|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
4.2.2008 21:22:27   
moci
o, dobra ideja, tole s cucljem. mi se pa matramo z železom, pa za antibiotik sva jo tudi budila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.2.2008 21:25:46   
Anonimen
Jaz sem pa speeeeeeet prehlajena, zjutraj sem malo grlo čutila, iz nosu mi teče, no eno nosnico sem imela cel dan zamašeno, pa kiham, zdaj pijem Lekadol+C, Coldrexa je zmanjkalo, pa upam, da pomaga!

Jutri grem pa spet na fax, en kolokvij gledat- sekcijo, ker jaz, trot, sem ta kolokvij že naredila, ampak so se zdaj odločili, da velja samo 6 mesecev, jaz ga imam pa že 2,5 leta narejenegauser posted image Vaje sem imela pa leta 2004, se pa glih spomnim, kako moraš kuro rezat in kaj gledatuser posted image Še dobro, da sem se zdej na izpitu zmenila, da lahko pridem firbcat!

Arabela- so pleničke že oprane in zlikaneuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.2.2008 21:27:11   
Anonimen
piskot- a nisi ti na dopustu ta teden?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.2.2008 21:28:25   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jaz sem pa speeeeeeet prehlajena, zjutraj sem malo grlo čutila, iz nosu mi teče, no eno nosnico sem imela cel dan zamašeno, pa kiham, zdaj pijem Lekadol+C, Coldrexa je zmanjkalo, pa upam, da pomaga!

Jutri grem pa spet na fax, en kolokvij gledat- sekcijo, ker jaz, trot, sem ta kolokvij že naredila, ampak so se zdaj odločili, da velja samo 6 mesecev, jaz ga imam pa že 2,5 leta narejenegauser posted image Vaje sem imela pa leta 2004, se pa glih spomnim, kako moraš kuro rezat in kaj gledatuser posted image Še dobro, da sem se zdej na izpitu zmenila, da lahko pridem firbcat!

Arabela- so pleničke že oprane in zlikaneuser posted image ?

na, se ena. men se zdi da ze odkar sem s porodniske ni konca s temi prehladi. no trenutno moram potrkat.

glede kolokvija pa so sori, takle mas.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
4.2.2008 21:28:59   
piskot

danes sem morala v sluzbo ker smo imeli tecaj retorike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
4.2.2008 21:30:13   
moci

ojoj, samo 6 mesecev. user posted image groza. ampak kuro rezat - še bolj grozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.2.2008 21:31:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

user posted image user posted image user posted image to bi jaz rabla. tečaj retorike.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
4.2.2008 21:33:17   
piskot
aja, a je se kje na svetu kak otrok, ki je tako nor na kislo kot nas?

kisel krompir je najboljsi. potem sledijo kumarice, rdeča pesa, kisla repa, solata, kislo zelje.

smo uvedli skupne vecerje, da vsi isto jemo. in potem prinesem na mizo vceraj tudi kumarice. smo imel takega hudica, da je pojedel za vecerjo 2 kisli kumarici. pa nic drugega. pa bi jih se, ampak sem jih odnesla. sledilo je itak metanje po tleh, kruta mama. drugega pa ni hotel jest. cez kaksne pol ure je potem spil se en kozarec mleka. pol sem se pa cudila zakaj se je ponoci zbujal non stop ane user posted image

danes za kosilo sva najprej pojedla solato. sem jo res tlacila v usta, da bi jo cim prej pojedla, pa da bi jo on cim manj. potem smo pa se makarone in omako user posted image

a je fejst narobe, ce imajo tako radi kislo? razmisljam, da bi se midva nehala tako jest kadar skupaj jemo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
4.2.2008 21:34:55   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image user posted image user posted image to bi jaz rabla. tečaj retorike.

jap, tebe bi naucili kako se dvigne glas user posted image . meni so pa rekli, da se ni treba tolk dret user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
4.2.2008 21:42:41   
moci
no vidiš, bi se ena od druge učileuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
4.2.2008 21:55:28   
moci
user posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmm
jaz bi tole.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.2.2008 21:57:24   
piskot
no prav, jaz grem s tabo ... se bova tam ucile user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.2.2008 21:58:34   
Anonimen

user posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmm
jaz bi tole.

v smislu, da sem v eni koči, pred kaminom, na toplem, pijem vročo čokolado in se crkljam, ja, potem bi jaz tudi toleuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.2.2008 22:01:33   
Anonimen

naš fax so pa tile tečaji najverjetneje zaobšli........
pri nas so taki primerki, ki nikoli nebi smeli predavati........en prof je imel folije in na vsaki foliji je bil en stavek (tak pameten, pa nobene zveze s snovjo ni imel) in potem je vsake 15min zamenjal folijo..........sem bila 3x na predavanjih- 2x po pomotiuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
4.2.2008 22:03:56   
Anonimen
kuro rezat- ni take panike, sej doma tud meso režemouser posted image , je bil pa štos, da je na teh vajah meni zmeraj krulilo v želodcu, potem so se mi pa vsi režaliuser posted image - če smo jih imeli pa šele ob 16ih, človek bi takrat že eno pohano piško pojedeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
4.2.2008 22:04:40   
piskot

naš fax so pa tile tečaji najverjetneje zaobšli........
pri nas so taki primerki, ki nikoli nebi smeli predavati........en prof je imel folije in na vsaki foliji je bil en stavek (tak pameten, pa nobene zveze s snovjo ni imel) in potem je vsake 15min zamenjal folijo..........sem bila 3x na predavanjih- 2x po pomotiuser posted image

oh saj to je pa povsod isto. tistih, ki bi jim tecaj najbolj koristil, ni bilo.

mi smo imeli v srednji soli nekaj podobnega pri kemiji. vsako uro je nekdo moral pripraviti en pregovor, o katerem naj bi potem debatirali 5 minut. no stvar se je v 90% zavlekla cez celo uro. moram priznat. da nimam pojma o kemiji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
4.2.2008 22:07:06   
piskot

kuro rezat- ni take panike, sej doma tud meso režemouser posted image , je bil pa štos, da je na teh vajah meni zmeraj krulilo v želodcu, potem so se mi pa vsi režaliuser posted image - če smo jih imeli pa šele ob 16ih, človek bi takrat že eno pohano piško pojedeluser posted image

hm, vidis zato jaz ne delam mesa doma. ker ga res ne morem rezat. bljak. mogoce kaksen file, ki na nic vec ne spominja, ostalo pa ni sans.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
4.2.2008 22:08:54   
Anonimen
aja- pa ena dobra je bila na vajah pri kravah, ovcah..........smo krave pregledovali, pa ji jaz tam nekaj okoli glave plešem in se je kar naenkrat ful zagnala proti meni, jaz pa v istem momentu hop čez ograjo, kot en un ki čez ovire tečeuser posted image , je asistent komentiral, da imam dobre reflekseuser posted image
pa enkrat sem 8 dobila na kolokviju, ker krava ni hotela vstati (jaz bi jo morala pa pregledati), pa kaj več od nežnega brcanja v rit se nisem upala (da nebi kruto izgledalo), potem mi pa izjavi na koncu, da se krave bojimuser posted image

sej ko takole nazaj gledaš na fax je bilo kar luštnouser posted image (izpiti izvzetiuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
4.2.2008 22:10:48   
Anonimen

hm, vidis zato jaz ne delam mesa doma. ker ga res ne morem rezat. bljak. mogoce kaksen file, ki na nic vec ne spominja, ostalo pa ni sans.

se navadiš, jaz sem 3 uro pri kosteh že malicala zraven, no saj smo vsiuser posted image , na začetku smo se pa zgražali, ko je prof brez rokavic tisto žival šlatal

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
4.2.2008 22:11:29   
Anonimen
grem spat, malo sem vam pa dala dela za brat

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.2.2008 22:27:13   
mis
Ja, bomo sprobal ponoči tole s cucljem. Sem že razmišljala da bi ji dala čist mal čaja v flaško, pa zdravilo noter. Sej ponoči je tok zadeta da pomoje ne bo pogruntala. Upam. Če bo šlo pol pa še čez dan. Ker mamo ful dretje ko je treba zdravilo pojest.

Grem spat.

@lina, kako ste? Upam da brez krčev...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.2.2008 23:43:36   
*anč*
vas sam na hitro pozdravim ... pol pa spaaaat!

dans je bil težek dan in glava je še vedno polna vsemogočih misli ...   upam,da bo jutri boljše.

bolančki pozdravite se !

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
5.2.2008 0:32:52   
frrrr

jaz sem rekla, če imam lahko vsaj rdeč nosek, pa so me pogledali, kot da sem rekla, da bom direktoruser posted image user posted image
user posted image  user posted image
js bom pa krokodil. isto kot naš mali. se me v službi ne bojijo več, morm spet mau grozna postat, da me bodo upoštevali in mi ne bodo vsega sranja prinesli za zrealizirat. user posted image
vava, upam, da se Luka in Jaša ne srečata, ker bo Luka Jašo ulovil in po možnosti nagačil user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
5.2.2008 0:33:37   
frrrr
Clody in mis - pozdravite svoje piške miške!

Pikabu - ste pri vas že bolj zdravi?

muki - klasika za te naše joškovisnike. ko očka dežura in mamice ni, spijo... sicer pa skoz na joški user posted image midva sva v petek naredila rekord... sva bila 15 ur ločena in se cel dan v bistvu nisva videla... no, je pa potem celo noč spal tesno ob meni user posted image user posted image

zgleda, da bo treba na silo joško odmaknit. mi je zobar poleti rekel, da naj pridem na operacijo, ko bom nehala dojit. user posted image zdej pa se je v soboto nekaj začelo in imam pestre noči... podnevi se pe že nekako zamotim in pozabim na 8io, ki bi rada ven, pa nima kam user posted image

masaža - joj, bi sedla... če moža nafintam, da me zmasira, ga morm pa potem js nazaj user posted image po masaži pa ne vem, če se mi da kaj takega user posted image

piskot, naše dete tudi na polno izsiljuje. celo po tleh se je začel metat. ampak sva pogruntala, da to v večini prinese iz vrtca, ker v soboto (po opoldanskem spancu) in nedeljo je bil angelček. danes pa spet jok za brezveze. bo treba res ignorirat kak dan, ker pol menda nehajo user posted image
Jaša ne mara kislega splJoh.

bodite pridne!
pa lepo spite!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
5.2.2008 6:58:53   
pikapolona2
da nebo sam Clody navsezgodaj strašila......DOBRO JUTROOOOO!

Sem se zbudila ob 6 in pomislila ....ja a danes pa nič ne cmiha za dudo...in v tistem momentu je zastokala :-))) sem popravila dudo....in vstala...moj je šel že po krofe ker časti v službi....jst grem pa eno kavo skuhat pol pa tamalo v varstvo spravim in grem po fasngo. Pol pa knjige kličejo.

Lep dan

Piškot pri nas je bila salata bolj muha enodnevnica...kumarico pa ven vržeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?