Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:25:41
|
|
|
|
Erin
|
No ti zagotovo nisi strašljiva..meni si taka faca da bi se te težko ustrašla Zakaj pa si ne narediš testa iz kartona?? Samo bi ga samo ženske zastople...Pa težko bi sedela v njem....ah, ti bod kar nuna... pokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:27:51
|
|
|
|
Erin
|
Vidiš znak... Dans bodo na kraju zločina nune imele glavno vlogo...mamoraš bit nuna noooooooooooooo pokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:28:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ...ah, ti bod kar nuna... pokvarjena Ja noooo.... To bi ti res pasalo! Tudi, če ti ne potegne. BI bila taka, le da ne bi ne-ne kazala. Ampak, bi vso feršterkarijo pod haljo skrivala...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:30:19
|
|
|
|
LuNa73
|
se* kaj pa jaz ko sem gledala eno grozljivko, ko je klovn igrača ubiju... uuuu pišuka, sem se zdejle spomnla.... ta IT pa sem jst gledela dvakrat...da sem sploh razumela v čem je finta Šit, da bom pa moj 2000 post pisala o grozljivkah pa si nisem mislna.... evo prej mal groze, zdej pa zabava:
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:32:53
|
|
|
|
Erin
|
LuNa -čestitke za 2000! Ps. Bod nuna...sej veš...pokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:33:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se* kaj pa jaz ko sem gledala eno grozljivko, ko je klovn igrača ubiju... uuuu pišuka, sem se zdejle spomnla.... ta IT pa sem jst gledela dvakrat...da sem sploh razumela v čem je finta Šit, da bom pa moj 2000 post pisala o grozljivkah pa si nisem mislna.... evo prej mal groze, zdej pa zabava: Ma meni še zdaj ne vleče poanta IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JUUUPIII!!!! Zdaj si pa car! Jaz pa veselo klofan za tabo. Še okoli 700 postov.. Pa ka si ti noura? Kolko pa ti klepečeš! Prava klepetka si. Igrača ubijala klovna ali klovn igračo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:35:11
|
|
|
|
LuNa73
|
No kje so ploski pa čestitke...pa prepevanje, pa ognjemet???? Pišuka babe...ste me narežale... čist zares Ampak tale z nuno.... tapokvarjeno pa... uh, me kr zatrese nooooooo.... pa ne morte bit take no, pa me v nuno oblečt.... tapokvarjeno seveda... itak me bega sam tale tapokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:36:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Ps. Bod nuna...sej veš...pokvarjena Viš? To ti je usojeno!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:36:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se* kaj pa jaz ko sem gledala eno grozljivko, ko je klovn igrača ubiju... uuuu pišuka, sem se zdejle spomnla.... ta IT pa sem jst gledela dvakrat...da sem sploh razumela v čem je finta Šit, da bom pa moj 2000 post pisala o grozljivkah pa si nisem mislna.... evo prej mal groze, zdej pa zabava: Ma meni še zdaj ne vleče poanta IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JUUUPIII!!!! Zdaj si pa car! Jaz pa veselo klofan za tabo. Še okoli 700 postov.. Pa ka si ti noura? Kolko pa ti klepečeš! Prava klepetka si. jah, za vzgled si me vzam, a ne???? Ker men je vzgled Erin... Igrača ubijala klovna ali klovn igračo? igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:38:30
|
|
|
|
LuNa73
|
No, ka smop zdej zaključle???? Jst ne bom nič za pusta.... Kaj boš ti, Se? Ampak mogoč bi bla pa pingvin
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:39:05
|
|
|
|
Serendipity
|
igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš? Skoraj. Ne moreš podrobneje razložit? Sem si te že vzela za vzgled. Zato bom pa nuna. Tapokvarjena.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:44:22
|
|
|
|
Erin
|
Punce odhajam... zapuščam svoj prestol za računalnikom...testosteron me podi stran Sej si pišemo ..papaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:45:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš? Skoraj. Ne moreš podrobneje razložit? Sem si te že vzela za vzgled. Zato bom pa nuna. Tapokvarjena. Ja ena igračaklovn je ubijala.... je bla pa to igrača od ene punčke ki je umrla... in dokler niso groba našl pa dol zadekal (je bla grobnca), je pač ta klovn delu sranje-grdo-grozljivo . Pustma zdej to. No, se vrnma k nunam... lej otroc majo o nunah lepo mnenje.. dej jim to mnenje ne pokvar
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:48:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, ta testosteron! Ne ve, da beta HCG rabi svoj računalnik? Uživaj LuNa - hm...saj vem, da ne boš nič, ampak, kaj pa če bi bila, bi pa res lahko bila nekaj takega -
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:53:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity LuNa - hm...saj vem, da ne boš nič, ampak, kaj pa če bi bila, bi pa res lahko bila nekaj takega - se* ni pasa, ki bi okol in okol mene prišu... če pa bi že, pol bi pa izgledala kot šunka v ovoju
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:58:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaaz neeee mooreeem veeeeeč. Eto, zdaj pa je kar je. Le kdo bo to pucal... ps: kaj pa spidergirl? A veš, da so mi predlagali naj bom ninja... Ampak ne vem, od kod jim ta ideja? Mater, kakšo sliko jim jaz sploh dajem, da jim pokajo takšne ideje pps: Kaj pa to?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.1.2008 18:59:59 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 10:16:50
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! a ve boste pustovale? hja, če bo sreča, bom ravno za pusta na laparo se lahk v bolnika našemim bom danes zvedla in poročam! a je dans kak nizek pritisk al kaj, me neki glava tišči, pa že 3 kofeinske doze sem spila delat se mi seveda ne da, pa bo treba
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 14:10:23
|
|
|
|
ledenka
|
kot predvideno - za pusta bom v bolnici, tko da če srečate maškaro-bolnika, je velika verjetnost, da sem to jaz ampak vsaj nekaj se premika, juhuhu!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 14:13:58
|
|
|
|
Erin
|
Dobro opravi - bom mislila nate in držala pesti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 14:14:50
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsi... boš žaba...napihjena žaba drug dan pa... jamrajoča baba, ko te bojo rame bolele . Ko se jst spomnem... k sem celi dan tuhtala, ka sem jst delala na operacijski, da me rame bolijo... pa če sem jim tok pridno asistirala al kaj... no, pa so mi hit povedal kje je vzrok teh bolečin... Ajsi, sam veš kaj... boma mele pa obe tri okraske na trebuščku ooooooooooo Erin... sem se nekej spomnla... kaj pa če bi bla za pusta zdej ti seksualna manijakica....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:21:26
|
|
|
|
spelka12
|
Ja, ja vem, dolgo me ni blo. A ste kaj zrasle v tem času? Vse ste zamenjale avatar - spet! samo jaz še vztrajam. Že za prvega sem se en mesec mučla da mi je uspelo in mi je za tegale energije zmanjkal. Vsaj mimo mene ne morte . Lunca a imaš še sexy frizurco? Nč se nisem hecala glede službe in RR-ja. Pa še tolk so nas z delom zasuli, da je javljanje nemogoče. A ti je še slabo? Upam, da si že boljš. Vidim, da se ti je bumbum javila. A si ji povedala, da jo mučos pogrešamo? ajsika dobila z.s. dobro opravi bo pa kava drugič. Vela? erin vidim, da je bebica že v četrti slikici pikica36 sem vedela, da ti je uspelo . Čestitam punca. mani2 dobrodošla. A je tvojmu uspel prepričevanje? A bo februarja al ne bo? ajsika da nista moj pa tvoj dvojčka? Moj bi samo takrat ko ni treba al pa ko je že prepozno . Danes sem na vrhuncu ovulacije, vse fino vse fajn on pa na hokeju in pol zgledam tukole . Se* piješ? in to brez nas? Ti, ti. No sej itak piva ne maram, bom pa kaj druzega naročila. 4.2. se nama pa bliža a ne? še 4 dnevi. Kdaj pa imaš pregled? jaz ga imam ob 14.30. No kaj boste za pusta? Jest bom zajkla ( ne una playboyova ampak una ta zaresna ) moj bo pa zajc, pol bova pa skoz se.....hm se opravičujem hopsala kot zajca . Eni kolegi so se že ful dolg časa nazaj napravil v segedin - polulala sem se ko sem jih vidla res. Na delovnega pajaca so si nalimal in našil zelje, okol vratu so si navezal suh meso in klobase, v rokah so imel kuhalnice in na glavi namesto klobuka pokrovke. Jaojaojao meni, tolk me razganja dedca pa nikjer.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 31.1.2008 20:23:26 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:27:35
|
|
|
|
LuNa73
|
špelči, ne mi pobegnat..jst sem tu...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:29:16
|
|
|
|
spelka12
|
Tolk napišem in pozabim na najpomembnejšo stvar. Luna draga, predraga moja baba žaba čestitke za 5 zvezdic . Kaj pa če bi bila za pusta zvezdica?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:34:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelči, pa kok so ti prepovedal na RR????? Pa a so čist smotani al kaj??? Kdo pa jim je povedu, da ti zahajaš sem??? Res bi rada vedla no... K pa so tut smotani... pa nas tu mučjo, ko tebe gor ne pustijo... dej nared se anonimno, pa po mizi udar pa red nared.... evo moja frizurca trenutno ni sexi - sej bolniki nikol ne zgledajo sexi Pišuka, sem prejle mogla nest nekej podnujno nujno na pošto... pa sem se tam v špegu pogledala.... pa sem se sama sebe tok ustrašla... sem misla da je maškara-že Hvala za čestitke... Pa dej mi povej, a se teb tud zdi da tok klepetam???? A, nda ne.... Me je ena en mal narobe ocenla, a ne? Pa dej ti mal radirko prim v roke... pa ko bo tvoj spal, mu mal po možgančkih zradiri hokej... pol pa svinčnik al pa kr flumaster ta alkoholen vzam pa napiš - sex sex sex
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:35:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja, ja vem, dolgo me ni blo. A ste kaj zrasle v tem času? No, KONČNO!!!! Smo te že zeeelooooo pogrešale! Jaz sem. Za dobre 3 mm. V širino pa domnevam da na žalost zopet rastem .... Danes sem na vrhuncu ovulacije, vse fino vse fajn on pa na hokeju in pol zgledam tukole . Aha! A zato si se nam KONČNO javila? BTW Welcome to the club! Se* piješ? in to brez nas? Ti, ti. No sej itak piva ne maram, bom pa kaj druzega naročila. 4.2. se nama pa bliža a ne? še 4 dnevi. Kdaj pa imaš pregled? jaz ga imam ob 14.30. Ob pol osmih mora bit moj tam za darovanje. Potem pa ob pol enajstih zopet jaz. Mi je kar slabo, ko se spomnim. No kaj boste za pusta? Jest bom zajkla .... Jaz tudi! Sem danes vuha dobila in repeka, pa je to to. Ne da se mi več. Za v službo bo ok. Za doma si bom pa samo ušeska gor pustila, pa se bomo zajkljali. Hehehe, v sanjah.... Ej, moj mi je danes ''očital'', globoko dihanje v spanju.... Khm.. zgleda, da me ponoči obiskuje v sanjah en tak fejsten pojbič...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.