dskubin
|
Vid, cel majstr si že slikce - vse Evo Draja - vsem bi iz srca prželela, da bi dobili take vrtce (oz. vzgojiteljce) Tele schwinne imajo drgač v hervisu, samo meni pa ne potegne, smo mulcu rajši kupli tapravo bičikleto. Je pa res, da nisem še nobenga mulčka vidla gonit tega, k pol bi si pa lahko premislila. Jaz pa za RD še vedno razmišljam o runnbikeu, samo vem, da pred 2. letom ne pride v poštev zaradi koordinacije, pa če to zdej vzamemo tamali, ga bo Draž zaplenu, pa ne vem kaj narest. tinaaja - mi mamo sedež za na kolo tak, da se ga da še malo poležt, če ti otrok zaspi (tko, nekako, kot v avtu), samo pa te funkcije še nismo uporabli, k je mulcu itak noro zanimivo se vozit, pa ne odpravimo se od doma, če je glih cajt za spat - tko da ne vem, kolk je v resnici uporabna . Čelado ima zdej že drugo, je taprvo že prerasel - fajn je, da ma uno not za naštelat (pa ne dobesedno not na ježka al pa une pikice ampak je boljš, če ma zadaj na zunanji strani gumb, ki ga zavrtiš, ko je čelada na glavi - tko je najbolj sigurno dobro fiksirana). Pa v redu je, če ima spredaj notri mrežico (zaradi mrčesa ali ne daj bože čebele). To je blo meni pri čeladi pomembno, zato pa ne morem glih ne vem kolk pohvalit videza (mislim, je blo veliko na oko lepših čelad, ampak brez tega dvojega, kar sem jaz hotla, da imata). Nisem pa prav veliko raziskovala izven trgovin na Obali.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.1.2008 22:40:41 >