|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
29.1.2008 13:27:47   
Arabela
Moci,  ta teden imam 2, v sredini febr. še enega, če bo beba v trebuhu počakala,user posted image , nato pa še v maju 2 na easy...  samo brezvezno piflanje..

Remy, tudi jaz se tolažim s tem da bo potem mimo, zdaj se mi je malo več izpitov nabralo ker lani nisem nobenega naredila.. ampak se mi zdi da malo samo zvečer vidim, zjutraj jo oddam, zvečer dobim, pa skupaj spiva..user posted image .. no sej ni čisto tako ampak tak je občutek...

Pa dragi mi je tak lep spominek pustil doma ko je šel nazaj v Nemčijo... poln nos in vneto grlo..user posted image

Pa saj ni tako hudo...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.1.2008 14:05:00   
Anonimen
Arabela, jst bi zdejle za 2 dni Tinkaro rade volje kam dala še za popoldne, da bi se učilauser posted image
sej bo, v petek ob 12ih bo že vse mimo- tako ali drugače......
ampak takle izpit kot ga imam jaz zdaj mi gre ful na živce- v 1 izpitu en kup živali, pa za vsako žival svoje bolezni in značilnostiuser posted image - se mi že mešauser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.1.2008 16:39:59   
mis
A mate vse tolk dela al kaj? No, saj jaz bi tud lohk šla kej delat...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.1.2008 18:04:38   
Clody
Remy, kaj že ti študiraš? Veterino?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 19:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.1.2008 20:27:01   
pikapolona2
dekleta...kaj počnete...nič ne tipkate....si nimamo nič za povedatuser posted image user posted image

jst sm prišla malo prej od kozmetičarke...po dolgem času sem šla da mi je malo mozolje stisnala...mi zmasirala obraz in me nasploh pocrkljala...bilo je SUPER.......pa še zastonj je bilo saj sem dobila darilni bon.

Ati je dal pa Brino spat in sem ji šla samo lupčka datuser posted image user posted image user posted image

danes je pa Haus a ne...bomo gledali to klobaso ki se že v 3 del vlečeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.1.2008 20:51:54   
piskot
na, se moram mal javit, sem bila kregana, da se ne user posted image .

ja, danes house, cips sem kupla, tko da bo popoln vecer.

pri nas nic novega. za vikend smo ugotovili, da martine ne mara navadne vode v bazenu, ampak morajo nas gospod v jacuzzi, da je dovolj toplo. potem smo ugotovili, da je grozno ljubosumen, ko smo sli na obisk k eni prijateljici, ki ima dober mesec staro puncko. vse je bilo okej, dokler je nisem vzela v narocje. potem pa tuljenje, pa stiskanje k atiju, ubogo bitje.

danes sva bila doma, sva sla v mesto kupit orescke za prat. tako da se pridruzujem eko teamu user posted image .

popoldan sva imela pomemben obisk, ampak ce bomo zeleli, da se pride, bomo morali martinu kuhalnico vzet. je trescil ubogega jasa po glavi. mulc.

pa se malo reklame ... ce bo slucajno katera hotela na kaksno odstranjevanje znamenj. prosim ne k fabjanu. so mi racunali, pa se napotnico so hoteli vzet. ko sem jo hotela nazaj, me je sestra prav postrani pogledala in vprasala, ce jo rabim. ne, a jo oni mogoce user posted image . jaz sem se zabunila, pa potem sta se se dve, ki sem jih v cakalnici nakurila. sicer pa kot kaze jim je to cista praksa za vse paciente. tolk o tem kam gre denar, ki ga mi placujemo za zdravstvo.

aja, za pusta bomo pa cebela. mami si je zamislila, da bo trot vili, pa je potem ati povedal, da menda troti nimajo zela. tko da bomo cebela vili user posted image .

borovnicka menda vam moramo biti fous za prvo prespano noc. cestitamo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.1.2008 21:02:24   
lucika
da vas malo pozdravim, potem pa res pred tv gledat hausa. žemljica in pašteta argeta me že čakata:)
samo ne vem o kakem tretjem delu govorite. saj so ugotovili kaj jih je zastrupljalo, on doktor je pa tudi ozdravel. bu? al se mi je sanjalo?

clody, čestitke za prvi dan službe. jaz zelo rada delam. ampak zelo nerada vstanem zgodaj. pa moti me, ker zvečer zaprem oči, pa je jutro kar naslednji trenutek. pa moti me, ko je takoj ura pet, pa se domov vredu ne pridemo...drugac pa ja, fino mi je v sluzbi. samo upam, da ne bo kakega šoka zaradi plače. ker še vedno nič ne vem, za kolk sem se prodala. mal slaba prodaja, kaj...eh, bo že nekak....
ampak vse omenjene probleme z delovnim časom vem, da imam prirojene. moja mama je ista, nismo glih jutranji tip familije:)
mali pa ne vem po kom ima to. se zbudi z nasmeškom. pravzaprav je skoz nasmejan. edino ko mene jezi. takrat cvili. in cvilit za brezveze zna tud tedi. ko cvilita skupaj se meni film trga. drugace pa nič ne joče, en sam smeh. pa tud to sitnarjenje ima za mamo rezervirano. ma, to menda čuti kaj me jezi, da si pravo tarčo najde.
včeraj smo šli kašlanje zdravniku pokazat, pa mu je pravil mama. pa danes v trgovini trgovki, tak čist nežno, maaamaaaaa. pa to umreš od smeha. tak da mi nič nimamo besednih zvez. pri nas je po novem vse mama. al pa kr nekaj žlj blj mlj...

arabela ,da ne boš pregorela. ti privoščim eno super službo po porodniški. ti ne bi zbijala morale, ampak tale ekonomije je navadno taka, da ti kr hitro podturijo delovno mesto za 5. stopnjo, izkoristijo vso tvojo pamet, sam plačat ni treba. če imaš pa srečo, pa dobiš obratno, za 5. stopnjo zahtevnost in plačo kaj več...pa je tudi fino. i ti imaš srečo, zato ti ravno ne gori voda. bejž plenice peglat! medtem ti držim pesti za izpite, ampak res, ne preteguj se zdaj še s tem nooo.

pikapolona, super za kozmetičarko. čeprav sama še nisem bila, si ne predstavljam da bi mi delala nekaj kar boli...joj, men to ne bi bilo ok...

Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.1.2008 21:04:46   
frrrr
oj, mi pa danes imeli v vrtcu popoldanske urice s starši... so nam predstavili kaj vse počno... bilo nas je sicer bolj malo, 5 fantkov z mamicami in enim očkom + 2 vzgojiteljici, a imeli smo se prav lepo. imajo kr ideje te vzgojiteljice... prav fajn se imajo naši otročki.
no, zdaj grem pa brat eno knjigo, ki me že nekaj časa čaka na polici... sem jo samo kupila, prebrala pa še ne user posted image

lep večer!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.1.2008 21:07:09   
frrrr
lucika, naš mali pa vse starejše gospe kliče babica, starejše strice pa deda user posted image prvi dan je tudi vzgojiteljico klical babica user posted image  

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.1.2008 21:15:17   
moci
piškot, zdej si me pa nasmejala, pa še pomirilauser posted image user posted image user posted image
fajn, da se še kdo pretepa. kaj zoja dela pa itak ne vem, ker nismo med ljudmiuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.1.2008 21:15:51   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

dekleta...kaj počnete...nič ne tipkate....si nimamo nič za povedatuser posted image user posted image

jst sm prišla malo prej od kozmetičarke...po dolgem času sem šla da mi je malo mozolje stisnala...mi zmasirala obraz in me nasploh pocrkljala...bilo je SUPER.......pa še zastonj je bilo saj sem dobila darilni bon.

Ati je dal pa Brino spat in sem ji šla samo lupčka datuser posted image user posted image user posted image

danes je pa Haus a ne...bomo gledali to klobaso ki se že v 3 del vlečeuser posted image

naaaajs. kozmetičarkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.1.2008 21:19:07   
moci
fabjan - še nisem nič dobrega slišala o njem, razen samoreklame. sestrična mu je en kup denarja znosila, da bi ji iz bikini džungle puščavo naredil. jo je bolelo kot user posted image , kocine so pa nazaj zrasle.

house - prejšnjič sem manjkala, nisem na tekočem.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.1.2008 22:10:36   
moci
tale naš oktober je pa ena žalost postal, nouser posted image

kje je pa altati?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.1.2008 22:26:17   
Pikabu
Kje pa ste vse?

Jaz sem daness frej, ker je možek na pevskih.

Malo bi rada pokomentirala, pa se bojim, da bom kaj pozabila.

Najprej čestitke Ivi od Muki, pa Jašu od Frrrrr za govorjenje. user posted image user posted image user posted image Super sta, da že takole govorita. Le razveseljujta mamice in atije še naprej.

Čestitke za lepe slikice in še bolj lepe otročke. Arabela, res ste krasni, tvoj trebušček pa še posebno. user posted image user posted image user posted image

Vsi bolančki, hitro se pozdravite. user posted image Mi smo zdaj spet v redu, le mene se nekaj loteva. Ne zbolim tako, da bi obležala, pa vseeno se ves čas nekaj kuha. user posted image

Remy, kako kaj učenje? Navijam zate. user posted image user posted image user posted image

Arabela, tudi zate držim pesti, da se hitro znebiš izpitov in da začneš uživati v zadnjih dnevih nosečnosti. A sem prav enkrat zasledila, da boš zdaj rodila s CR?

Lucika, vidim, da sva si precej podobni. Tudi jaz uživam in rada delam, le jutranje vstajanje me nervira. Zdaj sem se že malo privadila, po petih mesecih. user posted image Držim pesti, da bo še plača primerna in da boš še s tem zadovoljna.

clody
, upam, da se bo dalo kaj urediti z delovnim časom, sicer pa super, da uživaš.

Pikapolona, super za razvajanje. user posted image user posted image user posted image

piskot,
sem se jaz tudi že spraševala, kje se potepaš. Saj berem vas še kar redno, samo za pisanje zmanjka časa, se potrudim pisati takrat, ko moža ni doma.

Frrrr, tole se pa krasno sliši, popoldne v vrtcu. Jaz sem komaj čakala, da bomo imeli kaj z Emo v vrtcu, potem je pa zbolela.

Vse ostale pa omenjam. Res se ne spomnim vsega. Za vse: user posted image user posted image user posted image

Mene tudi čaka en kuuuuuuuuup perila. Jaz pa čakam na dež.... Baje bo jutri. Jaz že vem, kaj bom delala, če bo res. user posted image

Zdaj se grem pa počasi pripraviti za spanje, saj kmalu pride mož. Jutri zvečer se pa verjetno še kaj oglasim, ker ima spet pevske.

Lepe sanje vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.1.2008 22:41:20   
Arabela
Naša mala danes spi pri babici, pa mi babi ni verjela da mala noče ob pol osmih spat... pa se je danes sama prepričala kako ipiko mala zganja.. pa je bila gor do 22ih, jaz pa zraven ker se mi je srce trgalo da bi jo pustila... Ampak je nato končno zaspala mami pa domov.. malo za knjige pa spat...

Pikabu, ja se bom zmenila za CR zaradi preveč raztrganin prvič.. pa še tako hitro je po prvem porodu...

Lucika, hvala za spodbudne besede...

Housea pa mi je bilo malce težko danes gledat, predvsem zaradi občutljive teme...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.1.2008 22:48:23   
frrrr
Pikabu - js se tut grem med perilo vrečt user posted image najprej pobrat eno žehto, pol pa še obesit eno. takšni dnevi v vrtcu so pa res fajn, da se malo spoznamo

@lina - kako ste? so kamilice pomagale?

muki - ste ok? še vedno v gužvi?

moci - tudi naše dete si izori, kar si želi... le pripelji enkrat Zojo na obisk, pa boš videla user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
30.1.2008 7:23:18   
Arabela
Dobro jutro!!!!

Le kje se vse skrivate...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
30.1.2008 7:29:52   
Maxica
Dobro jutro, jaz se skrivam v službi, Arabela. user posted image  Imam pa tudi jaz grozne težave z vstajanjem. Zvečer se nekak pred enajsto ne spravim v posteljo, okrog enih začne Lan že brenkat in hoče pod nujno priti k meni, potem je pa spanec strašno "kvaliteten" tja do šestih, ko je treba vstat. Groza, ne vem, če bom kdaj prišla na tekoče s tem spanjem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
30.1.2008 7:31:37   
Maxica
Smo pa včeraj za kosilo v službi jedli nekakšno sirovo meso in testeninsko solato, in mi je takoj skoraj obrnilo. Ne vem, nekaj mi ni pasalo, tako da sem že v službi skoraj bruhala, pa še doma sem bila celo popoldne zanič. Tako da sem šla brž po službi z Lanom na en orng sprehod, da sem se nadihala svežega zraka. Likala sem že prejšnji dan, kakšne tri ure skupaj, ampak sem zdaj frej za en teden. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
30.1.2008 7:34:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pri nas nic novega. za vikend smo ugotovili, da martine ne mara navadne vode v bazenu, ampak morajo nas gospod v jacuzzi, da je dovolj toplo.

Ja, to sem tudi jaz ugotovila zadnjič, ko smo bili v Atlantisu. Smo brž, ko smo prišli noter, šli kar zaplavat v tisti mal globlji bazen in je bila totalna panika. Komaj se je pomiril. Potem smo šele odkrili bazenček prav za user posted image , kjer je bila precej bolj topla voda, tam pa ni bilo nobene panike.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
30.1.2008 7:36:51   
Maxica
Lucika, lepo te je brat, upam, da bo tudi plača taka kot se spodobi.user posted image  Za jutranje vstajanje te pa kaj prida ne morem potolažit, jaz edino čakam, da se dan mal potegne, da bomo vstajali, ko bo že dan, ker v to temo vstajat je res nehumano.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
30.1.2008 7:39:12   
moci
joj, upam, da bomo mi tudi lahko šli kaj na bazen. že pogrešam potepanja.

zoja ima še vedno 39 vročine. antibiotiki ne primejouser posted image če do jutri ne neha kuhat, greva nazaj.
drugače je pa prav veselauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
30.1.2008 8:01:15   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Housea pa mi je bilo malce težko danes gledat, predvsem zaradi občutljive teme...

Jaz sem ga tudi težko gledala, so mi kar solze tekleuser posted image . Pa ene parkrat sem kar stran pogledalauser posted image . Še moj mi je rekel, da kaj pa to sploh gledam.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
30.1.2008 8:07:29   
psaša
Dobro jutro. Jaz tudi zjutraj težko vstanem, mali se pa sam zbudi, se že smeji.user posted image
Je pa pravi navihanček ratal, vse točno ve kaj je kaj, nekaj govori, no tisto kar zna. No, saj se mu bo enkrat odprlo.
Pa na sprehode hodimo, kolk je luštno. Mali prehodi kar dolgo pot.user posted image  Zdaj se nič več ne krega, ker mora dati rokico.
Pa skoz nekaj je, zmeraj ima nekaj v ustihuser posted image . Babi pravi, a spet ješuser posted image .

Arabela in Remy držim pesti za vajine izpite

Se pa res zdaj bolj malo oglašamo, ni kaj začetek tedna je.

moci upam, da se Zoja čim hitreje pozdravi

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?