nana35
|
mala pikica,tudi moj Klemen vedno manj spi,zdaj res spančka ampak ga imam na sumu,da je premalo pojedel,pa da bo kmalu buden,ker se ves čas nekaj preteguje in kar v spanju zeha.Meni je včeraj pediatrinja svetovala naj ga seveda čim več dojim in to na obeh zizikah,najprej na eni in potem takoj na drugi.Če se premalo na eni naje,naj mu ne dam dodatka,ampak drugo ziziko,potem pa poskusim z dodatkom,da vidim če je še vedno lačen in če imam res premalo mleka.Zdaj bom lahko bolj razsipna z aptamilom,ko sem dobila recepte .Pa tudi Klemen se hoče samo nosit in zibat,pa na rokah pri mami je itak najboljše... Ponoči pa smo tudi mi lepše spali.Klemen je zaspal nekje ob 22h,pa je spal do 3h,potem sem ga nahranila,na obeh zizikah in še malo dodatka,previla in ga dala spat v kinderpet.Nekaj časa je še nekaj jamral,potem pa zaspal z mano vred in spal do 7h zjutraj. Zjutraj pa normalno na ziziko v posteljo in malo poležat,pa kupček in plenička.Zdaj ga po nasvetu pediatrinje vsakič malo razvijem da lahko brca samo v papmperski in je tako vesel.Kar v postelji ga odvijem in malo pokrijem in če verjamete ali ne se mi prav smejčka... Pa vesela sem ker v vodi tudi uživa.Se kopamo,pač brez mila,samo včasih z milom,samo s krpico in vodo,pa je tudi vesel.In rekla je da je dovolj če je vsaj pol dneva široko povit,tako da sem ga včeraj popoldan rešila ene pleničke in je bilo takoj lepše.Joj,kako bo srečen,ko ga ne bo več črvičilo,ko ne bo imel plenic in ko bo dalje spal (to bova midva z bolj vesela kot on, ). majra,mi imamo v hiši kar toplo,tasta ne moremo prepričat da bi manj zakuril,pač zapiramo radiatorje,koliko se da.Glavno je da ponoči nimamo prevroče.Pa zračimo,kaj pa hočemo. sani vse najboiljše in lepo praznuj!! Pri nas je sonček v Mariboru!!Če si že vprašala... klaja,ko se boš navadila in ko se bo Julija navadila na Hano,po moje ne bo več težavno iti z obema kam ven.Imaš srečo,da imaš tako fajn ,ki ti veliko pomaga. lani pa vse najboljše za 1.mesec!! katee,tebi pa čestitke za 3 !!