|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
30.1.2008 11:47:23   
TRIŠ
JE MOŽNO DA IMA DOJENČEK PRI ENEM TEDNU ŽE KRČEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 651
30.1.2008 11:49:32   
sani1
Prvo čestitke ŽAN LUKA!!!

Sunny morning-
si me nasmejala...  user posted image   A si ti mleko pumpaš redno na tri ure?

klepetka- očitno so te naše pupe iz istega testa, da imajo zvečer žurke. Ko bodo večje bodo sigurno kje v Lj skupaj žurirale in iskale tipe...user posted image user posted image user posted image   je pa sigurno boljše zvečer kot pa ponoči- se strinjam

čestitke pa našim malčkom za spanje v posteljicah!!!user posted image user posted image user posted image

Kako zanimivo je da ko rodiš prvega otroka se potem kar nekako takoj odločiš še za enega... Prej pa razmišljaš in nekako nisi pripravljen in imaš kup izgovorov...  A ne katee in sunny?

mala pikica- kreme so zelo različne in je res zelo odvisno od lekarne do lekarne... Mi uporabljamo čez dan hladilno mazilo za ponoči pa Bephanten kremo. Če pa ima kateri izpuščaje pa obstaja prav neka posebna krema za to sem jo dobila v paketu(ko smo šli iz porodnišnice) imenuje se pa Sudocrem imajo jo v lekarni...

klepetka- si mi dala idejo kako stehtat Manjo... Kako nisi že prej to napisala...

izpuščaji- ko bi vi videla kakšno kožo imam šele jaz. Obraz cel v pikicah. Ko v puberteti- noro. Sem kupila že 100 krem pa nič boljše... Upam, da čimprej izginejo in se mi izboljša stanje...

Nekako se ne morem odločit a naj grem malo ven ali ne? Zunaj že prav diši po snegu...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.1.2008 12:35:17   
urssyy
Ojla, mi pa smo včeraj imeli cel dan sireno, samo 4 urce je odspala po kosilu, potem pa zopet sirena vse do 23.00 ponoči. Potem pa kot bi odrezal je spala do 09.00 zjutraj. Samo 2x sem jo vmes nahranila in previla pa je spala dalje.

Hvala za navodila za kapljice, glede zaprtja pa bom poskusila s komarčkovim čajem ali pa bom menjala mleko.

Triš moja Vivien je imela krče že v porodnišnici 4 dan, pa so se mi vsi smejali ko sem to omenila sestram. Potem pa pride pediatrinja in jo prime v roke in reče "ja krče ima"...halo??Ampak menda v prvih dneh še niso tisti pravi krči, tisti bi naj prišli od 2 - 3 tedna dalje...tako je meni razložila pediatrinja v porodnišnici. Ji pa res nisem dajala kapljic prej dokler ni bila stara vsaj 14 dni. Sem imela neke pomisleke...

Sem nesramna, pozabla čestitat.
Torej vsem čestitke, ki ste se nam pridružile tukaj ter vsem novorojenčkom čestitke, ki so bili stari 1 mesec.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.1.2008 13:03:02   
mala pikica
Kaj že katera kaj ve o mml?

triš
jaz tudi mislim, da lahko ima otroček tako hitro krče.

lusa bodi ti toliko dobra in nam zaupaj, kako ti uspe, da Daša spi 12 ur in pol z enim vmesnim obrokom. Mi bi tudi tako...

urssyy ko boš imela kaj časa, daj kakšno slikico od Vivien v album, da vidimo malo princesko user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.1.2008 13:27:00   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
lusa bodi ti toliko dobra in nam zaupaj, kako ti uspe, da Daša spi 12 ur in pol z enim vmesnim obrokom. Mi bi tudi tako...

Jaz ji dajem uspavalauser posted image user posted image user posted image Že z Lušo nisem imela problemov ,ona je pri 26dneh ,ko sem ji prvič dala dodatek prespala vso noč 12,13ur in še zdaj je tako.Daša pa naj le gre po njenih stopinjah.Bom tega najbolj vesela.Radko ,ampak se zgodi ,da kdaj hoče jest tud ok.5zjutraj ,samo takrat pa mi spi do 10,11ure.

Urssy-na katerem mleku sta vidve?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.1.2008 14:22:17   
Lunca1
Žan Luka vse najboljše za prvi mesec user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.1.2008 14:28:22   
mala pikica
Jaz pa sem zdaj tako vesela, mi je po enem mesecu in pol uspelo spet pecivo speči user posted image Moj pa je pravkar šel v trgovino po stvari za krofe user posted image Ne vem, kako si predstavlja, da bo to nama zraven Gašperja uspelo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.1.2008 14:29:16   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

JE MOŽNO DA IMA DOJENČEK PRI ENEM TEDNU ŽE KRČEuser posted image user posted image user posted image

Ti iz lastnih izkušenj povem da je možno. user posted image  Druga možnost je, pa da je lačen.

Moja mami nam je pa adaptirano mleko namesto na vodi delala na čaju (janež, kamelice,...), pa se je menda zelo dobro obneslo. Mi uporabljamo zaenkrat Aptamil, pa ga ne zapira preveč.
Maruša čestitke za 1. mesec. user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.1.2008 14:30:05   
Lunca1
Punce a je pust že ta vikend?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.1.2008 14:33:21   
koala
Ja lunca, pust je že ta vikend.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.1.2008 14:33:53   
mala pikica
Aha, pust je že ta teden. In to samo tri dni user posted image To je katastrofa za nas iz teh pustnih krajev. Vsako leto lahko po 14 dni žuramo, letos pa ne bo nič.

Jaz že nekaj dni razmišljam, kako bi vsaj za tri ure šla v karnevalsko dvorano z dragim. Pa ne vem, kako naj naredim s hranjenjem Gašperja. Ne bi rada, da bi mu babica flaško dajala.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   Sončki januarčic 2oo8
30.1.2008 14:58:57   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunnymorning ,ti ga pa tud malo biksaš ,ko praviš da bo treba zaradi starost i še enega otročka hitro naštimatuser posted image .Pa t ose motiš ,to so vendarle najlepša letauser posted image user posted image .Jaz se nimam še za tako staro,nouser posted image .

Jaz se tudi še nimam za staro, vendar se midve glih ne moreva primerjati kar se tiče št. otrok pri teh letih. Saj pravim, da se bova še odločila, vendar meni ta varianta še nekako najbolj diši. Pa vsi me kar spodbujajo, da naj se tako odločiva.

Kar pogumno Sunny, če nama uspe, bova mogoče spet skupaj na čvekanju v pričakovanju, pa bodo še druge januarčice lušte dobile in prišle za nama user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.1.2008 15:36:38   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunnymorning ,ti ga pa tud malo biksaš ,ko praviš da bo treba zaradi starost i še enega otročka hitro naštimatuser posted image .Pa t ose motiš ,to so vendarle najlepša letauser posted image user posted image .Jaz se nimam še za tako staro,nouser posted image .

Jaz se tudi še nimam za staro, vendar se midve glih ne moreva primerjati kar se tiče št. otrok pri teh letih. Saj pravim, da se bova še odločila, vendar meni ta varianta še nekako najbolj diši. Pa vsi me kar spodbujajo, da naj se tako odločiva.

Kar pogumno Sunny, če nama uspe, bova mogoče spet skupaj na čvekanju v pričakovanju, pa bodo še druge januarčice lušte dobile in prišle za nama user posted image .

sunny, karatina in katee
mislim, da boste potem počasi že morale začeti  Ali ste tako prepričane, da vam bo v prvo uspelo? Pa ne pozabite sporočiti user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.1.2008 15:36:42   
nana35
mala pikica,kaj si dobila za odpravljanje temenc??Meni se zdi da je Klemen tudi dobil temence.Hvala bogu,da imamo jutri posvetovalnico.Še to,poleg tega da je dva dni tečen kot user posted image !Ne vem kaj bi rad,pa mu vse tiščim,jesti,čaj,kapljice ene,druge,tretje...zdaj sem kupila še donat da bo lažje kakal,bomo videli,če je to.

Benika-hvala za nasvet z Donatom!!

sani,tudi jaz nimam bog ve kaj mleka,dajem mu dodatek,včasih me čez dan tako izmolze,da si zvečer komaj kaj nabrizgam za ponoči,nocoj celo nisem imela nič nabrizganega,ker je cel dan po malo visel na ziziki.Pa se mi zdi da ima več krčev zaradi tega dodatka,kaj pa vem.Pa tudi zdi se mi da je moje mleko tudi tako vodeno,da ni dovolj močno,kot da bi nekdo kozarec od mleka splahnil zgleda.Kakec pa ni zelen od aptamila,ker Klemenov ni,Martinca mi je rekla,da ji je patronažna rekla,da je to od krčev.

Klemen spi v svoji posteljici,le proti jutru,ko spet hoče jesti pride k meni v posteljo na ziziko,takrat ko ravno moj dragi vstane za službo.

Tudi pri nas letos s pustom ne bo nič.Lani in predlani smo bili na Ptuju že teden prej,pa še potem,tono na pustni dan,letos pa nasvidenje pust.Drugo leto pa bomo že naše male prdece in prdičke malo maskirali,kajne?

karatina,jaz verjetno luštov po novem user posted image  ne bom kaj hitro dobila,ko pa jih bom pa bom že omi!!

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.1.2008 15:55:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
A si ti mleko pumpaš redno na tri ure?

Če bi si ga pumpala redno na 3 ure ga že pri drugem pumpanju ne bi bilo več. Jaz si ga pumpam zjutraj, enkrat čez dan in še enkrat zvečer. Za kaj več ga ni, pa še tole je vse že bolj bogo. Res sem upala, da bom lahko brez problema dojila, vsaj kakšen mesec, vendar mi ni namenjeno.user posted image  Bo pač Neja zrastla na dodatku in bo ravno tako zdrava in vesela pupika.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Kako zanimivo je da ko rodiš prvega otroka se potem kar nekako takoj odločiš še za enega... Prej pa razmišljaš in nekako nisi pripravljen in imaš kup izgovorov...  A ne katee in sunny?

Še prejšnji teden sem bila čisto drugega mnenja, ker me je Neja skoraj živo požrla.user posted image  Zdaj, ko vem, da je mleka premalo in da je user posted image lačen je veliko lažje in me res drži, da bi imela recimo drugo leto maja ali pa junija še enega. Neja bi bila stara skoraj 18 mesecev in mislim, da bi bilo čisto fajn. Potem pa zaprem štacuno.user posted image  Pa še glede varstva in pomoči bi mi bilo veliko lažje, ker gre moja mami v penzion in se vse poklopi. Če se bo kaj prijelo, ko se bo, vam vsekakor sporočim...bo treba pa še malo počakat, vsaj tja do jeseni. Pa hvala vsem za podporo.user posted image

Mi danes nismo bili nič zunaj, ker je vreme čisto user posted image . V nedeljo bo pa baje sneg do nižin.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.1.2008 15:57:19   
Sunny Morning
ŽAN LUKA in MARUŠA vse najboljše za prvi mesec.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 16:09:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 667
30.1.2008 16:38:18   
puri
Čestitke vsem, ki ste že praznovali 1 mesecuser posted image user posted image user posted image . Kako hitro gre čas!

Drugače je pa danes moj PDP in 14 dni odkar sem rodila. Že cel dan se spet spominjam mojega porodnega dne in sem se že prav zjokala danes, ko sem se spomnila, da imam doma zdravo pupiko, lahko bi bilo pa čisto drugače. Sploh si ne morem tega dneva izbiti iz glave. Najhuje je bilo prejšnjo sredo, ko je bil en teden od poroda, pa spet danes, ko je 14 dni. Skos gledam na uro in se spominjam. Upam, da ti spomini ne bodo vsak teden tako hudi. Res upam, da bom kmalu pozabila na to.

Katera že ve kaj novega o mml?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.1.2008 17:05:43   
Lunca1
Tole vam pa sporoča Pina:

m nbcxffjhkjooituzztzzztztzzzzzzzzzzzzzzzzzzzrhgh
bnbm,člljlljjljlhlhllhhllhlkiopppprkkrkm n  bnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnbuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.1.2008 21:14:07 >

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.1.2008 17:07:37   
sani1
Pri nas v Ljubljani je katastrofalno vreme.Pada dež.
Sva malo spali zdej popoldan. Super...

klepetka- sem jo pa stehtala in če moja vaga kaže prav ima 3200g to je v mesecu in 10 dneh( 40 dni) 1325g plusa...  Super ampak me je strah kaj bo jutri...Dej v končni fazi se je že v 20 dneh zredila za 535g pa je patronažna rekla super...
Sicer pa kot je sunny morning rekla jim bom tudi jaz uhe navila če bodo kaj tečni, ker ko otrok joka in je lačen mu pač daš zajest...
sunny- čisto isto je pri meni z mlekom. Ga 3x na dan pumpam... Ravno 80ml za en obrok...

A katera uporablja amtamil comfort 1?  A vam so pediatri rekli za dodatek in kateri dodatek???
Joj jaz sem čisto panična. Še sreča, da gre moj z mano in bo avtoriteta...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   Sončki januarčic 2oo8
30.1.2008 17:31:21   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
karatina,jaz verjetno luštov po novem user posted image  ne bom kaj hitro dobila,ko pa jih bom pa bom že omi!!

Kaj smo že govorile dan, dva nazaj o zarečenem kruhu???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.1.2008 18:03:43   
mala pikica
nana proti temencam imava midva šampon od Mustele, prav za temence. Dobi pa se samo v lekarnah. Vsak večer se kopamo in fajn našamponiram glavico, malo pustim in fajn splahnem. Še pred kopanjem pa ponavadi namažem glavico z oljem, dam čez kapico in pustim do kopanja. Po kopanju pa fajn s pleničko ali brisačko podrgnem (nežno seveda user posted image ) po teh temencih. Dva, tri dni in jih več ni bilo user posted image

puri ko razmišljaš o porodu, poglej Tio, mislim, da boš hitro imela nasmešek na obrazu user posted image Je pa mene tudi en čas dajalo, sem nonstop razmišljala, kaj bi bilo, če bi bilo...

sani pa saj ti pediatri niso noben bav, bav. Pa če sta dobili 1325 g v dobrem mesecu, to je ja več kot super!

Ko govorite o dodatkih... Sem že zadnjič spraševala, če katera uporablja Aptamil Pre, pa ni nobena nič rekla. Ta aptamil ima od vseh aptamilov najbolj prilagojeno mleko materinemu. Jaz imam eno škatlo doma, pa čez en mesec poteče rok. Bi jo z veseljem kateri podarila. Bo se zdaj katera javila? user posted image

Krofi so uspeli user posted image user posted image user posted image Ta moj dragi je res univerzalen user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.1.2008 18:13:30   
nana35
Čestitke vsem user posted image  tudi od mene za 1.mesec!!

puri,si mislim,kaj si preživljala,meni bi se tudi mešalo...ampak zdaj začni gledati s svetle strani in pozabi grdo,saj je tvoja princeska zdrava in srečna!!

karatina,ne vem kaj ste govorile o zarečenem kruhuuser posted image ,ampak po vseh teh bolečinah vnetih šivov...sploh vam nisem povedala,kako me je bolelo,za pop...sem se zaklela,da ne grem še 1x skozi to.Samo CR ni bil nič proti bolečinam,ki sem jih kasneje preživljala,pa ne zaradi rane od CR,ampak ven mi je steklo liter gnoja,ko so rano odprli in je teklo,teklo,...in komaj takrat se je bolečina začela manjšati,ko je bila rana odprta,prej pa...bolje,da pozabim.

mala pikica,hvala,bom kupila ta šampon in bo,upam.user posted image

:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.1.2008 18:43:58   
Sunny Morning
Ko govorite o dodatkih... Sem že zadnjič spraševala, če katera uporablja Aptamil Pre, pa ni nobena nič rekla. Ta aptamil ima od vseh aptamilov najbolj prilagojeno mleko materinemu. Jaz imam eno škatlo doma, pa čez en mesec poteče rok. Bi jo z veseljem kateri podarila. Bo se zdaj katera javila? user posted image

Mi že od začetka uporabljamo Aptamil 1, tako da nam tvoja ponudba ne pride prav.

Krofi so uspeli user posted image user posted image user posted image Ta moj dragi je res univerzalen user posted image

Meni se pa sline cedijo...že teče po tipkovnici.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
30.1.2008 18:45:52   
Sunny Morning
sani pa saj ti pediatri niso noben bav, bav. Pa če sta dobili 1325 g v dobrem mesecu, to je ja več kot super!

Saj niso bau bau, ampak znajo bit nekateri "neugodni" in me prvič mamice se najbrž ne znamo prav postavit, pa nas potem še bolj "****".

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......