![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 14:58:26
|
|
|
|
jer.za.
|
Leg magic - a imaš unga v izboljšani verziji ali brez - ker jaz kao zato čakam, ker je zdaj izboljšana verzija Ja jest mam izboljšano verzijo, vendar je še nisem sprobala Mi je ta zaenkrat čist dost.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:00:40
|
|
|
|
jer.za.
|
Jaz bom ob prvem ostala Tudi jaz bom samo na sadju,mam itak toliko dela da si nimam časa se juhe delat. Upam samo, da me zvečer ne bo spet kšna kriza popadla. Sem pa lih zdele en jabuk pojedla. Jutr pa spet meso, mmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:09:03
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Leg magic - a imaš unga v izboljšani verziji ali brez - ker jaz kao zato čakam, ker je zdaj izboljšana verzija Ja jest mam izboljšano verzijo, vendar je še nisem sprobala Mi je ta zaenkrat čist dost. A to so ti samo dodatek k ta starem poslali, ali si prav novega kupila?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:14:41
|
|
|
|
rija
|
Barbs, tukaj! Jaz sem danes popila hektoliter kofeta.....pojedla žemljo, eno hoodio za malico, za kosilo jajce,paradižnik in zeleno solato....zvečer šunka in zelena solata. Stanje na tehtnici po dveh dneh, zjutraj:-400 g SOVRAŽIM PRVI TEDEN! Ker me svinjsko lovi......pa ker gre z mene sama voda, pa se preveč hitro pozna, potem pa naenkrat nič kaj dosti....potem pa DEPRA!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Vidim, da me full pogrešate Mene danes tako zebe, da se sploh ne morem pogreti. Mislim, da je to od pomankanja kalorij. Pripravljam se na rdečo in mi hodijo samo sladkarije po glavi.Dobro, da nimam doma nič sladkega. Danes sem na zelenjavni juhi, vmes sem pojedla sadje in malo sira. Res je zatišje tukaj gor.Upam, da ne bomo obupale. Imejte se lepo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi na sadju. Na FB- Mandarinke.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:41:43
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Barbs, tukaj! Pridna ... ej punca, sem šla brat tisto tvojo dieto iz kliničnega centra - ta je res huda... ampak se splača, kakor vidim, Pa če si drugače zdrava, ni panike. Morda bom po mojem čiščenju (ki bo čez dva dni) tudi jaz bolj strogo vzela te beljakovine in se ti pridružim. Kind lady, jaz te pogrešam, ampak ko tako hitim in potem mimgrede pozabim kaj povedat - to da te zebe je pa, se mi zdi, znak, da telo "dela".. Mene sladkarije na srečo ne ganejo - mi je kolegica poslala sms, da peče krofe in naj pridemo vsi na probo..Sem jo takoj skurcala, če se heca al kaj..Tako, da bodo šli samo ostali - fajn, saj me itak motijo pri delu (ne morem se zbrat, mal nardim, pa spet čekiram RR, moram pogledat, če je kak krajc te dni. ..) Pa še nekaj sem izvedela - da je boljše piti mrzel čaj, ker telo porabi še več energije, ker ga mora segrevat na telesno temperaturo
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 15:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je krajc
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 16:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Danes je krajc Kruha? Ja, vem, lačna sem.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 17:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša ali imaš dieto z mandarinami? V kateri stranki si zdaj? Nič ne vemo o tebi.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 18:06:17
|
|
|
|
tjaga
|
Ku-ku, a se kaj dogaja tukaj? Ste pridne? Jaz nimam nič časa, sem kot upokojenci. Grem zdaj in pridem potem nazaj, malo poročat, kako mi gre.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 20:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
I, kako smo že nizko padle. Kaj ko bi še s kilami bilo tako?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 20:52:12
|
|
|
|
Barbs
|
Evo mene, en četrt narezane suhe klobase pri sosedu, deci metliške črnine, zdaj pa doma pol litra čaja. Nepričakovano, ampak relativno zelo zadržano - če še metliške ne bi posrkala ( ampak res skozi zobe) bi bil danes popoln dan Ampak je vseeno. Kaj pa če mi jutri opeka pade na glavo???' Potem si bom pa očitala, da nisem tistih pet požirkov popila
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 22:28:54
|
|
|
|
eya
|
Joj, Barbs, ne zdaj s hrano, mi je prav zadišala tista klobasa, pa še v hladilniku imam en tak primerek...še dobro, da sem si že zobe umila, da imam še eno zavoro, da pa res ne smem it jest Drugače sem pa glih iz aerobike, prijetno utrujena in se odpravljam spat. Se kar držim svojega načela, pridno telovadim-prejšnji teden 4x aerobika, ta teden zaenkrat 2x. Jem pa tudi take malo zmanjšane porcije, ampak prav vse-danes celo tri palačinke z nutelo po kosilu (za kosilo pa sarme)...jej, sem packa, ker vam takole lušte delam Lepo spite ! (manj jej in več migaj )
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 22:43:28
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya danes celo tri palačinke z nutelo po kosilu (za kosilo pa sarme)...jej, sem packa, ker vam takole lušte delam
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 22:45:36
|
|
|
|
eya
|
Barbs, zakaj pa taka jeza?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 22:53:39
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Barbs, zakaj pa taka jeza? Nič, nič, ti kar jej nutelo..... p.s. Ko boš stara in debela te jaz ne bom bodrila tukaj p.p.s. V resnici sem ti samo fauš, ker ti ni treba shujšat še 15 kil
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 22:56:49
|
|
|
|
eya
|
Ah, saj bo, tehle par kilc daš dol (Bomo zmogle, ja!!!), pol si pa tudi ti lahko privoščiš kako žličko nutele
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 1:41:55
|
|
|
|
snorlax
|
Zbudil me je kašelj, pa se na hitro javim, potem grem pa nazaj poskusit še kako kitico oddremat. Hvala, ker mislite name. Na pregledu je bilo vse videti OK. Tako, da zgleda, da so samo frontalne (hormonske) motnje. Barbs, meni se je vleklo skoraj eno leto, po vstavitvi, preden se je pošlihtalo. Zdaj pa je bilo eno leto in pol mir. Ta mesec pa groza. Zato me je zaskrbelo. Sem že imela vse najhujše možne scenarije v glavi. Pa je vse OK. Upam, da se bo umirilo. Pa tale prehlad tudi. Pa naj bo že enkrat pomlad. Tako, zdaj grem pa nazaj v mižole.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 6:42:50
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Dobro jutro. Jaz sem pa včeraj za večerjo en trojanski krof! Se mi ga je takkkk zluštalo. Pa sej sem drugače čist pridna. Sem pa bila tak napihnjena, da ne bom tega več prakticirala kmalu. Jih imam dost za en čas (krofov mislim). So me pa danes v mečih na obeh nogah ponoči tako vlekli krči, da sem misla, da bom kr hin! Po mojem mi po vsem temle meseku in zelenjavi močno primanjkuje kalcija, al kaj že povzroča krče? No v glavnem danes sem za zajtrk pz kosmiče z mlekom! Upam, da se v ozadju ne skriva kaj resnega... Grem zdej čao!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 6:56:08
|
|
|
|
jer.za.
|
LOČEVALNA A to so ti samo dodatek k ta starem poslali, ali si prav novega kupila? Jest mam en dodatek zraven, ene rumene trakove. A je zdej že kšna izboljšana verzija, ker jest sm ga kupila decembra? Včerajšnji dan s sadjem je minil uspešno, celo preveč. V službi sem pojedla dva jabolki, ko sem prišla domov sva šla z možem takoj nekaj v Kranj, sva prišla domov sem samo zrihtala tamali za spat pol sem šla pa telovadit. In ko sem zvečer ležala v postelji sem ugotovila da sem cel dan pojedla samo dve jabolki Sem imela generalko za naslednjo sredo, za vodni dan No danes je pa na vrsti B dan: Z: kava BS M:jabolko K: sataraš z dvema jajcema V: sataraš z enim jajcem Šibam še mal RR prečekirat, pol pa delat.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 7:00:35
|
|
|
|
fionaP
|
Punce danes je ta debel četrtek! Kar drugi naj ga praznujejo, a ne! Še en virtualen krof: Včeraj sadni dan - ok, danes beljakovine... V planu imam juho in zeleno solato s tuno. Upam, da pri tem tudi ostane. Včeraj nisem nič migala, ampak danes mi orbitrek ne uide. Naty-Taja: če te bodo še krči, poskusi spiti eno šumečo tableto magnezija. ---------------- Ločevalna 25/90
< Sporočilo je popravil fionaP -- 31.1.2008 7:01:00 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 7:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro No, jaz sem pa zbolela.Slabo mi je, glava me boli in vse kosti.Danes bom bolj počivala. Jedilnik:Z:pomaranča M. jogurt K:pražena zelenjava+kotlet M:sadje V:solata+hrenovka Vidim, da jih je ogromno obupalo.Koliko nas sploh še hujša?10-15? Vsem uspešen dan, brez grehov.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 7:34:48
|
|
|
|
Lumpi
|
Dobro jutro!!! Očitno le moja diea le obrodila sadove. Hlače malo lažje zapnem.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 31.1.2008 8:02:24
|
|
|
|
lelaval
|
Ločevalna Pokorno javljam svoj včerajnšnji greh: sem do večera bila pridna - pojedla le 1 jabolko, 8 suhih sliv in 2 suhi marelici, ko je moj naredil skutno torto . In po celodnevnem takorekoč stradanju (beri sadnem dnevu), sem jo kar popadla z izgovorom, da itak nič ne shujšam kljub dieti . Saj pol mi je bilo pa žal, ker konec aprila gremo na morje, pa bi bilo fajn kakšno kilco dol dat. Mogoće pa se moj špehec pretaplja v mišice, pa zato ne gredo kilogrami dol . Samo hlače mi niso še nič prevelike Dobro - danes je B dan - mesek. Sem včeraj prav sanjala meso in klobase, danes pa sem mi nič ne lušta. Za Z bom jabolko, za K in V pa hrenovke 8nimajo dosti maščobe ), ali pa jogurte - bom vidla, samo imamo samo sadne doma.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.