mis
|
Mah, spet sva bili popoldan pri dohtarju. Zjutraj je imela ene rdeče fleke po nogah, kot bi jo nekaj oblezlo. Nisem niti hudo gledala in reagirala. Pridem jo iskat, jo previjem, pa pravi tašča, da ji je malo sumljivo. Fleki spet, na drugih mestih, veliki... Ok, bom vidla kaj bo zvečer. Pravi tašča da je to koprivnica, ker jo je imel že bratranec Tinin, pa se je tako širilo, da je moral takoj po injekcijo. Prideva domov, se preoblečem, da bova se igrali doma do večera, jo previjem, ful veliki rdeči fleki. Nč. Pokličem P. Greva se pokazat. V čakalnici Tina ful začne kašljat in je bruhala od kašlja, predvsem tisto sluz. V bistvu sem bila vesela, ker se ji čisti Skratka, res je koprivnica. Dieta, da se sčisti, nehat z antibiotikom, dobila sirup za alergijo. Mah. Jutri pokličem svojega P in mu povem, pa je rekla naj vprašam kdaj nadaljevat z antibiotikom. Čeprav mi je čudno, glede na to da so bili fleki že zjutraj, predno je dobila antibiotik prvič. Upam da se zdaj vse ne zavleče. Je itak ful malo, pije ogromno, vsaj to. Mi spije liter na dan. Utrujena sem, hodim cel dan po dohtarjih, ati je bil v LJ, mala je sicer sedaj lepo zaspala, je imela samo 37,7, pa sem jo dala v banjo, pa spat.