Pikabu
|
Kje pa ste vse? Jaz sem daness frej, ker je možek na pevskih. Malo bi rada pokomentirala, pa se bojim, da bom kaj pozabila. Najprej čestitke Ivi od Muki, pa Jašu od Frrrrr za govorjenje. Super sta, da že takole govorita. Le razveseljujta mamice in atije še naprej. Čestitke za lepe slikice in še bolj lepe otročke. Arabela, res ste krasni, tvoj trebušček pa še posebno. Vsi bolančki, hitro se pozdravite. Mi smo zdaj spet v redu, le mene se nekaj loteva. Ne zbolim tako, da bi obležala, pa vseeno se ves čas nekaj kuha. Remy, kako kaj učenje? Navijam zate. Arabela, tudi zate držim pesti, da se hitro znebiš izpitov in da začneš uživati v zadnjih dnevih nosečnosti. A sem prav enkrat zasledila, da boš zdaj rodila s CR? Lucika, vidim, da sva si precej podobni. Tudi jaz uživam in rada delam, le jutranje vstajanje me nervira. Zdaj sem se že malo privadila, po petih mesecih. Držim pesti, da bo še plača primerna in da boš še s tem zadovoljna. clody, upam, da se bo dalo kaj urediti z delovnim časom, sicer pa super, da uživaš. Pikapolona, super za razvajanje. piskot, sem se jaz tudi že spraševala, kje se potepaš. Saj berem vas še kar redno, samo za pisanje zmanjka časa, se potrudim pisati takrat, ko moža ni doma. Frrrr, tole se pa krasno sliši, popoldne v vrtcu. Jaz sem komaj čakala, da bomo imeli kaj z Emo v vrtcu, potem je pa zbolela. Vse ostale pa omenjam. Res se ne spomnim vsega. Za vse: Mene tudi čaka en kuuuuuuuuup perila. Jaz pa čakam na dež.... Baje bo jutri. Jaz že vem, kaj bom delala, če bo res. Zdaj se grem pa počasi pripraviti za spanje, saj kmalu pride mož. Jutri zvečer se pa verjetno še kaj oglasim, ker ima spet pevske. Lepe sanje vsem.