katee
|
Dobro jutro! Tole noč smo imeli pa akcijo in to ta pravo. Mali se je zbudil ob 2, sem ga podojila. Spil je 120 ml (sem ga stehtala prej in potem), ampak on še ni bil sit. Kar jokal je. Sem mu naredila še dodatek, ker sem bila jaz čisto prazna in je spil še 50 ml dodatka. Se pravi vsega skupaj 170ml. A ni to malo preveč? No, potem smo jedli že ob 6h, pa prej. Ma ni čudno, da je pridobil že 1 kg! No, vsaj veliko kaka in lula, pa gre nekaj ven. Jaz sem pa čisto zaspana. Kot bi ga žurala celo noč . Pa očkata ni bilo doma, sva bila sama. Mali kot da bi vedel, da bom sama, da mi nima nihče za pomagat, da bo on siten. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica katee nisem vedla, da je Žan Luka nastal 'po nesreči', čeprav je danes ena velika sreča,ne Ja, midva res nisva še načrtovala , ampak nama sedaj absolutno ni žal, ker je Žan Luka tak zakladek. Za drugega bova pa še videla, kdaj bo, če sploh bo (moj predragi je namreč kar veliko starejši od mene). Če se pa odločiva še za enega, bo pa verjetno kr kmalu. karatina: joj, a veš da sem se že sekirala včeraj, ko si napisala, da je 600g optimalno za 1. mesec. Sedaj si me potolažila. Ker če je otrok lačen, valda da mu daš jesti, a ne?! sani: posvetovalnico imamo 5.2. , jaz imam pa pregled 13.2. Me veseli, da je mala Manja spala v svoji posteljici. Kar navadi jo na to, bo tebi lažje. muzika: meni je patronažna rekla, če bo imel mali izpuščajčke na ritki, naj ga dobro umijem, dobro obrišem, tudi pofenam, ter namažem ali z ribjim mazilom ali z bepantenom. No, moj jih hvala bogu nima. klepetka: tudi Lani, da je prespala noč v svoji posteljici. Če bom pa kaj na vašem koncu, ti pa seveda sporočim. sunny: tudi v Lj danes ni sončka, pa bom šla jaz kljub temu malo ven. Moram peljati na sprehod, pa bomo šli kar vsi. Aja, suzanaKK vse lepo pozdravlja. Nima časa, da bi prišla kaj na RR pogledat. Je pa z nami skoz v mislih. Ok, dovolj tipkanja, mali se dere