nana35
|
mala pikica,kaj si dobila za odpravljanje temenc??Meni se zdi da je Klemen tudi dobil temence.Hvala bogu,da imamo jutri posvetovalnico.Še to,poleg tega da je dva dni tečen kot !Ne vem kaj bi rad,pa mu vse tiščim,jesti,čaj,kapljice ene,druge,tretje...zdaj sem kupila še donat da bo lažje kakal,bomo videli,če je to. Benika-hvala za nasvet z Donatom!! sani,tudi jaz nimam bog ve kaj mleka,dajem mu dodatek,včasih me čez dan tako izmolze,da si zvečer komaj kaj nabrizgam za ponoči,nocoj celo nisem imela nič nabrizganega,ker je cel dan po malo visel na ziziki.Pa se mi zdi da ima več krčev zaradi tega dodatka,kaj pa vem.Pa tudi zdi se mi da je moje mleko tudi tako vodeno,da ni dovolj močno,kot da bi nekdo kozarec od mleka splahnil zgleda.Kakec pa ni zelen od aptamila,ker Klemenov ni,Martinca mi je rekla,da ji je patronažna rekla,da je to od krčev. Klemen spi v svoji posteljici,le proti jutru,ko spet hoče jesti pride k meni v posteljo na ziziko,takrat ko ravno moj dragi vstane za službo. Tudi pri nas letos s pustom ne bo nič.Lani in predlani smo bili na Ptuju že teden prej,pa še potem,tono na pustni dan,letos pa nasvidenje pust.Drugo leto pa bomo že naše male prdece in prdičke malo maskirali,kajne? karatina,jaz verjetno luštov po novem ne bom kaj hitro dobila,ko pa jih bom pa bom že omi!!