|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
2.2.2008 22:09:43   
Pikabu
@lina, Lu, dajta mi prosim na ZS napisati, katere številke od Fifi rabita. Jaz jih imam še kar nekaj, veliko sem jih pa že razdajala. Jih res z veseljem pošljem, ker mi imamo en album že čisto poln, drugega bomo pa že enkrat napolnili.

Mi smo si danes pomagali kar s kamilicami, meni je boljše. Tistih kapljic nisem upala dati. Bomo videli, kako bo jutri.

Zdaj grem pa spat, je možek že prišel gor.... user posted image user posted image

Lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
3.2.2008 2:46:43   
Clody
Dobro jutro!!

Dons me nobena ne prehiti! Sem ravn malemu spumpala nos, nafilala z operilom in 2 sveči v rito. Zdej sm pa čist budna!user posted image Kuga pa nej delam? Spijem tale kakav k sem si ga nardila pa grem probat mal zaležt. Bom šla kar k mojmu.

Pikabu
, raje ne odlašaj. Pojdite po kapljice če si le vidla kanček gnoja. Oz saj jih imaš doma. Nevem, jest bi mu kar dala. Meni je žal, da sem odlašala.

*anč* mi smo tudi imel mal krize na tak način ko je začel z vrtcem, pa se je potem uneslo. Zdej ko sem pa začela delat, mamo pa spet isto scenarij. Se bo navadu, nč bat. Je pa res zoprno če nekaj delaš in slišiš kako te za vrati kliče, sej ne moreš bit 100% zbran!

altati, kaj štrajkaš? Imaš lene dneve?user posted image

sivkamvka, me prou zanima kolk bo nazadnje tale sedežna!

Moci, moja sestra daje antibiotike  ta mali, pa mora tudi vse pojest.

lucika
kako je s cenami?user posted image

@lina , vem kako te zmatra tak delovnik, vsak dan pridem ob 17:00. Upam, da se ti kmalu porihta!

Aha, zdej pa že zeham kot nilski konj. Zadn cajt!

Vohko (tko rečejo tukej lahko noč)user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
3.2.2008 5:05:44   
Anonimen
maškare boste kaj slikic napopale ?

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 3.2.2008 5:18:15 >

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
3.2.2008 9:14:56   
Arabela
Dobro jutro!

Drage moje, začelo se je nespanje..user posted image user posted image user posted image ... ponoči sem se zbujala na 2uri, vstala ob 5ih... je pa bila mala pridna šla spat ob 9ih, 1x se je zbudila in je spala do 8ih..

Včeraj sva odšli malce v Europark med maske pa je bilo prav luštno.. malecki so tako luštni ko so maskirani... je pa bilo dosti mamic pa otrok niso imele maskiranih...user posted image ... pa to je en dan ko se lahk znorišuser posted image .. Ampak utrujena sem bila pa ful ful.. dobro da je bila sestra da je letala za malo...

Danes pa greva na otroško rajanje z Romano Kranjčan ob 10.30..  se je že treba začet maskirat...user posted image

Lepo nedeljo pa dosti krofov (jaz se jim ne morem upreti, čez celo leto pa jih sploh ne jemuser posted image )

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
3.2.2008 11:36:04   
Maxica
Dobro jutro, pri nas še vedno prijetno sneži, vse je belo, prav luštno je. Čakam, da neha, pol bomo šli pa malo ven, Lan je bil zjutraj ob pogledu na belo pokrajino čisto navdušen.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.2.2008 11:37:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Lepo nedeljo pa dosti krofov (jaz se jim ne morem upreti, čez celo leto pa jih sploh ne jemuser posted image )

Jaz sem pa v študentskih letih delala v eni slaščičarni in smo jih za pusta pekli kakšnih pet dni skupaj non stop, tako da sem se tistega vonja prav prenajedla. user posted image Tako da jaz pojem za pusta en četrt krofa, pa sem dobra za celo leto.user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.2.2008 11:55:49   
Anonimen
ok, sej vas nočem strašit, ampak, a ve kdaj preberete navodila, ki so zraven pri zdravilihuser posted image Pri Tobrexu piše, da je kontraindiciran pri otrocih mlajših od 3 let!!! To pomeni, da se ga naj sploh ne bi dajalo, sicer sem jaz z okulistinjo govorila in je rekla, da ni panike, da se ga lahko daje, ampak takrat, ko je oko že res zlepljeno z gnojem! Prej pa spiranje/umivanje s fiziološko in sterilnimi zloženci, vsak uček posebej! jaz dam Tinkari Tobrex, ko je res že oko zlepleno, prej pa ji ga spiram s kamilicami in fiziološko!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.2.2008 12:01:49   
altati
Remy, jaz kapljic za oči itak ne bi nikoli dala otroku, če mi jih ne bi izrecno, za določeno situacijo napisal pediater.
Ker se res ni za igrat z zdravjem...
Sama imam očala ravno zaradi nepravilno predpisanih kapljic za oči v zgodnjem otroštvu.
Sploh pa za oči ne bi uporabljala kapljic ali mazila, ki je že odprto, nekje doma.....
Tobrex sicer pišejo pediatri za male otroke, ampak je zelo pomemben sistem jemanja. Mislim da je treba počasi nehati, postopoma...če se prav spomnimuser posted image user posted image user posted image

No, v glavnem, da neham dolgoveziti- strinjam se s teboj! Popolnoma!

Pa lepo pustno nedeljo želim vsem!
Meni krofi ne dišijo trenutno, pa jim imam načeloma zelooo rada.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.2.2008 13:03:03   
Anonimen
Altati- a nam kaj skrivaš, kako da ti krofi ne dišijouser posted image user posted image
me pa veseli, da te je zdravstvena debata spravila ven iz luknjiceuser posted image

Jaz sem krofe jedla zdaj, ko sem se učila........tako, da sem se jih zdaj najedla, no kakšnega bom še vseeno pojedla, potem pa spet celo leto nič!
Pri nas na srednji šoli je bilo ful zanimivo, ker si točno vedel, kdo je 1. letnikuser posted image - vsi so/smo jedli čokoladne krofe z vanilijevo kremouser posted image Tako sem jih tudi jaz jedla celo prvo leto, mislim da, skoraj vsak dan za malico, potem pa ostala 3 leta nobenega večuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.2.2008 13:09:17   
Maxica
Naše maškare:
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
3.2.2008 13:17:29   
moci
lepe maškareuser posted image
mi smo pa od včeraj zvečer pojedli 18 krofovuser posted image
don don. domačih ne maram preveč.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.2.2008 14:24:22   
mis
Končno sem našla čas. Da vas pozdravim. mi smo bolj tako tako. Čez dan še gre, ponoči pa prava štala. Včerajšnja je bila dobra. Je do 3h spala, pol je bila pa pri nama. Danes je pa zvečer ko sem jo dajala spat začela še kašljat. no, zaspala je lepo, ampak potem sva jo ob 1h preselila v spalnico, pa po prsih namazala, pa vročino merit, ob 4h ponoči svečko, no pol je zaspala za dve uri. pa spet jok. pojma nimam kaj je to, ko se s takim jokom zbudi. Prav vrešči. Nekaj jo mora ornk bolet. V petek sva bili pri zdravniku, ampak v petek popoldan pri nas ni nobenega pediatra več, samo šolski.user posted image  Pa je dala svečke, pa kaose neki kaže, da bi lahko bilo bakterijsko, pa še ni čist. Pa je dala kar antibiotik. Samo jaz mislim, da če ni čisto jasno, da je bolj slabo kot dobro dajat antibiotik. Bom vidla kaj bo do jutri, pa bom šla k svojemu, če bo treba.- S tem da prej je imela samo 37 vročino. Mogoče še nočna svečka drži. Bom vidla zvečer.

@lina, jest bi tud šla na karnaval, pa ne upam...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.2.2008 14:29:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Altati- a nam kaj skrivaš, kako da ti krofi ne dišijouser posted image user posted image

To je znak, da sigurno nisem noseča. Ker ko sem bila, sem 10 krofov na dan vase spravila v pustnem časuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.2.2008 14:47:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

To je znak, da sigurno nisem noseča. Ker ko sem bila, sem 10 krofov na dan vase spravila v pustnem časuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image , ja takrat je bil pust malo kasneje v februarjuuser posted image Naša Tinkara obožuje krofe in če bi lahko, bi si celega zbasala v usta, pa ji ga da grda mami samo 1/4user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.2.2008 15:06:56   
Anonimen
Luštne maškare, bi se kar napravli in šli k sosedom pogledat...hihihih...

Me pa že na vse zgodaj boli glava, namreč naš falot se noče več previjat in je to postalo ubitačno. Dere se ko jesih, rit pa posrana.......imava potem poleg cel živalski vrt, pa vse knjigice, pa TV,...previjam ga itak kar na tleh, ker kdo ga bo lovil.....ah no, upam, da to čimprej mine...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.2.2008 15:08:03   
Anonimen
zdej ste me pa tako zrajcale s temi flancati, da jih grem kar spečt....sej mi itak ne bodo ratale, bo pa vsaj malo dišalo ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.2.2008 19:46:58   
pikapolona2
kje so zdj vse maškorce.....dejte mal fotke prlepit nouser posted image

Maxi a si kam peljala svoji maškori?

Lina so flancati uspeli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.2.2008 19:54:37   
pikapolona2
čaki ktera je rekla da je naredila testo za Krofe v kruhomatu....a mi zaupa recept?

Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.2.2008 20:05:02   
Anonimen
user posted image
Tinkara- čebelica

Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.2.2008 20:12:27   
Pikabu
Vas samo pozdravim. Moram še otroke spraviti spat. Iščem sliko Franceta Prešerna, pa sem morala na hitro še sem priti.

Naše oči so pa boljše. Smo spirali samo s kamilicami. Maks in Ema sta imela danes že čisto lepo, midva z možem pa še malo zjutraj zapacane, ampak je pa bistveno boljše kot včeraj.

Se mogoče kasneje še kaj oglasim, pa prilepim kakšno slikico, če se jih bo možu dalo prenesti gor.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.2.2008 20:33:43   
Arabela
Jaz slikico naše čebelice pripopam jutri, sem pozabila fotoaparat pri starši....
Mi smo se spet imeli luštno, ampak jaz sem čisto out.. zmatrana ko ne vem kaj... Mala zdaj gleda še risanko, potem kopanje pa upam da spanje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.2.2008 20:57:13   
moci
jaz pa nimam fotk, ni bilo maškareuser posted image smo pa šli na povorko in ji je bilo zelo všeč, samo mraz je bilo.
in pri nas snežiuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.2.2008 22:12:27   
mis
Mala končno zaspala, je bila že v postelji, ful kašljala, se umirila, pol pa jok. Sem jo prinesla v dnevno, pa je pri meni zaspala. Ah... pa pri nas so tud učki vneti. od danes zvečer. Se greva jutri k svojemu zdravniku pokazat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.2.2008 22:13:08   
mis
Če bo stanje v torek približno normalno jo bom takrat oblekla in pofotkala. Pikapolonicouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
3.2.2008 22:20:53   
@lina
Mi danes nismo šli na karneval user posted image  Spet je prišla hudičevka, ki se je jaz tako bojim pri Matjažu - vročina, tam okrog 38 do 38,5 je imel popoldne. Pa spet je začel ful kašljat. Vročino smo zaenkrat zbili, zdaj me pa kar stiska, ko ga poslušam, kako v spanju kašlja. Ampak zbudi se pa ne. Jutri ga user posted image  pelje k zdravnici pokazat.

Jaz bom tudi našega zajca in pikapolonico pofotkala v torek.

Bodite zdravi!

Lahko noč!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?