|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
6.2.2008 18:14:08   
gruška
Sm pozabla še čestitam vsem, ki danes praznujete user posted image user posted image ........

Zdaj pa hitr kviz gledat, ob pol sedmih na TV3 user posted image .....................

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.2.2008 18:28:49   
Tanayya29
Gruška gremo gledat ja jauser posted image user posted image user posted image .
Jolly vzadnjič si spraševala o knjigah...jaz full rada berem,ravno danes sem šla v knjižnico,sicer sem vzela eno o dojenčkih,pa dekle iz šangaja,pa še za moža neki...
A lahko napišeš kakšno fajn knjigo?
Grem gledat kvizuser posted image user posted image .Drugače ga jaz tudi zelo rada gledam,ampak za pred kamere pa nisemuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.2.2008 18:30:38   
nicolina
Gruška, men je tud fajn tale kviz, ga večkrat gledam.
Sm jaz sem mal predaleč, pa tud glih za pred kamere nisem. Bom pa navijala. user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.2.2008 18:34:37   
nemrak
user posted image user posted image ,
punce jaz sem že sedaj en mesec na tej dieti. user posted image
Prve 14 dni nisem imela tehtnice, tako, da sem v zadnjih 14 dneh izgubila 3 kg.
Vidim pa po obsegu hlač. da je res dol.
Ja, res se lahko spodbujamo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.2.2008 18:57:54   
Tanayya29
P'NA P'NA

porkaduš,sm blond,ampak jolly kaj to pomen....podnapise.
Scuba in Gruška se smejitauser posted image user posted image user posted image ,jaz pa študiram..prevod prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.2.2008 19:08:07   
Laubica
Ja tudi meni podnapise prosim user posted image user posted image
Jaz še pa nikoli nisem gledala tega kviza -nimam časa,tisto malo kaj ga mam sem rajši tu-na rruser posted image ja ko boste pa ve bom pa navijala in gledala samo mi boste mogle točno povedat kdaj bouser posted image
Jaz tudi FUULLLLL rada berem samo zdaj še Večera skoraj vsak dan ne preberem kako bi še knjigeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.2.2008 19:35:19   
scubadiver
Hm, kako prevesti P'NA P'NA user posted image  
Mogoče A DEJ DEJ... Se bo mogoče Jolly spomnila boljšega prevoda user posted image .

Evo Gruška, sem gledala kviz. Mogoče bi pa res šla s tabo in Dajico na tale hec user posted image . Sam odvisno kdaj tole snemajo? Ker če je dopoldne potem nimam varstva za našo princesko user posted image

Vidim da se pogovarjate o knjigah. Tud jaz ful rada berem. Ravno včeraj sem od zjutraj do večera prebrala eno knjigo. Ja, ja, Lana je bla pridna, gospodinjska dela pa so počakala user posted image . Brala sem knjigo: Vrnitev v barasaloi. Kar je v bistvu tretja knjiga o Beli masajki. Meni so ful ful všeč in sem vse tri knjige prebrala praktično v enem šusu.

Joj Nemrak ful ful si pridna s tole dieto. Jest bi se na vsak način morala spravit na dieto. mam 4 kile več kot ko sem prišla iz porodnišnice. Namesto da bi hujšala se redim kot en pujsek user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.2.2008 19:44:58   
scubadiver
Debeluška najlepša hvala za link od Toy'sa in info o akciji. Bomo šli naslednjo soboto pogledat. Upam, da bo takrat Lana že dobila osebno. Ker tale mi zgleda super, vsaj v katalogu.

JANAG dobrodošla med čvekicami user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.2.2008 19:52:05   
tintin
Evo še en hiter pozdrav od mene:) Komaj vas uspem slediti, ko tako hitro klofateuser posted image Dnevi mi minevajo ko po tekočem traku, zdaj bom malo manj prisotna na RR, saj nadaljujem z mojo magistrsko nalogo. Rada bi magistrirala do poletja. In ker mi res ne manjka veliko, bo to upam, da tudi možno
Pikipikici hvala za spodbudouser posted image user posted image user posted image
Sicer je Vasja priden, danes sva bila zunaj 3 ure, včeraj še kakšno več. Tako moj sine skrbi za mamino kondicijo in hujšanje.
V torek imamo tudi mi P in cepljenje user posted image Ta petek pa šibamo v Avstrijo. Saj bi se ponudila, da kaj pripeljemo, a imamo majhen avto (clio) in še tega celega zasedenega z vozičkom in košaro...user posted image Gremo pa malo na izlet in za mojega ene hlače iskat.
Lepo bodite vse skupaj!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.2.2008 20:00:37   
ajtak
user posted image  Dober vecer, nas skratek je ze v mizulah user posted image , je bil toook zaspan user posted image , da sva sla kar pol ure prej spat. Pa saj naj se naspi, jutri greva v ljubljano k mojim in k moji prijateljici k ma 3 tedne starejsega user posted image  pa greva mal vozickat, upam, da bo vreme tako ko danes!!

Gruska, scuba in jolly- lepo, lepo vabljene!!!

Mirena- mi jo je vstavila, malo je bolelo tist trenutek in pol mogoce se kake pol ure kot da bi se k user posted image  pripravljalo, sedaj je ok. Upam, da tako ostane!

Vsem zelim lahko noc, grem pod tus. Pa spakirat za jutri pol pa forenzike gledat.
A je se kera tok nora na forenzike? Jaz gledam skor vsak dan une ob 20h na tv3 pol pa se ob sredah in cetrtkih na pop tv-ju.

tv3- a ne da majo full dober program, za razliko od popa kjer so sam se mehiske in brazilske nadaljevanke user posted image .
Jaz full rada gledam ncsi, kviz, varuske, ko gradijo hise, pa tisto sem rada gledala k je duhove vidla- skoda k je ni vec...

No, zdej pa res grem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.2.2008 20:22:03   
DEBELUŠKA30
Vanja, ja res sem blizu te gostilne doma (no jest sem v dolini), no zdaj se pa lahko oglasiš na kavici, ko veš kje sem!!!
user posted image user posted image user posted image  Nemrak za minus kilogramčke, daj še zame kakšnega "dol" user posted image user posted image user posted image !
TinTin, ja kar pridno pripravljaj magistrsko delo user posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.2.2008 21:59:15   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jooly mi imamo naslednji teden vpis v šolouser posted image . Pa vi?

Mi smo imel v ponedeljek. Cmerava sem bla itak sam jst (na skrivaj), mali je kr žarel...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jolly,sporoči,kako je šlo na cepljenju.

Evo, preživeli brez kakršnegakoli krega ali pregovarjanja, zdravnica je rekla, da je vsak starš sam odgovoren za svojga otroka in da vsaj zase najbolj ve kako in kaj. Morm priznat, da sem bla kr mal šokirana. Mamo pa mere 5.450 g in 60 cm, bučka 38 cm (to je v bistvu isto k v "zrelih" letih 90-60-90 user posted image ). Cof je prov začudn gledala, z enim zvoncem ji je okol ušes cinglala, ropotuljce ni hotla prijet... je bla mala na konc že tok sita teh dohtarjev, in jim je to tud precej naglas pokazala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jaz poleg rednega dela obcasno se masiram

Dajica... kje pa masiraš (doma al v salonu), mogoče bi se pa prjavla k teb kdaj??!!

IZVIRNO SPOROČILO: makica

Jolly - sej mogoče ste že predebatirale, vendar zakaj ga ne daš cepit? Se bojiš stranskih učinkov?

Nismo nič posebi o tem debatirale, ker se mi zdi da se mora vsak zase odločit in trdno stat za tem. Poznam kar precej konkretnih primerov (pa ne takih, da bi kje prebrala user posted image ), ki so me napeljali k tej odločitvi. Če bi pa kera kljub vsemu hotla kej več vedet o tem, se pa lahko damo na ZS

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ej Jooly, takoj, ko sem post oddala, sem vedela, da bi mogla še tebe vprašat, če greš z nama.... sorči lubica user posted image user posted image .... a boš šla z nama, a ne da????

A to zveni kot uradno povabilo?? Jupiiiiiiii!! Veš da grem. Na konc sveta če je treba user posted image

A lahko napišeš kakšno fajn knjigo?

Dej vzem Pozabljeni sin ali angel iz Omorine (to je en naslov, da ne bo pomote), avtor je Miro Gavran.

P'NA P'NA

porkaduš,sm blond,ampak jolly kaj to pomen....podnapise.
Scuba in Gruška se smejitauser posted image user posted image user posted image ,jaz pa študiram..prevod prosimuser posted image user posted image user posted image

To je tko pr n's na kmetih... ne vem prevoda user posted image  Mogoče bi ustrezal - kaj za vraga ga pa biksaš?! user posted image user posted image user posted image

Grem.
Pa jutr spet pridem.user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.2.2008 22:37:12   
mamuška
Čeeer!

Ženske, jes nism blond, ampak ob tako čudnih urah visim na mašini, da je dons že jutr, pa še na moževem laptopu sem, ki je ves nekaj zblojeuser posted image in je včer kazal 6.2., torej bi moral bit dons 7., pa ni. user posted image user posted image In tAKO SEM SINA za en dan postarala. Vseeno hvala za čestitkeuser posted image

Ehmmmmuser posted image user posted image a me lahko ena poinštruira, kako se popajo slikce v sam post? Jaz sem čist bukova, sem probala slikco otrok zamenjat s tisto opico, pa sem obupala :(

Jaz sem imela eno seanso pri P, ki se mi je pol nekaj opravičeval in levo-desnouser posted image no, na koncu sva se nekako zmenila brez trupeluser posted image Izvedela pa sem, da nam pripada en denarni dodatek, ker se moram jaz posebej dietno hranit, tko da moram naredit vllogo. Menda da pride okol 90 eur. Priznam, da mi bodo krepko prav prišli!!

Drugače nič posebno novega, dobre 3 ure smo odpešakali dopoldan, kile lepo kopnijo, na 14 dni cca 1 kg, ampak drek je ko koža še zmer tko grdo visiuser posted image No ja, bo že.

A je kera že probala ananas  jest? Kakšni so bili učinki na bebice? Jaz ga ne upam, pa se mi ga ful ljubi.

Gruška, glasoje se na spletni strani revije Viva.

Bom nehala, tale maššina mi je tko mim, ko lopata za v žep, sploh se ne znadjem user posted image user posted image user posted image Nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.2.2008 22:47:22   
GB
Dobr vecer cveke. Me ni en dan tukaj in natipkate 3 strani , madona ste cveke.
Danes moja Tiannca praznuje 10 tednov user posted image user posted image user posted image  in mogoce zaradi tega je bila dons prstjena za znoret. Cel dan se je cmerala in sitnarla , zdej je pa gor zaspala kar v hlackah in majici, jo sploh nocem budit se bo ze sama.
No dobili smo danes prve knjigice za Tianno in sem ful vesela. 6 Disney-evih knjigic in zraven 6 cd-jev, podstavek za knjige in mapco za cd-je in to vse skupaj za 10 funtov (15 evrov) . Ful pocen a ne ?!
Zdej mi bojo vsak mesec poslav 2 knjigi + cd za 10 funtov. Ful sem vesela , saj so knjige zelo kvalitetne in seveda imajo veliko slikic - ma super so . Hecno je to ,da sem prejle razmisljala s katerimi pravljicami , naj zacnem . Naj bodo to slovenske ali angleske ????? Dilema ..........

Grem se mal na 24 ur pogledat ,kaj se dogaja in seveda evo ena tortica za danasnje slavljencke ( mamice vi pa lahko samo gledate user posted image user posted image user posted image )

user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.2.2008 23:16:59   
Oranža
Čer ,
naši škrati so tud že neki čas v mižulah jt bom pa tud kmal podrzala, ker morm jutri zgodi vstat da še kej postorim, pol popoldan me pa itak čaka pakiranje....čeprav samo za 3 dni, je ful enga pokanjauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Vanja, veš da sploh nisem še začela z dieto user posted image . Moram se čipmrej spravit, kdaj bi začele? To bi blo super, da bi se spodbujali oz. bi druga drugo v rit brcali user posted image , mogoče se nam še katera pridruži. A začnemo s ponedeljkom?

Zmejneno Nicolinauser posted image user posted image user posted image  V ponedeljek začnemo - Scuba lahko se nam pridružišuser posted image
Nemrak superuser posted image user posted image - nadaljuj z nami da si pomagamo.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Vanja, ja res sem blizu te gostilne doma (no jest sem v dolini), no zdaj se pa lahko oglasiš na kavici, ko veš kje sem!!!

Joj, oprosti, sej v bistvu nimam pojma kje to je, niti še nikol nisem bla tamuser posted image user posted image , vem samo po pripovedovanjih lokalcev...sej vešuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Evo še en hiter pozdrav od mene:) Komaj vas uspem slediti, ko tako hitro klofateuser posted image Dnevi mi minevajo ko po tekočem traku, zdaj bom malo manj prisotna na RR, saj nadaljujem z mojo magistrsko nalogo. Rada bi magistrirala do poletja. In ker mi res ne manjka veliko, bo to upam, da tudi možno

Fuuuul si pridnauser posted image . Kar tako naprejuser posted image user posted image . Jst se  morm tud diplomo spravit naredituser posted image  ampak trenutno mi še ne zneseuser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A je se kera tok nora na forenzike?

Men so ful dobri, čeprav pogrešam Miami, NY mi ni glih ne vem kolk. Pa tud zdej po porodu jih kr nekak ne morem več tolk gledat kt sm jihuser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Mi smo imel v ponedeljek. Cmerava sem bla itak sam jst (na skrivaj), mali je kr žarel...

user posted image user posted image user posted image se mi zdi da bo pr nas ista pesemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ehmmmmuser posted image user posted image a me lahko ena poinštruira, kako se popajo slikce v sam post? Jaz sem čist bukova, sem probala slikco otrok zamenjat s tisto opico, pa sem obupala :(  Sliko ki jo želiš met tuki notri najprej pomnjšaš recimo na 20% - to lahko narediš v slikarju(paint), kjer imaš v orodni vrstici gumb Slika in tam notri opcijo pomanjšaj/raztegni - potlej jo shraniš pod nekim imenom in si jo v svojem profilu nastaviš(tam kjer ti piše naloži moj avatar). Mene je to Scuba naučilauser posted image user posted image , tko da če ti kaj ni jasno, ona je stručkouser posted image

Jaz sem imela eno seanso pri P, ki se mi je pol nekaj opravičeval in levo-desnouser posted image no, na koncu sva se nekako zmenila brez trupeluser posted image Izvedela pa sem, da nam pripada en denarni dodatek, ker se moram jaz posebej dietno hranit, tko da moram naredit vllogo. Menda da pride okol 90 eur. Priznam, da mi bodo krepko prav prišli!! Superuser posted image user posted image  Verjamem da ti bodo res, ker ta hrana je res draga ko user posted image

Drugače nič posebno novega, dobre 3 ure smo odpešakali dopoldan, kile lepo kopnijo, na 14 dni cca 1 kg, ampak drek je ko koža še zmer tko grdo visiuser posted image No ja, bo že. Bravo za kilceuser posted image user posted image , ostalo bo pa treba s telovadbo, sej sm jst na istem, samo da gre men bolj počasi, ker ti maš res hudo dieto...a se vidi da sem zelena od zavistiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ne sej ne...tega nikomur ne privoščim....ne me resno jemat, je bil hec

A je kera že probala ananas  jest? Kakšni so bili učinki na bebice? Jaz ga ne upam, pa se mi ga ful ljubi. To tud mene zanima, ga tud ne upamuser posted image . Samo pomoje ne bi smel bit problem.

Nč zdej pa grem spat.
Nočko user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.2.2008 23:18:01   
Oranža
....ups .....sm bla mal predolga....se opravičujemuser posted image user posted image user posted image
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.2.2008 6:40:22   
Tanayya29
Jutro!
Eno kavico za lepši danuser posted image user posted image user posted image

ter en zajtrk vam pošiljam....user posted image

grem še mal pod odejo,sva samo pojedla.....
Pa lep sončen dan.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.2.2008 8:31:49   
JANAG
Pa sem spet tu
Jaz pa najprej zjutraj user posted image  spedenat, previt pa to, potem pa se ponavad vsaj zjutraj tok dere, da si verjetno kaki sosedje mislijo da ga s kože dajem. On bi pač pančku. A ko vse zrihtava pa tko zvedavo gleda, potem pa spet priklop na joško. Mi je pa najbolj pol hecno to ko je še istočasno kaka user posted image . No potem pa še starejšega zrihtat, k je še tud čist koma zjutri. Še dobr da ga mož pele, drugač bi oba protestirala, da bi še spala. Po kakih 45 minutah pa user posted image  spet omagal in lepo panča user posted image
Od tv pa jaz pogledam tiste forenzike, pa doktorjeva vest mi je kar zanimiva serija...
Hvala za kavico, jaz ravno popapala. A bo kej sončka?? Sama megla je....

Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.2.2008 8:54:30   
Ilije
Dobro jutro!

Evo punce nekaj [link=http://www1.fov.uni-mb.si/nejaz/sonce.JPG][/link], da prežene ljubljansko meglo.

Tanayya si pa zgodnja danes z zajtrkom... No saj sem tud jst že takrat čula, sam se mi pa ni nič kaj dal naredit. Sem se komi prisilila iz postelje vstat in it Ajdi rito previt. Potem smo se pa vsi skupaj tko do ene pol osmih še mal pocartal. Sedaj pa Ajda že spet spi, ati in Iris sta pa šla v džunglo divjat.

Drugače pa imamo tudi mi naslednji teden P. In tudi jaz hujšam, ampak ne po ločevalni, ampak po tisti francoski dieti 'manžri'. Mi je uspelo v januarju sklestit dve kile, tko da lahka spet zapnem bundo, sicer bolj na tesno, a greuser posted image . Torej se pridružujem vsem pri spodbujanju pri ločevanju, ker mene ful motivira, če lahko s kom primerjam napredek pri hujšanju.

Lepo preživite dan in upam, da ne bo preveč pihalo, ker men se lušta kengerujčkanje z Ajdo bolj kot pa vozičkanje.

Papa

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.2.2008 8:55:13   
makica
Izvedela pa sem, da nam pripada en denarni dodatek, ker se moram jaz posebej dietno hranit, tko da moram naredit vllogo. Menda da pride okol 90 eu

A ne pripada ta dodatek na že potrjeno alergijo na 3 osnovna živila? Tako pravilo  kot je tudi za podaljšanje porodniške.  Če ti uspe zvedet več, se bi priporočala.

Pri nas je danes tak lep sonček in brez oblačka. Še malo počakamo, da se otopli in ga mahnemo ven.

Lp

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.2.2008 9:02:27   
naraščaj
jutro,

hvala za kavico. Se sam na hitr oglasim, ker še spi. Ko pa vas uspem prebrat za nazaj pa kaj več napišem.

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.2.2008 9:06:57   
sonchek

Hojla čveke..VELIKE..hihiii
..madona sam en dan me ni blo gor, pa mam keeeeej za brat..hihiii
..pri nas nič novega razen tega da je naša lepo prespala celo noč..od 21-6..pol eno dojenje..pa še zdej spi...
BRAVO NELI!!!!

Vse praznujočim želim VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Sem pa vceraj zacela z masazami. Jaz poleg rednega dela obcasno se masiram in sem imela kar tremo po tolikem casu spet zaceti .

..jaz sem tud začela z masažami...sam mal drugače kot ti..sem se začela masirati..hahahhaaaa
..sem bila včeraj prvič po doooooooooolllgem času in je tako pasalo..res me je zmasirala u nulo...ful fajn..in zdej sem se odločila da bom kr hodila enkrat na mesec...če bo le čas in denar dopuščal user posted image

alarmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.2.2008 9:17:07   
scubadiver
Punce dobro jutro,

rabim pomoč. Tiste ki ste imele težave s hemeroidi.. Kaj vam je pomagalo? Grem čez eno dobro uro ven in bi šla še v lekarno. Mislim da se je meni ta user posted image  zdej prvič pojavil.  user posted image Vsaj zdi se mi tako user posted image  

Drugače pa smo po dveh nočeh z dvema budnicama, spet dočakali noč z eno samo budnico. Se je zbudila Lana samo ob 5h. Prav vesela sem. Pa ne, da bi mi bil problem vstati dvakrat, ampak potem ima takoj en obrok več user posted image .
Ljubljančanke in okoličanke, dejte mal pihat skozi okno, da razpihamo tole meglo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.2.2008 9:18:12   
scubadiver
Pa seveda Tanayya hvala za zajtrk in kavico, Ilije tebi pa za sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.2.2008 9:52:58   
potepinka
jutro

Tanayya-hvala za kavico in zajtrk
Scubadiver-Povej v lekarni glede hemeroidov obstaja modulex in še veliko kremic in res pomaga,no vsaj meni je,pa upam da se čimprej porihtaš vem kako zoprno je

No mi smo tudi spali super ob 20.30 je Mark zaspal,potem ob 23 v spanju spije mleku nato je spal do 4.30 in do 8.Zdaj pa spet spančka.

Mi imamo sonček malo še počakam da se otopli potem pa ven.Danes bova spet 3-4 zrce zunaj.Sem kar bolj dobre volje ko se zbudim v sončno jutro.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?