|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
30.1.2008 8:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Pikabu - js se tut grem med perilo vrečt user posted image najprej pobrat eno žehto, pol pa še obesit eno. takšni dnevi v vrtcu so pa res fajn, da se malo spoznamo

ob taki uri jaz že spim- a sem čudnauser posted image

moci - tudi naše dete si izori, kar si želi... le pripelji enkrat Zojo na obisk, pa boš videla user posted image
to sem ji tudi jaz rekla, pa je Zoja še vseeno zmagalauser posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
30.1.2008 8:19:14   
Anonimen
pa še dobro jutro!

spijem še moj čajček in za knjige

odkar se učim imam ponoči take moraste sanje in namesto, da bi se spočila, se zjutraj zbudim zmatranauser posted image user posted image

clody- ja, prav si imela kaj študiram, pa imam zdaj samo še take izpite, ki meni niso najbolj všeč/zanimivi, pri tem zdaj je pa enostavno preveč vsega (pa ne količinsko, ampak preveč enih številk, podrobnosti.........piflarije vglavnem)

sivkamivka- super, da Blaž rad hodi v vrtec ( Tinkara gre tudi rada in včasih noče domov), eni starši so prav užaljeni, če se jim to zgodi, meni je pa to tako fino, ker vem, da ji tam ni nič hudega!

Altati- KJE SI?- ja vpijem, da me boš slišala vse tja do gorenjskeuser posted image

Arabela- pridna si, da se učiš, siuser posted image , pa še za Katarinco, pesiko in bajto skrbiš !

Frrrr- ti si tudi čisto preveč pridna s tem nočnim pranjem, obešanjem cunj.......

Lucika- ti si tudi pridna, služba, hiška, Aidan, pesek........

vse ste pridne!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.1.2008 8:21:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja ima še vedno 39 vročine. antibiotiki ne primejouser posted image če do jutri ne neha kuhat, greva nazaj.
drugače je pa prav veselauser posted image

Joj, sam imate pa tudi sranje s to vročino, kolk časa se vam to zdaj že vleče. user posted image
Upam, da čimprej odslužite to vstopnico za v vrtec in čimprej ozdravite in taki tudi ostanete.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.1.2008 9:40:23   
frrrr
Remy in Arabela - fajn se naučita... pa zvečer naspita!

moci - naj se Zoja čimprej pozdravi!

psaša - bi prišel Miha še Jaši pokazat kako se gre po cesti z roko v roki? včeraj so šli v vrtcu z vrvico na sprehod, pa je bilo našemu tolk čudno, da se je vrvice trdno držal, pri roki je pa druga pesem.

piskot - a ti si pa čist v second lajf padla? js ne upam začet, ker sem bolj take sorte, da hitr notr padem user posted image

Maxica - js tut v službi... kolk sva boge, a ne user posted image

lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.1.2008 10:32:43   
piskot

joj, upam, da bomo mi tudi lahko šli kaj na bazen. že pogrešam potepanja.

zoja ima še vedno 39 vročine. antibiotiki ne primejouser posted image če do jutri ne neha kuhat, greva nazaj.
drugače je pa prav veselauser posted image

pa boga zoja. skoz nekaj no. user posted image

naj se pocajta ze enkrat za zmerej!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.1.2008 10:33:40   
muki1
Dan.

Končno sem utegnila pod streho spravit inventuro. Ej, sem se namrazila, komaj sem držala pisalo v roki, ko sem popisovala naše bagre. Sem morala kuj enega na tešče ruknit pa je bilo boljše user posted image .
Zdaj sem tudi pico že pojedla. Pa spet veselo na delo.

Danes praznuje moj dragi. Popoldan ga bomo malo razvajali. Še prej pa grem z Nežo na terapijo, tako da je za danes že dan zapolnjen.

Včeraj sem bila na enem krasnem predavanju. Smo sformirali skupino za osebnostno rast, vodi pa nas gospa Zdenka Zalokar Divjak, če poznate. Krasna ženska. Dobivali se bomo eno leto in sem res navdušena nad včerajšnjo debato.

Hmm, kaj še? Rezervirala sem karte za koncert Oliverja Dragojeviča v MB. Komaj že čakam. Sem prepričana, da bom potem spet v Dalmacijo silila na dopust.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.1.2008 10:33:42   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Housea pa mi je bilo malce težko danes gledat, predvsem zaradi občutljive teme...

Jaz sem ga tudi težko gledala, so mi kar solze tekleuser posted image . Pa ene parkrat sem kar stran pogledalauser posted image . Še moj mi je rekel, da kaj pa to sploh gledam.

grozno, upam da so zakljucili s takimi temami. men je tud moz rekel da ne smem gledat, pa sem hotla, ker sem upala da bo srecen konec. drek pek.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
30.1.2008 10:37:19   
piskot
frrr ne ne spilam second life. ne gre to meni. sem si tam naredila karakter (menda se temu tko rece), pa sem se potem zaglavila tam nekje v en kot in sem morala moza klicat na pomoc, da sem lahko naprej igrala. ne znam jaz teh pajackov vodit. potem sem se se z avtom ene parkrat v hiso zaletela, pol pa odnehala. ni to zame.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.1.2008 10:40:18   
muki1
Moci, pri nas je bilo isto. Huda vročina kar tri dni, pa dva dni pavze in spet. Zgleda, da mahajo ene take nadležne viroze, res user posted image .

Frrrr, kakšne slike z poroke še čakam.

Altati, kje pa tičiš? A ližeš rane, ker si morala spet nazaj, ti je bilo v Prekmurju tako lepo, da si se zdaj zavlekla v kot in se kujaš user posted image ?

Lucika, saj te pa nihče ne bo poslal na luno, če vprašaš, za kakšno plačo si tam. To pa res ni nič čudnega, opogumi se in z besedo na dan. Pogodba se itak mora podpisati pred nastopom dela. Kao po zakonu ti jo morajo dati za pregledat nekaj dni pred podpisom, pa tudi obrazec M1/M2 ti morajo predložiti, v dokaz, da so te prijavili. To se pa mora najpozneje 8 dni po nastopu dela urediti, podlaga za prijavo je pa podpisana pogodba, torej so že v prekršku.

Arabela, Lucika ti je zelo lepo napisala. Se strinjam. Pridna si itak, da vse bliska. Vzemi si sapo in čas tudi zase, saj ga bo manj, ko pride user posted image , to pa že itak veš.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.1.2008 10:43:46   
muki1
Jutranje vstajanje. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ampak, da bi spokala spat pred 23.00 ni šans. Saj sem nora. Zjutraj pa koma. Komaj da se vidim oblačit. Danes sem imela inventuro in sem vzela zraven spodnji del trenirke, sem mislila, če se bom kaj po skladišču vlačila...pa pridem sem in sem videla, da sem vzela moževo. Res sem čorava. Preden ne prime kava, ponavadi je to šele druga, me sploh nič ne upajo spraševati, ker samo lajam. No, potem se počasi prelevim v Muki dobrotnico ustrežljivo vsem na uslugo z vedrim nasmeškom na obrazu.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.1.2008 10:46:21   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

vse ste pridne!!!

Ti si tudi pridna. ZELO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.1.2008 12:03:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dan.

Končno sem utegnila pod streho spravit inventuro. Ej, sem se namrazila, komaj sem držala pisalo v roki, ko sem popisovala naše bagre. Sem morala kuj enega na tešče ruknit pa je bilo boljše user posted image .
Zdaj sem tudi pico že pojedla. Pa spet veselo na delo.

Danes praznuje moj dragi. Popoldan ga bomo malo razvajali. Še prej pa grem z Nežo na terapijo, tako da je za danes že dan zapolnjen.

Včeraj sem bila na enem krasnem predavanju. Smo sformirali skupino za osebnostno rast, vodi pa nas gospa Zdenka Zalokar Divjak, če poznate. Krasna ženska. Dobivali se bomo eno leto in sem res navdušena nad včerajšnjo debato.

Hmm, kaj še? Rezervirala sem karte za koncert Oliverja Dragojeviča v MB. Komaj že čakam. Sem prepričana, da bom potem spet v Dalmacijo silila na dopust.

jej, jej. vsak izgovor je dober, da ga malo cunešuser posted image user posted image

pa lepo prazunjta in vse najlepše mr. mukiju. darila pa ne rabi, ima tok fejst ženouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.1.2008 12:04:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

vse ste pridne!!!

Ti si tudi pridna. ZELO!

kaj se to zdaj hvalimo?
jaz sem tudi pridnauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.1.2008 12:28:06   
pikapolona2
kaj na delovnem mestu ga cukaš mukiuser posted image user posted image user posted image ...ok naj ti bo ker si imela izredne razmere. Pa nevem zakaj ne moreš oblečt moževe trenerke...jst redno nosim od mojga veluruser posted image ...je tko fajn pa še mal po njemu diši.

Drgač pa a sm se prehitr hvalila...moci pri nas je tudi po treh dveh dneh brez vročine in po tem ko sva včeraj šli po soncu ven za pol ure zopet dobila vročino...k sreči ne kuha tako kot zoja....sam vročino ima pa....bova do konca tedna doma....pa sej mi paše se mi ne ljubi it za računalnik sedet v službouser posted image .

maškarca bomo pa tudi očitno kar doma...ker bo bolana oz bo v soboto baje sneg????? Piškot in Moci se že veselita in plešeta indijanski ples a ne!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.1.2008 12:42:08   
moci
zoja čudno kaka. črno, podobno katranu. smrdi pa tako, da skoraj bruham, pa ne po kacu. po crkoviniuser posted image user posted image
a je to od antibiotikov?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.1.2008 12:43:37   
Clody
KOmi sem vas prebrala, pa moram nazaj na šiht!

Remy, ko boš fertik boš pa carica. Imam 3 prijateljice z veterino, vse delajo v farmaciji + zdravila, več kot zadovoljne s službami in da ne govorim o plačah, ker se lahko prodajaš za med. Tako, da super!!!!!

Meni pa zmanjkuje časa za javljanje, tako da bom po moje kar mrknila dokler si ne pošlihtam tega cajta in se javljala bolj zavikend.

moci, kok časa pa sploh lahko kuha otroka. Moja nečakinja ima tud že 3 dni 39, vnetje ušes, so vsi bogi.

Vsaj jutranje vstajanje mi ne dela problemov, ker vstanemo najkasnej ob 07:00, če se mali že prej ne zbudi in potem imamo 40 minut cajta, da se zrihtamo.

Se mi je pa včeraj zgodila, da sem rekla, da grem gledat poročila in ob 23:00 me je dragi zbudil. Sem zaspala na kavču, oblečena in pomečkana, okol oči razmazana ko strašilo, nism nil vedla kaj se dogaja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.1.2008 12:43:57   
moci
jaz bi koj plesala, če bi pomagalo. čeprav ne znam plesat. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.1.2008 12:45:28   
pikapolona2

zoja čudno kaka. črno, podobno katranu. smrdi pa tako, da skoraj bruham, pa ne po kacu. po crkoviniuser posted image user posted image
a je to od antibiotikov?

sigurno...in če se ji bo ritka vnela bo tudi zato!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.1.2008 12:58:47   
piskot

a je to od antibiotikov?

ja pri nas je bilo isto. smrdi kot bi mu petadro v riti razneslo. po zveplu. pri nas je samo par dni, sem mu pa zraven ful dajala actimela pa activie.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.1.2008 13:13:23   
pikapolona2

evo še na en schnell kurz plesanja bo treba pred poroko!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.1.2008 13:29:31   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

hehehehe, eden od  razlogov za kaj pri nas ni bilo "ohceti". da si ne bi nevesta sramote naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.1.2008 13:37:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

hehehehe, eden od  razlogov za kaj pri nas ni bilo "ohceti". da si ne bi nevesta sramote naredila user posted image

sej račke pa ja znaš plesat ...bi pa račke plesalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.1.2008 15:22:46   
mis
Dan!

Danes je tak turoben... včeraj pa tak sonček...

moci, pomoje je črn drekec od železa (če prav vem ji ga daješ...)

Šibam po službi po malo, pa greva še v trgovino.

Joj, eni ste pa res bogi, bolančki. Upam da še nas kaj ne doleti. Trkam...zaenkrat je ok.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.1.2008 16:18:06   
*anč*
aaaaaaaaaaaaaačiiiiiiiiiihhh!  kiham,kašlam,smrkam ... hvala ti sine! user posted image   malega sva dans že pri vratih oddala in ni blo nobene panike. s spanjem začnemo drug teden. kako so se kej vaši pikci na to privadli? jst jem vitamine,stiskam sadje,ga jem,sam da nas čimprej mine ... upam,da splomladi ne bo več teh viroz.  grem vas še mal prebrat ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.1.2008 16:25:01   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: mis

kje ste vse? Smo skoraj na koncu straniuser posted image

Možek je šel z malo za eno uro po opravkih, pol gre pa mala spat. Zvečer če bo kera tle bom jaz tud. Mam pa po ene dveh mesecih spet gajbo za peglanje mal polno. Tako da bom verjetno to počela.

jaz sem tudi včeraj likala. zadnje čase spet velikouser posted image

men je pa dans babi vse polikala ... hvala! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?