|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
29.1.2008 20:02:50   
Lunca1
He he Katee, da ne bo prav hitro še kakšen bratec ali sestrica. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 20:09:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
29.1.2008 20:10:36   
mala pikica
pikicaa vidim, da si ravno tukaj, ti kar tukaj čestitam za Klaro user posted image user posted image user posted image

katee nisem vedla, da je Žan Luka nastal 'po nesreči', čeprav je danes ena velika sreča,ne user posted image

raja upam, da se čimprej pozdravite, pa da ni bi še Ajda zbolelauser posted image

Mi smo pravkar skopali Gašperja, zdaj pa se že carta pri babici, mami pa seveda na RR-u

Zdaj pa mislim, da bomo kmalu vse tukaj. Pri nosečkah so ostale samo še štiri taprave kleptulje, če se ne motim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   Sončki januarčic 2oo8
29.1.2008 20:53:44   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naša pupa je zdrava, od odpusta iz P do včeraj (en mesec in dva dni) je zelo pridobila na teži, iz 3350g na 3705g. Me je sestra že grdo pogledala in rekla, kaj jema, pa sem povedala, da se dojima in je bilo v redu. Če bi dajala dodatek, bi mi pa uhe na mašle zvezali, ker je norma na mesec cca 600g (po besedah zdravnice). Zrastla je za 3,5 cm, tako da smo zdaj veliki 53,5cm.

Jaz prvič slišim, da bi bila omejitev za pridobivanje otrokove teže user posted image . Moj se je v štirih tednih poredil 900 g in se tudi dojiva, sam zvečer mu dam dodatek. Kaj bo potem meni rekla?

Sorry sem narobe napisala user posted image . Prišli smo na 4705g (1355g plusa).
Ni pa omejitve, je samo norma, koliko bi se naj poredili. Glede na to, da sta večinoma dojena pa ne bo panike. Je baje drugače če se zelo redi po dojenju ali po nadomestni hrani. Zakaj pa tudi jaz ne vem. Se opravičujem za napako. Upam, da te nisem preveč prestrašila user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.1.2008 21:10:41   
muzika
Tudi mene je predrtje mehurja bolelo. Ni mi jasno zakaj, ampak tako je bilo.

Jakoba smo tehtali in ugotovili, da se je v 18 dneh zredil za 1 kg. Je to normalno ali  je izreden požerušček?
Jaz pa se sekiram, da mi mleka zmanjkuje. user posted image  Saj se ga očitno ne uspe toliko proizvajat, kot ima Jakob potrebo po njem.

Pa še nekaj: Jakob ima po ritki rdeče izpuščaje. Mažem ga z Weleda kremo za ritko in  ne vem več, kaj naj storim, saj ga po moje ti izpuščaji pečejo.

Mala pikica, upam, da mi bo uspelo poslati slikico na zs. Sem bolj leva za računalnik. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.1.2008 22:09:35   
mala pikica
muzika si poskusila kar z navadno lekarniško kremo za ritko. Te so najbolj nevtralne, brez vseh parfumov, barvil in podobnega. Jaz Gašperja mažem samo s to kremico in moram reči, da ni ritka čisto nič rdeča.

karatina vi pa ste bili prav pridni pri teži user posted image

aja, muzika 1 kg v 18 dneh? Jaz bi vseeno rekla mali požerušček user posted image Kaj pa vem, Gašper se je v 1 mesecu zredil za 1 kg, od minimalne teže in ne od porodne. Pa se mi zdi, da ima kar fajno bedrco user posted image Mleka pa ti vsekakor ne zmanjkuje, to pa je najbolj važno. Če Jakob želi jesti, naj le je. Ko se bodo naši sončki začeli kobacati, bodo to vse izgubili user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.1.2008 22:48:27   
ljubljana
Sva se podojila in je podrl kupčka potem je pa bruhnil toliko, da je bila na tleh 20cm velika lužauser posted image . No je potem seveda hotel še jest pa sem dala še 100 dodatka. Ko se je najedel je po eno uro čisto tiho kukal kot en čukec. Kot da bi bil malo zadet od hraneuser posted image . No zdaj je pa mrknil.

nalin kako kaj Jonasova nogica? Ali vama uspe delat vaje?

Nam je pediatrinja rekla, da naj bi se otroček zredil med 600 in 1000g. Če je dojen pa lahko tudi več user posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 22:56:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
29.1.2008 23:12:55   
nana35
ketrin24,čestitke za Nika!!Je pravi korenjak!user posted image

Mi smo se pa danes zvečer še kopali,potem se je Klemen drl kot user posted image  ko je bila na previjalni,ne vem še zdaj zakaj,ko pa je bil oblečen,pa kot da bi odrezal,je vtihnil.Potem sem ga vzela k sebi,naredila en krog po stanovanju in je že spal kot ubit.In zdaj spi od takrat.Po moje je bil utrujen,ker je danes zelo malo spal čez dan.

muzika,tvoj je požerušček,sklepam,ker se moj tudi tako obnaša.Vedno lačen in ogromno poje.Le da ga jaz nimam kje tehtat in čakam na četrtek na posvetovalnico.Zdi se mi da se je moj Klemen ful zredil in zrasel,pa da vidimo,če se motim.
Jaz uporabljam za ritko lekarniško kremo,tako ki jih imajo v bolnici,pa moram reči,da je super in nima nikoli nobenih izpuščajev ali kake rdečine po ritki.Ko je v bolnici imel rdečo ritko so ga začele sestre s to kremico mazat,pa je hitro bilo vredu.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 634
30.1.2008 0:39:28   
benika
No, da se po dolgem času pofočkam še jaz.

Uf, kaj naj najprej napišem....mi smo trenutno v vampirskem stanju, saj bedimo cele noči ter prespimo celotno dopoldne. Jakob je namreč zamenjal noč za dan in se zbuja, ko Benjamin zaspi ter gre spat, ko Benjamin vstane. Še dobro, da gre v vrtec, tako da mami in oči vsaj dopoldne lahko odbrenkata kakšno urico ali dve. Popoldnevi nam povečini minevajo na sprehodu.

Danes smo se prvič kopali in mali je naravnost užival. Hudič je nastal, ko smo ga dali ven iz vode, saj se je drl, kot da bi ga klali.

Ga je pa prišla danes stehtat tudi patronažna in mu natehtala 3710guser posted image  Končno je začel bolj konkretno jesti, vendar pa imamo totalno zmešan ritem le-tega. Hranimo se na 1h, 1h30min. Na vsak obrok poje tam nekje 60ml. Nikakor nam ne uspe popit celega obroka naenkrat.

Krčki; pojavljajo sicer se, vendar v blažji obliki, tako da je za preživet. Mu
pa dajemo Lefaxin kapljice.

Mozoljčki; mali je pravi pubertetnik, saj ima izpuščajčke po celem obrazu.

Kakanje; po umetnem mleku naj bi bili dojenčki bolj zaprti in naš je šolski primer tega. Kakal je tam nekje na 2 dni, nato pa smo težavo z zaprtjem enostavno rešili s postanim donatom. Na vsak obrok mu ga vlijemo eno žličko v mleko in Jakob brez problema kaka.

Pogledala sem si slikice vaših malčkov in vsi, od prvega do zadnjega, so pravi mali angelčki.user posted image user posted image user posted image  mamice.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 635
30.1.2008 6:18:09   
majra
Pozdravljene mamice!
Sem končno prišla do računalnika, da se lahko malo oglasim in pofirbcam kako vam gre. Mi se imamo prav fajn. Katja je pridna punca, ki veliko poje in veliko spi. Žal nam dojenje ni steklo, tako da moramo dodajati. Sicer se še ful trudimo in pristavljamo, pa izčrpavamo, pijemo ogabne čaje, jemo vse kar naj bi delalo mleko (vsaka teta in soseda ima svoj recept user posted image  ), a večjih količin mleka od nikoder. Ampak vsaj nimam več začetne slabe vesti!
Drugače našo punco napenja, ker vztrajno nočemo podirati kupčka, pa tudi krči nas dajejo že po malem.
Grem prebrat za nazaj in pobrat dobre nasvete.
Lepo se crkljajte s svojimi sončki

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 636
30.1.2008 7:22:46   
ursalara
Nalin najlepša hvala za pomoc pri urejanju avatarja.Zlata si.
Glede kakanja po dodatku so otročički bolj zaprti zato je meni atronažna svetovala,da če ji dodajam dodatek naj dam v dodatek eno žličko komarčkovega caja in bo boljše in res je tako.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 637
30.1.2008 7:29:53   
sani1
Dobro jutro mamice!

So sončki spali ponoči? Mi smo se kar lepo naspali. Samo zvečer od 7ih do 9ih imamo vsak dan neke težave- ne vem kaj je to? Potem se umiri in spi...

karatina- mislim, da se je tudi moja pupa zredila krepko čez 1kg. Jutri imava posvetovalnico in vprašanje kaj bo rekla nama? Je bla že po telefonu neka tečna sestra... Me je kar strah...
En mesec od 21do 21 je pila samo moje mleko potem sem pa začela dodajat in sedaj sva že skoraj čisto na aptamilu. Je 8x na dan po 80ml. Sploh ni toliko. Samo upam, da ne bom kregana. Bomo videli jutri???

katee- a ti si že imela posvetovalnico? Danes je pa tudi naša pupa spala v svoji posteljici... Sem vesela...user posted image

No drugače sva bili včeraj zunaj, ker vprašanje kakšno vreme bo naprej. Noč je bila jasna tako, da bi danes moglo bit še lepo, a pri nas nič ne kaže na to...

krči- zvečer je najhujše. Drugače pa kapljice pomagajo jih dajem v vsak obrok po eno pumpico.Luša te bom mogla zopet prosit zanje, ker jih počasi ne bo več... Zvečer pa še sladke kapljice od koroških lekarn.

hrana- mleka mi je že skoraj zmanjkalo. 2x na dan spumpam še okrog 80ml. Pa tudi moje mleko je čisto vodeno. Ga popije in potem čez eno uro zopet lakota... Za parkrat imava še aptimil prematil potem bova pa kupili unga proti krčem upam, da bo kaj pomagal.

kakanje- enkrat na dan. Včeraj je bilo čisto zeleno blato od tega amptamila predvidevam, potem po mojem mleku pa rjavo in tekoče... user posted image   No zdej že iz drekca pekca študije delam...user posted image user posted image

spanje- kar gre. Ne smem se preveč hvalit, ker bo potem vse narobe... Se pa od teh krčev zbuja...

Kaj še morem napisat in povedat?  No sej se še kaj oglasim. Zdej grem še malo počivat...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 638
30.1.2008 7:37:01   
Lenči
Dobro jutro!

Kako ste ve pridne v pisanju mailov user posted image user posted image user posted image . Sem pol ure rabila, da sem prebrala najnovejše.

Naša Katja je zaenkrat pridna in se samo doji in spi, vmes malce gleda v širni svet, ampak ji še nič ni jasno user posted image  kaj se okoli dogaja. Res je, da vsak večer jokca, a to sta že tavelika dva tudi in smo že navajeni.

Klaja - češtitke za Hano user posted image
Triš - tudi jaz sem že pošteno fauš vsem tistim, ki se že sprehajajo. Katjin popek je še precej krvav, tako, da pred prihodnjim tednom najbrž še ne bo sprehodov.
Sunny - pogumna mami user posted image , ki bi takoj imela še enega. Pri nas smo si tudi želeli in sedaj so se nam želje izpolnile - imamo tri sončke rojene skoraj drug za drugim user posted image . Držim pesti, da ko bo tisti čas, da se ti želja izpolni.

Ketrin24 - čestitke za Nika user posted image

Katee - mojima tavelikima sončkoma se je koža začela čistiti šele pri dobrem mesecu - a je bilo v tednu dni tudi že precej bolje. Tako da očitno pri nekaterih čiščenje kože prej pri drugih kasneje pri nekaterih pa sploh ne.

Lepo se imejte in uživajte na sprehodih še za naju s Katjo.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 639
30.1.2008 9:13:58   
klepetka
jutro
no ,tale forum je pa v zadnjih dneh kar močno oživeluser posted image user posted image .Le tako naprej.

Mi smo danes tudi zadovoljivo spali,in to celo noč v posteljiciuser posted image

karatin a,dobro ste se vi to porediliuser posted image .Jaz sem pa včeraj vagala LAno ,sicer zelo amaterskouser posted image ,tako najprej da sem šla skupaj z njo na vago ,pol pa še sama  ,in sem navagala 4.700;to je tčno 1 kg od odpustne teže iz P.Bomo pa  točno videli  naslednjo sredo ,ko imamo posvetovalnico.

muzika
,tudi LAna je imela rdeče izpuščajčke po ritki;probala vse žive žaube in nazadnje ugotovila ,da ji najbolj odgovarja ribodermin.Možno pa tudi ,da so za te izpuščaje krive določene plenice.Super da imaš dovolj mlekca i nda JAkom rad papca.user posted image NAša LAna ima tudi že prav lepo zalita stegencauser posted image

mala pikica
,katero navadno lekarniško kremo imaš to v mislih?A tisto hladilno mazilo ,ko ga delajo v lekarni mogoče?

majra ,bo pa Katja zrasla z umetnim mlekom,nobena tragedija .Ni ne prva ne zadnja .Tud naša Maruša je ,pa ji nič ne manjka. aja,ursulino malo poteraj na RRuser posted image .Nekaj štrajka.

sani1,tudi pri nas je  Lana vsak večer budna od 6 do 9 ,pol pa zaspi.Sicer ne joka ,amapk tečka.Pa pridan MAnja ,k osi spala v posteljici danesuser posted image .Očitno je bila danes taka noč ,da so tud tisti otrčki spali v posteljicah ,ki drugače ne  čisto vedno (to smo tud miuser posted image )

tako ,zdaj grem pa likat.
lepo se imejte v tem turobnem dnevu

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 640
30.1.2008 9:30:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Pa še tole, ker nimam skoraj nič več svojega mleka, hranim Vivien z Novalacom AC proti kolikom, pa me zanima ali to umetno mleko povzroča zaprtje. Naj ji počasi uvajam komarčkov čaj?? Vem, da gotovo ima katera izkušnje, zato prosim za pomoč. Vem, da pri dojenju je normalno če gre dojenček kakat samo 1 na teden ali več, kako pa je pri umetni hrani??

Jaz sem Nejo dohranjevala z Aptamilom in glede kakanja nismo imeli nobenih težav. Skoraj vsakič je bila plenica polna. Potem jo je pa začelo nekaj črvičit in sem kljub kapljicam iz A poskusila z Novalac AC1, ki pa se mi zdi preveč redek in tudi Nejo je malo zaprlo, tako da čisto možno, da je to od dodatka.
Tudi mene je skrbelo glede kakanja, pa so me ostale mamice pomirile, da lahko user posted image kaka tudi samo 1x na teden pa je to normalno.user posted image  Jaz sem ji ponoči ponovno dala Aptamil in plenica se je napolnila.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
se pa pred kakanjem Jonas zelo napenja, ga kar fajn zvija in seveda pomaga edino masaža trebuščka ali pa dojenje.

Neja se pred kakanjem tudi noro napenja in jo to ful moti, je vsa dreckava. Najlažje se potem pokaka, ko ji dam flaško. Na eni strani noter, na drugi ven.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Sorry sem narobe napisala user posted image . Prišli smo na 4705g (1355g plusa).

Sem pa že tako dober post napisala na temo pridobivanja teže zdaj mi je pa vse v vodo palo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunnymorning ,ti ga pa tud malo biksaš ,ko praviš da bo treba zaradi starost i še enega otročka hitro naštimatuser posted image .Pa t ose motiš ,to so vendarle najlepša letauser posted image user posted image .Jaz se nimam še za tako staro,nouser posted image .

Jaz se tudi še nimam za staro, vendar se midve glih ne moreva primerjati kar se tiče št. otrok pri teh letih. Saj pravim, da se bova še odločila, vendar meni ta varianta še nekako najbolj diši. Pa vsi me kar spodbujajo, da naj se tako odločiva.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
30.1.2008 9:43:22   
Sunny Morning
Mi smo danes tudi zadovoljivo spali,in to celo noč v posteljiciuser posted image

Nam je danes ratalo že drugo noč zaporedoma. Sem ugotovila, da jo je treba dobro nafutrat in potem ni nobenih težav. Ponoči sem jo nahranila še 2x in sva šli skoraj takoj user posted image naprej spat.

ketrin24 user posted image user posted image user posted image  za Nika.

sani1,tudi pri nas je  Lana vsak večer budna od 6 do 9 ,pol pa zaspi.Sicer ne joka ,amapk tečka.

Jaz bom nehala pisat, ker vidim, da imava s klepetko skoraj identične pupe in ona že vse napiše.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
mleka mi je že skoraj zmanjkalo. 2x na dan spumpam še okrog 80ml. Pa tudi moje mleko je čisto vodeno. Ga popije in potem čez eno uro zopet lakota...

sani1 pri meni je enako, razen da je mogoče moje mleko bolj polno, ker spi kar nekaj časa. Jaz sem hotla vsak drugi obrok dajat svoje mleko, pa mi rata zjutraj spumpat 80-110 ml, naslednjič pa mogoče samo 30-50 ml. Ko vidim koliko časa rabim, da spumpam toliko mleka, mi je čisto jazno zakaj je bila naša Neja tako tečna po dojenju...LAČNA JE BILA in potem naj mi kdo v posvetovalnici samo kaj reče glede dojenja in dodajanja...bom jaz komu uhe v mašle zvezala.user posted image

A greste ve kaj ven tudi ko ni sončka?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
30.1.2008 10:05:57   
katee
Dobro jutro!

Tole noč smo imeli pa akcijo in to ta pravo. Mali se je zbudil ob 2, sem ga podojila. Spil je 120 ml (sem ga stehtala prej in potem), ampak on še ni bil sit. Kar jokal je. Sem mu naredila še dodatek, ker sem bila jaz čisto prazna in je spil še 50 ml dodatka. Se pravi vsega skupaj 170ml. A ni to malo preveč? No, potem smo jedli že ob 6h, pa prej. Ma ni čudno, da je pridobil že 1 kg! No, vsaj veliko kaka in lula, pa gre nekaj ven.
Jaz sem pa čisto zaspana. Kot bi ga žurala celo noč user posted image . Pa očkata ni bilo doma, sva bila sama. Mali kot da bi vedel, da bom sama, da mi nima nihče za pomagat, da bo on siten.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee nisem vedla, da je Žan Luka nastal 'po nesreči', čeprav je danes ena velika sreča,ne user posted image

Ja, midva res nisva še načrtovala user posted image , ampak nama sedaj absolutno ni žal, ker je Žan Luka tak zakladek. Za drugega bova pa še videla, kdaj bo, če sploh bo (moj predragi je namreč kar veliko starejši od mene). Če se pa odločiva še za enega, bo pa verjetno kr kmalu.

karatina: joj, a veš da sem se že sekirala včeraj, ko si napisala, da je 600g optimalno za 1. mesec. Sedaj si me potolažila. Ker če je otrok lačen, valda da mu daš jesti, a ne?!

sani: posvetovalnico imamo 5.2. , jaz imam pa pregled 13.2. Me veseli, da je mala Manja spala v svoji posteljici. Kar navadi jo na to, bo tebi lažje.

muzika: meni je patronažna rekla, če bo imel mali izpuščajčke na ritki, naj ga dobro umijem, dobro obrišem, tudi pofenam, ter namažem ali z ribjim mazilom ali z bepantenom. No, moj jih hvala bogu nima.

klepetka: user posted image user posted image  tudi Lani, da je prespala noč v svoji posteljici. Če bom pa kaj na vašem koncu, ti pa seveda sporočim.

sunny: tudi v Lj danes ni sončka, pa bom šla jaz kljub temu malo ven. Moram user posted image  peljati na sprehod, pa bomo šli kar vsi.

Aja, suzanaKK vse lepo pozdravlja. Nima časa, da bi prišla kaj na RR pogledat. Je pa z nami skoz v mislih.

Ok, dovolj tipkanja, mali se dere user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 643
30.1.2008 10:17:26   
mala pikica
uh, ste pridne v klepetanju, kaj vsi sončki spijo, razen gašperja? je na moji roki, zato pa bo polno napka pri pisanju user posted image

mi smo danes bolj tako spali, je dve uri vmes prebedel kot sovica, same očke so ga bile, potem pa ga je še začelo kolcat user posted image

ob večerih pa vidim, da so več ali manj vsi budni. mi tudi prebedimo od sedmih pa do devetih ali celo do desetih. pa boljše takrat kot pa ponoči user posted image

klepetka lekarniške kreme so te bolj rjavkaste, goste, prav za ritko. hladilno mazilo je belo in bolj redko.

naši mozoljčki se spet vračajo user posted image bo spet treba tisto hudo kremico uporabljat, upam samo, da ne bodo nastali spet tisti rdeči madeži po celih ličkih.

lepo se imejte v tem turobnem dnevu

Pri nas pa tako lep sonček sije user posted image

sunny si spraševala, če smo zunaj tudi ko ni sončka... Mi smo zunaj vsak dan, če le ne dežuje in ni megle. Tudi ko ni sončka. Gašperja fajn oblečemo, pokrijemo, čez strehico pa damo pleničko, tako da mu res ne more biti nič hudega. In vedno zelooo uživa user posted image Pa mislim, da se mu že kar na ličkih pozna, ima čisto drugačno barvo kot drugje. Aprila bo že pravi zamorček user posted image

Žan Luka vse najboljše za prvi mesec user posted image

Pa tudi Maruši vse najboljše za prvi mesec user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 644
30.1.2008 10:23:19   
Lunca1
No mi smo imeli danes malo bolj petro noč, ker Luka ni in ni hotel zaspat. Je zaspal šele ob 1.30. Ob 3h je pa prišpancirala naša gospodična, nakar jo je moj odpokal nazaj v posteljo. potem je pa prilezla spet ob 6h in me odvlekla v dnevno sobo. No še najbolj je tukaj nastradal moj, ker jaz sem med dojenjem zaspala in je tamalga moj prestavil v zibko. drugače je pa Pina danes že boljša, ni vročine in ni bruhanja. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.1.2008 10:25:12   
Lunca1
Mala pikica pri gorenjskih lekarnah je hladilno mazilo rumeno. mi smo ga uporabljali že pri Pini in ga spet uporabljamo.

Neposredna povezava do sporočila: 646
30.1.2008 10:32:07   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mala pikica pri gorenjskih lekarnah je hladilno mazilo rumeno. mi smo ga uporabljali že pri Pini in ga spet uporabljamo.

Ups, je zgleda od lekarne do lekarne različno. Potem pa verjetno mislimo vsi isto kremico. Je pa res, da jih lekarne same delajo in se mogoče malenkost razlikujejo recepture.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
30.1.2008 10:59:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Žan Luka vse najboljše za prvi mesec user posted image

Žan Luka se zahvaljuje za čestitke. Moram iti eno malo user posted image kupit, da bomo proslavili prvi mesec user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 648
30.1.2008 11:31:47   
Lusa
Da se malo javim.Daša je zelo pridna ,zdaj odkar jo kopam in ponoči ne previjam ,zelo lepo spi(od 20ure do 8.30) z enim vmesnim obrokom.Naj tako ostane!Luša pa itak spi kot polhek.Je zdaj dva dni ,ko moža ni bilo spala kar pri nama z Dašo v velikiii postelji.Še dobro ,da imamo tako veliko.Je rekla ,da bi lahko še kdo spal poleg nas.user posted image Drugače pa Luša lepo sprejema Dašo in tud ljubosumja je veliko manj(samo če kdo pride in prvo ne pogleda nje).In vsak dan me sprašuje ,kdaj bo Daša velikauser posted image .

ursalara in raja-hvala! Z veseljem pomagam ,če se le da!

lunca-upam ,da ste že bolje!

nana-se mi je zdelo ja ,da je tako.No jaz imam eno pleničko.

urssy-ravno včeraj mi je babica rekla ,da ji poleg novalaca lahko dam malo čaja ,ravno zarad blata.

karatina-tud daša ima kolke 1b in imam komaj čez 12t uz.

mala pikica-ne pretiravajuser posted image ja sem pa res postala drugačna po izgubi Ajše

Ketrin24-user posted image user posted image user posted image za korenjaka

katee-user posted image user posted image user posted image  Tudi pri moji naj prijateljici se je tako zgodilo!

muzika-praška pasta bo takoj pomagala za ritko.Kupiš jo lahko brez recepta.Drugač pa tud jaz mažem dašo s to kremo lekarniško.

benika-ti imaš čist isti problem kot mi s hrano.Jaz ji dan najprej koliko hoče ,potem jo grem na rahlo(da ne bruha)vmes previt in potem spet hoče jesti.In nam uspeva.

sani-ni problema.ti samo reči kdaj.se pa bolj te splača kupit večje 100ml pridejo pe 8.30eura.sem rqavno zadnjič kupila te velike za sonchek.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
30.1.2008 11:42:31   
sonček balonček
JA danes je Maruša stara 1 mesec. Mala pikica, hvala za čestitke. user posted image  Je kar hitro minilo - pri prvi pupki se je bolj vleklo. Včerajšnja noč in  dan sta bila zelo naporna. Mala skorajda ni spala. Sploh podnevi je tu in tam zmanjka, pa še to le na rokah. Drugače pa se kar naprej prebuja in bedi. Edino v vozičku je še kar. Med vsakim obrokom precej poliva, potem je pa že spet lačna...

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......