Maxica
|
Da se malo javim. Imam danes dopust, pa smo celo dopoldne nekaj urejali, pa še k zdravnici sem šla tisto žgečkanje v trebuhu pokazat, pa seveda nima pojma, kaj bi to bilo, normalno, ko ji pa še razložit nisem znala, kaj je. No, saj zdaj je že bistveno bolje in manj tega, kot je bilo, tako da bo verjetno minilo. Sem ji pa še pojamrala, da mi kdaj piska v ušesih, pa mi je dala napotnico za pregled sluha. Svašta. Nimam občutka, da bi kaj slabše slišala, bomo videli, no. Sicer smo se včeraj prav prijetno napraznovali, otroka sta bila zvečer dokaj zgodaj tako utrujena, da sta v hipu zaspala in sva lahko z možem še malo v miru "praznovala" . Anč, vse najboljše tvojemu za rojstni dan, ki ga ima danes, kajne? Glede darila, jaz sem mu enkrat tudi že bon za masažo dala, pa ni nič nasprotoval, je normalno užival. Lani je itak imel okroglo, da sem mu pripravila posebna presenečenja, za letos sem mu pa rekla, naj kr pove, kaj, zadnjič je gledal ene hlače od S.Oliver, pa ni vedel, a bi jih nabavil ali ne, pa sem mu rekla, da mu jih kupim jaz v ta namen. Remy, kaj pa imaš ti za enga dojenčka na avatarju? Upam, da se izognete rota virusu. Pikapolona2, pozdravite se. Moci, vi pa tudi, ubožčki. Ampak nič ne imej slabe vesti. Saj nisi doma zato, da bi uživala, ampak zato, ker imaš doma bolno hčerkico, ki rabi v takem primeru edino mamico. Naj se gredo v službi mal solit, če tega ne morejo razumeti. Itak pa ne vejo, kam bi te dali, pa naj ta čas mal premislijo. Kako pa to z železom? Ji ga daješ v kombinaciji s C-vitaminom? Ne smeš ji ga dajati s kakšnimi mlečnimi izdelki. Pa daj ji kaj suhega sadja za žvečit, pa rdeče meso, če ga jeste pri vaši hiši, je tudi dovolj bogato z njim. Sivkamivka, vaš Blaž je pa tudi zelo fotogeničen, v bistvu zna prav nastopat pred fotoaparatom. Luštkan pobič, res. Sicer je pa moj odgovor tudi Jaša, če je nagrada še na razpolago. Frrr, zaželjene so fotke s poroke, pa čestitke in srečno mladoporočencema. Upam, da se čimprej pozdravite. Pa bravo Jaša, on bo en velik govorec. Psaša, mislim, da nisem nič siva, vsaj, da bi vedela, ne.