|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 29.1.2008 14:02:46
|
|
|
|
Barbs
|
Mikena08, nobena dieta ni priporočljiva pri dojenju, še posebno, če izključno samo dojiš in je bejbi še miken. Hujšanje je čiščenje telesa, tudi strupenih snovi, do določene mere se izločajo tudi skozi tvoje mleko.... Morda po šestem mesecu, ko že začneš uvajati GH, začneš malo misliti na kao hujšanje oz. bolje rečeno, bolj zdrav način prehranjevanja(ti je že biba12 svetovala, kako). Jaz sem enako kot ti razmišljala lani ob istem času, pa sem opustila misel na hujšanje, ker mi ni zneslo..Sicer še vedno dojim, ampak bo mali v maju star 2 leti, tako, da se več ali manj zvečer in zjutraj samo crklja na jošku. Jaz si sicer dopoldne nisem nardila tiste omlete, ker mi je zmanjkalo cajta, sem si jo pa zdaj in jo tudi pojedla ----mmmmm, res dobro. Ena mala šalotka, narezana, prepražena na mal oljčka, potem sem dala pražit še narezano zeleno papriko,pa ne čisto do mehkega, čez čas si nisem mogla pomagat in sem dodala še dva pelata, pa spet malo levo desno mešat, nato pa čez dva umešana jajca ter mešala, dokler nista zakrknila...Ful dober okus, res in nisem mogla vsega pojest Zeleno solato sem si "pršparala" za zvečer, jo bom nardila z bučnim oljem, domačim kisom in mal olimskega sira čez. Se grem nacejat s čajem, potem pa z malim mal na zrak, ker je soooooonceeee, da se mi ne bo sfuzlalo od tega račuunalnika... pa še leg magica še vedno nimam
|