|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
28.1.2008 9:23:07   
Arabela
Evo sem že menjala, ker verjetno največje lušte sem tako sebi delala...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.1.2008 9:31:49   
Anonimen
Jutro

čakam da coffe prime, da se grem učit.....

mi smo bili pa včeraj pri kolegih na obisku, ki imajo tudi 1-letno punčko in je zbolela, je imela že včeraj vročino ( pa prej je bila še ok in niso vedeli), danes me pa kliče, da je imela potem ponoči driskouser posted image   Upam, da Tinkara ni pobrala spet kakšnega rota virusa! naj bo vsaj do petka zdrava, da grem jaz na izpit!

lp

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.1.2008 11:47:12   
pikapolona2
pa smo zboleli tudi pri nas.....včeraj je zakuhala ....lije iz noska in kiha...v ustih ima veliko afto...ampak danes je že veeelko boljše. Vročine nima več pa tudi tako apatična kot je bila včeraj ni več. Danes je celo noč spala ...... prejšnjo noč je bila pa čist preč saj ni mogla dihat čez nosek in je skoz stokala in jokala, sem jo pol noči kar v naročju in pokonci držala. Revček....zdej že drnjoha...jst grem kosilo skuhat pa zlikat.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.1.2008 12:30:00   
moci
midve sva od P, dobili smo antibiotik - ker sem težila naj ji pogledajo kriuser posted image .
in še železo se izgleda ne absorbira, ker ga ima še vedno premalo, kljub temu, da ji ga dodajamo

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.1.2008 15:02:07   
Maxica
Da se malo javim. Imam danes dopust, pa smo celo dopoldne nekaj urejali, pa še k zdravnici sem šla tisto žgečkanje v trebuhu pokazat, pa seveda nima pojma, kaj bi to bilo, normalno, ko ji pa še razložit nisem znala, kaj je. No, saj zdaj je že bistveno bolje in manj tega, kot je bilo, tako da bo verjetno minilo.user posted image  Sem ji pa še pojamrala, da mi kdaj piska v ušesih, pa mi je dala napotnico za pregled sluha.user posted image  Svašta. Nimam občutka, da bi kaj slabše slišala, bomo videli, no.
Sicer smo se včeraj prav prijetno napraznovali, otroka sta bila zvečer dokaj zgodaj tako utrujena, da sta v hipu zaspala in sva lahko z možem še malo v miru "praznovala"user posted image .
Anč, vse najboljše tvojemu user posted image  za rojstni dan, ki ga ima danes, kajne? Glede darila, jaz sem mu enkrat tudi že bon za masažo dala, pa ni nič nasprotoval, je normalno užival. Lani je itak imel okroglo, da sem mu pripravila posebna presenečenja, za letos sem mu pa rekla, naj kr pove, kaj, zadnjič je gledal ene hlače od S.Oliver, pa ni vedel, a bi jih nabavil ali ne, pa sem mu rekla, da mu jih kupim jaz v ta namen.
Remy, kaj pa imaš ti za enga dojenčka na avatarju?user posted image  Upam, da se izognete rota virusu.user posted image
Pikapolona2, pozdravite se.user posted image
Moci, vi pa tudi, ubožčki. Ampak nič ne imej slabe vesti. Saj nisi doma zato, da bi uživala, ampak zato, ker imaš doma bolno hčerkico, ki rabi v takem primeru edino mamico. Naj se gredo v službi mal solit, če tega ne morejo razumeti. Itak pa ne vejo, kam bi te dali, pa naj ta čas mal premislijo. Kako pa to z železom? Ji ga daješ v kombinaciji s C-vitaminom? Ne smeš ji ga dajati s kakšnimi mlečnimi izdelki. Pa daj ji kaj suhega sadja za žvečit, pa rdeče meso, če ga jeste pri vaši hiši, je tudi dovolj bogato z njim.
Sivkamivka, vaš Blaž je pa tudi zelo fotogeničen, v bistvu zna prav nastopat pred fotoaparatom. Luštkan pobič, res.user posted image  Sicer je pa moj odgovor tudi Jaša, če je nagrada še na razpolago.user posted image
Frrr, zaželjene so fotke s poroke, pa čestitke in srečno mladoporočencema. user posted image Upam, da se čimprej pozdravite.user posted image  Pa bravo Jaša, on bo en velik govorec.user posted image
Psaša, mislim, da nisem nič siva, vsaj, da bi vedela, ne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.1.2008 15:48:07   
*anč*
oj!

mi smo dans kr doma ... jutri pa u vrtec,upam,da ne bo takoj kej pokasiraluser posted image jst se mam za učit,pa sm lena ko fux .  dans sva šla z malim na kratek sprehod po 4ih dneh in je bil full vesel user posted image . pa zjutri je hotu papa (v vrtec?),ko je tata šel u službo. zdej pa še čori. vročine nima več,iz noska manj teče,pokašluje pa še kr.

arabela
   kaj si mela za en avatar,kej dobrega?

maxica  dragi se ti zahvaljuje za čestitke. vse naj,naj tudi tvojemu možičku.

sivkamivka  sladke fotke! tristan se tut "pospravi" v omaro user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.1.2008 15:53:03   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

arabela
   kaj si mela za en avatar,kej dobrega?

Slastne palačinke s smetano in jagodami...njami.. preveč za moje lačne očke..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.1.2008 18:03:48   
moci
maxica, železo ji dajemo na silo, potem pa poplaknem s čajem z limono. z lepa ni šlo, tudi mešano s čajem, sokovi, ... nikoli ni popila. user posted image suhega sadja noče veliko, kakšno rozino ji uspem dat. rdeče meso jemo, ampak mogoče 1x na teden.
in lepo je brati, da vsaj nekdo uživauser posted image

anč, kašljanje je vstopnina za vrtecuser posted image pri nas čisto vsi kašljajouser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.1.2008 18:20:41   
mis
kje ste vse? Smo skoraj na koncu straniuser posted image

Možek je šel z malo za eno uro po opravkih, pol gre pa mala spat. Zvečer če bo kera tle bom jaz tud. Mam pa po ene dveh mesecih spet gajbo za peglanje mal polno. Tako da bom verjetno to počela.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.1.2008 18:52:24   
@lina
Se samo na hitro oglasim, preden grem z Matjažem spat. BTW: a katera ve, kako se prav segreje kamilice, ki se jih da v pleničko in na prsi, ko otrok kašlja? Brala sem z iskalnikom, da se jih prepraži na oljuuser posted image

Se mi zdi, da je kar nekaj oktobrčkov zakuhalouser posted image  Upam, da se hitro pocajtate... Mi se kar nekako držimo, jaz še nekako najbolj kašljam v naši družini, Matjaž ne kašlja več toliko, Jure mogoče še malo...

Sicer mene tudi zvečer čaka en kup perila, ki ga bom polikala ob gledanju gospodinjuser posted image

Dva atija oktobrčkov, vse najboljše!user posted image

moci, mi tudi dodajamo železo, jaz mu kar s tistim merilnikom direkt vbrizgam v usta, pa se nič ne upira...

in še: prejšnjo in predprejšnjo stran je bilo čudovito prebirati - toliko luštnih otroškov na fotkah na enem kupuuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.1.2008 19:17:27   
Anonimen
@lina- kamilice prepražiš na olju, še bolje je pa baje na svinjski masti......zaviješ v krpo, plenico...........toliko, da ne peče, ko daš na prsi!

Moci- ko ji daješ železov sirup, ga res ne mešaj z ničemer, ker očitno mu nekaj preprečuje resorbcijo, pa ne dajati po hrani, ker se druhače pH v želodcu spremeni. Očitno ji ga boš morala dajati na silo, drugače bi ji pa jaz dajala še špinačo, blitvo, rozine, suhe marelice, predvsem meso!

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.1.2008 19:20:50   
Anonimen
Maxica- na slikici je Tinkara stara ene 2,3 mesece.

Jaz sem pa danes takooooooooo zaspana, zjutraj, ko sem se učila, so mi kar oči skupaj lezle, pa več, ko sem pravega čaja spila, bolj sem bila zaspanauser posted image user posted image
pri nas bo naslednje mesece zelo zanimivo- moj je tečen kuser posted image , ker je zmatran, ker piše doktorat, jaz bom tečna, ker se moram učituser posted image - vglavnem nora hišauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.1.2008 19:37:10   
Clody
Se samo javim, da vidite, da sem preživela prvi dan v službi. Pripomb niti nimam, edina velika negativna stvar je trenutno delovni cajt.Sem se  ob vrnitvi domov spomnila na Tasho, ko je jamrala zarad delavnika. Sej se bom navadla, ampak je res noro, če pomisliš, da otroke pravzaprav sploh ne vidiš. Grozno, res! U bistvu ugotavljam, da je bolje če delaš na izmeno.

Miško je tako jokal ko me je doma zagledal. Se bo treba privadit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.1.2008 20:32:57   
Lu
Živjo!

Bolančki pozdravite se.

Mi smo se. Za silo user posted image

Vam pa moram povedat, da je Tian v petek rekel: Mama daj piti user posted image user posted image user posted image Je prvi stavek, ni kaj.

Frrr bravo za zloge.

Služba in evropski delovni cajt. Tudi jaz sem v takem fohu. Nam ni pomoči, ampak se lahko pohavlim, da zdaj že ob 16 nehujem, zadnje 14 dni. Moj cilj je priti na 15 urouser posted image Počasi.

Se moram pa jutri končno zmigat dohodnino nardit. A ste že dobile od CSD podatke za dohodnino? Jaz naj bi jutri. Bomo videli.

Zdaj grem pa pod tuš, likat in spat. A se nisem lani hvalila, kako Maja spi v svoji postelji. No zdaj temu ni več tako. Prijadra ene trikrat na noč, ampak se še nekako upiram, ob 6 pa rečem pa pridi.user posted image Ampak da se skoz zbuja. Kot da bi imeli še enega user posted image

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.1.2008 22:47:12   
frrrr
Arabela - pol pa fotke čebelice user posted image iz živalca fotke so full lepe, mala čist po mamici simpatična! user posted image

pikapolona - naj se Brina čimprej pozdravi!

*anč* - vsenajboljše tvojemu možu za rd!

moci - naj se Zoja čimprej pozdravi, mi tut premalo železa in mali noče Legoferja jest user posted image

pogruntala 2 finti:
* čiščenje noska - že kakšne pol leta imamo doma sterimar in je mali nasprotoval uporabi... prej ga vedno na previjalni matrali... zdej sm pa začela uporabljat tako, da pridem za njim in ga naslonim na svoje noge, mali pridno počaka, da mu v obe nosnici špricnem.
* našemu malemu sadje ne gre sploh... pred kakšnimi 14imi dnevi smo začeli prakticirat večerjo med risanko. sem s tamaučkom tolk malo časa, pa še to sta malica in večerja vključena in večerno kopanje... pa jaša hoče gledat 2 risanki ali celo več, ena mu je čist premalo... vglavnem čist premalo časa za igro in crkljanje user posted image in zdej prakticiramo tako, da ga imam js v naročju, mož mu pa hrano daje (če ga ni doma, tudi sama spedenava)... prej se med večerjo vedno nekaj zmišljeval in smo bili vsi utrujeni zraven, zdaj pridno gleda risanke in odpira usta. danes sem mu pa naredila za večerjo banano + hruško + piškotek + žličko čebelice maje in je vse pridno pojedel user posted image

@lina - hvala za idejo glede jemanja železa.

Maxica - sva očitno obe danes dopustovale user posted image

mene je mali ponoči ugriznil v bradavico do krvi user posted image kolk pa to boli user posted image do zdaj me je 2x pa še to bolj malo... v mazo varianti bi bilo čist sprejemljivo user posted image danes je bilo pa na hard... zjutraj sem še menstro dobila (že drugič v januarju, saj sem leto začela s user posted image jaz bom pri 35ih že v mei, če imam tako kratke intervale user posted image )
jaša bil danes brez vročine, iz noska mu skoraj ne teče več, jutri gre v vrtec. zobki ga matrajo in matrajo... konkretno pa nč vn ne pokuka user posted image cel dan je bil zelo priden... sva šla na en sprehod do lekarne, pol sva se crkljala... pa spala... pa spet crkljala... prav lep dan, pogrešam take dni user posted image

Lu - bravo za Tianov prvi stavek user posted image

lepo spite!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.1.2008 7:29:36   
Maxica
Dobro jutro, uf, sem zaspana danes. Lan je celo noč nekaj jamral, pa hotel piti, pa biti pri meni, pa kr neki. Zdaj bodo pa spali tja do 10h, kr vidim jih.user posted image  
Upam, da bo šel hitro ta delovni dan skozi, ker se mi nekak ne da biti tu, dela pa ogromno.
Lep dan imejte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.1.2008 7:56:39   
muki1
Dobro jutro.

Jaz pa tudi v gužvi, na RR pa cela štala. Bi rada brala, pa ne morem slediti vsem temam user posted image .

Bolančki, pozdravite se. Slikce so res luštne user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.1.2008 9:17:27   
moci
jutro,
a se je na rr vsem zmešalo? no, glavno da se oktobrkam še ni. user posted image

mi gledamo telebajske, mislim, da v nizozemščiniuser posted image , ker mati ne znajo z mule vlečt.user posted image

frrrr, mogoče si je jaša zaželel mesauser posted image
samo hecam se, vem da zelo boli

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.1.2008 11:25:49   
Arabela
Pozdravčke vsem!

Je pa res zatišje tu gor pri oktobrkah...
No jaz sem imela danes UZ, z malim vse ok, težek 2460g, dobila napotnico za PDC, čez 2tedna imam CTG... vglavnem noro.. čas beži, jaz pa še nič pripravljeno..

Amapak ta teden so žal na vrsti še knjige...mater se silim s tem učenjem..user posted image user posted image user posted image .. .bajta pa v razsulu... Ampak vse lepo ob svojem času...

Papa..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.1.2008 11:45:20   
moci
joj, arabela, kako čas beži. se mi zdi, da si ravnokar povedala, da si user posted image , zdaj je pa mali že pravi korenjak. faks bo pa že, saj ti gre super. koliko ti še manjka?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.1.2008 11:46:26   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

kje ste vse? Smo skoraj na koncu straniuser posted image

Možek je šel z malo za eno uro po opravkih, pol gre pa mala spat. Zvečer če bo kera tle bom jaz tud. Mam pa po ene dveh mesecih spet gajbo za peglanje mal polno. Tako da bom verjetno to počela.

jaz sem tudi včeraj likala. zadnje čase spet velikouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.1.2008 11:47:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Moci- ko ji daješ železov sirup, ga res ne mešaj z ničemer, ker očitno mu nekaj preprečuje resorbcijo, pa ne dajati po hrani, ker se druhače pH v želodcu spremeni. Očitno ji ga boš morala dajati na silo, drugače bi ji pa jaz dajala še špinačo, blitvo, rozine, suhe marelice, predvsem meso!

a ne po hrani? jaz sem pa vedno ene pol ure po obroku, da je ne bi trebušček bolel...
eh, zelenjave in suhega sadja ji sploh ne morem dat. noče pa konec.
danes kuham telečje zrezke ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.1.2008 11:49:15   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Se samo javim, da vidite, da sem preživela prvi dan v službi. Pripomb niti nimam, edina velika negativna stvar je trenutno delovni cajt.Sem se  ob vrnitvi domov spomnila na Tasho, ko je jamrala zarad delavnika. Sej se bom navadla, ampak je res noro, če pomisliš, da otroke pravzaprav sploh ne vidiš. Grozno, res! U bistvu ugotavljam, da je bolje če delaš na izmeno.

Miško je tako jokal ko me je doma zagledal. Se bo treba privadit!

joj, delavniki so res nerodna reč. jaz sem zelo vesela, da lahko delam od 7h do 3h. oziroma trenutno do 1huser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.1.2008 11:52:03   
Anonimen
arabela- še čisto malo, potem se boš pa samo še Katarini in novemu članu posvečala.......jaz se tudi matram z učenjem, se mi zdi, da vse sproti pozabimuser posted image , ampak do julija ( ali sept) bom stisnila, potem pa užitek, ko bo diploma v žepu! Se prepričujem, da je tole moje učenje tako, kot da bi v službo hodilauser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.1.2008 12:39:06   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: moci

anč, kašljanje je vstopnina za vrtecuser posted image pri nas čisto vsi kašljajouser posted image

Pri nas tudi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?