|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
30.1.2008 21:01:29   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mah, sem se neki hvalila... Mala se mi je zdela vroča in evo..., 38,2. Mah...

upam da ne bo nič. A je možno da ima tako zaradi tekanja po stanovanju? Samo tud zdej ko je v postelji, se je umirila in je še vedno vroča. Mah. Nekaj se kuha...

zelim vam da je samo kak zob. pa mirno noc.

upam. Čeprav do sedaj ni nikoli pri zobu imela vročine. Pa jih ima že 10. Pa danes je popoldan dve uri in pol spala, ponoči pa neprekinjano od 8h do 7h, pol pa še do 8h pri meni. Hm.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.1.2008 21:04:52   
Maxica
Ne, od tekanja po stanovanju, Mis, ne more imeti toliko vročine. Kvečjemu 37,2, bi jaz rekla. Če ne bo kaj bistveno višje, je morda res samo od zobkov. Lan je imel pred enim mesecem, ko mu je rinila zgornja dvojka ven, en dan okrog 38,5. Saj boš videla sproti, držim pesti, da ni nič hujšega.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.1.2008 21:19:56   
moci
jaz bi jo že peljala, samo kaj ko je tam leglo bacilov, zdravnica pa itak pogleda ušesa, grlo, posluša srce in reče: viroza. za to pa res ne rabimo tja hodituser posted image
itak se morava naročit, bom videla kaj bodo rekli.
joooj no, jaz sem se že naveličala teh bolezniuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.1.2008 21:31:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz bi jo že peljala, samo kaj ko je tam leglo bacilov, zdravnica pa itak pogleda ušesa, grlo, posluša srce in reče: viroza. za to pa res ne rabimo tja hodituser posted image

ja a pa vam ni dala kri pregledat? jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala tja in jo vprasala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.1.2008 21:33:39   
frrrr
muki - vsenajlepše tvojemu možičku za rd! se ti je pa danes veliiiko zgodilo user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.1.2008 21:38:03   
frrrr

zoja čudno kaka. črno, podobno katranu. smrdi pa tako, da skoraj bruham, pa ne po kacu. po crkoviniuser posted image user posted image
a je to od antibiotikov?

črno od železa, smrdi po antibiotikih...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.1.2008 21:38:30   
mis
muki, lepo praznujta!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.1.2008 21:54:04   
frrrr
pikapolona, tako lepega pingvina pa še nisem videla user posted image  user posted image

maškara - ne bo indijanček, ker se man koroškem pozabila... bo treba neki drugega stuhtat.

lucika - izračun plače (neto/bruto: http://racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.1.2008 21:59:52   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja a pa vam ni dala kri pregledat? jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala tja in jo vprasala.

je, ker sem težila.
ugotovila je,da je še zmer slabokrvna in da je na meji in dala antibiotik.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.1.2008 22:02:27   
moci
mis, upam, da tale vročina ne pomeni bolezni. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.1.2008 22:03:41   
frrrr
lucika - kuhinje se pa res sučejo tu nekje... mogoče še kje drugje pogledaš, pa kakšen dodaten popust ujagaš. midva sva tak čas enkrat nabavla kuhinjo ene 4 leta nazaj in so imeli v slovenijalesu neko akcijo - dodatno znižanje samo v soboto in nedeljo... se je kr splačalo in smo izkoristili user posted image

pikapolona - js jašo mažem z domačim ognjilčevim mazilom in nima nič rdečega noska... tudi pusti ga brisat, ker ga ne peče. rečem očetu, da ti pošlje kakšnega? je glih kuhal enih 14 dni nazaj user posted image

moci - uboga Zojka... js bi jo kr peljala k zdravniku... bi težila tolk časa, da bi bila mala zdrava. pa kri obvezno pregledat!

mis - naj Tino čimprej neha kuhat! pa v drugo menda prej rodiš - torej dejta prej kakšno ime stuhtat, da ne bosta potem sester v porodni nadlegovala kako je njim in njihovim možem ime user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.1.2008 22:11:22   
frrrr
naše dete se je pa naučilo rečt halo, ko dvigne telefon... prej je kr direkt usekal babiii, al pa mamaa, če me ni bilo doma user posted image
drgač pa v vrtcu danes pridno spal, skoraj 2 uri... zjutraj po dolgem času ni moža vlekel v igralnico... iz vrtca prinesel ene čudne navade, da se kr uleže na tla, če mu kaj ne paše in trmari, pa kako se z lončkom poliva po tleh user posted image user posted image no, nekaj slabih more menda tut bit, med dobrimi, a ne user posted image
kaj še? jutri še služba, v petek pa kick-off... sploh ne vem kam nas bodo vlekli... nekam na gorenjsko in oblečeni moramo bit za zimo user posted image mi pa kr malo ni, ker cel dan en bom vidla tamauga... 8:30 izpred službe in nekje okrog 19ih naj bi prišli nazaj... pol urce se hitro zavleče, pa 10 minut vožnje in bo jaša spal, ko bom prišla domov user posted image mogoče me pa počaka, pa v soboto potegne eno kitico več user posted image

jutranje vstajanje - to ni zame spljoh... bi vedno še spala... nikoli ni dovolj spanja. je pa malo lažje vstat, odkar imamo tamaučka... še posebej, če se slinasto prilepi na obraz in se smehlja... je pa tudi on bolj zaspane sorte in se večkrat zgodi, da nama zjutraj na previjani kar spi, midva ga pa oba pedenava, da pridemo do 8ih v vrtec (imamo 3 minute peš user posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.1.2008 22:11:53   
frrrr
lepo spite... grem proti kopalnici... mogoče grem pa še danes spat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.1.2008 22:15:25   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

naše dete se je pa naučilo rečt halo, ko dvigne telefon... prej je kr direkt usekal babiii, al pa mamaa, če me ni bilo doma user posted image
drgač pa v vrtcu danes pridno spal, skoraj 2 uri... zjutraj po dolgem času ni moža vlekel v igralnico... iz vrtca prinesel ene čudne navade, da se kr uleže na tla, če mu kaj ne paše in trmari, pa kako se z lončkom poliva po tleh user posted image user posted image no, nekaj slabih more menda tut bit, med dobrimi, a ne user posted image
kaj še? jutri še služba, v petek pa kick-off... sploh ne vem kam nas bodo vlekli... nekam na gorenjsko in oblečeni moramo bit za zimo user posted image mi pa kr malo ni, ker cel dan en bom vidla tamauga... 8:30 izpred službe in nekje okrog 19ih naj bi prišli nazaj... pol urce se hitro zavleče, pa 10 minut vožnje in bo jaša spal, ko bom prišla domov user posted image mogoče me pa počaka, pa v soboto potegne eno kitico več user posted image

jutranje vstajanje - to ni zame spljoh... bi vedno še spala... nikoli ni dovolj spanja. je pa malo lažje vstat, odkar imamo tamaučka... še posebej, če se slinasto prilepi na obraz in se smehlja... je pa tudi on bolj zaspane sorte in se večkrat zgodi, da nama zjutraj na previjani kar spi, midva ga pa oba pedenava, da pridemo do 8ih v vrtec (imamo 3 minute peš user posted image )

super za vrtec user posted image user posted image
in verjamem, da ti ni za it na izlet. ampak malo se moramo tudi spočit, ane?
kdo se oglaša ... jaz bom raje tihouser posted image imam pa načrte za kobomozdraviuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.1.2008 22:54:55   
piskot
kje pa sta obe lini?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.1.2008 22:57:08   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pikapolona - js jašo mažem z domačim ognjilčevim mazilom in nima nič rdečega noska... tudi pusti ga brisat, ker ga ne peče. rečem očetu, da ti pošlje kakšnega? je glih kuhal enih 14 dni nazaj user posted image

a lahko prosim plizzz...res stokrat hvala!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.1.2008 23:00:42   
*anč*
NY in NM  user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.1.2008 23:09:42   
*anč*
grem počas spat, itak ni nč z mene user posted image . se pa dans vsaj ne počutim tko ušivo kot učeri, po zaslugi enormne količine čaja.

lucika  upam,da se ti glede službe izteče kot si želiš. zdej se ti je odprlo,greš sam še navzgor!

mis  upam,da bo tina hitro dobra! in tut jst mislim,da ne more met take vročine od norenja.

sivkamivka  ne preveč delat! user posted image

frrrr  jst tut ne maram kick-offov,ker pol mojga user posted image ni dolg domov user posted image .  mej se pa vseen lepo!

zdej pa res lahko noč!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.1.2008 23:31:12   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

arabela  user posted image za uz, mal pa vseen še poredi pikeca user posted image . kolk je mela pa katarinca porodno težo?  gre tvoj dragi s tabo rodit? imena ?  sej vem,da sem firbec babji ...user posted image
l

Katarinca imela 3170g, če bo CR ati ne bo mogel zraven, imena še zbiramo...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.1.2008 23:37:22   
Arabela
No pa je še en izpit padel.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Še enega v petek potem pa jovo na novo čez 14dni...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
31.1.2008 6:33:40   
Clody
Arabela, sem brez besed!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
31.1.2008 6:48:42   
Clody
Dobro jutrooo,

Dons sem pa vsa neprespana. Joooj, kolk sem bla jezna ponoč na Nejca. Je javskou celo noč in tud v najini postelji ni blo dobro. Spet se bom odvlekla v službo kot megla. Ga bom kar prepustila vojaški diktaturi dragega in se preselila v spodnje prostore. Očitno se je spet malo razvadu, mami pa sevede popušča.

Gorenjke, kam naj grem k frizerju, imam že čist predolge lase, da o narastku ne govorim! A je kakšen hvale vreden v kranju, jesenicah ali okolici?? Mogoče kakšen tak, da bi mi postrigel še malega??

Muki
, vse najboljše tvojemu dragemu! Kako si ga pocrkljala?? Si se v pentljo zavila, skočila iz torte, nadela uniformo služkinje???user posted image user posted image user posted image user posted image

Moci, jaz bi P najprej klicala in vprašala kako naprej?!

Pikapolona, jaz mažem z ribjim mazilom in je tudi v redu! Za pingvina pa le priznej,da si ga kupla!user posted image

Lucika, važno, da imaš službo in v miru iščeš naprej. Drugače jih pa izkoristi za novega brtaca ali sestrico!
Je pa to res ne fer. A veš kolk ljudi poznam jest, ki so z osnovnim šolam na takih položajih, da ne morš verjet. Še več je pa takih, ki so šli takoj po srednji delat in so zdaj lepo na vodilnih položajih ker imajo 10 let delovnih izkušenj.user posted image Žal so še vedno zelo pomembne VIP variante!!

Tako, dost mate, gremo se štimat!

anč, najbolj sem se bala spanja in tudi vse druge. Pa spijo čisto vsi, še tisti, ki so doma zaspali striktno samo na joški. Očitno jih tako dobro poštimajo, nevem. Tako, da ne skrbet!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
31.1.2008 7:01:14   
Arabela
Dobro jutro!

Jaz sem tudi že pokonci... mam tako zabasan nos da sem ponoči komaj dihala... joj upam da se mi še mala ne bo nalezla...user posted image

Pikapolona,  pingvinček je res super... jaz sem za malecko kar kupila komplet za čebelico pai ma tudi kapico... jo je najprej dol vlekla potem pa smo jo postavili pred ogledalo  in se je gledala gledala gledala..user posted image In nato ni več dol vlekla kapice, si je bila sama sebi všeč... komaj čakam da jo oblečem ker mi je bila tako luštna z visečimi tipalkami in želom na riti...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
31.1.2008 7:31:43   
Maxica
Dobro jutro. Nič ne bi imela proti, če bi bil danes že kr petek, tako težko vstajam, da je joj.user posted image user posted image user posted image
Arabela, čestitke, res, kapo dol, ful si pridna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
31.1.2008 7:48:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

help....
s čim naj namažem Brino po ličkih in pod nosom...danes sem jo skoz mazala z bepanthenom....reva je pa kot bi jo en pošmirglal po celi faci...tale nosek in nahod ki teče v potoku sta grozna, tudi 2 štirici lezeta ven...se poleg vsega še sliniuser posted image  da je joj!

ne boš verjela,ampak jst tristana pod noskom kr z lanolinom namažem,sm prej pr seb sprobala  in full pomaga... nardi tako zaščitno plast. za ličke pa otroško kremico z lanolinom zmeši in bo ok.

v Mullerju se kupi krema Vita- Horm (Baby hautcreme), zgleda pa kot pasta za čevlje ene 50let starauser posted image - taka oker-zlata, v glavnem ima notri lanolin in se ful lepo vpije. Jst Tinkaro zdej po 20 sprobanih kremah s to mažem in prvič, da ni vsa flekasta po obrazuuser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?