NiLe
|
Jutrooo punce a nam bo ratalo priti do 200-tice? Glede na to, da čez vikend bolj malo čvekamo, pa še pust je ...bo težka. Bomo pa drug teden zalaufale in tiste, ki boste danes končale s službo, ni , da nam drug teden ne uspe IZVIRNO SPOROČILO: violica_23 Keglove vaje pa jaz delam vsaj ene 2-3x na teden, pa pravjo da je čist dost. Tole glih ne bo držalo. Naša tršica na telovadbi pravi, da so te vaje izjemno pomembne in naj bi jih delale vsak dan. Sama zase lahko rečem, da po dveh porodih se stvar spodaj konkretno spremeni in te vaje so izrednega pomena tako pri preprečevanju uhajanja urina, uživanja v spolnosti in konec koncev preprečevanja inkontinence na stara leta. Seveda so pa pri porodu prav tako pomembne. Drugače pa sem to našla na netu - za tiste, ki jih ne delate, da si boste znale predstavljati, kako jih izvajati. Keglove vaje so vaje za mišice vaginalnega dela. Te mišice lahko lociraš tako, da poskušaš pri uriniranju najprej zadržati curek, potem ga spustiš in pri tem ne zateguješ trebuha, stegen in ritnic. Če ti to uspe, ugotoviš o katerih mišicah govorimo. To so iste mišice, katere se krčijo pri orgazmu. Z vajo postajajo bolj prekrvavljene in močnejše, zato njihovo krčenje tekom orgazma, proizvaja močnejši in pogosto dolgotrajnejši občutek. Z ojačanimi mišicami pa je mogoče tudi partnerju nuditi večje zadovoljstvo. Osnovna Keglova vaja je zelo enostavna. Stisneš sramne mišice (mišice vaginalnega dela), držiš deset sekund, nato sprostiš. Priporoča se, da vajo ponoviš 10x / trikrat dnevno. (skupni čas vaj 5 minut dnevno). Ne potrebuješ nikakršne opreme, nihče ne bo vedel, da vadiš, zato vaje izvajaš kjerkoli in kadarkoli...Efekti te vaje so opazni že po mesecu dni redne vadbe. Scorpiogirl; jaz mislim, da z rabljenim stolčkom ni nič narobe ... jaz bi ga samo pobarvala, da bi bil v eni barvi. Je pa res, da bolj živahnega otročka, ko začne plezat in raziskovat, ravno ne smeš pustiti samega. Drugače ne more pasti dol. Krista; glede službe nisem ravno prava, da bi ti dala kakšno fajn izkušnjo privat-javna služba, ker sem v javni upravi in vedno so + in -. Moje mnenje je, da dokler so otroci majhni (bolniške) je taka služba več kot fajn, ko otroci zrastejo pa mogoče v kakšno privat. IKEA; joj, ste me tolk napalile, da sem včeraj v postelji listala katalog in pisala, kaj bi kupila ... Torej jaz sem za skupni shoping, samo z mojim avtom glih ne bi šlo. Torej, koliko nas je zaenkrat prijavljenih? Naslednje srečanje; dejmo štajerke ... povejte, kje bi se dobile in dorečimo datum. Februar bo kratek Zdej pa šibam v BTC, moram starejšemu kupit masko in palico za Ninjo ... tamlajša bo pa Spidermanka Kje so tisti časi, ko še nismo bili pod pritiskom teh filmskih junakov in smo imeli možnost izbire pravljičnih junakov; rdeča kapica, čebelica maja, pika nogavička ... Lep dan želim!