|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nohttp://www.ringaraja.net/forum/rteimage...
6.2.2008 8:40:17   
JANAG
Oj
Še ena novemberka, ki se šele sedaj oglaša.
Mi naj bi imeli prvo cepljenje naslednji teden, če bomo seveda zdravi. Je starejši kar prinesel razne bacile iz vrtca, tako da smo bili kr bolani.
Prebolel je virozico, pa nahoden. Nazadnje je imel kar 2 dni vročino, pa se sprašujem če je že morda že od zobkovuser posted image ,  no je pa kar minila brez razloga.
Včerajšnjo pustno rajanje je pa kar prespal user posted image  .Očitno če spi, mu trušč čisto nič ne zbudiuser posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Nohttp://www.ringaraja.net/forum/rteimage...
6.2.2008 8:57:53   
Tanayya29
Smo že nazaj,nič kj spodbudno.
Pridobil je v 3t samo 400g,pa neko alergijo kontaktno ma,za nameček pa še unga rdečga cofa ni hotu gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image .
No,ampak bo čez 14 dni.
Cepljen ni bil,zaradi alergijeuser posted image .
Šibam v lekarno...
Sem kr mal žalostna.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Novembrske levinje 2007
6.2.2008 9:11:46   
Laubica
Laubica, elocom je kortikosteroid in tanjša kožo, res pa lepo pozdrvi vnetje. Če ti ga je napisala pomeni, da je tvoj škratek na nekaj alergičen. SKušaj ugotovit, na kaj. lahko je hrana, lahko je pa tdui kaj od zunaj, prah, mehčalec ipd. Pa upam, da ti je povedala, da se dlje kot 3, max 5 dni ne sme mazat, pa še to le 1 x dnevno. Pol jih
tega namreč ne pove

Ja mi je rekla -da samo 3 dni zelo na tanko namazat 1x dnevno-o alergiji ni nič rekla ,mehčalca ne uporabljam,mleka in mlečne izdelke  ne jem ,tak da je lahko kaj vem kajuser posted image
Tannaya-naš je tudi moral cof gledat,kaj zdaj morata čez 14 dni prit nazajuser posted image Ti verjamem da si žalostna,pa saj bo user posted image user posted image user posted image ne znam ti nič svetovatuser posted image ,tvojemu sončku pa VSE NAJLEPŠE ZA 3. MESEC  user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
6.2.2008 9:16:38   
Ilije
Dobro jutro!

Ampak punce...jaz vas resno komaj dohajam, 2 strani v enem popoldnevuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ilje, od kod si ti? Zakaj pa nikol na kavico ne prides ko se celjanke dobimo?

Okolica Laškega. Saj sem enkrat v nosečnosti skoraj prišla, pa je potem na žalost vse pado v vodo. Drugače pa nisem ne vem kako mobilna, a obljubim da na kakšno spomladansko srečanje zagotovo pridem. Aja, pa potem včeraj itak nismo šli v Celje na povorko, ker smo se prepozno našemili, pa še nobenmu se ni nič kaj dal, tko da smo sam nekaj sorodnikov oblavfal...

kar se pa menstruacije tiče... jaz imam nazaj tega user posted image  in to kljub temu, da izključno dojim. Me pa začuda ni nič bolel, sam tekl je pa kot iz potoka.

družinski dvoboj  je tudi meni zakon. sem ga gledala že na nemški televiziji, sam za prijavo pa glih nisem, ker imam tako tremo pred nastopi, da kr otrpnem. gruška če ti uspe zbrati ekipo te bomo pa seveda vzpodbujale od doma, samo ne pozabit povedat, kdaj boš po tv-ju z ekipo novemberk.

kakanje+fiziološka ...po moje ni od tega, ker Ajda ne kaka nič drugač, pa dobi vsak dan precejšen odmerek fiziološke v nos. kakamo pa tko tko, na 3-4 dni.

dobrodošla janaguser posted image user posted image user posted image  Boš napisala kaj več o sebi in tvojem user posted image ?

tanayya nikar ne bodi žalostna, saj danes vendar praznujeta s tajemuser posted image . Drugače pa je tudi Ajda od prvega do drugega meseca pridobila samo 460g, tako da po moje ni ne vem kakšne panike.

No pa punce, ne mi spet preveč napisat, ker ne vem kdaj vas bom spet uspela prebrat. Danes je namreč ati frej in gremo mal na izletuser posted image

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
6.2.2008 9:26:09   
Tanayya29
Sj nisem žalostna,sam skrbi me takoj.Ne,saj rekla je pediatrinja,da ni nobene panike.
Mogoče mu mal premal naštimam za jest,pri nas vedno vse poje 150ml,pa mogoče bi mu mogla dajati več 180ml.kakšna smotana mama sem.user posted image user posted image
Ne,ne greva nazaj zarad cofa(jaz ga ob 8h zjutraj tut nebi gledala),zaradi cepljenja in alergije.
hvalaa za tolažbeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
6.2.2008 9:31:33   
potepinka
jutro

no mi smo spetspali super

Tanayya-ne bit žalostna saj bo,kako dolgo ga pa ne dojiš več,mogoče je prej imel premalo ko si dojila zdaj pa rabi svoj čas da se poredi
čestitke za 3 mesece
mamuška-tudi tvojemu princu čestitke za 4 mesece

no mi imamo tudi drugi teden posvetovalnico in bo cepljenuser posted image bom videla kako bo,sam upam da ne bo reakcije

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
6.2.2008 10:03:00   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Draga Tanayya najprej en velik objem zate user posted image . Vem da je hudo od P. slišat da kaj ni ok, ampak sem prepričana da ni nič hudega. Pocrkljaj svojega zlatega sončka. Vidiš, nikoli ni udedu. Taj je pridobil premalo, Lana preveč, v povprečju pa sta super user posted image . Kakšnega cofa ni hotel gledat?

Drugače pa dragi Taj Tristan z Lano ti želiva vse najlepše, da boš veliko spal, pridno papal in kakal, mamici čist majčeno nagajal in da se boste lepo crkljali in uživali skupaj

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
6.2.2008 10:06:16   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Mogoče bi pa res en dan se dobile v CE.... Bom Scubi rekla, če gre z mano... Scuba a greš?user posted image

a dej, name sta pa kr pozabile user posted image  jst sem tud zmer za, ko je treba flindrat user posted image

Včeraj je zaspala mal pred enajsto zvečer in se zbudila ob 6:45 zjutraj!!! user posted image  (trkam ......... )

moja tud - od 21.45 do 6.45 user posted image user posted image

PUNCE, A BI SE KATERA PRIJAVILA Z MANO NA DRUŽINSKI DVOBOJ NA TV3 - RESNO MISLIM!?!?!?!

kviz sicer full rada gledam, ampak sem mela že v šoli tremo pr govornih vajah in ko je blo treba pesmico povedat, tko da... no way - tv zvezda pač ne morem bit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Punce, letos je moj prvi pust, ko krofov niti poskusila nisem,

jst sem takoj zjutri 3 pobasala user posted image  pa ni malo nič zvijal

JANAG... welcome on board user posted image  Mal povej o seb - kok čmrljev maš doma - kok starih, sej veš, babe smo ferbčne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sem kr mal žalostna.....

Ah, p'na p'na. Kaj boš žalostna?! Če vidiš da se otrok dobr počut, da je zadovoljen, lula, kaka, se smejčka... kaj boš žalostna??!! Punca, nasmeh na obraz user posted image user posted image user posted image  Kl... gleda tist cof...kdo bi zijal v cof, če je pa miška bol zanimiva.

Sicer mamo pa mi tud dons pregled in kao cepljenje, ampak kot že veste verjetn, jo jst ne bom dala cepit. Tko da lahko pričakujem kar burne reakcije, glede na to, da mam precej konzervativno zdravnico, ampak preveč stvari vem, da bi se spuščala v to.

Lep dan, "praznovalčkom" pa vse ta nar ta bulš user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
6.2.2008 10:14:40   
Oranža
Dobro jutro,

Tanayya hvala za kofiuser posted image . Taj Tristan vse najboljšeeeeeee
user posted image
Tanayya sej veš da te alergijce do 1 leta izzvenijo(al pa še prej). Poredila se pa tud bosta ni vrag da ne.
Mama si pa enkratna pa ne očitaj si prav ničesar, saj lepo skrbiš za svojega otročka in ga vsekakor ne zanemarjaš!!user posted image user posted image  Super siuser posted image user posted image
Scuba hvala za recept. Bomo poskusliuser posted image
Janag dobrodošlauser posted image

No naš malček še spančka....ga je pa včeri zvečer kar neki sekljal, je zaspal pri meni v postelji šele okoli polnoči, in se je pol ob 3h že zbudiluser posted image , pol pa še ob 7h, no in zdej spi v moji posteljiuser posted image user posted image . Ima pa zdele že dva dni kr ene fore, namreč noče iz leve dojke jestuser posted image ....se tolk krega pa kr tepe me, no pol ga obrnem na desno, pa tolk vleče pa cmoka zraven da je kar veseljeuser posted image user posted image . Pa sploh mu ne morem dopovedat da je v obeh istouser posted image user posted image user posted image Edino ponoč sem ga na levo pristavla, pa mu je blo vseen k itak spi med hranjenjemuser posted image
Morm se še jst mal pohvalit; mi gremo pa v petek za 3 dni v Bohinj, da mladino naučimo smučkatuser posted image user posted image user posted image . Gremo skup še z enimi prjatliuser posted image . Pa naš fante bo v petek praznoval 2 meseca - joj kolk zaostajava.....sva najmlajšauser posted image user posted image
Mamuška Dominiku vse naj za mini rd(4 mesece vauuuu)user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninočka dobrodošla, čakamo na raportuser posted image
Nicolina - kdaj začneš z 90 dnevno - se ti bom pridružila, če lahko? Pa se bova mal spodbujale - v dvoje je lažjeuser posted image user posted image .

No tko zdej pa grem, da še pozajtrkujem do konca, danes imam pomarančo, mandarinco in dinjo njamiiii.....pa bebe čajuser posted image
baj baj

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
6.2.2008 10:38:54   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ah, p'na p'na. Kaj boš žalostna?!

Ob temle stavku sem se pa skor polulala od smeha  user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
6.2.2008 11:21:01   
Oranža
Jooly mi imamo naslednji teden vpis v šolouser posted image . Pa vi?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
6.2.2008 11:27:53   
Tanayya29
mamuška in dominik vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
6.2.2008 11:55:33   
Tanayya29
Hvala za lepe besedeuser posted image user posted image .
Sva šla vsa pripravljena na cepljenje,pol pa kr nekaj.
Je pa res,da je od zadnjega pregleda minilo še ne 3 tedne,pa mogoče je tudi zato manj pridobil.No,rekla je pediatrinja,da naj bom pozorna če poliva še uro po obroku.Ker če polije po obroku je uredu,če pa uro pa naj zamenjam Novalac 1 z formulo za polivanje.
Je pa tud tko,da sem vmes zamenjala flašo in sedaj mu spet dajem po aventovi.Sicer ne vem,ampak po nukovi je kar bruhnu vn...ma,kaj pa vem,no?
Scuba en rdeč cof mu kažejo,on je pa gledal sestro in se ji smejal..je rekla,da je neverjetenuser posted image user posted image .Ko,mu je dala pa klučke v roke,jih je pa brž hotu dat v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Naj vam povem,da mi je guma na quiinyu počla,včer jo je moj zaflikal,no danes pa je spet čist prazna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly,sporoči,kako je šlo na cepljenju.

pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 2513
6.2.2008 11:55:34   
Dajica
Taj Tristan-vse najboljse za mini rojstni dan, prav tako
Dominik-vse najboljse za 4 mesece!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gruška-jaz ponavadi saltam po tv programih in ravno na ta kviz naletim. Mi ni ne vem kaj, ampak mogoce pa bi sla zraven. Tko za foro. Ampak ne vem zaradi Kaje, ker jo dojim in ponavadi na 3 ure je, v tem casu pa ne vem, ce bi bila ze nazaj.user posted image Pa kaksna je ze nagrada tam, ce zmagas, nikoli nisem bila pozorna na to. Pa kako da kksne skupine veckrat nastopijouser posted image A tista ko zmaga, se 1x tekmujea al kako?

Sem imela Kajo zdajle v posteljici, je gledala vrtiljak, pa je zacela nekaj stokat, pa pridem do nje, jo ogovorim, pobozam po glavici in glej ga zlomka, je zaprla ucke in zaspala. Pridna!

Sem pa vceraj zacela z masazami. Jaz poleg rednega dela obcasno se masiram in sem imela kar tremo po tolikem casu spet zaceti .Mi je pa ena gospa, ki je full prijazna prinesla igracko in slincka za Kajo. Res lepa pozornost od nje. Se vidi, da so me pogresali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
6.2.2008 12:07:50   
scubadiver
A nima Dominik jutri rojstni dan? Al sem jaz kej zmešala?
Za vsak slučaj, Mamuška in Dominik vse najboljše. Dominik mamici ne preveč nagajat. Pa lepo praznujte user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
6.2.2008 12:21:30   
Dajica
Joj, kolk sem pa jaz en lusten koledar po mailu dobila za to leto. Pa sami dojecki, tko cortkani. Bi vam ga poslala, pa ne vem kakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.2.2008 13:19:57   
DEBELUŠKA30
Najprej našim slavljencem vse najboljše:
user posted image

No ravno vse preberem, pa hočem kaj napisat, pa se "ta malu" zbudi!

PA-PA....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.2.2008 13:33:58   
DEBELUŠKA30
SCUBA, če še iščeš šestkotno stajico, jo imaš zdaj v Toysu v akciji 99 EUR, pa mislim, da je Manca omenjala, da bo šla v Avstrijo!

http://www.toysrus.at/
(takoj zgoraj piše Werbung, tam klikne in vidiš akcijski letak)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.2.2008 13:58:04   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

A nima Dominik jutri rojstni dan? Al sem jaz kej zmešala?
Za vsak slučaj, Mamuška in Dominik vse najboljše. Dominik mamici ne preveč nagajat. Pa lepo praznujte user posted image user posted image

user posted image

JaZ TUDI NISEM VEDELA-VSE NAJBOLJŠE TUDI OD MENEuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.2.2008 16:01:42   
Mamathea
Pozdravček

Taj Tristan in Dominik vse najboljše, najslajše in najbolj veselo dogajanje za vaju, kakor tudi za vajini družinici. Lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image Pa tudi vsem ostalim, ki karkoli praznujete vse najboljše.
Naš prehlad gre zelo, zelo počasi na bolje. Jaz sem skoraj ok, sam mal še kašljam in mal mi še iz nosa priteče kdaj pa kdaj. Tijan pa se kr lepo izkašljuje, zgleda, da mu je wick vapo rub pomagal, ko sem ga mazala po hrbtu in pljučih. Pa danes sem vseen šla mal za 10 min z njim na sončka, saj smo že cel teden bli zabiti not v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image . JUtri imamo kontrolo pri zdravnici sam ne vem, če bom šla, ker je v čakalnici taužent virusov in zdr. je sama rekla, da naj pridem po moji presoji.
Jah te "moje" presoje so pa vedn take, da cel dan razmišljam kaj naj in na konc vedn pokličem mojo mamo pa se z njo posvetujem, kako in kaj, upam,  da bo pri drugem otorčku to lažje.
Obročka si js ne bom dala vstavit, saj je moje telo tako zgroženo proti vsem tujkom, da sigurn tud tega obročka ne bi sprejelo, zato se bomo pač šli "pazi" metodo, pa bo kar bo.user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa mislili za vikend malo it naokoli na obisk k mojim staršem kjer imamo res vse pripravljeno za našega malega pikca (posteljico, previjalno mizico je dedi nardil...), pa prvič, k smo bli tam je užival sto na uro, sam zdj pa ne vem, če bomo šli, ker je prehlajen. Pa mogoče bo pa boljši v teh dveh dneh in se bomo vseen lahko odpravili.
Tanayya ne bit žalostna zaradi pregleda, sej veš, da imaš super lepega in veselega fantička.
Lep dan želim vsem, lepo se imejte.
Kviza na tv 3 tud js nisem še nikol vidla, pa tud men je strašno nerodno bit kje po tv...komaj sem preživela že slikanje za eno od podjetniških revij, dolg časa nazaj, ko so nas v naši firmi slikali, ampak js res nisem za take stvari. Sramežljiva, k hudičuser posted image user posted image user posted image
Zdj pa grem počas našga sonka previt in nahranit, zadnje čase je kr priden in tud podnevi mal spančka, da se lahk js z vami mal pogovorim.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
6.2.2008 16:57:27   
naraščaj
Hoj, včeri sem bla na dolgem sprehodu, ko sem prišla domov sva na hitr pojedla in pol sem šla peč krofe. Nakar sem do večera mela fuulll house (testiranje krofov) ko so se obiski spokali sem jo šla hitr skopat in gledat Housa. Ja še vedno ga gledam. Tamala je vmes jedla in zaspala tak da sem jo na koncu sam prestavla in je spala do 4,40 ko sva jedli in pol do 8ih.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
ajtak-meni se je ze zgodilo, da je spala in iz spanja ven zacela jokat, ne da bi odprla oci. Ampak ni jokala dolgo, mogoce tudi zato, ker sem jo takoj prisla tolazit. Mogoce se ji je kaj takega sanjalo ali pac kar tako, kaj pa jaz vemuser posted image user posted image

Naša ma tut podobne "izpade".
Manca-vse najboljse za tvojih 26 let! user posted image user posted image , čeprav z zamudo. Mi včer ni ratal prit gor

Ilije ful ste bli dobri.

Šibam se je naš angelček glih zbudil!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
6.2.2008 17:33:58   
JANAG
OJ

Ja prav lepa hvala za dobrodošlico. Sem iz Lj

Imam dva sončka. Prvi user posted image  je rojen 5.9.03 (4 leta) Naš user posted image  user posted image  pa je 3.11.07 (3 mesece) .Tako da mam same fante okol sebe. user posted image  Glavno da smo zdravi
Starejši ima svojega bratca zelo rad. Malo razmišlamo kam ga bomo pol vpisal v šolo, ja čez 2 leti...ampak počas treba informacije zbrat.
Naš mali user posted image  pa ima naslednji teden pediatra, pa me prav zanima koliko sedaj tehta in koliko je zrastel.

Me pa kar ščipa, pa praska pa mu sprot nohtke strižem pa sva oba neki popraskana user posted image  Drugače pa že od rojstva zožane solzevode, tko da mam včasih tok gnojčka okol očka, da  je kr zoprno.
jaz sem si tud dala prejšnji mesec mireno vstavit, sedaj pa nekaj krvavim že 10 dni pa ne vem al je menstra tok dolga (a že?!) al je od tega sranja. No skratka sem poklicala ginek, da mi razloži pa je rekla da me bo še nazaj poklicala user posted image . No pa bom verjetno jutr spet poklicala, ker me zanima kako pa kaj.

Družinski dvoboj? Ne, niti ne gledam. Sem kmetijo nazadnje gledala. pred kamere pa tkole javno nastopat pa tud jaz ne bi šla. Tud jaz preveč sramežljiva za te stvari.

Kje pa bo srečanje ko se že mente?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
6.2.2008 17:55:16   
makica
Mi smo danes imeli tudi posvetovalnico. V enem mesecu pridelali 750g in 3,5 cm. Tako imamo sedaj 5550 in 59 cm. Dobili smo tudi napotnico za alergologa, vendar sem jo morala kar prositi zanjouser posted image . Mi gre prav na živce to šparanje. Cepljeni smo tudi bili in zraven je spila še cepivo proti rotavirusu. Potem pa je ob 12 omagala v avtosedežu in spala do 16.15, dokler je nisem zbudila in sedaj spet spi. Upam da bo naša reakcija po cepljenju, kot je bila pri Eneji. 3 dni je samo jedla in spala.
Da jo še malo pohavlim. Danes se je prvič obrnila iz trebuha na hrbet. Sicer je bila naga, vendar že to je nekaj. Ima pa zelo močne roke in kravce lepo paše. Pa jo zelo redko položim v ta položaj. Očitno je po naravi taka.

JanaG - dobrodošla med novenberkami
Družinski dvoboj - jaz tudi nisem za, nisem ljubitelj kamer
Manca - malo z zamudo vendar VSE NAJBOLJŠE
Tanayya29 - ne se sekirat, nam rdečega cofa sploh ni pokazala, ker jo je tok grdo gledalauser posted image Teža pa bo šla ziher gor, saj je dobre volj in veliko poje (po ml sodeč)

Jolly - sej mogoče ste že predebatirale, vendar zakaj ga ne daš cepit? Se bojiš stranskih učinkov?

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
6.2.2008 18:11:14   
gruška
Vanja, Scuba, to je en kviz, ki je na sporedu vsak dan ob 18:30 na TV3, sodelujeta pa dve ekipi po 4. Bom kar link prilimala, da si lahko preberete zakaj gre: http://www.tv3.si/index.php?id=85 
Men je ful, ful všeč, ga skupaj s Tevžem in Piko gledamo, da še onadva mal možgančke kravžlata user posted image

Scuba, za Celje se pa res lahko zmeniva, kar povej kdaj bi ti šla... Se slišva, o.k.?

Nemrak, a je res predaleč lj? user posted image  Daj, no .... user posted image

Ilije, saj to je idealno, da se boš znebila treme... klin se s klinom zbija, saj veš user posted image .... Zdaj vas bom vse ful fehtala, da bom štiri zbrala user posted image user posted image

Ej Jooly, takoj, ko sem post oddala, sem vedela, da bi mogla še tebe vprašat, če greš z nama.... sorči lubica user posted image user posted image .... a boš šla z nama, a ne da????

Pa na kviz tudi - tko kot za Ilije - trema bo zginla, daj no....... samo še tri rabim user posted image

O, berem naprej in zagledam DAJICO - tooooooooo, ja, eno kandidatko imam, jupiiiiiii......... Saj jaz tudi dojim.... sem link prilimala, pa si preberi, drugač pa mi loh na ZS pišeš!!!!!

MAMUŠKA - KJE PA MORAM GLASOVAT, A TUKI NA RR? NEKI SM VIDLA, PA NE VEM KJE... user posted image  BOM GLASOVALA, VEŠ DA, SAM POVEJ PROSIM KJE?

Tannaya - tko k je Jooly rekla P'NA P'NA user posted image user posted image user posted image  Moja Taja se je tud ful mal zredila, pol so pa ugotovil, da so jo na prejšnjem pregledu narobe tehtal in meril, ker je od 1 do 2 mesca zrasla 6,5cm od 2 do 3 meseca pa samo 0,5cmuser posted image ...... Pa ni noben nič kompliciral... Je rekel pediater, da dokler vid da je otrok zdrav, ne bo delal panike....

Moram it, mam prazno baterijo na laptopu .... Jutr se oglasim, pa da se javte še 2 za kviz, a ne Dajica? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
6.2.2008 18:12:29   
nicolina
Ojla,
sem zdejle upsel aprit do računalnika. Ava bla prejle zunaj 3 ure, ko je bil tak sonček user posted image . Dopoldan sem bila pa mal v šopingu, sem kupila kengerujčka, da se bo lahko Tin nosil, pa e zraven sem kupla še en kup stvari in zapravla kar nekaj evrčkov. user posted image
Drugač je pa včeraj ponoči začel naš škratek nekaj kašljat, upam d ane bo kaj hujega. user posted image
Tanayya user posted image user posted image  za tebe in Taja. Pa ne bit žalostna, boš vidla, da se bo vse uredilo. user posted image  ČESTITKE TAJU ZA 3 MESECE user posted image user posted image
JanaG dobrodošla med nami. user posted image .
Mamateha, čimprej se pozdravite. user posted image
Vanja, veš da sploh nisem še začela z dieto user posted image . Moram se čipmrej spravit, kdaj bi začele? To bi blo super, da bi se spodbujali oz. bi druga drugo v rit brcali user posted image , mogoče se nam še katera pridruži. A začnemo s ponedeljkom?

Alaarm se oglaša...

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?