karatina
|
Lep pozdrav. Zdaj sem pa res potrebovala celo večnost, da sem prebrala, pa sem samo dva dni zamudila . Lepo, lepo. Sem imela zraven toliko za povedat, pa sem skoraj vse pozabila dokler sem prišla do konca. Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naša pupa je zdrava, od odpusta iz P do včeraj (en mesec in dva dni) je zelo pridobila na teži, iz 3350g na 3705g. Me je sestra že grdo pogledala in rekla, kaj jema, pa sem povedala, da se dojima in je bilo v redu. Če bi dajala dodatek, bi mi pa uhe na mašle zvezali, ker je norma na mesec cca 600g (po besedah zdravnice). Zrastla je za 3,5 cm, tako da smo zdaj veliki 53,5cm. Popek je tudi v redu kljub temu, da je prejšnji teden še malo zakrvavel, tako da se lahko kopamo. Včeraj se nisva, ker ni bilo atija doma, pa se bomo danes. Sama je prvič ne bi upala. Glede širokega povijanja mi ni nič več jasno. Tudi mi imamo kolke 1B kot mala pikica in nana, pa imata obedve UZ že februarja in sta rodili kasneje kot jaz, midve pa bova v teh plenicah vse do 21.3. . smo že prakticirali prejšnjo nedeljo, ko se je pucanje končalo. Je laufal po kondome. Zdaj pa spet malo pauze, ker sem imela od srede do sobote tisto krvavitev, ko sem pisala. Še vedno nisem ziher ali je bilo še čiščenje ali že M, glavno da je mimo in bomo lahko nadaljevali . Kar se tiče trajnejše zaščite, pa kot Sunny, o njej ne razmišljava, ker bomo tudi mi kar nadaljevali, da ne pozabim vsega . Mogoče pa mi v drugo rata biti prava januarčica . Zarečenega kruha se bomo tudi mi kar najedli, saj je tudi naše dete več na rokah, kot je nujno, pa tudi spi kar nekajkrat v najini postelji. Če ji ne uspe drugače, se tako dolgo žuli ob joško, da jaz poleg zaspim, pol pa spima skupaj in me zbudi, ko si gospodična čez čas spet sama postreže. Ogledala sem si še vse novo dodane slikice. Imen raje ne bom naštevala, da katere ne izpustim. So vsi naši januarčki pravi lepotci in lepotičke.
|