|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
27.1.2008 21:47:02   
thaiss
evo še mene na brzake...

Matia se zahvaljuje za mini čestitke, in Žigu pošilja en frendovski pozdrav
user posted image

Kati se podpišem pod Gušt user posted image  user posted image  user posted image  mmnnjami

Barči upam da bo kura v Bron... uspešna user posted image

CV105 vi pa ste uživali stonauro; Maks pa še boljuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.1.2008 22:44:45   
draja
Evo še jaz na hitro - Živa še ne spiuser posted image .

Tudi mi smo bili včeraj v Tivoliju in Živa se je tudi naučila sama odriniti na toboganuuser posted image . Pa je bila prvič na njem. Jah, veliki so že res!
Danes sva pa malo sami pohajali, pa malo sva bili pri moji mami, pol je pa Živa veliiiko spala popoldne, jaz sem pa likala in pralauser posted image . Zdaj bi morala še po tleh pobrisat pa se mi ne da. Bom jutriuser posted image .

Barči upam, da se Žan hitro pozdravi in da bodo Neji pomagale te tablete. Pa upam, da se pred tvojo službo še enkrat dobimo na kavi. Saj veš, da imam nekaj zateuser posted image .

cv105 super, da si se opogumila in šla z Maksom na smučarijo.Jaz sem ultra komplikator ko je treba kam it z Živo, ko pa gremo pa je vedno super!

Pocka super odločitev, da končaš študij. Ne skrbi, boš videla, da ne bo tako težko.

Sezam v vašo hišo pošiljam koš pikapok, da se hitro pozdravite!

Pikca super, da se je Jerneju driska umirilauser posted image . Pa faca Živa z Bedancemuser posted image user posted image .

Tinaaja jaz tudi ne bi šla na tisto zabavo, ker tole gripo ki zdaj razsaja staknit pa res ni fajn. Upam, da je tvoj ne prinese domov.

Erna a danes pa samo prepevate pri vas doma al kako?user posted image

No, pa sem se kar razpisalauser posted image .

Žiga in Matia čestitke za 11 mini svečk!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.1.2008 7:41:17   
tejčica

Lukas in Maks, user posted image  za 11 mesecev.

Pocka, user posted image  za odločitev glede dokončanja študija.

Draja, ti si bla pa včeraj čist preveč pridna. Če ti ostaja časa se mal tu oglasi. Jaz se sploh ne morem spravit nazaj v pogon za likanje, čiščenje... Me je mami preveč razvajala ko je bla tuki. Pauser posted image  za Živin podvig na toboganu.

Kolko malih marčkov spi celo noč čisto brez hranjenje? Jaz kar mislim da Vid bi pa sedaj že moral prespati celo noč. Ma glede spanja me je Taja razvadila, ker je bila res idealna. Sicer Vid tudi spi lepo, samo to nočno hranjenje nam malo skače gor pa dol. Včasih je jedel okrog šestih zjutraj, pol se je ta obrok premaknil na ponoči tam raje štiro kot peto, zadnje dni spet med šesto sedmo, to noč pa nič. Še spi od zvečer.
Kati, vi se pa kar dostikrat po Obali potepate.user posted image  Bravo Žiga za tobogan! 

Cv105, Žabika, Pikca, super da ste tako uživali.

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Sem prej zlikala vse cunje, pa ni hujšga, kot likat rjuhe, za čez dve postelji, z elastiko user posted image , pol pa to še lepo zložit, joj, men to ne gre, ko jo zložim, jo lahko še 1x zlikam user posted image

Zato pa jaz najraje posteljo slečem takoj zjutraj, hitro operem da se čez dan posuši in zvečer dam kar isto gor in ni teba nič likat.user posted image No, parkart tako, pol se pa že posteljnine naveličam in je treba polikat preden gre v omaro.
Barči, ma prav boga je Neja s temi boleznimi, res. Upam da bo ta B... pomagal. user posted image  za oba tvoja sončka. A Žan pa že kar sam iz posteljice prileze!?!user posted image

Lejci, jooooj, res sreča da se je ta padec končal samo z buškami.user posted image  

Sibil, pozdravi se hitro.user posted image

Sezam, uf, pri vas pa kar vsi bolani. Naj bo hitro mimo.user posted image

Za kofi bi men zneslo  v drugi polovici tedna.

Punce, danes popoldan pa malo mislite name, prosim. Imam izpit, pa me kar zvija.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.1.2008 8:35:33   
amy26
tejčica srečno na izpitu, tudi mojuser posted image  ga ima tako da srečno obemauser posted image

naša nočuser posted image  že par dni so nočke nikakve, kar naprej zbujanje danes pa sploh, malo ima zamašen nos, pa mal kašlja pa še vedno občasno hrope, vendar danes vedno ko se je zbudila hud jok in komaj mi jo je ratalo nazaj uspavati, upam da ne bo resneje zbolela, ker tudi jaz sem začela ful smrkat Aleks pa kašljat.
očitno smo se nalezli od nečakinje ki je bila čez vikend pri nas

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.1.2008 8:45:41   
cv105
dobro jutro

madonca ... imam totalni muskalfiber ... pa čist mal sem smučala ... pa zdaj deset mesecev delam po cca 6-10 km na dan v lepem vremenu ... bo treba natrenirat za naslednjo sezono

zvečer je Maks dobesedno dol padel ... no, ponoči je bilo še vedno treba jest ... tako, da mi ne spadamo v skupino otrok, ki ponoči ne jedo več user posted image

služba ... ko smo odhajali s smučišča, me je srečal direktor in rekel, da se morava nujno dobit na sestanku ... ko ga malo debelo gledam, doda, da moramo "zamenjati delovno področje in izkoristiti potenciale ... sem našel nekaj bolj zahtevnega zate" ... in zdaj ugibam, kaj me čaka ... user posted image

Barči ... mene so (na)učili, da je treba zdravnikom zaupat, zato bi jaz na tvojem mestu kar poslušala P in Neji dala Bronhomunal. Verjetno bi vsak od nas za svojega otroka naredil vse in še več, da bi mu prihranil vsaj kakšen dan bolniške, zdravil, slabega počutja ... Pa držim pesti, da bo zdravje pri vaši hiši končno prišlo nazaj. user posted image

Rikverc po stopnicah ... to se tudi mi učimo in nam ne gre ... je pa končno dobil malo strahu pred višino al kwa pa vem čem ... in ko pride na vrh stopnic se usede in čaka prvega, ki pride mimo ... s kavča dol pa vedno na glavo ... kako pa drugače user posted image

pejte na sonček !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.1.2008 9:23:04   
Dajadada
Danes je spet en prelep dan. Prav škoda, da ga ta bubkani ne boste mogli izkoristiti na sončku. Vsem en koš user posted image , da boste lahko čimprej spet pohajali z mamicami...sploh zdaj, ko se nam izteka porodniška, je treba vsako minuto dobro ponucat.

Barči, jaz te čisto razumem, da hočeš probati vse, da ne bo Neja kar naprej bolna. Upam,da vam pomagauser posted image .

A vaši tudi še vedno vse nesejo v usta? Nejc grize, liže in cmoka, prav vsako stvar rad ima. A  naj se ne bi ta faza počasi zaključilauser posted image Danes je skoraj pojedel papirnat robčekuser posted image .

CV105, upam, da te čaka eno zanimivo in prijetno delovno mestouser posted image .

Tejčica,
naš se zbuja ponoči, ampak ga ne hranim, edino včasih okrog pol petih, petih, ker takrat se obvezno zbudi in kar noče in noče zaspati nazaj.

Amy, naš se čisto takoj naleze, če je s kakšnim prehlajenim v stiku. Upam, da jo dobro odnesete.

Mi od obiska varuške naprej smrkamo, kašljamo...zaenkrat se še kar drži  in se mu nič ne pozna na razpoloženju in tudi doma se ne držimo...mi kar šibamo naokoli.

Aja, pa odločil smo se, da najdemo drugo varuško...upam, da nam rata v tako kratkem času, drugače pa ne vem kaj bomo...tašča se je sicer ponudila, da bi ga 4 ure lahko pazila, ampak se bojim, da bi jo preveč zdelal.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.1.2008 9:36:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Kolko malih marčkov spi celo noč čisto brez hranjenje?

Ne vsako, ampak se mi zdi, da je vedno več takšnih (zadnji 2 sta bili). In kako PAŠEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa čez dan največkrat spi samo še med pol do urico in pol, v enem kosu (okrog 12h zaspi) - pa se kar pozna zvečer, ko gremo spat. Ob 20h kar pade dol. Če pa kam gremo in torej spi 2krat (nazaj grede do 17h, recimo), potem pa zvecer težje zaspi in običajno okrog 21h.

Zdej pa greva na sprehod, pol pa v Trbovlje.

dajadada, držim pesti!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.1.2008 10:11:41   
Pikca
JUTROuser posted image

da ne bom spet pozabila, najprej čestitke za 11-ko:
za včeraj Žiga in Matiauser posted image ,
danes pa Lukas in Maksuser posted image

Kati, Thaiss, si moram zapomnit Gušt, za naslednjič, ko bomo v Izoli... kje pa je ta gostilna? Mi ponavadi v Sidro zavijemo...

tobogan - a kar sami se že odrivajo?, jaz pa našega sploh še nisem na tobogan dalauser posted image

Lejči, uf, si se ustrašla kaj, dobro, da ni kaj hujšega
CV105, user posted image za krasen smučarski dan, držim pesti, da te čaka super delovno mesto

Barči, Sezam, Sibil, veliko zdravja!user posted image user posted image user posted image

Tejčica, držim pesti za izpit!!! engauser posted image  za srečo

Kolko malih marčkov spi celo noč čisto brez hranjenje? naš ne, na žalostuser posted image , še vedno 2. del noči kar pri meni spi, da se lahko priklopi.. in ta 2. del noči je skoraj cela noč, saj se ponavadi začne okoli 12h... no vsaj Živa spi.

A je katera videla kje kakšno lepo otroško pojstlo (za Živo), sem se odločila, da zaenkrat ne bomo kupovali pograda, saj zg. del še kaki 2 leti ne bo uporaben. Bi pa rada, da ne bi bila čisto navadna, morda posebne oblike (enkrat sem videla v obliki avta, ladje), morda s strehico ipd., pa ne lih fuuul draga...

rjuhe - a to se lika al kaj?user posted image , mi jih samo zložimouser posted image user posted image

zihr še kaj pozabla...

mali se je zbudil, bova šla venuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.1.2008 10:40:09   
Barči78
Da se na hitro javim, dokler Žan bo Žan še spal, ker spi že od 9h. Sem bila vmes že na občini, oddala za otroške doklade, pa na DURSu olajšave, Žan pa še kar spi.

Sem peljala Nejo v vrtec in me je skoraj kap, ko sem na vratih prebrala, da jo moram peljati h drugi vzgojiteljici, ker je premalo otrok in so jih združili. O, pol je pa sledil jok, notri so bili namešani otroci taki, ki so se plazili, pa do večjih. No, po 14 dneh se revca vrne, pol pa tak šok, še nobenga ne pozna.

Žan je pa danes mirno spal do 5h zjutraj, pa sem že mislila, da mu gre le na boljše. Zvečer je zaspal ob 19h, pa je imel okoli 20h tak hud napad kašlja, da sem ga zbudila, mu šla sesat nosek, pa dala kapljice, pa sirup, počakala, da se je skašljal in mirno zaspal. Ob petih pa ga je spet tako napadlo, da je komaj h sebi prišel, sva spet sesala nosek, popil je pol dl mleka in nazaj zaspal. Ob 14.15 imava pregled pri P, upam, da nama predpiše kaj učinkovitejšega.

Rjuhe - saj jaz tudi ponavadi rjuh ne likam, samo ta je bla pa zmečkana, sem eno super kupla, k se super mečka user posted image

Hvala vsem za lepe želje

Hranjenje ponoči - mi ponavadi jemo med 3.30 - 7.30 zjutraj. Trenutno, ker je bolan, včasih popije kak dl mleka okoli 5h - 6h, ker se ne more odkašljati, drugače pa že dolgo ponoči ne je, tudi če se zbudi vmes zaspi nazaj.

Zdej grem pa do konca skuhat, ker bom potem leteča.

Pa pa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.1.2008 11:30:59   
Dajadada
Držte pesti, danes popoldan zvem za eno super varuško, če bo imela eno prosto mesto marca. Sva prej govorile in ima res že ful izkušenj, pa še pohvalil so mi jo, pa še zraven moje službe je, tako da idealka. Upam, da gre res eden od njenih sedanjih varovancev marca v vrtec, da bo plac za našega nejkota.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 12:11:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.1.2008 13:18:42   
Dajadada
Pikca, spomnim se, da sem videla posteljo avto (bolj formula) v Harvey Normanu, ampak se mi je zdela bolj za fantke. Al pa tukile npr. en prodaja posteljico avto (tista v harveyu je drugačna)http://www.bolha.com/oglas2962743.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.1.2008 13:34:39   
Pikca
meaa, res ful dobra pojstlauser posted image , če ne gledaš cene...

dajadada, tudi tebi hvalauser posted image , no saj ni nujno glih avto, samo, da ni čisto navadna, da je nekaj posebnega...
držim pesti za varuško!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.1.2008 13:42:43   
tinaaja
Dajadada, super za varusko. Kako si prisla do nje? A to imas pol v lj? Jao, jaz se bom morala tud se spravit iskat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.1.2008 13:51:40   
tinaaja
ce katera se kupuje roemerja, so tukaj fuul ugodno http://www.o-baby.de/agr/R%F6mer-King-Plus_10305_3.html

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.1.2008 14:14:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
11. 2.  začnem delat, se pravi, še 14 dni user posted image , zdej gre pa zares, odštevamo, o kriza, nisem še čist naštelana, da grem nazaj.

user posted image user posted image  Jaz isto začnem. Se bova prvi dan skupaj vzpodbujali user posted image

erna - user posted image user posted image  kok gre hitro h koncu. Upam, da se to tedaj vsaj pozdravimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
A vaši tudi še vedno vse nesejo v usta? Nejc grize, liže in cmoka, prav vsako stvar rad ima. A  naj se ne bi ta faza počasi zaključilauser posted image

Isto. Samo ta faza bo še kar nekaj časa trajala.Pri nas jo je Ana komaj"zaključila", pa še kaj pristane v ustih user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 14:45:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.1.2008 15:22:54   
Lejci
Ojla,

S postlami si me pa za mal prehitela, Meaa user posted image . Sem mela v mislih isto mamuta iz Ikee. Kaj pa tole, a poznate??? http://www.haba.de/ 

Porodniška se res hitro bliža h koncu, ampak zame potem ni službe, ampak zavod. juhu. not

Dajadada, če ti ne bi zneslo, od mojega moža babica tudi čuva otročke, je pa ne vem koliko (ful) let delala v vrtcu. S tem, da ima moj 3 brate in sestro (jih je 5), do 3. leta je pazila punčko od sosede, zdaj pa k njej še en fantek prihaja. Če ti zagusti, lahko vprašam.

Mogoče se sprašujete, zakaj pol jaz nisem naše Ines k njej dala v varstvo. Edini razlog je ta, da sem sama kot otrok do 3. leta bila pri babici in mi je bil prehod v vrtec nočna mora, imam blazno slabe spomine in sem si zaprisegla, da bo moj otrok od začetka v vrtcu.

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Kolko malih marčkov spi celo noč čisto brez hranjenje?

Mi že nismo eni izmed njih user posted image . In najbrž še dolgo ne bomo. ziza rulz.

Nošenje stvari v usta, itak. Vse in še več. Sem tudi že marsikaj potegnila iz ustec...

Prehladi - mogoče kateri pride prav, jaz sem naredila 2-mesečno kuro s sirupom Echinax, samo 5 dni je šmrkala in kašljala to zimo. Bomo vidli, kaj bo v vrtcu...  

Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 15:54:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.1.2008 16:05:20   
Barči78
Evo mene, nazaj od P, Žan ima vneto grlo, po grlu ima bele pikice, mal bronhitisa, tko da imamo antibiotik, če pa do petka ne bo bolje, pa greva v ZD na inhalacije, tolk, da vidi, če pomagajo. No ja, vsaj nekam smo se prestavili po 14. dneh.
Sem ga vprašala za bronhomunal, pa je rekel, da glede na to, da je ravno po AB, je še celo dobro, da poje še bronhomunal, tko da bomo probal.

Kaj pa to, največji šok, mene bo kap, še zdej mi slabi. Pridem po Nejo v jasli, je bla seveda vesela, ko me je zagledala, pa rekla, da je blo v redu. Pol se pa vsedeva v avto, pa pravi ona mene, da jo je teta pokala po glavi user posted image user posted image , pa jo vprašam, zakaj, pa pravi zato ker sem tekala po razredu user posted image user posted image  in mi je celo pot do doma to govorila, pa vem, da ne laže, ker je to prvič omenila. Prej je zmeraj rekla, ko sta bili njeni vzg. npr. Darja je bla huda name, me je kregala,.... NIKOLI pa, da jo je udarila, po vrhu še po glavi. Pol je pa rekla, da se je v kotu jokala, pa da je solzice z rokico obrisala user posted image . Ma konc me bo. Jutri naj me sam nazaj en drži, ko mi bo Neja pokazala, katera teta jo je.

Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.1.2008 16:08:09   
Barči78
sezam - zdej se pa res bolj počutim, samo da nisem edina user posted image

meaa - no, a vidiš, da gre, zdej bodo pa vse probale, jest mam pa posodo za mlek kuhat user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.1.2008 16:14:50   
Pikca
u, meaa, hvalauser posted image , lejci, tebi tuduser posted image
te iz ikee so čist luštne...

Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.1.2008 16:20:59   
Pikca
...da jo je teta pokala po glavi...
a so normalneuser posted image user posted image user posted image , vsekakor za pogovorit se z vzgojiteljico!

je pa sicer možno, da ni bilo tako, kot si me mame najhujše predstavljamo... enkrat je Živa potožila, da sta jo dva stiskala močno za vrat, sem si predstavljala, da sta jo davila, pol smo pa prišli do tega, da so se objemali, samo malo premočno za našo princeskouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.1.2008 16:39:27   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

...da jo je teta pokala po glavi...
a so normalneuser posted image user posted image user posted image , vsekakor za pogovorit se z vzgojiteljico!

je pa sicer možno, da ni bilo tako, kot si me mame najhujše predstavljamo... enkrat je Živa potožila, da sta jo dva stiskala močno za vrat, sem si predstavljala, da sta jo davila, pol smo pa prišli do tega, da so se objemali, samo malo premočno za našo princeskouser posted image

Ma ok, te otroške ˝igre˝ toleriram, če je hudo so pač vzgojiteljice tam, da posežejo vmes, samo da pa eno vzg. spravi otrok, ki teče po razredu ob živce, je pa za vprašat, kaj je bilo. Pa vem, da se Neja ne zmišljuje takih stvari, sigurno bom vprašala, ampak pred tem, bom mogla videti to Hildo. Neja pravi, da je bla Hilda. Sicer pa ja, včasih majo tud otroci domišljijo, ampak, če bi blo tako, bi se to meni zmislila, ne pa povedala pol še moji mamic, pa svojmu atiju, men je čudno.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.1.2008 16:44:49   
tinaaja
Postlejica... hudaaa
user posted image  
jaz bi tud tako user posted image matr, rabim hiso, a mislte, da jo dobis zraven s pojstlo user posted image user posted image

Mi se se ornk hranimo ponoci user posted image user posted image user posted image user posted image

Nošenje stvari v usta- predvsem, kar ni treba .. kosila receimo ne nese v usta.

Barci, Preveri dejstva in povej svoje. Kljub temu, da jo bos verjetno v glavi secirala. Vsaj jaz bi jo.. kuzla user posted image Vseeno pa upam, da je tko kot je pikca rekla - da ni bilo tko kot si predstavljas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.