|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
28.1.2008 16:45:28   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Lejci - tale echinax sem tud jaz Lanu dajala 5 tednov (8 je maximum), pa me je v soboto P malo kregala. Baje da to ni dobro za takšne otročke ki so preveč bolaniuser posted image user posted image . Mal mi je čudno, samo se mi ni dal kregat z njo. Pa zgleda tudi ni kaj dosti pomagalo, glede na to kok je bolan.

Vsekakor, jaz se tudi ne bi kregala o tem, ali je dobro ali ni. Je pa res, da naša ni bila bolna in mogoče tudi brez tega ne bi bila. Se pravi, boljš, da se posvetujete s P user posted image

Barči,  kar pokaž jim user posted image , mene so tudi pretepali v vrtcu in imam pred njim kar nek odpor in strah. In še zdaj spoznam obe "vzgojiteljici", ko ju srečam na cesti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.1.2008 16:48:37   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

...da jo je teta pokala po glavi... a so normalne , vsekakor za pogovorit se z vzgojiteljico!

je pa sicer možno, da ni bilo tako, kot si me mame najhujše predstavljamo... enkrat je Živa potožila, da sta jo dva stiskala močno za vrat, sem si predstavljala, da sta jo davila, pol smo pa prišli do tega, da so se objemali, samo malo premočno za našo princesko

Ma ok, te otroške ˝igre˝ toleriram, če je hudo so pač vzgojiteljice tam, da posežejo vmes, samo da pa eno vzg. spravi otrok, ki teče po razredu ob živce, je pa za vprašat, kaj je bilo. Pa vem, da se Neja ne zmišljuje takih stvari, sigurno bom vprašala, ampak pred tem, bom mogla videti to Hildo. Neja pravi, da je bla Hilda. Sicer pa ja, včasih majo tud otroci domišljijo, ampak, če bi blo tako, bi se to meni zmislila, ne pa povedala pol še moji mamic, pa svojmu atiju, men je čudno.

Tole je res čudno...ti kar ornk razišči jutri v vrtcu, kaj se dogaja.

Punce še naprej držte pestke, ker varuška še ni zihr, da bi ga lahko vzela...tista mamica še ne ve, a bo dala tamalo v vrtec al neuser posted image . Mogoče ga pa vseen vzame, je rekla, da premisli se pogovori z možem, ki ji pomaga pazit otroke in me pokliče. Ženska ima 16 let izkušenj in jo ful priporočajo. Je pa v LJ.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.1.2008 17:00:45   
Anonimen
Barči, jaz bi uni vzgojiteljici dala eno vzgojno! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli v vrtcu tud ene lebave vzgojiteljice in nas je skoz ena punčka grizla, vzgojiteljice pa nič. In pol sem skoz jokala k sem pršla domov vsa pogrizena in mi je mami rekla, da naj jo pa nazaj. In sem jo ornk ogrizla povsod in pol pa njena mami takoj v vrtec, da sem jo ogrizla - no, na kocu so vse ostale mame skup stople in povedale uni drugi mamici in vzgojiteljici svoje.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.1.2008 17:01:47   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

A Žan pa že kar sam iz posteljice prileze!?!user posted image

Joj ne, iz svoje ne prileze še sam user posted image , je varno za ograjo. Zleze iz moje postelje, pa s kavča, pa po stopnicah.

Dajadada - držim pesti, da bo pazila tale varuška na Nejca, ker to je pa res veliko, da prijetna oseba pazi na tvojega otroka, mi imamo letos same težave user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.1.2008 17:08:33   
draja
Joj, sem jeznauser posted image . Pol ure sem uspavala Živo, ko končno zaspi hitim pomivat posodo in ko se s kavico usedem, da vas preberm in pokomentiram, pozvonijo, da prodajajo krompir in mi jo 20-ih minutah spanja zbudijouser posted image . Bi jim zatlačla tist krompir nekamuser posted image user posted image . Ma, če pa vsakih 14 dni težijo s tem krompirjemuser posted image .

Barči obvezno jutri urgiraj v vrtcu. Jaz mislim, da je v prvi vrsti treba verjeti svojemu otroku. Če mu ne bo mama verjela, kdo mu bo. Pa če se je slučajno zmislila se pač je. Bolje tako kot pa da se ni zmislila in ne bi nič ukrepala.

Dajadada sem ti glih danes hotla napisat, da če čutiš da tista varuška ni ok, da poslušaj svoj čut in poišči novo, tako da sem zdaj ful vesela in ful, ful stiskam pesti, da dobite prosto mesto.

Meaa upam, da so bili pri Lanu res samo zobki in ne bo več vročine.

Zdaj pa grem, drugače mi bo Živa kavo do konca spilauser posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 28.1.2008 17:18:05 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.1.2008 17:15:39   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Barči obvezno jutri urgiraj v vrtcu. Jaz mislim, da je v prvi vrsti treba verjeti svojemu otroku. Če mu ne bo mama verjela, kdo mu bo. Pa če se je slučajno zmislila se pač je. Bolje tako kot pa da se ni zmislila in ne bi nič ukrepala.

Evo, tudi sama tako mislim,  čudno mi je, ker je to res prvič rekla, pa še druge vzgojiteljice so bile. Če bi bili njeni dve, bi verjetno mislila, da se je zmislila. Vem pa, da je Neja zelo živahna deklica, rada teče, smo nimajo pa pravice roke polagat na otročka. Pa sigurno so jo tud v kot poslali, ker to se pa ni mogla zmislit, ker je jaz nikoli ne pošljem v kot in ni mogla pobrat tega doma. Pa, to se mi zdi prav, če otrok ne uboga, ga pošlji v kot, ali kaj jaz vem kaj, ne pa udarit.

Ja ja, krompir, pa jabolka, pa smetar, pa men ponavad poštar takrat zvoni, podpisati morate user posted image

A pride meni katera slike v album razvrstiti, jih je ene 300, pol pa še kakšen komentar zraven prosim. user posted image

jjasna - mojga moža je pa župnik v steno butal.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.1.2008 17:40:31   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
jjasna - mojga moža je pa župnik v steno butal.user posted image

Kaaaaj????user posted image user posted image  A ga je kaj obiskal, ko je odrasel? Jaz bi šla direkt do njega in mu povedala svoje. Joooooj,kolk to mene jezi, da se takole na nedolžne otroke spravljajouser posted image !

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.1.2008 17:52:47   
tinaaja
Hja, na sreco so se casi spremenili... Kaj vse se je pocelo vcasih.. se spomnim v 1 razredu.. Je prfoksa sosolca, ki je bil malo bolj pocasen (je sel pol v solo s prilagojenim programom), cukala, za usesa vlekla, z redovalnico tolkla po njegovi mizi, metala njegove zvezke po tleh.. user posted image user posted image user posted image Tud jaz vem, da sem imela problem z vzgojiteljico, da me je matretirala - je morala mami v vrtec posebej se it menit, da naj me ne silijo jest mlecen riz in podobno. Ali pa ce nisi juhe dovolj hitro pojedel si notri dobil krompir in meso user posted image user posted image user posted image Joj, jaz se tega tok zivo spomnim.. Zato sem tok vesela, da si zdaj tega ne morejo vec dovolit.. ceprav pa menim, da si marsikateri stars zdaj dovoli prevec.. kar pa tu ni kul. Neka zdrava meja mora bit na obeh straneh.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.1.2008 18:07:16   
Dajadada
Jaz kakšnih slabih izkušenj z vzgojiteljicami nisem imela, sem pa ogrrrromno slišala in nekatere zgodbe so res za user posted image  in za popuser posted image . Res pa je, da se danes dogajajo grozne stvari med sošolci, ker učitelji ne upajo posredovati, saj vejo, da bodo drugače še oni nastradali, ali kar od učencev ali pa od njihovih staršev.
Se pa moja mami še zdaj dobro spomni, kako jih je učitelj tepel s šibo po rokah pri likovnem, če niso lepo narisali...moram rečt, da ona ful lepo riše, ampak je pa takrat zgubila vso voljo do tega. Otrokom so se itak roke tresle, ko so risal, ker so že čutil udarce. Res groznouser posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.1.2008 18:19:39   
K_a_t_i
Kje majo kake luštne otročje rukzake? Rabmo za v vrtec, da damo not cunje za preoblečt, copate in stekleničko. Pa da ga bo Žiga slej kot prej lahko sam nesel.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.1.2008 18:57:41   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Kje majo kake luštne otročje rukzake? Rabmo za v vrtec, da damo not cunje za preoblečt, copate in stekleničko. Pa da ga bo Žiga slej kot prej lahko sam nesel.

mi tudi, mi tudi ... daj, bodi faca in sporoči, ko kje kaj finega najdeš user posted image

vzg.&vrtec&vzgoja ... Barči, ti kar povprašaj ju3 kako in kaj ... vsekakor boljša prva zamera kot zadnja ... ja, pa to je tudi res, kar je Tinaaja napisala ... razumna meja na obeh straneh .... mene je strah takih situacij, ker sem takrat zajuser posted image  kot sto user posted image  ... ne popustim za milimeter in grem direkt do neba !!

Echinax Bimbi ... mi ga tudi jemljemo ... drugo rundo ... prvič smo ga recimo slabe tri tedne, pa tri tedne premora, zdaj pa spet ... jaz verjamem vanj user posted image  ... kaj pa naj drugega user posted image

zrak ... sicer pa bolj kot v razne arcnije, verjamem v svež zrak ... odkar imamo lepo vreme, sva z malim po 3-4 ure dnevno zunaj ... recimo, da mu tako prišparam kakšen dan bolniške user posted image  

pa trudim se biti strpna, ko srečamo kje kakšnega otročka s smrkljem dol čez brado ... ali pa zadnjič, ko je na rojstnem dnevu od sestrične ena punčka kašljala tam okrog ... pismo, saj mi je hudo in težko kot pri norcih ampak v vrtcu ga tudi ne bodo v izolirnico dali, ko bodo drugi kašljali in smrkali ... sicer se absolutno ne strinjam, da so ti otroci še kužni v vrtcu ampak to tako je ... očitno ... prej ko se sprijaznim, boljše bo ...

(btw ... tako razmišljanje mi ni podobnouser posted image )

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.1.2008 19:48:17   
Barči78
Evo, se strinjam s tinaajo, vse toleriram, tudi kazen morajo dobiti, ker drugače pač ne bi bilo nobenega reda v igralnici. Samo to, da pa zvem, da je nekdo stegnil roko nanjo, sem pa pripravljena it do konca za svojega otroka. Vem pa, da je sigurno prva reakcija vsakega starša huda, ko mu otrok to reče, men je dobesedno slabo ratal, priznam. Moram preverit zadevo, drugače ne bom mirna.

Smo pa mi tud imeli čudne učitelje v OŠ, eden je clo ključe metal v glavo, drug je z ravnilom po rokah tolkel, vem da so prvega tud 1x počakali in ga nazaj prebunkali, tud mladini to pride vrh glave, pa kot je rekla Draja, ga poiščeš, ko si starejši.  user posted image

Ampak zanimivo, me zanima kako je moja tašča reagirala, ko je zvedela, da ji tepe otroka, ker to mi je ona danes povedala, (reakcije pa ne, jo jutri vprašam) jest vem, da bi se mi zmešalo, včasih so bli pa pomojem vsi tiho user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.1.2008 19:57:47   
dskubin
Kje majo kake luštne otročje rukzake?

Meni so lušni od Samsonita (Sammies Funny Face), smo kuple s svakinjo kar vsem našim 4 otročkom ob rojstvu, da bojo vsi imeli za v vrtec (no, uporablja ga itak šele taprva) - aja, vsakmu drugo žvalco. Kuple pa smo tasredenj ruzak za v vrtec (za preoblečt pa za kako pleničko not dat), pa tamali ruzak isto žvalco za na pohode, ko bojo enkrat začeli hodit, da bojo lahko nesli malco s sabo ;)
http://www.hudsonsleathershop.co.uk/acatalog/Samsonite__Sammies_Funny_Face__Bags.html

Niso glih najbolj poceni, ampak uko z glave pa tudi ne, pa so kar trpežni, mislim, da bojo šli čez cel vrtec. Garancijo maš pa itak nevemkolk let, na zadrge pa doživljenjsko se mi zdi. Zdej na novo imajo tigerčke, kenguruje in krokodilčke, stare zaloge so pa pikepoke, žirafe, želve in pingvini.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.1.2008 20:09:11 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.1.2008 20:08:33   
tinaaja
ce bi katera narocala te ruzake od samsonita, sem jaz za deljenje postnine.. Dskubin - zakon so!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.1.2008 20:09:54   
dskubin
Ma ne, sej majo tudi pr nas v vseh samsonite trgovinah, pa v BC sem zadnjič vidla, ampak jaz raje kupim v Samsonitu, ker ne vem če ma kupljen v BC tud te garancije. K če ti gre zadrga samo neseš v trgovino in ti zašijejo zastonj. Pa niti ne vem, če je velika razlika v ceni, čist tamali je 15 eurov, tak srednji za v vrtec pa okoli 25.

aja, tinaaja, če si boš umislila hišo, lahko tudi tako pojstlo not stlačiš
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.1.2008 20:12:49 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.1.2008 20:36:01   
K_a_t_i
No hvala, bom šla gledat te samsonite en dan (je to že tretji namig, da so kul user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.1.2008 20:42:19   
dskubin
Aja, pa tudi za mamice imajo isti kompletek torb za stekleničke pa za previjanje, ampak tega pr nas v trgovinah pa nisem najdla. (pa itak kmalu ne bomo več rable) user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 20:52:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.1.2008 21:01:58   
dskubin
Revčke je vzg. zapirala v omaro (!!!!)

Ma katastrofa. Kaj dandanes se še to dogaja user posted image , pa da jih tepejo user posted image . Jaz bi verjetno svojemu otroku kar verjela in malo preverila, al pa bi kdaj nenapovedano prišla malo prej iskat, da bi vidla, kaj je na tem.

Mi smo tudi kao kaznovali v vrtcu - ma je blo tako, da je moral otrok sest na stol par minutk (pa moral je bit sam na stolu, ker navadno mulčki kar skupaj potegnejo in grejo pol še drugi prostovoljno zraven user posted image ) pa malo razmislit zakaj je kaznovan (največkrat je šlo za kako pretepanje) pa če bi se njemu tudi fino zdelo, če bi kdo njemu to napravil, pa se na koncu opravičit. Ampak to je bilo največ.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.1.2008 22:22:12   
tinaaja
Revčke je vzg. zapirala v omaro (!!!!), če so preveč razgrajali ali niso ubogali. To omaro je imenovala premišljevalnica. V njej so mogli biti 5,10 ali 15 minut - odvisno kaj je naredil narobe.

jaz bi jo tok knockoutirala, da se ne bi vec pobrala, ce bi to mojmu otroku naredila.. stlacila bi jo v eno malo omaro, uno za cloveka gumo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne morem verjet.. OK, dskubin, to mi je normlano, da se malo ohladi na stolu, ... ampak v omaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.1.2008 22:49:32   
draja
Vidim, da imamo vsi bolj ko ne kakšno slabo izkušnjo z vzgojiteljicami. No, jaz se najbolj spomnim ene, ki se je skoz drla na nas pa nam glavno jed kar v juho dajala, če nismo dovolj hitro jedli. Je morala mami posredovati, ker se ji je zdelo to nesprejemljivo.
Ampak boljš, da vam ne začnem razlagat, kakšne izkušnje je imela moja mami z varuškami za naju z bratomuser posted image user posted image user posted image . Res hude. Vam povem raje ob kakšni kavi, da vas ne bom po nepotrebnem strašila. Glavno je, da se je vse srečno končalo in smo lepo gor zrasli!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.1.2008 22:53:40   
skačica
uf kakšno temo danes obdelujete, mi grejo kar kocine pokonc, ko razmišljam o tem, da bi mojega otroka kdo na takšne načine kaznoval. Men grejo takšni ukrepi pošteno na jetra, ker se da z normalnimi prijemi otročke pripravit do tega, da se umirijo in sodelujejo, ne pa z zapiranjem v omare, s tepežem po glavi, ....
barči, le pozanimaj se jutri...

Sicer pa dober večer!

Zdele nisem imela nobenga časa za javljanje na RR, ker kar okol letamo. Včeraj smo šli najprej ven na kosilo pol pa k moji mami na obisk. Zvečer je mož zbolel, očitno je pokasiral en virus, zato sva ga danes pustili da je počival, midve sva pa izginili k mami, Iza je tam ostala za 3 urce v varstvu, jaz in sestra z mulčkom smo pa odkurile v LJ, kjer sem malo nabavljala za mojo malo. Je dobila ene Geox šuheceuser posted image (znižane komaj 35 eurovuser posted image ), nekaj majčk, jopico, oblekico, žabice, bodije.... Že en lep čas nisem nič nakupovala zanjo in je bila potrebna obnova garderobe.
Jutri me pa čaka generalka stanovanjauser posted image , ja vem zoprno, ampak moram mal omare prečekirat in pometat ven vse tiste stvari, ki se niso uporabljale ali nosile eno leto.

Iza je pri moji mami prav zadovoljna, upam da bo tudi potem, ko bo kar nekaj ur več na dan pri njej. Zaenkrat je problem edino to, da pri njej noče zaspat. Sej če bi bla cel dan tam, potem verjetno biuser posted image . Zoprno je, ker nima ne flaške, ne dude in doma vedno zaspi na zizi, edino pri možu in moji sestri zaspi na rokah. Eh, sej bo.

Bom kako fotko nalimala!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.1.2008 23:07:28   
skačica
user posted image mami mi laske že spenja s špangicami, kok je pa hepiiiiiiuser posted image

user posted image vedno poziram, ko vidim mamico, da skače s fotoaparatom okol

user posted image tkole sem zlezla v bratrančkovo jajčko.

user posted image Pripravljena za na fešto

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.1.2008 8:20:55   
Barči78
Sem nazaj z vrtca, seveda se me je mala pred vrati prijela kot klop, ni hotla notri, začela jokat. Sem odprla vrata in seveda notri en njen sošolec jokal kot dež in klical mamico, naša pa ko nekoga vidi jokat, je hudo. Seveda sem vzg. povedala, kaj mi je rekla, in me ona čdno gleda, jaz je nisem, lahko da so se otroci med sabo tepli, midve sva se tako lepo razumeli, pa jo je h sebi stisnilauser posted image , mah men ni nč jasno, sicer pa ne vem,  če je to tista prava vzg., ker ta se je meni že včeraj zdela zelo prijazna, ta druge pa nisem videla, tamala je itak jokala in ni izustila nič, pa še drug otroc so med vrati stali in se mi je zdel totalno neprimeren čas za raziskovanje. Bomo videli danes, jo bom popoldan kaj več vprašala, kako je z Nejo, ko bo manj otrok. Malo se mi gre tudi zato, da mi dajo en iskren odgovor, ker zaradi možganske krvavitve obstaja sum na HA. Pa me ful skrbi in bi res rada vedela, kako se punca vključi med otroke, kako sodeluje,.... še od nekoga drugega, ne samo od njene vzg., katere jo pač bolj poznajo. Upam, da razumete.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.1.2008 8:23:26   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

jaz sem jih v hiperju vidla,full lepe.drugac pa poglej v cp-ju nici trgovina v novem delu odzgoraj

tinaaja-nas tamal tud zadnje 2 dni,ene 5x in dalje je ponociuser posted image
barci-hudo,jaz bi se pomenila z vzgojiteljicouser posted image
vrtec-no jaz sem pa pred zadnji dan vrtca pobegnila iz njegauser posted image ,moja mami je zraven vrtca delala in ker so to vzgojiteljice vedele,sem jo prepricala da grem samo v avto po barbiko,in mi je dovolila jaz pa k sm tok pridna sem to izkoristila in odkorakala domov,ne vpraste kok je bla mami veselauser posted image ,oooo cist je znorela.najhujse kar je sledilo je bilo to ker sem se morala opravicit naslednji dan vzgojiteljici in povedat da sem se zlagalauser posted image .no to je bil moj zadnji dan vrtca.da o p.....v os ne govorimuser posted image user posted image user posted image sej vem da sem pridna

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.