|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
29.1.2008 8:24:01   
Barči78
skačica - pravo princesko imate doma. A imaš tehtnico skoz tko bliz user posted image

Pustni torek - srečanje - a bi bla katera za, to bi blo ful zanimivo vidt, take lepe maškare na kupu?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.1.2008 9:14:39   
*sonchek*
Ruzaki Samsonite - taki se dobijo tudi pri nas, ker ga imava midva - so mi ga med drugim podarili v službi, pa zraven je še taka mini denarnica.   

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
29.1.2008 9:28:15   
*sonchek*
Zgleda pa takole:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.1.2008 9:31:30   
skačica
jutro!

barči- mater pa si opazilauser posted image , sej mi je blo kar nerodno, ko sem vidla kaj sem nalimala, ampak JA, tehtnica je skoz tam, ker se vedno tehtam na isti ploščici v kuhinjiuser posted image  in to seveda vsak danuser posted image

Sicer smo pa mi vstali kake pol ure nazaj, Iza in oči se odpravljata na sprehod, jaz pa med cunjeuser posted image . Popoldne pa v Hervisa po adidaske za Izo in k moji mami, da jo pustiva dol v varstvu pol pa v gledališče.

barči- verjetno je bla druga vzgojiteljica. Popoldne se malo bolj pozanimaj. Kaj je to HA?

samsonite ruzaki- res so luštniuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.1.2008 9:32:56   
skačica
očitno prihaja Muser posted image , imam vse znakeuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.1.2008 9:42:32   
cv105
jutro

vstali smo za naše navade neobičajno zgodaj ... pa nos pucamo vsakih 15 min ...

mater ste me razdražle z ruzački ... pa ne nam vse pokupit user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.1.2008 9:52:58   
Barči78
Kaj je to HA?

hiperaktiven, ampak ne tisto, ko eni rečejo, sej danes je itak vsak HA, lahko je posledica njene krvavitve in ima lahko dejansko slabo koncentracijo,.... in tak otrok potrebuje osebno obravnavo, jaz upam, da je res samo živahno dete. user posted image  

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.1.2008 11:26:00   
Pikca
hitro se malo javljam, da ne pademo na 2. stranuser posted image

se počasi odpravljava ven po Živo in tudi sonček vabiuser posted image

pol kaj več napišem...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.1.2008 11:55:58   
K_a_t_i
Helo!
Nabavla rukzak. Sem sicer najprej mal mislila na kakšnega plišasto otročjega - kaka luštna živalica, sam sem si pol premisla, ker sem se spomnila, da to bo pa ja treba skoz prat! Pa sem vzela tistega od Sevija (tlele je link, sam ne vem zakaj je od zadaj slikan user posted image  Spredaj je zmajček, kot na ostalih. LINK ).
Mamo tud nove robezke za v vrtec. Zdej smo ready!

Maškare - men je ideja od Barči super, sam se žal ne morem prijavit, ker ne vem kdaj in do kdaj imamo uvajanje... Če se zmenite, obstaja verjetnost, da uletiva.

Grem zdaj naprej poslušat štemanje user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.1.2008 12:04:07   
Dajadada
Kati, Sonchek, ful luštne ruzake bosta imela Žiga in Anej za v vrtec. Mi imamo pa ruzak kužka...ampak ne plišastegauser posted image .

Še vedno ne vem, a nas bo varuška sprejela ali ne. Je rekla da me dopoldne pokliče, pa me ni. Sem jo pa zato jaz zdele že dvakrat, ker sem ful nestrpna...lohk si predstavljate...pa se ne oglasi. Verjetno ima preveč dela s kosilom pa uspavanjem otročkov...kaj pa vem...komaj čakam, da me pokliče nazaj, drugače jaz čez pol ure spet kličem. A sem preveč vsiljivauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.1.2008 13:01:39   
Pikca
...no midva nisva šla ven, ker se mi je mali zdel nekam vroč, zmerim in - 38 st.user posted image ma šit no, a bo že konec teh bolezni...

Živo je šel dedi iskat in je šla kar z njim k babi na kosilo... popoldne greva pa še 1x v vrtec, bomo otroci+starši krasili njihovo sobo za pustno rajanje

ideja o srečanju za pusta - mi je všeč, ampak tudi jaz še ne vem, če bi lahko prišla, pa še vprašanje, če bo mali zdrav...
ruzaki - ful lepi vsiuser posted image , spet ideja za zapravljanje, je moj že enkrat rekel, da me bo odklopil z neta, ker preveč takih idej gor dobimuser posted image . no saj on ni nič boljši, ga pošljem zadnjič po ene žabice za tamalga, jih je pa prinesel 5 in to seveda najdražjihuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.1.2008 13:38:28   
tejčica
Naš fante, se je naučil hoditi še v šulnih. Mal ga še zanaša, ma gre kar fino.user posted image

user posted image
Sam ne gledat kolk mamo že znucane šulne.user posted image   

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.1.2008 13:50:48   
Sibil_
UUU, a Vid že hodi?Bravo, pri nas smo bolj pri ziher in počasnih...user posted image

Tejčica kako je šel izpit?Si naredila?In kdaj kafe-konc tedna bo baje slabo vreme, kaj pa ostale obalke pravite?Se dobimo na kavici?user posted image

KAti-meni je vzgojiteljica odsvetpvala uvajanje pred pustom zaradi mask in vsega., ker je otrok že itak mal bolj plašen zaradi novega okolja, te maske ga pa čist iz tira vržejo baje.In nam je to odsvetovala, sploh na pustni torek ko so v vrtcu vsi maškare in gredo v skupni prostor.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.1.2008 13:51:13   
K_a_t_i
Bravo Vid!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.1.2008 13:55:37   
tejčica
Pikca, user posted image  za jerneja, da se hitro pozdravi.

Dajadada (pri tvojem niku moram vedno 5x preverit če sem dala vse a-je in d-je na pravo mesto), držim pesti za prosto mesto pri varuški.user posted image
Luštni ruzaki!user posted image

Skačica, super slikice.user posted image Je pa tudi meni vaga takoj padla v oči.user posted image

Barči, joj grozno tole z vrtcem.user posted image  

Punce, počasi dojemam da zdejle gre pa že čist zares. Konec porodniške. V četrtek sem dogovorjena s šefom za sestanek in mene je kar groza. Pa še tale vrtec me obremenjuje. Pred septembrom za Vida ni mesta in ga bosta pazila tašča in tast, pa mal bo moja mami dol hodila oz. bomo Vida na Gorenjsko peljal... Itak da bomo vse poštimal, sam jest mam tolk slabo vest in se slab počutim, ker jih bomo tolk obremenil zdej. Če bi bilo to za mesec, dva že, ma do septembra je dolga. Torej...11.2. je zame prvi delovni dan, za povrhu pa še vodni dan.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
29.1.2008 14:05:04   
tejčica
Sibil, za izpit imam dober občutek, rezultate pa še čakamo. Pa hvala vse za pestke.
Ja, Vid pa bos (z bremzicami) hodi že dva, tri tedne. Zdej mu rata že celo stanovanje prehodit brez da se strese. No, včasih pa je po treh korakih že na riti.user posted image  Sam v čevljih pa je še stat komaj znal. Danes ga pa naštimam za ven in mali me je pa že lovil po stanovanju. Sam hod pa ful smešn. Ko ena račka je, k meče une nogice debelčkane.user posted image Sej bi dala gor posnetek, ma imamo še tastaro kamero in ne morem.

Za kavico bi meni ustrezal petek.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
29.1.2008 14:09:34   
cv105
Bravo Vid!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.1.2008 15:27:41   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Itak da bomo vse poštimal, sam jest mam tolk slabo vest in se slab počutim, ker jih bomo tolk obremenil zdej. Če bi bilo to za mesec, dva že, ma do septembra je dolga. Torej...11.2. je zame prvi delovni dan, za povrhu pa še vodni dan.user posted image user posted image user posted image   

tejčica, ah drekec pekec pa slaba vest ... vrži jo čez ramo ... saj veš, da vse kar narediš, narediš v dobri veri in z najboljšimi nameni ... otroci so pa itak ful bolj prilagodljivi, kot starši ... torej ... začneš točno mesec dni pred mano ... user posted image  ... drgač pa ... mal moram moralizirat, da še sebe spotoma malo potolažim ... eh, vse smo iste user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.1.2008 17:16:14   
erna14
evo midva sva se nahodila sva sla pes od sentvida pa do tacnauser posted image mi bodo noge odpadle,za nazaj naju je pa oci pobrav,

tejcica-user posted image user posted image vidu za korake

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.1.2008 17:25:07   
Dajadada
Uuuu, bravo Viduser posted image user posted image user posted image . A zdaj boš pa mamico loviluser posted image ? Hehe, tejčica, ne uideš mu več.

Lejči, hvala, ker si ponudila,  da vprašaš vašo babico za varstvo. Kje pa je, na kateremu koncu LJ?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
29.1.2008 17:30:44   
sezam
tejčica - o, smo že 3, ki začnemo 11.2. user posted image
user posted image  Vid, da že takole maširaš. Pri nas smo še daleč od tega user posted image

Pikca - user posted image  za Jernejčka. Pri nas se k sreči sestavljamo. Ana je bila danes že v vrtcu, z Žigom pa sva bila končno na sprehodu. Jaz sicer še kašljam, pa bo tudi to še minilo user posted image

skačica - user posted image user posted image  lepe fotke

barči - upam, da bo vse OK z vrtcem in dobiš konkreten odgovor user posted image user posted image

dajadada - upam, da dobiš ustrezno varstvo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.1.2008 17:57:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
KAti-meni je vzgojiteljica odsvetpvala uvajanje pred pustom zaradi mask in vsega., ker je otrok že itak mal bolj plašen zaradi novega okolja, te maske ga pa čist iz tira vržejo baje.In nam je to odsvetovala, sploh na pustni torek ko so v vrtcu vsi maškare in gredo v skupni prostor.

Ja kaj čem. ŽAL nimam neomejeno dopusta. Je treba it nazaj na šiht.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

tejčica - o, smo že 3, ki začnemo 11.2. user posted image

Štiri user posted image . Sam jst začnem z enim tednom dopusta user posted image .

Dan je bil odličen! Skoraj ves dan zunaj. Tudi mi2 najprej z vozičkom od Bratovševe do Šiške in nazaj (po Verovškovi tja, mimo Fit&Fana in nazaj mimo mlekaren), potem pa še peš (Žiga peš user posted image  - me je skor v križ štihnilo) do trgovine pa na igrišče. Tobogani, hojsence, vlakec,.... Mislim, da bo danes kmalu zaspan user posted image .

Sezam, super za boljše počutje user posted image .

Administrator - nimam odgovora na mail - mogoče bo tukaj kdo videl (SIBIL?!) - pri malih oglasih imate za e-mail naslov, ki je obvezno polje, možnih samo 30 znakov. Moj naslov jih vsebuje 33 in ne morem oddati oglasa. Boste to popravili, al kako? HVALA!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.1.2008 18:04:04 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.1.2008 18:35:50   
draja
Joj jaz sem pa spet tolk happy, happpy, happyuser posted image user posted image user posted image !!!

Smo imeli razgovor v vrtcu in sem navdušena! Obe vzgojiteljici fuuuul simpatični in prijazni, sobica fuuuuul lepa, imajo celo toboganček, pa tri posteljice za najmlajše (take čisto pri tleh pa z ograjo ob treh stranicah, ena pa je odprta), tudi nekaj stolčkov z ograjico ob sraneh,.... Skratka ni da ni.
Pa ful so prilagodljivi, Živo lahko pripeljemo kadarkoli, uvajamo lahko kolikor dolgo želimo, ni treba da jo pripeljemo vedno do zajtrka ampak lahko tudi npr. ob 10-ih če nam tako paše, hranijo jih oni dokler ne znajo sami, po zajtrku lahko počiva če želi,..... Pa ful dajo poudarek na svež zrak, tako da tudi že te ta mičkene peljejo v atrij na sončkauser posted image .
Smo dogovorjeni za uvajanje v marcu,če pa bi mi slučajno res podaljšali porodniško pa lahko komot junija ker je vedno ena od njiju tudi čez poletje prisotna. So bili pa celo pripravljeni, da lahko Živo za kakšno urico na dan pripeljemo v vrtec brez plačila vrtca, da bi se lažje navadila. Skratka jaz sem tako navdušena, da sem imela občutek, da bi jo že danes lahko tam pustila. Živi je bilo tudi všeč in se je smejala kot pečen maček obema vzgojiteljicama in celo šla malo v naročje k eni, kar je velik uspeh.

V glavnem boljš ne bi moglo bit.

Dajadada še vedno stiskam pesti za novo varuško!!!

Pustno srečanje mi smo zauser posted image . Če medvedek obljubi, da ne bo naše zajčice loviluser posted image .

Skačica spet si luštne slikice prilimalauser posted image .pA tehtnico imam tudi jaz v dnevni razstavljenouser posted image .

Sezam super, da vam gre na bolje z zdravjem!

Pikca stiskma pesti za Jerneja, da hitro mine vročina!

Vid braaaaaavooooooo! Velik fant si že!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.1.2008 19:30:23   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Draja za tak first impression o vrtcu user posted image

Sem cist fuc, sem 8 ur prezivela na sodiscu user posted image user posted image user posted image user posted image B in oci pa sta uzivala na sprehodih, ahhh kok sem jima bila fous... Jaz pa poslusala blablabla... zdaj pa cakamo, kaksna bo razsodbauser posted image
Posledica danasnjega dne je, da imam zizo kot balon.. Razlika med obema zizama je za user posted image Moj je rekel, da me steka, ko sem rekla, da letos jaz na nudo plazi NE BOM!!! Ker to ni za nikamor user posted image user posted image user posted image Bemu gate usrane... Brez pretiravanja, po 10 urah neizpraznenja zize je bila razlika ziher 3 stevilke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barci, kaj je bilo popoldne?

Dajadada , a je klicala varuska?

pridem pol nazaj, ce ne bom z B zaspala.. upam, da mala sprazni vsaj nekaj moje ze skoraj skale

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.1.2008 20:04:29   
pocka
čer, mi smo  danes tudi pohajali na veliko, smo šli od Lucije do Pirana in nazaj. Je pasaaaallooo.user posted image

Jaz pa zdaj rižev narastek pečem, njammmiii.

dajadada - še vedno stiskamo pestke za varuško

vid - braaavooo, ma ti si pa pravi fantina že

tinaaja - upam,da ti B sprazni zizo. user posted image Malo pazi,da ti ne bo tale razlika ostala pol,ko ne boš več dojila. Te nočem strašit, ampak sem že slišala za take primere.

samsonite nahrbtniki - sem jih šla danes pogledat in so res ful lušni

draja - prav lepo je bilo prebrat kako si navdušena nad vrtcem

tole zadevico bo pa Taja dobila za 1. svečko
user posted image

bolančkani - pošiljamo polno pikapok, da se čimprej pozdravite

skačica
- lušne slikce, vage pa jaz za razliko od ostalih nisem videlauser posted image

služba - jaz sem pa do petka še na porodniški, vikend sem fraj, pol pa začnem dopust, oojjjjoooojjj pol bo pa treba v službo, kar ne dojemam

spanje ponoči brez hranjenja - Taja zdaj cca. 3 tedne prespi noč od 19-07 brez zbujanja, tu pa tam še pride kaka taka noč,da bi imela zizo, upam,da tako ostane še naprej

barči - ti pa kar razišči kaj je bilo v vrtcuuser posted image

kati - lep ruzak ste nabavili

grem narastek pogledat, da ne bom večerje zapalila...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.