Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca ...da jo je teta pokala po glavi... a so normalne , vsekakor za pogovorit se z vzgojiteljico! je pa sicer možno, da ni bilo tako, kot si me mame najhujše predstavljamo... enkrat je Živa potožila, da sta jo dva stiskala močno za vrat, sem si predstavljala, da sta jo davila, pol smo pa prišli do tega, da so se objemali, samo malo premočno za našo princesko Ma ok, te otroške ˝igre˝ toleriram, če je hudo so pač vzgojiteljice tam, da posežejo vmes, samo da pa eno vzg. spravi otrok, ki teče po razredu ob živce, je pa za vprašat, kaj je bilo. Pa vem, da se Neja ne zmišljuje takih stvari, sigurno bom vprašala, ampak pred tem, bom mogla videti to Hildo. Neja pravi, da je bla Hilda. Sicer pa ja, včasih majo tud otroci domišljijo, ampak, če bi blo tako, bi se to meni zmislila, ne pa povedala pol še moji mamic, pa svojmu atiju, men je čudno. Tole je res čudno...ti kar ornk razišči jutri v vrtcu, kaj se dogaja. Punce še naprej držte pestke, ker varuška še ni zihr, da bi ga lahko vzela...tista mamica še ne ve, a bo dala tamalo v vrtec al ne . Mogoče ga pa vseen vzame, je rekla, da premisli se pogovori z možem, ki ji pomaga pazit otroke in me pokliče. Ženska ima 16 let izkušenj in jo ful priporočajo. Je pa v LJ.
|