Barči78
|
Evo mene, nazaj iz RA, Žan je imel pregled, pa je bila spet zelo zadovoljna, snemala ga je 20 minut in Žan se je ves čas čisto sam na tleh igral, plezal, se dvigal, spuščal, prestopal, metal žogo, skratka zdel se ji je zelo zanimiv, pameten fantek, ogromno mero koncentracije,... v glavnem je rekla na kratko, da ima zelo lep razvoj. Žan. Da ne omenim, da je bil zaspan tolk, da je komaj gledal, ravno v avtu mi je zaspal, pa sva imela uro 9.45, sem ga hitro zbudila, šibala notri, pol sva bla pa šele ob 9.30 na vrsti in do 10 h sva bla notri, niti 1x ni zajokal, pa kakšen potrpežljiv otrok je to. No, pa pozavla sem povedat, da je bil lačen tud že, ker je jedel ob 7h zjutraj Draja - super za tak vrtce, to veliko pomeni, da zaupaš ljudem, katerim daš pazit svojega otroka Sibil - sej sploh ne morem napisat, kaj je blo. Neja se je danes spet močno jokala, ni hotla notri, pa spet sta bili dve drugi vzg. pa otrok bo čist zbegan no . Drugače mi je pa popoldan še 1x zagotovila vzg., da je Neja ful luštna punca, pridna, se vklopi,... sam men še zdej ni jasno, ker tamala vztraja, da jo je pokala ena, samo ne ta, ta druge pa nisem videla. Ker mi je včeraj rekla, danes me ni pokala, včer me pa je. Mah, čimprej i tega vrtca ven, res, to je prevelika zmešnjava, preveč otrok. Draja - še nekej, a bo tvoja zajčica, res zajčica Tejčica - a še ločuješ? Pa bravo, za tazga fanta, bravo Vid za korake. Sezam, pa če se ne moti tud Kati - še 12 Trocikel, naša ga ni mogla poganjat, majo tko čudno nizko in nazaj stole, pol ji je pa mož stolček dvignih (spodaj je dal dilce) za ene 5 cm in prestavil naprej, da je imela več moči v nogah in se je v enem dnevu naučila poganjat to malo kolesce. Za 2 roj. dan e pa dobila že kar 14˝ kolo, pa se je hitro naučila gonit. Drugače je pa sigurno bolje kupit kolo, kot vsak poganjalec.