|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 30.1.2008 14:40:05
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, žabke , najedla sem se ( dopoldne nisem nič, zjutraj samo kivi in čaj, zdaj pa 6 čevapov in eno okisano kumaro, pa žlico ajvarja) - to je zame prava pojedina ... sem se pa mal rekreairala, ko sem tekala naokrog po opravkih. Binica, Vida bo kar Petrovčička - sem brala enkrat o njej in njenih izgubljenih kg v neki reviji ampak mi je baba tako antipatična ( še do nedavnega sem morala z njo službeno sodelovati in je res prava tečnoba), da mi nekak ne potegne branje njene knjige. Če pa praviš, da je ok, jo bom prelistala - mi je pa zadnjič kolegica z velikim veseljem sporočila, da jo je videla in da se je sigurno vsaj 5 kil nazaj zredila - babe žleht, a ne Snolax, držim pesti, ti daj pa zame - jaz imam M že šet tednov (po vstavitvi minrene) in je res zoprno, pa še bolečine občasno, pa ta virus pred dnevi... ni fajn no, če te kaj šraufa tam dol Mojamura - kako še 35 kil???? Če se nisi zatiokala, potem si ena babnca, kot se reče Živka, jaz si centimetrov ne merim, ker goljufam. Najbolj zaupam tehtnici - pri centimetrih zatiskam trak, da mi ja pokaže manj..potem je pa brezveze, a ne? Oktavia, tebe bo treba začet pretepat, že vidim le vprašaj jih, kako to zgleda... Biba in birdy Jer.za, sicer nisem na tvoji dieti, ampak kakor sem brala, se mi zdi, da začneš od začetka, torej B dan... Daisy, ti še povem ( če bo z mojim sračkanjem - virusi) vse ok, potem se ti pridružim in končno izvedem tisto očiščevanje--- ti pa pač vodni dan (da ne bova glih reve same ...) Danes premalo pijem - prav čutim v ustih in v grlu... grem takoj popravljat... Nataške, kje ste? Rija, lelaval?... Ajd, sem vas mogla mal oblajat, se pa čez čas še kaj tipkamo - itak bom prikovana za kompjuter, imam ful sedečega dela popoldne... Leg magica pa še od nikoder...
< Sporočilo je popravil Barbs -- 30.1.2008 14:44:45 >
|