|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
30.1.2008 9:20:49   
Anonimen
Aria81: user posted image user posted image danes za GP.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.1.2008 9:21:40   
špelin@
edinaos, vidva sta šla k dr. Šelihovi, ne? Koliko pa 3D UZ stane tam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.1.2008 9:28:53   
Anonimen
Ja pri dr. ŠELIH sva delala 3D, stane pa 60 EUR. Sem ji na koncu že rekla, gospa najlepša hvala za prijaznost in čas, a mene križ že orng matra in ne morem več ležat, tako da bova midva počasi šla. JE REKLA, DA JE ZA NJO 60 EUR VELIKO IN DA ŽELI SVOJIM STRANKAM ČIM VEČ NUDIT ZA TA DENAR user posted image user posted image user posted image . Zdravnica-profesionalka na mestu.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
30.1.2008 9:32:36   
katy82
Jutro mačkice moje

Po dolgem času se spet mal oglašam.Me že cel teden tako sramne kosti bolijo da niti hodt ne morm,še manj sedet,pa tud k ležim skoz eno napetost čutm.Vsak dan sm vas na hitr sklučena na pol čepe prebrala pol sm šla pa samo ležat k nism več pokonc zdržala.To je groza ej ne vem kako bom zdržala do konca.A kera ve kaj pomaga proti tem bolečinam,kak položal kakrkol druzga-help me!!!!

**** sm prav vesela za tvojo pikico,sam da ji gre na bolš.Še mal pa prideš,kako se bojo pa kej tvoji otročki prvadl na mraz pa meglo?

Aurora ful lepa spalnica,sam dnevna mi je pa svetovna,tko pomirjujoče barve ampak še vseen dost žive,huda kombinacija.Da o frajli Dee Dee ne zgubljamo besed,prav paše tja not.

Anitka tvoj buši je pa res lep pa tud velik je že.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.1.2008 9:33:37   
katy82
Edina os kje pa je ta zdravnica?Maš mogoče njeno telefonsko?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.1.2008 9:35:09   
Anonimen
DR. ŠELIH: 01 72 44 300, nahaja se v DOMŽALAH. 

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.1.2008 9:41:21   
Naty*
Jutro! Na hitro sem prebrala, kaj ste načvekale včeraj.

user posted image  vsem za opravljene preglede! edinaos tole je pa mogu bit šok user posted image , ampak je pa ful luškana punčka user posted image .

aurora lepa spalnica in dnevna, Dee dee pa itak user posted image .

jana81 pa tiste, ki niste vključene v Tamarin seznam gesel, a lahko še men pošljete gesla prosim?

Estrella* v petek je predavanje ob 13.30, ampak ne vem, a se je treba prijavit al kar prideš? Pa lep  3D ti želim.

Js sem dons tud klicala Merlota (spet), ker so se bolečine ponovile user posted image . Je reku, da ni druge, kot da pridem v Postojno, da vidmo, kaj se dogaja. Ampak ma danes baje tako gužvo, da je nemogoče, tko da bom šla jutr popoldne. Estrella* upam, da te ne bom kr v porodnišnici navsezadnje počakala....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.1.2008 9:43:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Js sem dons tud klicala Merlota (spet), ker so se bolečine ponovile user posted image . Je reku, da ni druge, kot da pridem v Postojno, da vidmo, kaj se dogaja. Ampak ma danes baje tako gužvo, da je nemogoče, tko da bom šla jutr popoldne. Estrella* upam, da te ne bom kr v porodnišnici navsezadnje počakala....

Ti zlata srčica boga user posted image
Upam, da bo G ugotovil, da ni nič resnega in boš šla pomirjena domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.1.2008 9:44:57   
kasso
Ojla,
najprej čestitke edinaos za pupiko :)))

aurora imaš res lepe barve v stanovanju, so mi všeč tudi tiste dekoracije v otroški sobici (sem si jih že ogledovala v baby centru :) ) da ne govorim o kužiki, kakšna carica v novi postelji. Pri nas se tako pasje ležišče ne bi obneslo, ker bi vse spraskala oz. uničila.

****, tamala pa je prava packa, Patrik pa mali lepotec

estrella, pa kje imaš ti ogromen trebuh??? lih ta pravi ;)

Tamara, tvojega Timija pa sem že večkrat videla in me spominja na mojo tamalo (vsaj po frizurci)

Antika, tudi tvoj buši je prav lep

Sem pa imela včeraj zvečer celo kalvarijo oz. nezgodo v trgovini. Tamalo sem dala v nakupovalni voziček, tavečji pa se je vozil ob strani in ko sem voz spustila, da nekaj vzamem s police je vse zletelo na tla, tavečji je zletel z glavo v eno stelažo, oba vreščala sredi trgovine, tako da sem rabila kar nekaj časa, da sem ju potolažila. Buška na glavi nam ni ušla.... Tako, da nikoli ne pustite otrokom da skačejo po praznem vozičku.
hvalabogu smo jo še kar dobro odnesli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.1.2008 9:44:58   
valentina2006
edinaos: Čestitke za user posted image . Res je fletkana user posted image ...

Zdej ste me pa že ornh razdražle, da bi še sama šla na3D.
Mogoče tud nam pokaže user posted image ...user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.1.2008 9:47:37   
kasso
Naty, dobro opravi jutri na pregledu.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.1.2008 9:48:22   
špelin@
No, punce, pa je tudi pri nas padla odločitev user posted image  Po posvetu z user posted image  in mojo mami smo družno sklenili, da gremo tudi mi na 3D UZ user posted image  Sicer prej (na NS) k dr. Šelihovi nisem šla ravno zaradi propagande mojega G, s katerim se - milo rečeno - ne marava, ampak po izkušnji edineos, ceni in lokaciji sem si premislila in se kar prijavila user posted image  No, mene 3D UZ čaka 11.2., dogovorila sem se tudi za takšno uro (ob 19h), da bo user posted image  brez problema pravočasno iz službe in mu ne bo treba jemati dopusta user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.1.2008 9:50:15   
Anonimen
špelin: bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.1.2008 9:52:20   
Skye
Jutro user posted image

Soncnica Sandra hvala za user posted image ...zlo dobrega si skuhalauser posted image  
Si pa zgodnja...upam, da ti je supelo še kaj nazaj zaspančkatuser posted image

Edinaos čestitke za uspešno prestan 3D in novo pečeno princesko user posted image user posted image user posted image user posted image . Pač zdaj ne bo Tai-a...bo pa naslednjič user posted image

Estrella držim pesti danes za 3D....da si boš lahko fajn lahko ogledala svojo user posted image user posted image

Naty dobro opravi jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se brcanja naših user posted image  tiče.....moji dve pupi imata včasih prave akrobatske vaje......prav smešno je ko si gledam trebuh in kar valoviuser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.1.2008 9:55:10   
barbaw
Dobro jutro!

Estrella ne vem, če so fantki kaj bolj umirjeni, vem pa da tudi naša mala pupa ni čisto nič bolj mirna. Mi po trebuhu nogomet igra. user posted image  Je pa tako, da so si otroci tako različni, da ne moreš vedet kaj bo. Sicer pa če bi bila jaz malo bolj pametna (beri sodila po sebi), bi lahko vedela, da moji otroci ne bodo mirni. user posted image  Se kar hitro naveličam istih stvari. Mora se kaj dogajat. Že ta zima ( ki je v bistvu ni bilo) je predolga. Non-stop bi nekaj delala, pa če nimam vsega materiala mi pa dol pade ali pa grem kupit (kar pa ni vedno možno).  Kar se pa kil tiče te pa lepo prehitevam. user posted image  Jaz se bom mogla zdaj res nazaj držat, če ne bom kot buhtelj iz prve nosečnosti (+20kg). Ko sem bila pridna in imela sadne večerje je bilo super, zdaj pa sem nazaj prešaltala na tri obroke pa je groza. user posted image  Bo kar treba pazit (če pa je tako fajn jest, pa še doma sem cel dan - hladilnik pri roki).

Aurora ti pa imaš takšen stil spalnice kot midva, samo da imava midva kombinirano z belo in zrcalno obrnjeno. user posted image  Je pa fajn, ker toliko stvari spraviš noter. user posted image  Mi nimamo mizice v dnevni, ker se je obneslo brez nje. V rože pa mi user posted image  ni hodil. Vrgel mi je kakšne tri ali štirikrat kakšno rožo na tla. Najraje je imel piskrovje. user posted image  Je pomagal mamici kuhat. In še danes uživa, če lahko pomaga. Najraje lupi jajčka in pere solato.

Edinaos user posted image  bo pa namesto Tai-ja lahko Taja. user posted image  Jaz sem bila tudi vesela, ko so mi rekli, da bo punčka, ker po strani mojega dragega punčk kar primankuje, po moji strani pa nas je ful. Nama pa ni rekla, da je lulika ampak metuljček. user posted image   Zelo lepa oblekca, je meni tudi všeč. Pa kako luštna pupa. user posted image

Narava kar se tiče linee ni pravila. Uapm, da te neha brcat v popek in te bo kam drugam. user posted image  Jaz imam to srečo da me v desno stran ali pa malo manj sreče ko me dol v mehur in v sramno kost, kar pa tudi ni prijetno.

A še katero križ boli? Kakšen nasvet. Nobeno ležanje ne pride v poštev (ne bok, ne hrbet, še najmanj pa trebuh), masiranje ne pomaga, edino sedim še normalno. user posted image

Pa še en lep sončen dan, če ga ne bomo zasrale s čvekom. user posted image

Zdaj pa hitro nazaj delat. Sem že bila pridna: novo slikico sem narisala, ki jo moram pobarvat, sem kitala, potem grem barvat in še prej šmirglat, ap na našo babico moram očko vržt. Grem gledat, če je vse ok.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.1.2008 9:56:35   
valentina2006
špelin@: user posted image user posted image user posted image  za 3D. Tud jest se dons z mojim user posted image  zmenim...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.1.2008 10:08:13   
barbaw
Mi tudi začnemo štet "sitno". Danes je še 100 dni do roka. user posted image user posted image  Meni se zdi, da bo kar prej. So me takoj opomnili, da je 9. maj dan osvoboditve Bele Ljubljane (samo kaj ko nisem več tam doma). Jaz pa sem se rodila na dan JLA pa Anitka tudi (ne vem koliko si stara Anitka in če je bil takrat dan JLA). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.1.2008 10:09:21   
narava
aja, jaz sem ustvarila nekaj albumckov. tiste, ki jih zelite videti, mi posljite zs in vam posljem geslo. sicer bom pa slikce jutri zjutraj umaknila z neta..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.1.2008 10:09:38   
aurora28
Estrella* pasje ležišče sem kupila v Škofji vasi pri Celju, jih pa imajo tudi mislim, da v Ljubljani v BTC-ju. Spodnja povezava je njihova stran in si lahko prebereš. user posted image

http://www.hovawart.si/lezisca/prednosti.php

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.1.2008 10:09:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Pa še en lep sončen dan, če ga ne bomo zasrale s čvekom. user posted image

Je že, kar je user posted image

"sreda, 30. januarja 2008, ob 9. uri
Napoved za Slovenijo
Danes bo na severovzhodu še deloma jasno, drugod pretežno oblačno. Popoldne bo ponekod v zahodni in južni Sloveniji rosilo ali rahlo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 1000 m. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9 stopinj C. Ponoči in sprva še jutri bo pretežno oblačno, ponekod se bodo pojavljale manjše padavine, ki bodo dopoldne ponehale. Čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne pa bodo nastale posamezne plohe. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 3 do 7, na Primorskem do 11 stopinj C."

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.1.2008 10:10:30   
Katina
No sem napisala že pol posta, pa sem morala kar precej popravit, ker je bilo veliko vprašanj že odgovorjenih. Sama sem kriva, da vmes skačem okoli.

Anitka
in edinaos, bravo za lepe vtise s 3D. Anitka, ti si bila na Ptuju, a ne?
No, nam k sreči lulček ne more odpasti, ker so prešteli kromosome - razen če je tisti ki je štel kromosome kaj spil. user posted image
Je tko lepo slišat, da ste z izkušnjo na 3D tako zadovoljne.
edinaos, sem si hotla ogledat tvoje slikice, pa piše, da ne želiš razkriti profila.
jana81, lahko še meni prosim pošlješ geslo?
Naty* ti kar pojdi jutri pogledat tvojega user posted image . Jaz še vedno držim pesti, da ni nič hujšega in da boš šla samo na izlet in UZ. Mogoče pa dobiš še kakšno slikico.
kasso, saj ne da vam privoščim buško, ampak po pravici povedano sem se od srca nasmejala, ker sem si tako v živo predstavljala, da si kot elastika, ki lovi voziček in otroke. user posted image Upam, da je samo buška in nič hujšega.
špelin@ prepričana sem, da boš s svojo odločitvijo zadovoljna. Jaz pa še kar cincam. Do katerega tedna je že čas za cincanje?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.1.2008 10:13:09   
katy82
user posted image user posted image user posted image vsem za preglede pauser posted image user posted image user posted image za vse preglede,ki vas še čakajo dons.
Boga Naty bom držala pestke,da bo vse v redu,ja bogica mala upam,da bo vse v redu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.1.2008 10:29:41   
Anonimen
Katina: saj nimam nobenega gesla za slikce, ne vem kaj bi to bilo: poskusi ponovno.
Naty: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in tvojega sončka.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.1.2008 10:55:36   
barbaw
Naty tudi jaz držim pesti zate, da bo vse ok. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.1.2008 10:57:29   
barbaw
Tale je prava za Skye.user posted image  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.