|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
3.2.2008 22:24:13   
piskot
sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!

zakon user posted image .

no mi smo januarja treniral za rdeco kapico.

user posted image

potem smo se pa vseen odlocili da bomo "be ti". dam se podnapise: cebela martin.

user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.2.2008 7:26:06   
Clody
Ja, piškot, si ga dočakala! Jest tud!! Ponoč sem si kar rroleto gor dala, da sem vidla kako lepo pada!!

Padaj padaj snegeeeeecccc!!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.2.2008 8:59:11   
Maxica
Jutro. Mi smo včeraj šli k moževim starim staršem, in ko smo odhajali od doma je tako mokro snežilo, da se ni prav zelo prijemalo, bilo je pa sicer vse belo. Nazaj domov smo pa komaj komaj priplužili, ga je v eni uri toliko natreslo, pa še cest niso nič čistili, da smo mislili, da bomo morali pri moževih starših prespat.user posted image  Sedaj je pa tudi bolj ali manj ena čudna plundra vse skupaj.
Lina, so ti uspeli flancati? Je Piskot zadnjič pojamrala, ampak kolikor sem brala, jih je treba res ful ful zvaljat, čim bolj na tanko, da se skoraj skozi vidi.
@lina, upam, da je Matjaž že boljši in da ste uspešno pregnali vročino. Nič kaj fajn, verjamem, sploh ker imate slabe izkušnje z njo.user posted image
Pa luštne maškare, Martin in Tinkara.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.2.2008 9:52:13   
muki1
Čao moje ljubice.

Mi smo okej. Mene danes artritis daje, komaj se pripogibam. Brezveze.

Maškarce so vse po vrsti lepe, čudovite user posted image .
Evo, še mojo Piko nafopam
http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=gallery&gid=14527

pa mojo bando http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=gallery&gid=14545

Drugače pa...zavidam vam sneg in zdrava kolena, majke mi user posted image .

V soboto sem se ga pa nažurala do amena. Končalo se je tako, da sem v enem lokalu prepevala v telefon user posted image
Iva, ta mala pesjanka je pa spala vso noč, ker jo je mož uspaval in se je samo enkrat zbudila nekje ob 01.00, pa takoj zaspala nazaj. Potem pa do jutra. Enostavno vedela je, da ni mame in da ni trte mrte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.2.2008 12:03:01   
vava
se vam javljam!
Cel vikend smo bili v kočevju in se valjali po kavču, pred tv-jem in za mizo. V petek sva bila na rojstnem dnevu prijatelja, Luka se je cartal pri babici in dediju. Maškariral nismo nič, bomo pa Luko jutri oblekli v safari frajerja za v vrtec.
Čestitam za izpite in predvsem voljo do učenja in dela. Pa za res lepe maske.
Altati te dolgo nisem "videla", zadnjič sem šla na tvoj blog in videla, da te ne morem brat. A bi me prooosim sprejela med svoje prijatelje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.2.2008 12:19:35   
mis
Evo, sem že v zbornici, čakam na začetek službe. Z malo sva bili pri dohtarju. Včeraj zvečer gnoj iz učk, zjutraj pa zatečene učke in zlepljene. Vročine sicer ni imela danes še nič. Včeraj zvečer pa spet blizu 39. Mogopče gre na bolje. Skratka
Začelo se je virusno, zdej je preraslo v bakterijo. Ima zelo vneto grlo, iz noska ji teče redko kdaj, ampak takrat bolj gnojno. Nima tako da bi ven teklo, je zadaj zapacano. In to je razložil P gre potem ali na ušesa ali na učke. pri nas je šlo  na učke. Ampak danes dopoldan ji ni kaj hudo ven teklo, tako da mogoče tudi to ne bo tako hudo. Je pa rekel, da se kapljice daje po 2 v vsak uček(v kotiček, pa pol notri steče). 5x na dan. Daje se pa največ 1 teden, bi moralo pa zadostovati 3 dni. Dobila je še Hiconcil, sem pa pozabila koliko časa moram dajatuser posted image

Mamo pa za čez vikend rezerirano v atomskih v hotelu, sva se čez vikend odločila, da bi se šli mal razvajat. Pa sem rezervirala. Do četrtka naj bi naša bila dobra, ker zgleda da je itak ta hudo mimo. Kaj pa vem. Upam da bomo lahko šli. Sem čudna da ob bolnem otroku razmišljam da bi šli?user posted image  Mah... Mogoče si pa preveč upam. Sam če bo dobra...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.2.2008 13:02:30   
tasha23
Ojla, kako lepe maškare, če mi uspe, vam pripopam še jaz kakšno slikico danes zvečer. Danes sem tako slaba... malo vreme, močen glavobol in ...

no se javim, še kaj zvečer (upam, da mi uspe!)user posted image user posted image user posted image  vsem oktoberkam

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.2.2008 14:08:46   
Arabela
Pri nas pa samo grdo dežuje!!!! JAZ BI RAJŠI SNEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGG!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.2.2008 14:24:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pri nas pa samo grdo dežuje!!!! JAZ BI RAJŠI SNEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGG!!!!

pri nas tudi dežujeuser posted image , jaz bi pa sonceuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.2.2008 15:40:33   
moci
dan. jaz bi tudi sneg.

danes je bilo v službi prav fino. jutri bo manj, ker bom morala podaljšat, plače je pač treba naredit. user posted image
zoja je bila v vrtcu prav pridna, spala je, jedla je, super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.2.2008 15:45:42   
mis
Bravo Zojauser posted image user posted image To se dela!user posted image

Prej sem klicala taščo, je mala spala. Vročina le 37,2. Uf, mogoče gre pa res na bolje. Ker noči so ubitačne, se zbudi in ful joka. Pomoje jo grlo tako boli. No, danes pa samo 1 budnica, pa sem jo ene 45bminut tolažla, pol je pa spala skoraj do 8h. Super!

Zaključujem šiht, šibam po Tino.

Boste ve kaj za maškare? Jaz bom. Sem v šoli, pa je trebauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.2.2008 15:52:46   
moci
jaz sem rekla, če imam lahko vsaj rdeč nosek, pa so me pogledali, kot da sem rekla, da bom direktoruser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.2.2008 18:12:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mamo pa za čez vikend rezerirano v atomskih v hotelu, sva se čez vikend odločila, da bi se šli mal razvajat. Pa sem rezervirala. Do četrtka naj bi naša bila dobra, ker zgleda da je itak ta hudo mimo. Kaj pa vem. Upam da bomo lahko šli. Sem čudna da ob bolnem otroku razmišljam da bi šli?user posted image  Mah... Mogoče si pa preveč upam. Sam če bo dobra...

Ej superca. Če vam paše, potem bo pozitivna energija in bo takoj boljše. Držim pesti, da bo mala vse prebolela, in da boste lahko veselo čofotali...

Kje pa si rezervirala ? Kar direktno v hotelu ? A se to bolj splača, kot recimo preko agencije ?

PS: flancati so malo ratali, malo pa tudi ne...zakaj pravite, da mora biti testo tanko ? Nekateri so potem bili kot palačinka, zato sem testo kar bolj na debelo odrezala....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.2.2008 20:00:19   
Clody
Mi še kar kuhamo, od sobote. Smešna vročina, čez dan je skoraj nima (37-37,5), zvečer pa 38,5, stopala so topla, ko so ponavadi ledena, obnašanje normlno, noči težje zarad polnega nosa. Sej nevem, al jit nazaj k P, zadnjič smo šli  po kapljice za oči kar k dežurnem. Ker ni tako hudo bolan se merka pr tašči - jao, to mi je huj kokr nevem kaj. Enga neki prosjačt, pol se pa dolžnega počutit, da ne govorim, da mi gre itak na živce vse kar naredi.

Tako, zdej pa nekaj časa samo zame. Čaka me kopel in masažica!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.2.2008 20:07:21   
moci
o, clody, fovš sem ti

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.2.2008 20:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Tako, zdej pa nekaj časa samo zame. Čaka me kopel in masažica!user posted image

aaaaaaaaa, fouš................

uživajuser posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.2.2008 20:09:06   
Anonimen
kaj ste dolgočasne, sej vem, samo da se pred TV spravim, stran od PCja, pa bo 2 strani za prebratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.2.2008 20:10:41   
pikapolona2
clody...zdej si mi pa idejo dala....grem še jst mojga fehtat za masažo! A sm vam že povedala da se je njegova tehnika masiranja bistveno izboljšala odkar sem ga poslala na masažo k profiju. Ima neke čist nove gibeuser posted image ...ta investicija se je pa res izplačala!

kje pa ste vse...počivate?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.2.2008 20:12:41   
moci
kakšna žalost tu gor.

lina, saj ni važno, samo da ste jih pojedliuser posted image pa bravo, da se si jih lotilauser posted image

mis, upam, da tole kar kuha tino kmalu mine. meni izgleda podobno kot pri zoji.

vava, fotke safari frajerjauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.2.2008 21:02:40   
mis
Mah, spet sva bili popoldan pri dohtarju. Zjutraj je imela ene rdeče fleke po nogah, kot bi jo nekaj oblezlo. Nisem niti hudo gledala in reagirala. Pridem jo iskat, jo previjem, pa pravi tašča, da ji je malo sumljivo. Fleki spet, na drugih mestih, veliki... Ok, bom vidla kaj bo zvečer. Pravi tašča da je to koprivnica, ker jo je imel že bratranec Tinin, pa se je tako širilo, da je moral takoj po injekcijo. Prideva domov, se preoblečem, da bova se igrali doma do večera, jo previjem, ful veliki rdeči fleki. Nč. Pokličem P. Greva se pokazat. V čakalnici Tina ful začne kašljat in je bruhala od kašlja, predvsem tisto sluz. V bistvu sem bila vesela, ker se ji čistiuser posted image  Skratka, res je koprivnica. Dieta, da se sčisti, nehat z antibiotikom, dobila sirup za alergijo. Mah. Jutri pokličem svojega P in mu povem, pa je rekla naj vprašam kdaj nadaljevat z antibiotikom. Čeprav mi je čudno, glede na to da so bili fleki že zjutraj, predno je dobila antibiotik prvič. Upam da se zdaj vse ne zavleče. Je itak ful malo, pije ogromno, vsaj to. Mi spije liter na dan. Utrujena sem, hodim cel dan po dohtarjih, ati je bil v LJ, mala je sicer sedaj lepo zaspala, je imela samo 37,7, pa sem jo dala v banjo, pa spat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.2.2008 21:05:33   
mis
Še eno vprašanje, mislim da je Arabela pisala o tem. Kako dat ponoči zdravil (sirup), da ne budiš otroka. Mislim da je rekla da da v cucelj. Ampak ne vem natančno kako in kaj. A to je cucelj od flaške?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.2.2008 21:07:08   
mis
Ja, rezervirala sem direkt v hotel. Niti nisem drugam spraševala. Je pa to nov hotel, je samo še tam prostor. Mogoče je malo dražje, ne vem, pride nas okoli 400 evrov polpenzion za 3 noči za vse skupaj. Pa vse noter maš zastonj potem. Upam da nam uspe.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.2.2008 21:08:32   
mis
Moram it še neki zlikat za maškare za jutri. Pa kuhinjo pomit po tleh. Pridem še pogledat če se je kakšna zbudilauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.2.2008 21:20:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Še eno vprašanje, mislim da je Arabela pisala o tem. Kako dat ponoči zdravil (sirup), da ne budiš otroka. Mislim da je rekla da da v cucelj. Ampak ne vem natančno kako in kaj. A to je cucelj od flaške?

v cucelj od flaške daš odmerjeno količino sirupa in potem ji daš, da pocuza ven. Sem danes pri Tinkari sprobala, ker ni hotela Pikovita po žlički, cucelj ji je bil pa všeč!

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.2.2008 21:21:04   
piskot
cer. vso tipkovnico mam polno cipsa. user posted image

danes sem cist crknjena in krivim vreme. tko da bo jutri izboljsanje. komaj cakam. user posted image

danes je imela martina svakinja cez dan. in je bila se prisotna, ko sem jaz domov prisla. je rekla, da ce bi bil tako tecen pri njej kot je pri meni, da ga ne bi hotla merkat. me izsiljuje skoz, zato da lahko stoji na pultu v kuhinji in gleda kaj delam. sicer imamo ful velik in globok pult, pa je vseen neprijetno. pa plezat je zacel po stolih in si jih potem porine tja kamor hoce zlest pol pa tuli ko hoce dol. pa na wc hodi vodo vlect. pa vceraj si je strgal najljubso knjigico, zato ker mu nisva pustila da bi kljuce od stanovanja vzel ... saj vem da hoce samo pozornost, ampak kaksen dan je pa res naporen no. tko da jutri bo vse boljse ane user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?