klaja
|
Vik, vik pozdravček še od naše sovice! Nisem še uspela vsega za nazaj prebrat, ker mi kronično primanjkuje časa. Saj veste, čez dan je Julija na vrsti, ponoči pa Hana. Še dobro, da je ati doma in sem mu zares zelo zelo hvaležna, da tako lepo poskrbi za Julijo. Sicer me vmes že malo pusti z obema, da se tudi jaz navadim na to, ko bomo same. Pa še moja mami me je presenetla, da si je vzela dopust in nam kuha. Ja, Hana je prava nočna sovica, podnevi niti gledat ne more prav, ponoči pa rogovili, da je joj. Včeraj sva bili že prvič zunaj in sploh ni reagirala, tako da če bo lepo vreme bomo kar konkretno začeli prakticirat sprehode. Dojenje nama je lepo steklo, sicer jo zaradi njenega spanja čez dan budim na 2,5 uri. In preden jo previjem, je že lačna kot volkec. Zvečer pa jo nazadnje zbudim ob 22. uri, potem pa jo pustim, da se sama prebudi, ko je lačna oz. je tako budna. Popek ji je tudi odpadel, tako da imama v ponedeljek na vrsti kopanje. Komaj že čakam. Nego pa sma si prestavili na zvečer, da jo malo utrudim in potem vsaj en čas spi. Imamo tudi široko povijanje, ker je imela oba kolka 2A. In me kar jezi, saj je potem kot prava štruca kruha, s tremi plenicami in še povijalno preko. Upam da bo na kontroli že vredu in bomo lahko kakšno plenico odstranli. Julija jo je zelo lepo sprejela, mi je tudi danes zjutraj pokazala s prstkom, medtem ko sem jo rihtala, da se Hana joče in da naj jo grem pogledat. Kar naprej ji tečnarimo, da naj jo poboža in ji da lubčka. Pustim ji tudi, da jo hodi vsake toliko časa gledat, če še spi. Je pa postala še bolj nagajiva, samo da zbudi pozornost. Drugače pa z njo ni težav in sem kar vesela, da je vse skupaj tako lepo sprejela. Videla sem da se pogovarjate o naslednjem dojenčku, priporočam vam, da vsaj toliko počakate, da bodo ti shodli oz. da boste mogoče takrat nekje na začetku nosečnosti, saj je to zelo velik napor, ko še otrok ne hodi. Vam povem iz lastnih izkušenj. Sicer se da preživet, ampak.... Sicer sem že tudi sama dobila lušte, ampak bomo še videli kako bo. No to bo zaenkrat vse od mene, zdaj si bom še na hitrco malo prebrala vaše objave, kolikor bo čas dopuščal. Lepo bodite!
|