|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
5.2.2008 7:00:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

masaža - joj, bi sedla... če moža nafintam, da me zmasira, ga morm pa potem js nazaj user posted image po masaži pa ne vem, če se mi da kaj takega user posted image

morš tko...danes ti mene...jutri pa jst tebe...ker po masaži je res fajn bit na offuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.2.2008 7:13:14   
vava
Uf koliko časa nisem že tegale napisala:
PRVAAAAA!!
Kolk paše user posted image
Piškot in Frrr kakšne imate vi to .... plezat po stolih in ob tla se metat ... Pri nas takih stvari ne delamo - ja seveda, zato, ker še ne hodi in potem tudi nagajat ne more na ta način. Sem vedela, da je vse za nekaj dobro. user posted image  Je pa luka iz vrtca prinesel renčanje in udarjanje s pestmi po mizi user posted image
Včeraj smo bili na fth in zdaj smo napredovali na nove vaje za utrjevanje gležnjev. Nekakšno lovljenje ravnotežja na deski poveznjeni čez valj. Še vedno imamo stroga navodila, da ga ne postavljamo na noge. No če pa se sam dvigne, pol pa ok.
Pa včeraj smo imeli skupno kopanje - luka in njegova 3letna sestrična. Kaj sta uživala. Je pa ati zelo pozoren pri tem in gleda kdo kako maha s tušem in odpira in zapira vodo, da ni prevelika luža pa da ni kakšne slabe volje zaradi špricanja v obraz (no saj malo pusti).  Ostalo se pa že sama zmenita. Sestrična hoče imeti vse igrače in mu jih veselo jemlje iz rok, luka jo pa za nogo vleče in šprica. No pa sta vseeno velika prijatelja. user posted image
Remy  jaz tudi hotela živali študirat, ko sem bila majhna ....
Jaša pazi svojo krokodiljo kožo! Pa veliko krofov vsem!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.2.2008 7:14:37   
vava
pikapolona - dobro jutro.
Ja sem napisala prvaaaa!!! pa kaj pol user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.2.2008 7:40:57   
muki1
Dobro jutro.

Imate kaj za pusta hrusta? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.2.2008 7:45:19   
Clody
Mamo, mamo, samo najprej pokaži kaj znaš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
5.2.2008 8:11:06   
psaša
Dobro jutro. Mali pa noče biti maškara. V isti sekundi si strga oblekco dol. Ni šans. No, mogoče jim v vrtcu uspe. Smo dobili indijančka, pa se ga je na kilometer izogibal, niti pogledal ga ni. Pol sem mu pa eno žabico kupila, kapica pa slinček, ni šans.user posted image
Drugače pa user posted image  za ostale maškare, so prav lepi vsi.

Kaj je že to masaža user posted image user posted image

Pri nas pa spet dež. Je bil včeraj en tak zamorjen dan.
Smo bili pa v nedeljo na enem RD in smo bili v eni gostilni in je bilo tako lepo idilično snežno. Glih za moci in piskota. Je pa cel popoldan padal sneg in že ko smo prišli je bilo vse belo, skratka fulllllllllll lepo.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
5.2.2008 8:17:51   
Maxica
Dobro jutro.
Danes sem pa slabe volje, šeficauser posted image ima spet slab dan in kot zmaj bruha ogenj po vseh, brez vzrokov. Mater ja, da morajo obstajati taki ljudje na tem svetu.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
5.2.2008 8:24:01   
Anonimen
Jutro

jaz sem danes še slabše kot včeraj, kiham, iz nosu teče, glava nabito polna, oči zatečene- pa še na fax moramuser posted image - bo že

Tinkara ima samo nosek zabasan. Zdaj je že v vrtcu- čebelica, tipalke so letele 2 minuto z glaveuser posted image , drugače so bili pa vsi tako fletni!

Lekadol C here I comeuser posted image , potem pa še kavicauser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
5.2.2008 8:26:38   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro.
Danes sem pa slabe volje, šeficauser posted image ima spet slab dan in kot zmaj bruha ogenj po vseh, brez vzrokov. Mater ja, da morajo obstajati taki ljudje na tem svetu.user posted image

Pogasite jo, mrho staro user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
5.2.2008 8:28:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jutro

jaz sem danes še slabše kot včeraj, kiham, iz nosu teče, glava nabito polna, oči zatečene- pa še na fax moramuser posted image - bo že

Tinkara ima samo nosek zabasan. Zdaj je že v vrtcu- čebelica, tipalke so letele 2 minuto z glaveuser posted image , drugače so bili pa vsi tako fletni!

Lekadol C here I comeuser posted image , potem pa še kavicauser posted image

Ja Remyčka, kaj ga serješ. V teh letih bi pa ja mogla pokat od zdravja user posted image .
Čuvaj se, ne preveč letat bolana naokrog. Si delaš zaloge za pozneje, bo pa enkrat izbruhnilo še toliko bolj, verjemi stari izkušeni modri ženici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
5.2.2008 8:28:57   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dobro jutro. Mali pa noče biti maškara. V isti sekundi si strga oblekco dol. Ni šans. No, mogoče jim v vrtcu uspe. Smo dobili indijančka, pa se ga je na kilometer izogibal, niti pogledal ga ni. Pol sem mu pa eno žabico kupila, kapica pa slinček, ni šans.user posted image
Drugače pa user posted image  za ostale maškare, so prav lepi vsi.

Kaj je že to masaža user posted image user posted image

Pri nas pa spet dež. Je bil včeraj en tak zamorjen dan.
Smo bili pa v nedeljo na enem RD in smo bili v eni gostilni in je bilo tako lepo idilično snežno. Glih za moci in piskota. Je pa cel popoldan padal sneg in že ko smo prišli je bilo vse belo, skratka fulllllllllll lepo.user posted image

Hvala enako. Iva ne šljivi 5% nobene maske, lasulje, obleke ki je za pusta. Samo cuka vse s sebe in govori DOL.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
5.2.2008 8:29:36   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Mamo, mamo, samo najprej pokaži kaj znaš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo več pisanja, če bom morala naštevat, kaj NE VEM user posted image  user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
5.2.2008 8:31:09   
muki1
Pikapolona, vsa navodila kako pripraviš moža za pošteno masažo pošlji na ZS.

VAVA user posted image . Čestitamo za prvo mesto. Ja, tega se že dolgo nismo šle user posted image .

@lina, kako kaj Matjažek?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
5.2.2008 8:43:58   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je prav zateženo vreme, dežuje dežuje dežuje..
Ob 10ih grem v bolnico na preglede in da se zmenim za CR, malecka pa gre danes prvič čez dan k tašči..user posted image user posted image user posted image .. pa saj vem da ji ne bo hudega, ampak vseeno imam raje da je pri moji mami.. je bližje in mala je navajena... bomo videli kako bo...

Mi je pa zmanjkalo energije in volje za izpit 15.2.... me je začel dajat vgnezditveni nagon, pa samo pospravljam po bajti... ne, pleničk še nimam opranih..user posted image user posted image user posted image ... danes pride na vrsto pranje malih cotic...

Zdaj se pa moram zrihtat.. lep dan...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
5.2.2008 8:48:56   
Lu
Jutro!

Tudi jaz sem že bolj zehavo na delovnem mestu kot ne. Pijem prvi kapučino user posted image .

Maškarce oddane v vrtec. In vam moram povedat štorijo, ki se je pripetila v nedeljo pri tašči. Bogi moj sine. Mene ni bilo, ker me je spet neki glava bolela, pa še z mojim nimava glih ˝dobrih˝odnosov zadnje dni. Ampak preidimo k stvari. K tastu in tašči sta prišla še Majina in Tianova sestrična in bratranec. In tamal je bil hudiček.(bratranec) Je moj otrok dobil tak šok, da se je revež sredi noči zbudil in tako tulil, in ni hotel iti nazaj v posteljo. Tako ga je bilo strah. In to se je ponovilo ene 5-krat. Mislim. In moja svakinja je prbila, da se mora otrok itak navadit. Ja halo? Ja ona ima tudi svoje dneve k skoz neki prca, ampak ko nam bo dojadilo bomo mi nazaj prcali, ampak potem potegne surlo in je ni po več let user posted image  Kr neki. No tako. In moje malo dete je zdaj čisto prestrašeno, ko zagleda maškaro-namazano po obrazu. Upam, da ne bo prehudo v vrtcu.user posted image

Dajanje zdravil. Jaz sem prakticirala tudi z šprico ( injekcija ). Je vedno uspelo.

Muki pa si maškara user posted image user posted image

Remy hitro se pozdravi.

Energija. A ve kaj jeste, kakšne vitamine al pa kaj? Men je tok manjka, da grem že sama sebi na jetra.

Maxica želim ti, da ti čas v službi čimhitreje mine.

Piškot tudi Tian je postal pravi plezalec. Res ne vem kam to pelje user posted image  Pa ne rečem. Pa pade, pa nič. Jovo na novo.

moci mene tudi danes plače čakajo user posted image  

Zdaj pa letim. Sicer sem sama v firmi, ker imajo vsi dopust tako, da sem sam svoj šef. Ampak ko se vrne je pa treba kaj pokazat user posted image

vava lepo pozdravljena user posted image

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.2.2008 8:52:54   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dobro jutro!

Pri nas je prav zateženo vreme, dežuje dežuje dežuje..
Ob 10ih grem v bolnico na preglede in da se zmenim za CR, kako to, da boš imela CR?malecka pa gre danes prvič čez dan k tašči..user posted image user posted image user posted image .. pa saj vem da ji ne bo hudega, ampak vseeno imam raje da je pri moji mami.. je bližje in mala je navajena... bomo videli kako bo... vse bo ok

Mi je pa zmanjkalo energije in volje za izpit 15.2.... me je začel dajat vgnezditveni nagon, pa samo pospravljam po bajti... o kako dobro poznam to ne, pleničk še nimam opranih..user posted image user posted image user posted image ... danes pride na vrsto pranje malih cotic...

Zdaj se pa moram zrihtat.. lep dan...

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
5.2.2008 9:18:35   
mis
user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
5.2.2008 9:24:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

user posted image

A kak lepa Pikapoka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
5.2.2008 9:27:31   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: mis

user posted image

fajn praktično lahko kar preko bunde daš....ko pa bundico sleče pa je spet uporabnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
5.2.2008 9:28:17   
Maxica
Joj, lepa pikapokauser posted image , pa včeraj menda tudi nisem pohvalila tvojih fotk, Muki, kva ste luštni.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
5.2.2008 9:28:49   
Maxica
Se čudeži še dogajajo, me je poklicala šefica in se CELO opravičila. Wau, kr ne morem verjet.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
5.2.2008 9:29:27   
pikapolona2
sem pa Brino peljala v varstvo....nato sem pa zanalašč zavila mimo šole da bi kakšno maškaro videla.....in je nisem. Pa kaj je z ljudmi sploh otroke ne šemijo in nobenega vzdušja nouser posted image

A je popoldne v KR kej maškerade.....sem mal iskala...pa nič ne najdem. Očitno sm jst čudna...ampak na štajerskem je tud danes žur in ples.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
5.2.2008 9:30:41   
pikapolona2
Muki...masaža...je tako.....da jst njemu sendvič zvečer naredim pol pa on mene zmasira....sej je samo hrbet ....ampak meni je super!

Neposredna povezava do sporočila: 4123
5.2.2008 9:30:58   
Maxica
Piskot, glede kislih stvari, kaj pa vem, jaz imam tudi rada bolj kisle stvari, moji otroci pa ne, z izjemo kakšne kumarice tu pa tam, solate ni govora, sta pa fena, no, Max sploh, oliv.user posted image  Ma po moje ni panike, če poje kaj kislega, saj verjetno ne govorimo o enormnih količinah, kaj?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
5.2.2008 9:32:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sem pa Brino peljala v varstvo....nato sem pa zanalašč zavila mimo šole da bi kakšno maškaro videla.....in je nisem. Pa kaj je z ljudmi sploh otroke ne šemijo in nobenega vzdušja nouser posted image

Jaz sem pa včeraj, ko sem Maxa peljala v cicibanove urice, vzela s sabo, da bi ga oblekla v Spidermana, če bo še kater od otrok našemljen, pa ni bil nihče, tako da sem kar lepo nazaj domov nesla kostum. Folk sploh ni za foro.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?