mamuška
|
Pišuka, ste čveke ! No, naša maškara je prišla samo do soseda in do nAŠE MAMI, pol je mel pa vsega dost Je po možu, ki se nikdar ni maral maškarat. Joj, hvala za komplimente no, ampak punce, ko boste tolk dohtarjev okrog dale, kot sem jih jaz s prvim - pa Boh ne dej, nobeni ne privoščim!!! - pol boste tudi ve marsikaj same potuhtale in vsaj posumile, če ne žee vedele. Pa vseen, glih 100% se e zanašat name, a prov ? Laubica, elocom je kortikosteroid in tanjša kožo, res pa lepo pozdrvi vnetje. Če ti ga je napisala pomeni, da je tvoj škratek na nekaj alergičen. SKušaj ugotovit, na kaj. lahko je hrana, lahko je pa tdui kaj od zunaj, prah, mehčalec ipd. Pa upam, da ti je povedala, da se dlje kot 3, max 5 dni ne sme mazat, pa še to le 1 x dnevno. Pol jih tega namreč ne pove Mirena - no go, ne maram tujkov v sebi, kemije tudi ne, tko da mi smo na kondomih, dokler ne pride M (upam, da je še dooooooooooolgo ne bo!!!!), po M pa gremo nazaj na naravno metodo ob pomoči persone. Do zdaj se nama je 10 let odlično obnesla. Meni jo je G sama ponudila, kot novost, ampak ne hvala. Gruška, a bova kej za Geršak glasovali v akicji naj zdravnik?? Daj no, jaz sem že, ženska si zasluži! Punce, letos je moj prvi pust, ko krofov niti poskusila nisem, sem pa pojedla 2konca krače. Jaz bi ubijala za prekajeno kračo!! Tamau je sicer nekaj stokal zdaj zvečer, ampak kaj hujšega ni bilo. Mesnina dokaj dobro prenaša, tudi pujsa, - še sreča! Jutri ima naš čmrlj 4 mes! Sploh ne dohajam, kako beži čas in s tole štruco 5x bolj uživam, kot s provorojencem. Tam me je bilo še vsega strah, pa loviš se, pa ne veš, tokrat pa kljub vsemu prav užitkarsko mečkam tega našega škrata. J etudi neprimerno "lažji" dojenček kot bratec, če odštejem alergije, je čist nekompliciran otrok. v glavnem oba svoja fanta imam rada do lune in nazaj, pa še 3 x okrog domačega vogala Nočko vsem!