev želatine
3 sojine navadne jogurte
200 g sladkorja (rjavega)
1 vanilijev sladkor
1/2 l sojine smetane
sok 1 limone

Grem spat sem crknjena. Sigurno sem še kateri kaj pozabila odgovort. Me lahko jutri pocukate za rokav in me spomnite user posted image

Lahko noč drage punce user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.2.2008 23:22:25   
scubadiver
Ojej kako je razvleklo tale recept.. Bi blo bolš če bi prilimala link. No ja, kar je pa je..

Lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
6.2.2008 0:24:44   
mamuška
Pišuka, ste čvekeuser posted image user posted image !

No, naša maškara je prišla samo do soseda in do nAŠE MAMI, pol je mel pa vsega dostuser posted image Je po možu, ki se nikdar ni maral maškarat.

Joj, hvala za komplimente no, ampak punce, ko boste tolk dohtarjev okrog dale, kot sem jih jaz s prvim - pa Boh ne dej, nobeni ne privoščim!!! - pol boste tudi ve marsikaj same potuhtale in vsaj posumile, če ne žee vedele. Pa vseen, glih 100% se e zanašat name, a provuser posted image ?

Laubica, elocom je kortikosteroid in tanjša kožo, res pa lepo pozdrvi vnetje. Če ti ga je napisala pomeni, da je tvoj škratek na nekaj alergičen. SKušaj ugotovit, na kaj. lahko je hrana, lahko je pa tdui kaj od zunaj, prah, mehčalec ipd. Pa upam, da ti je povedala, da se dlje kot 3, max 5 dni ne sme mazat, pa še to le  1 x dnevno.  Pol jih
tega namreč ne poveuser posted image

Mirena - no go, ne maram tujkov v sebi, kemije tudi ne, tko da mi smo na kondomih, dokler ne pride M (upam, da je še dooooooooooolgo ne bo!!!!), po M pa gremo nazaj na naravno metodo ob pomoči persone. Do zdaj se nama je 10 let odlično obnesla.  Meni jo je G sama ponudila, kot novost, ampak ne hvala.

Gruška, a bova kej za Geršak glasovali v akicji naj zdravnik?? Daj no, jaz sem že, ženska si zasluži!

Punce, letos je moj prvi pust, ko krofov niti poskusila nisem, sem pa pojedla 2konca krače. Jaz bi ubijala za prekajeno kračo!! Tamau je sicer nekaj stokal zdaj zvečer, ampak kaj hujšega ni bilo. Mesnina dokaj dobro prenaša, tudi pujsa, - še sreča!

Jutri ima naš čmrlj 4 mes! Sploh ne dohajam, kako beži čas in s tole štruco 5x bolj uživam, kot s provorojencem. Tam me je bilo še vsega strah, pa loviš se, pa ne veš, tokrat pa kljub vsemu prav užitkarsko mečkam tega našega škrata. J etudi neprimerno "lažji" dojenček kot bratec, če odštejem alergije, je čist nekompliciran otrok. v glavnem oba svoja fanta imam rada do lune in nazaj, pa še 3 x okrog domačega vogalauser posted image user posted image user posted image

Nočko vsem!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2498
6.2.2008 7:10:23   
Tanayya29
Dobro jutro!
Hitro ena kavica ,upam,da ste fino spaliuser posted image
Mi se odpravljamo ravno k pediatru,Taj že čaka z ribico v roki....Pa 3.mesece smo danes stari...VSE NAJBOLJŠE OD MAMICE!!!

user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
6.2.2008 8:25:28   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro še od mene!!!
Vse najboljše vsem slavljencem!!!!

gruška, jaz vsak dan gledam ta kviz. Mi je ful dobr. Se je moj user posted image  nekaj časa jezil, ker ni mogel gledat dnevnika, sedaj ga pa še on gleda.
Samo je Lj malo predaleč. Upam, da spraviš 4 novemberke v kup, da navijamo za vas. user posted image

Glede cepljenja. Naša je bila cepljena na svoj e3 mesece. Hvala bogu nobene reakcije. Edino, kar je bila mogoče malo bolj zaspana čez dan.

Ajtak, tudi mi nismo šli v mesto na povorko. Pravijo, da je bila srovšna. 20 min in konec. Taša je imela plesne ob 4 in so tam imeli pustno rajanje.

SEdaj grem pa spit kavico do konca in počakat, da se naš pišče zbudi. 
Spi že od 10 zvečer. user posted image

Aja, še glede kakanja. Naša je včeraj postavial rekord.4x je kakala.
Sedaj pa ne vem, če to ni zaradi fiziološke. Prej sem uporabljala Sterimar. Po posvetu zdravnika z ORL( prijatelj), pa je rekel, da Sterimar izsušuje sluznico in je boljše navadna fiziološka.

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?