|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
7.2.2008 10:08:00   
Oranža
Dobr jutr,

sam na hitrco ker se je že zbudil. Pr nas je tud zdekle 2 dni se ponoč 2x zbudil za papcat....
Tanayya hvala za kofi in zajtrk.user posted image
Ilije dobrodošla v klubu.user posted image
Scuba maš ful dobr avataruser posted image

No mi imamo tud sonček tko kt včerej in bomo tud ven špricnil, popoldne me pa čaka pokanjeuser posted image ...čeprav je super da gremouser posted image user posted image user posted image
Aja sm vam pozabla povedat, sm bla včeri v Hm-ju, pa imajo novo kolekcijo za naše malčke in sem dobila huuudooo dobro jaknico
za malega, za Eneja pa tud ene hlače, pa jopco, pa majčke(2) - pa vse je blo še neki znižanouser posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibam, da še kaj naredim ko je še tako priden....gleda vrtiljak v postlici...prvič....user posted image user posted image user posted image
baj baj

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.2.2008 10:18:43   
scubadiver
Vanja sem vam kar mal fouš da greste na lepše. Če se slučajno zgrešiva, se krasno imejte in pazite nase. user posted image
hvala za avatar, men je bil tud luškan tale potapljaček user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.2.2008 10:21:54   
scubadiver
Potepinka hvala za ime kreme. Upam, da mi bo pomagalo. sej zaenkrat še ne boli zelo, tko da upam, da ne bo šlo naprej. Paket gre danes na pošto, tko da ga boš verjetno dobila v soboto.

Šibam na kavico z bežigrajskimi mamicami

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.2.2008 10:46:25   
sonchek
Scuba..drugače je pa zelo dobro domače zdravilo..če ni prehudo seveda..maslo v skrinjo za par minut pa direkt v rit...user posted image user posted image user posted image  ..sliš se čudno ampak preverjeno pomaga..pa tale modolex krema tudi...

Mi mamo pa ful sonček...in fulll toplo..naša princeska se je pa nekaj prehladila...iz nosa teče in neki mal pokašljuje...upam da ne bo hujšega...
joj se mi smili revica boga....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.2.2008 11:00:20   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Aja sm vam pozabla povedat, sm bla včeri v Hm-ju, pa imajo novo kolekcijo za naše malčke in sem dobila huuudooo dobro jaknico

Si mi naredila lušte po zapravljanjuuser posted image  Jaz pa namesto, da bi danes šla zraven v citycenter ostanem doma, ker sem mislala, da tko ali tko nimajo nič novga. 

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.2.2008 11:10:14   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Scuba..drugače je pa zelo dobro domače zdravilo..če ni prehudo seveda..maslo v skrinjo za par minut pa direkt v rit...user posted image user posted image user posted image  ..sliš se čudno ampak preverjeno pomaga..pa tale modolex krema tudi...

Mi mamo pa ful sonček...in fulll toplo..naša princeska se je pa nekaj prehladila...iz nosa teče in neki mal pokašljuje...upam da ne bo hujšega...
joj se mi smili revica boga....

Scuba, tole z maslom je res, kar se ma tiče maž iz naše lekarne, meni ni nič pomagalao. Po nasvetu moje G sem si zrihtala eno kremico iz tujine in je res fajn. Omenila si, da greš v Avstrijo....če boš šla mimo kake lekarne poglej za HADENSA.Prvi A je z umlautom. Jaz se od poroda še zdej nisem čist pocajtala, vendar je velikooo bolje odkar mam to kremco.user posted image Aha....ti ker ne dojiš, bi mogoče lahko vzela tudi tablete Detralex (mislim, da je tako prav)...pri nas.

Sonchek, a sta z Neli za sprehod?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.2.2008 11:16:24   
Dajica
Soncno jutro zelim vsem vam!

Tannaya-hvala za kofi in zajtrk!

Scuba-res luskana slikica potapljaca. Jaz sem se do zdej potapljala 2x. Enkrat v Tuniziji, ampak tam ni bilo kaj prevec videti, je pa bila prva izkusnja z bombo pa vso to opremo. Drugic pa v Egiptu, tam pa je bilo enkratno. Tak podmorski svet, da samo gledas, pa ce ne bi bila pod vodo, bi gledala z odprtimi usti, tko pa sem imal kar zaprte pa pripopane na tisto masko. user posted image Res take lepe ribice, tako barvaste, vseh velikosti, pa rastlinje... Pa se snemal so nas pod vodo, tko da mam za spomincek.

Kar se tice hemeroidov, mi je G predpisala svecke Modolex (ampak sem mogla v celoti placat sama), pa se higienske robcke imam prav za hemeroide in jih uporabljam parkrat na dan - kupljeni v lekarni. Pa pazit na prehrano, umivanje z mrzlo vodo. Sem pa dobila se nasvete od Debeluske-hvala ti!

jolly-masiram doma, pa se v enem salonu trenutno le 1x na teden. Full uzivam v tem. sonchek-super da bos hodila enkrat mesecno na masazo, se mi zdi, da masaza dobro sprosti in bi koristila vsakomur.

mamuška-jaz jem ananas kar redno vsako jutro na tesce, baje pomaga proti celulitu user posted image Pa nisem opazila, da bi Kaji kaj skodil.

gruška, scuba-a pol nam samo se ena fali za na kviz??? user posted image

Zdej pa sibamo ven na soncka, je tko lepooooooo zuni, kot spomladi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.2.2008 13:13:00   
Laubica
Dajica-škoda da nisi iz MB bi bila 1x tedensko pri tebiuser posted image ker me križ boli za umret ,ko smo bili na morju in sem vsak dan plavala je bilo boljše zdaj je pa spet silauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.2.2008 14:11:10   
scubadiver
sem nazaj s kave bežigrajčank. Je blo luštno sedet na sončku in uživat.

Hvala vsem za nasvete okol hemeroidov. Kreme modolex nimajo več - je sploh več ne delajo. Dobi se samo Modolex plus, ki pa je na recept. Zdej mi je dala neko zeliščno, bom vidla če bo kej bolš. Drugač bom šla pa do svoje zdravnice v ponedeljek po recept. Mah sam še tega se mi je manjkalo. Sem pa spraševala v lekarni če je možno  da je to še od poroda, kljub temu da je že več kot dva meseca, pa je rekla da je možno. Tko da vsaj to me je potolažila. Prov jezna sem user posted image

Dajica a ne kako se je lepo potapljat  v egiptu? men je blo tam do zdej najlepše. Pa sem se potapljala na hrvaškem, na Kubi, na Siciliji, na Ustici (en italijanski otoček, ki je naraven rezervat, blizu sicilije) no in v egiptu. Egipt je res fantastičen. No sam men je povsod lepo. Sam da sem pod vodo, da je tišina, da lahko odklopim možgančke, pa če gledam samo mehurčke okol mene mi je že dovolj user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.2.2008 14:35:49   
nicolina
Ojla,
midva sva se potepala doplodan, sva bla v trgovini in pri tašči na kavi. Tin je bil ful priden. user posted image
Sva pa prejle mislila it na sprehod, pa pri nas ful piha, sonček je, ampak piha in ni za hodit, pa Tin še mal kašlja.
Scuba, men je najbolj pomgalo olivno olje in Tea tre krema od Justa.

Njabrž sem ša kaj pozabla, ampak se oglaša, treba bo jest...

Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.2.2008 14:55:15   
sonchek
Hoj..
..no evo mi smo tudi že iz sprehoda, je bilo prov luštno sicer malo piha..ampak v dobri družbi je lažje, a ne Martitauser posted image ?

..tako naša še spančka, upam da se bo vsaj naspala in ji ne bo nosek več tako nagaj...grugač bo pa spet sesalc pel user posted image ..

..tako zdej grem pa mal pospravt, vas kasneje še kaj berem..lep dan..papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.2.2008 16:03:25   
sonchek
Evo...za une k bodo hujšale:
iz http://www.njena.si/druzina/nosecnost/kilograme_po_porodu_izgubljajte_pocasi/menu_id_79.html

Kilograme po porodu izgubljajte počasi!
user posted image
user posted image

Četrtek, 20. december 2007

Tekst: Marijana Mandić Foto: PhotoAlto
Številne ženske po rojstvu otroka spremenijo pogled na svoje bolj polno telo. Žal njihova nova samopodoba pogosto negativno vpliva na odnos s partnerjem, na prvem mestu na spolnost. Poglejmo, zakaj se zaradi odvečnih kilogramov ni vredno obremenjevati in kako lahko maščobne blazinice sčasoma brez posebnih naporov vendarle izgubite.

user posted image

user posted image
Zakaj se namice v svoji koži ne počutijo dobro?
Vzroki nezadovoljstva nad lastnim telesom izhajajo iz družbene propagande lepega telesa; vitkega, prožnega, brez kančka maščobe. V resnici so večini javnosti (tudi moškim!) suhice z modnih panojev vse prej kot privlačne. Posledično so se ravno v zadnjih nekaj letih modne smernice od dekliškega obrnile k bolj naravnemu, polnejšemu, z eno besedo bolj 'ženskemu' telesu. Ne manjka modnih agencij, ki predstavljajo predvsem modo za vsakdanje ljudi, ki ne živijo po posebnih dietah, pa tudi matere, ki jim je nosečnost pustila pet, deset odvečnih kilogramov.
Vseeno se ženske ob prihodu iz porodnišnice ustrašijo, da možje z ohlapnejšim trebuhom, povešenimi dojkami in strijami ne bodo sprejeli, da so se iz spolnega bitja spremenile v nekaj nedoločnega. Resnica pa je ravno obratna! Številne raziskave kažejo, da se zdi moškim ženino telo po porodu mnogo bolj privlačno kot prej. »Konec koncev je ženska ravno zaradi zmožnosti nositi in donositi otroka spolno bitje. Moški si navadno ženo še bolj zaželijo, ko prevzame vlogo matere, še posebej če se v njej dobro znajde, je dobra in skrbna roditeljica,« pravi ameriški psiholog Stephen T. Sinatra, ki svetuje parom pri zakonskih in spolnih težavah. Res je, moški si želijo spolnosti, vsem kilogramom in strijam navkljub. Želijo si, da ženska izžareva iskrice strasti, je dovzetna za moževe pobude in je ob tem samozavestna. Prav za slednje ima mati veliko razlogov.
Kako ohraniti pozitiven odnos do telesa?
  • Zaradi tako vznemirljivega čudeža, kot je rojstvo otroka, morate biti svojemu telesu hvaležni. Si predstavljate, skozi kakšne napore in dramatične spremembe je šlo skozi čarobnih devet mesecev in porod? Dovolite mu, da si odpočije, ne kaznujte ga s kritiziranjem in podcenjevanjem.
  • Vaš partner odvečnih kilogramov na trebuhu in zadnjici morda niti ne opazi, kaj šele, da bi ga motili. Veliko žensk ob nepotrebni skrbi za svojo zunanjost pozablja, da si možje zelo želijo pozornosti in ženine ljubezni, toliko bolj, ker si jo morajo odslej deliti z otrokom.
  • Seks ni edini način izkazovanje ljubezni. Ohranjajte intimnost s čustvenim pristopom do partnerja, z romatničnim pogovorom, dotikom in zgovornim, ljubečim pogledom.
  • Vzemite si dovolj časa za počitek. Tako se boste počutili bolje - in bolj privlačno. Ravno utrujenost je najpogostejši vzrok, da ženske spolnost prelagajo oziroma se tako izgovorijo, če se sramujejo svojega telesa.

Izgubite kilograme, ne da bi bili lačni
Namerno hujšati na porodniškem dopustu je težko. Mamice se veliko zadržujejo v kuhinji, kjer ne manjka priložnosti za ta in oni prigrizek. Ravno tako rade 'pospravijo' obroke za otrokom. Takšni zalogaji sicer niso nadvse kalorični, vendar se na tehntici sčasoma pozna prav vsak greh.
Poglejmo, kje vse se skriva sto kalorij:
  • v treh polnih žlicah sirovih makaronov,
  • desetih koščkih ocvrtega krompirčka,
  • treh čokoladnih piškotih,
  • preostanku tortice, ki jo pojeste za otrokom,
  • dveh ocvrtih piščančjih medaljonih iz restavracije s hitro prehrano,
  • treh grižljajih krofa,
  • polovici malega hamburgerja,
  • nekaj grižljajih pice.

Splača se torej potruditi in opustiti priložnosti, ko smukate po tujem krožniku. Hkrati pa upoštevajte še nekaj preprostih nasvetov in odvečni kilogrami bodo brez posebnega truda izginili.
  • Ni nujno, da se odrečete najljubšim jedem, raje prepolovite porcije.
  • Ne obremenjujte se vsakodnevno z dietno hrano, sploh pa ne čez vikende. Skupni obroki povezujejo družino v časih, ko smo vse manj skupaj.
  • Enkrat tedensko si vzemite čas za telovadbo zunaj doma, čeprav dojite (tudi majhen otroček lahko dve ali tri ure ostane brez mamice). Telesna aktivnost bo dobro dela vašemu psihičnemu in fizičnemu počutju, pa še hujšali boste.
  • Izkoristite prosti čas in lepo vreme za sprehode z otrokom. Ob polurni hoji vaše telo pokuri sto kalorij, še več če pred seboj potiskate voziček.
  • Ne pozabite na sadje, zelenjavo in kakovostne beljakovine. Nakupite že oprano narezano solato, da bo njena priprava hitra in preprosta. Matere največkrat segajo po sladkarijah, ker si nimajo časa pripraviti zdrave malice ali večerje. Telo ob dojenju in hujšanju potrebuje tudi beljakovine; vsakodnevno zaužijte kos perutnine ali ribe, dober vir so tudi posneti mlečni izdelki.
  • Za sleherni obrok si vzemite čas, jedilnica naj bo svetla, prijetno urejena. Vsak, še tako majhen obrok si zasluži mesto na krožniku, tako da hrano vidite in okusite tudi s pogledom.
  • Dojite, dojite ... Matere, ki vsaj nekaj mesecev po porodu polno dojijo, hitreje opravijo s kilogrami. Telo namreč potrebuje za laktacijo tudi do petsto kalorij dnevno.

mah...jaz se vsak dan pregrešim z anekaj 100kalorij user posted image user posted image user posted image

..bom pa resno začela razmišljat o hujšanju..user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.2.2008 17:02:14   
Tanayya29
Ojla.
Pozdravček tudi od nas ;).
Tudi mi2 sva bila ven cca 4 ure.
No,saj me je prav sram povedat kok več v teh dveh dneh poje,zgleda,da ga nisem dosti hranlauser posted image .Res mi je kar nerodno,no ampak važn,da vem...user posted image .Grozna mama,ja!
Scuba fajn avatar.S hemeroidi pa nimam težav,zato ne znam svetovat.

Vanja fajn se mejte,Dajica jaz bi tud kej pršla na masažo.

Ufff,grem gledat naprej ameriški supermodel,pa potem še kaj napišem.
pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.2.2008 17:31:01   
barika
Dober dan, men se pa kr neki nič ne da. spet sma z malim sama, je šel moj mojmu sestriču (on ko vinčeka pije) neki pogledat, zdej pa čakam, pa čakam, pa čakam....
Punce, jaz bom mojga deda počas v grob spravla..stara mama mi je dala € za voziček marelo (zdej je ona "čikotova" v akciji) in moj pametn ded mi ..pazi to ne pusti kupit vozekauser posted image user posted image . glede na to da je denar moj, pa da si lahko z njim rit obrišem, če men tak paše mi nima kej govorit, je tak???
aja, pa sam je ugotovil, da v avto ne grem nič druga ko voz, sam trma trmasta ne bo priznal, da bi rabli še en mini mini vozekuser posted image  (al ne bomo šli 3 leta na dopust, al bo pa edn doma ostal, pa stanovanje čuval..po vsej verjetnosti bo moj doma-za kazn)

pa še eno prošnjo imam, dejte še mal pesti za dedija držat, ne kaže mu najboljšuser posted image user posted image user posted image

Vsem, ki praznujete pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

nimam nič kej pametnega napisat, pa grem mal po stanovanju bluzit, pa pa

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.2.2008 17:35:38   
Nana Liza
Scuba - glede hemeroidov je fl pomembno kaj poješ. Čimveč pij, toje najbolj pomembno pa čimveč tekoče hrane, in čim manj kruha oz ne kakšnih polnozrnatih zadev. Glede modolexa, pa vprašaj še v kakšnid rugi lekarni. Jest sem v naši dobila pred 14 dnevi. user posted image

sonček - hvala za nasvete

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.2.2008 18:10:28   
Tanayya29
Barika držimo pesti za tvojga dedija,upam,da se vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image .
Mah,kupi si voziček,saj je vendar tvoj denar oz. si ga ti dobila.Zakaj ti ne pusti?Kaj pa bi s tem denarjem?
BTW,sem si pogledala tvoj albumček,kva je Martin cukr!Pa full je tvojmu možu podoben,samo,da je blonduser posted image user posted image .
Sonchek,hvala za nasvete.Jaz sem tut malo na dieti(jaz 2 dni sem,2 dni nisemuser posted image user posted image user posted image ,mi je pa še najbolj všeč dieta od Ilijeuser posted image ).
Gruška in Scuba se vidi,da nisem v službi,in,da sem pozabila,da je ju3 praznikuser posted image user posted image user posted image .Moj tudi dela,pa sem pol res pozabla ,na predragega Prešerna.
Jolly
tnx za naslov knjige.
tintin super za magistersko nalogouser posted image user posted image user posted image .Psihologija,ane?A te je Maja zupančič(moj mož ji prav Barbika) tut kj mela na faksu?Je od moje tetke sošolka v šoli bla,in sta v dobrih odnosih ostali.)
Ma Vanja v. glej,da se naučiš smučati!!!!!

Ma nič,tamal je zaspal,grem še malo likat....Kr ne gre mi v glavo kako sm tok zamočila s hranjenjem...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.2.2008 18:17:29   
scubadiver
Barika veš da bom držala pestke še naprej za dedka user posted image . Upam da bo pomagalo. Se mi pa kr zaletelo ko sem prebrala da boš deda v grob spravla. Se mi je zdelo tko grdo.. tko bolan, ti pa takele pišeš.. NO pa sem le skapirala da govoriš o fantu in ne o dedku. Sem premalo na štajerksem, pa pozabim izraze user posted image

Tanayya verjemi da če bi bil Taj lačen bi ti to že povedal. Lepo prosim ne sekiraj se. Seveda nisi slaba mama user posted image

Nana Liza hvala, bom šla še v kakšno lekarno, upam, da ga kje najdem. Bom naredila v soboto akcijo. Hvala tud za ostale nasvete.

Nama pa očitno crkuje televizor. Je slika čist rdeča, pa dvomim, da so bli vsi ljudje, ki jih kažejo v oddaji svet preveč na soncu in bi bli opečeni. PA bova spet za par 100 eur lažja. Ker če/ko bo tale crknil, bova kupila LCD televizor.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.2.2008 18:26:33   
Tanayya29
Nama pa očitno crkuje televizor. Je slika čist rdeča, pa dvomim, da so bli vsi ljudje, ki jih kažejo v oddaji svet preveč na soncu in bi bli opečeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče,so se pa danes sončli,kaj pa veš?

Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.2.2008 18:34:27   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

P'NA P'NA

porkaduš,sm blond,ampak jolly kaj to pomen....podnapise.
Scuba in Gruška se smejitauser posted image user posted image user posted image ,jaz pa študiram..prevod prosimuser posted image user posted image user posted image

Ja to je pa tko k je Jooly rekla - mi smo s kmetov, pa mamo kakšno našo .... user posted image  Scuba je bila pa zadnjič pri nas, pa smo jo par stvari "naučil" user posted image  ..... Pa tale zrak je očitno Lani pasal, ker je še isto noč lepo spala, a ne Scuba user posted image  ....
Bi pa jaz prevedla tole Joolyno izjavo kot: pejd no pejd no (daj no daj), ne ga srat....

Scuba, najprej sem mislila, da imamo novo članico, pa vidim da imaš ti nov avatar... všeč.... Ja kaj naj rečem: TO MI DELIIIIIIIIII........ smo že tri za kviz user posted image user posted image user posted image .... Bomo že eno varuško sabo vzele, če bo dopoldne snemanje..... aja, Jooly je rekla da bi šla na konc sveta user posted image  ..... Pa bo ona varuška user posted image
In ja Jooly, to je bilo uradno povabilo user posted image  (za v CE in za varuško)

Mamuška - samo tole napišem pa grem glasovat user posted image  !!! Hvala, da si me opozorila ...

Ananas - jedla večkrat, pa ni bilo nič ........

Janag - dobrodošla - te je že Jooly "napadla", da povej kaj o sebi in svoji družini......

Scuba - sem sicer imela malo težav s prebavo ampak s hemeroidi pa ne ... ti na žalost ne morem svetovat.......

IZVIRNO SPOROČILO: Scubadiver

Dajica a ne kako se je lepo potapljat  v egiptu? men je blo tam do zdej najlepše. Pa sem se potapljala na hrvaškem, na Kubi, na Siciliji, na Ustici (en italijanski otoček, ki je naraven rezervat, blizu sicilije) no in v egiptu. Egipt je res fantastičen. No sam men je povsod lepo. Sam da sem pod vodo, da je tišina, da lahko odklopim možgančke, pa če gledam samo mehurčke okol mene mi je že dovolj user posted image

Ma kakšen Egipt, pa Kuba, pa ne vem kaj še - veš kok stvari bi v Ljubljanici vidla user posted image ...........

Tannaya - nič nisi grozna mama, ne se sekirat ... če bi bil človek vedež, ne bi bil revež pravijo.........

Zdaj pa šibam kviz gledat user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.2.2008 18:45:08   
Tanayya29
Gruška sm vedla,sm vedla,da sta jo vidve naučiliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.2.2008 19:44:31   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Barika veš da bom držala pestke še naprej za dedka user posted image . Upam da bo pomagalo. Se mi pa kr zaletelo ko sem prebrala da boš deda v grob spravla. Se mi je zdelo tko grdo.. tko bolan, ti pa takele pišeš.. NO pa sem le skapirala da govoriš o fantu in ne o dedku. Sem premalo na štajerksem, pa pozabim izraze user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila cel dan v lj, bilo je super zdaj sva crknjena in se tipkamo jutr!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.2.2008 19:57:49   
gruška
Scuba - jaz sem tudi prebrala "vse tri Bele masajke"..... mam pa doma film posnet po tej knjigi (po prvi), pa mi ni všeč user posted image  ..... Ti ga dam za pogledat če hočeš, ampak men je knjiga 1000x boljša........

Zdaj bom pa začela brat knjigo Pokora, a je že katera brala?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.2.2008 20:27:58   
tintin
Tanayya: ne, magisterij delam na Sociologiji, diplomirala sem pa res na Psihologiji.
Maja Zupančič - seveda poznam. Me je imela Razvojno psihologijo 3.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.2.2008 21:09:56   
nicolina
Naš škratek že spi kakšno urco, jaz se grem tud stuširat in še mal pred TV. user posted image
Tanayya, nisi čist nč slaba mama, če bi bil Taj ful lačen, bi sigurno jokal. Nič se sekirat, a prav? user posted image
Barika, držim pestke za tvojega dedka. user posted image  Jaz sem pa takoj vedla, da gre za deda vbistvu za tvojga fanta, ker sem v MB študirala in kar poznam nekaj štajerskih izrazov. Sem se pa vseeno nasmejala. user posted image  Ti kar kupi voziček, sploh ga ne poslušaj, sej si dobila denar. user posted image
Scuba, če ne boš dobila Modolexa, lahko pogledam pr nas v lekarni (ker sem
ga jaz kupla pred 2 meseci), pa ti ga lahko kupim in pošljem. user posted image  Samo tako kot sem ti že rekla, men je bolj pomagala Tea Tre krema kot pa Modolex.

Lepo nočko vam želim....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.2.2008 21:59:37   
DEBELUŠKA30
Najprej bi se zahvalila Nicolini za user posted image , res ni bilo treba user posted image ! Naj povem, da mi je poslala fullllll fleten body z napisom : "A STAR IS BORN"! Prav ponosno ga bomo nosili user posted image ! Še enkrat hvala!
Dajica od kod pa si, če nisi predaleč, bi jaz tud prišla na masažo (hrbta), moja maserka je tud na porodniški, pa še ni začela z masažouser posted image !
user posted image  Scubadiver lepa slikca user posted image !
Sonchek hvala za tole "stran" o hujšanjuuser posted image , fulll dobro piše, res je za razmislit !
Tanayya, sam nehaj!!!!! Nikoli in nikdar si ne dovoli reči, da si slaba mama! Za svojega sineka si najboljša mama na svetu. Zapomni si: MAMA JE ENA SAMA ZA VEDNOuser posted image !
Barika pesti za dedija in ena user posted image  za srečo. Dedcu pa predlagaj naj pa kupi nov in večji avto, mislim da bo takoj pristal, da je bolje, če kupita mini vozičekuser posted image user posted image user posted image !

Mi smo se danes cel ljubi dan potepal, domov prišli za dve urci, da smo se mal najedl, preoblekli in osvežil, ter takoj šli naprej user posted image , skratka zdaj sem čisto crknjena, pod tuš pa spat...

No še to: Zdaj mi pride starejša hči (5 let) v računalniško sobo in reče, če ji lahko že enkrat odstranimo ograjco(varovalno) , ki jo ima na postelji, da ona ni več majhna saj bo šla jeseni v šolo user posted image user posted image user posted image !
O ti sonček moj, mene pa še tko skrbi, pa da nebo padla, pa ....
... kdaj si pa zrasla user posted image , zame si še vedno moja mala punčica user posted image ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?