|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
28.1.2008 9:49:28   
TamaraJ
Ojla majčice...

Poskušam si utrgati nekaj časa, da grem malo za nazaj prebrat... Matr ste napisale, pridneuser posted image

****... firbec matra tudi mene in bi si tudi jaz rada pogledala slikice tvojih sončkov. Ravnokar sem si vzela malo časa in sem preletela tvoj blog in slikice. Zanimivo. Aja pa to... po tvojm opisovanju žensk v Islamu bi celo sklepala, da je prava diskriminacija še vedno marsikje prisotna pri nas. Le da je vse bolj skrito očem. Ko sem jaz npr. iskala službo (leto) sem v 3/4 primerov bila zavrnjena zgolj zato, ker sem ženska. Ženske pa rojevajo. In imajo bolane otroke doma. In... Delovno mesto je dobil tip. Moški, mlad, grafični oblikovalec, ki ne bo šel na porodniško. Jeah, tako pač je. In moj paket referenc jih načeloma niti  ni zanimal. med prva vprašanja spada seveda: pa nameravete poleg tega otroka imeti še kakšnega? Booo? Ja, najbrž al kaj. Ali je bolje, da se grem zaradi službe pri vas steriliziratuser posted image

No, kakorkoli... zanimivo je brat tvoje orise življenja v Egiptu. Zelo lepo znaš približati način življenja in seveda te bom rada brala še naprej. na srečanju pa upam, da se tudi spoznamo.

No mamice in mamice to be... grem malo skozi dva dni pisanja. če mi uspeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.1.2008 10:07:25   
Pepita
Dobro jutro. Zame bolj slabo, že par dni tako slabo spim vse me vleče in tišči. Pa ne najdem pravega položaja za spanje, se pa tolažim, da je hvalabogu drugače vse OK user posted image , spanje pa že čez dan malo nadomestim user posted image . Danes mi je spet močno teklo iz prsi, imam dva flekeca na pižami, zgleda, da ko spim na boku jih preveč stiskam.

Sem pa jezna ker sva se včeraj s user posted image skregala, pa se zdaj ne pogovarjava.  Pa midva, ko se ne znama kregat, potem pa to, komaj čakam da pride iz službe, da se pomenima. Mi je pa dvignil pritisk, ko je rekel, da ne ve če mu bo šef dal dopust ko bom rodila in da bo potem poleti preveč doma, pa se mu bo naplači poznalo. Meni je kar zavrelo, se mi še zdaj iz ušes kadi.

Je pa res, da si ta moj možek niti najmanj ne predstavlja kako bo ko boma imela user posted image , zanj je to še vedno nekaj imaginarnega, saj vem, da bo potem drugače, samo me pa jezi, ko si zdaj niti predstavljati noče.
No ne bom več, mene mal hormoni mečejo, pa gnezdim že na veliko, potem pa pride tudi do kakšnega navzkrižnega ognja. Malo se pa paše izpovedat.

Jaz bom pa RD praznovala že s približno 1.mesečnikom, konec maja.

Ali razmišljate, kaj o morju? Midva sva ravno včeraj rezervirala prikolico pri kolegu za konec avgusta. Če bi pa slučajno kaj prišlo vmes, pa tudi ne bo panike, ker bova zadnja not in jo lahko odpelje prej domov.

Tako danes pa sem zatežila. Pa še na vsezgodaj. Grem si zdaj kavo skuhat, pa zajtrk naredit za vas pa user posted image .

Lep dan

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.1.2008 10:29:06   
jana81
oj pepita... pri spanju se ti kar pridružujem,sicer podnevi ne morem nadomestit, ampak se par dni že celo noč zbujam in hodim na wc, pol me trebuh tišči, pa flekce imam tud na pižami, tako da imam zdaj oprijeto majčko gor, pa blazinice vmes, da nisem čist mokra. sem pa zadnjič ravn se oblačla, ko sem ujela dve kapljice iz prsi, taka bela tekočina, ni čist prozorna.
Lubiju pa kr dej mal časa, se bo že unesel, midva se kregava sicer ne, ampak se pa lahko zjočem če me že narobe pogleda, sicer se pol začnem sama sebi smejat, user posted image se mi pa tud sam smeji,ko ve da me hormončki dajejo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.1.2008 10:32:51   
špelin@
Pepita, saj bo user posted image  Ko nam delajo hormončki, smo pa še bolj občutljive in "skočimo" na prvo žogo...

Drugače je pa mene ob vsem, kar se v življenju (in na naših cestah) dogaja, streznilo, ko je kolegica v prometni nesreči izgubila fanta - zaobljubila sem se, da NIKOLI ne dovolim, da gre moj user posted image  od doma skregan z mano. Zato sva se naučila hitro reševati nesporazume user posted image  Kar seveda ne pomeni, da se ne kregava user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.1.2008 11:04:22   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image  majčice!

Hvala za kavo, ampak jaz sem si pa pomarančo privoščila namest nje.

Joj danes sem tako user posted image user posted image user posted image . Sem dobila pošto od sodnika za prekrške.
Seveda ja naša ljuba država taka, da vedno verjame policistu in ne nekomu kot posamezniku. Pa čepra ta oseba-policist laže kot pes teče!!!!
In potem so mi poslali sklep, da mojo prošnjo za sodno varstvo zavrnejo kot neutemeljeno in da moram plačati stroške postopka-povprečnimo 100€ in stroške postopka policista 19,20€, In zraven nobene položnice!!!! SEveda je pripisano: PRITOŽBA NI MOGOČA!!!!!
In kaj potem moram plačati vse to in še kazen (bivših 20.000SIT)
Joj kolk semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da živimo v takšni državi, da nihče ne verjame poštenim ljudem ampak samo policistom, pa čeprav lažejo!!!!!!

Joj tolk sem donc na tleh zarad tega!!!!!

Joj ta naša država!!!!
Sem brezposelna, noseča, brez denarja, komaj nabavljava kaj za user posted image , sedaj pa še vse to!!!!

Jah neč, mogla sem se izpovedati, zdej pa grem še na eno pomarančo, upam, da bom vsaj malo boljše volje potem.

Pa vsaj vam želim lep dan!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.1.2008 11:10:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Joj danes sem tako user posted image user posted image user posted image . Sem dobila pošto od sodnika za prekrške.
Seveda ja naša ljuba država taka, da vedno verjame policistu in ne nekomu kot posamezniku. Pa čepra ta oseba-policist laže kot pes teče!!!!
In potem so mi poslali sklep, da mojo prošnjo za sodno varstvo zavrnejo kot neutemeljeno in da moram plačati stroške postopka-povprečnimo 100€ in stroške postopka policista 19,20€, In zraven nobene položnice!!!! SEveda je pripisano: PRITOŽBA NI MOGOČA!!!!!
In kaj potem moram plačati vse to in še kazen (bivših 20.000SIT)
Joj kolk semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da živimo v takšni državi, da nihče ne verjame poštenim ljudem ampak samo policistom, pa čeprav lažejo!!!!!!

Kaj je pa bilo? Škoda, da se nisi obrnila nan tegale tipa KLIK
Moževi kolegici je fajn pomagal, ko jo je en policaj hotel iz osebnih razlogov "potunkat" v hud drek.

Drugače sem pa tudi sama pred 11. leti kasirala eno krepko od sodnika za prekrške, ker policaju nisem hotela "pokazat nogic", kot je sam rekel user posted image user posted image  Pa je sledila ovadba zaradi nestorjenega prekrška user posted image  Samo takrat sem bila nevedna smrklja, zdaj bi mu že dala vetra!!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.1.2008 11:15:43   
80kaja
živjo punce....
lep vikend je za mano...osvojila kočo na Vogarju :-) nad Bohinjem....
kako ste se imele ve?
imejte en fajn teden, jaz imam v čet.GP in upam,da bo več železa v krvi....
kaja

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.1.2008 11:34:44   
jana81
sončnica sandra...ne vem kaj naj ti druga rečem, kot to da se strinjam s tabo, sem mela že tud probleme s temi blesavimi policaji, pa hvala bogu da sem mela dobro odvetnico, un je pa šiht zgubu "prasec jedni",ups mal me je zanesl.
veš kak pravijo slab začetek, dober konec.

80kaja... ti pa si pohodnica..čestitke..user posted image držimo pestke za tvoj GP-...

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.1.2008 11:35:38   
Soncnica Sandra ***
Špelin@ evo bilo je takole:
peljali smo se iz BTCja proti obvoznici. Na obvoznici so nas zaustavili policisti. Najprej so pobrali osebne dokumente od vseh treh v avtu. Nato pa voznici (sama sem bila sovoznica) rekli, da naj stopi z njimi do službenega vozila. Kasneje je prišla po mene, da naj grem z njo, da ji ni nič jasno kaj tip hoče od nje. Tip je rekel, da ni bil nihče privezan in da smo se vsi trije privezali, ko smo opazili policijski avto. Ampak to ni res! Voznica in jaz kot sovoznica na prednjem sedežu sva bili privezani, tretji potnik pa ni bil privezal (tudi ko so nas zaustavili, se ni privezal, kot trdi policist). Nato mi je pri službenem avtu, ko sem ga vprašala, kaj dela odgovoril, da mi piše kazen, ker nisem bila pripeta z varnostnim pasom, Vprašala sem ga KAJ? Saj ste videl da sem bila. Nato je zaprl okno v službenem vozilu se nekaj pogovarjal s kolegom, odprl okno in mi dejal, da nisem bila pravilno privezana. In ko sem ga vprašala, če mi to lahko pokaže, kako to zgleda, je enostavno pisal kazen naprej. Nato mi je rekel: podpisala najbrž ne boste kajne????
Mislim, zagotovo ne, če nisem kriva!!!!
Drugi policist pa je napisal kazen za sovoznika zadaj in mu odnesel plačilni nalog v avto (kjer je on sedel na čakal). Policist je odprl vrata in mu rekel: podpiši. Ko ga je vprašal kaj podpisuje mu je policist odgovoril: kaj si imbacil ali kaj? Ti samo podpiši.
MISLIM, TO SO NAŠI DRAGI POLICISTI V SLOVENIJI!!!!!!
Naj pa še povem, da voznica pa ni dobila plačilnega naloga.
Zanimivo kajne, glede na to, da smo bili po njihovem mnenju vsi neprivezani.
JOJ TAKO SEM DONC user posted image user posted image user posted image  DA BI KOGA KAR KAM POSLALA!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.1.2008 11:54:01   
kodrana
Pepita tudi pri meni je tako. gnezdim na veliko. občutljiva 100 na uro. jepa res, da mi2 ne zaspiva dokler se ne pogovoriva in pobotava. saj bo. boš videla, da bo danes vse drugače. pusti mu malo, saj si bo začel predstavljat. če ne prej, pa potem.. ko bo realnost na dlani.
jaz imam tudi flekce na pižami. kot prave dojilje smo žeuser posted image .

jaz imam r.d 29.8. in sme devica. stara bom 24let.

mi bomo šli na morje nekje konec avgusta oz. v začetku septembra, če bo vse po sreči.

Sončnica Sandra*** obup od obupa. nas je potem akr nekaj takih. mogoče bi moralo tudi tole na tv. obup. ker mojemu bivšemu so isto naredili. vsatvili so ga, naj izstopi iz avta.. in potem napisali kazen, ker ni bil pripet..čeprav je biluser posted image . če bi meni kaj takeganaredili, ne vem kaj bi.. ampak bi zagotovo nekja naredila, ker jaz nikoli in res nikoli ne sedim v avtu, ne da bi se pripela.. ker me že tako alergija daje, če koga vidim ne pripetega. žal mi je,da se to dogaja in da si bila žrtev ravo ti..

80kajauser posted image za lep vikend.

moj user posted image pa sedaj pride domov in šibamo službeno v lj.

lep dan punce. rada vas imam.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.1.2008 12:32:49   
TamaraJ
Sončnica Sandra... jaz tudi lahko napišem roman o nekorektnem ravnanju policistev takrat, ko sem imela nesrečo na glavnem križišču pri Tivoli hotelu. Nič kriva... le zaletela sem se v mafijo. In ker se je policajček  posračkal (pa z njim so prišli trije kadeti na praksi) pred njimi, sem dobila kazen. Brez ogleda kamer, brez meritev, brez da bi nam kdo pomagal iz avta, brez da bi nas kdo vprašal, če smo ok.... Najprej me je napizdil (najbrž ker sem tam sploh bila. Sredi križiščauser posted image .  Slabo mi je bilo, ko se raziskovala ozadje in predvsem to, kar mi je napisal usrane na nalog. ZVCP... člen... kaj??? Tam je pisal stavek: rdeča luč ustavi, rumena... WTF?? Podpis totalno nerazločen. Kolega, ki je kriminalist mi je takrat svetoval, naj dam roke stran, požrem totalko na svojem avtu in mirno živim naprej.

Ja, tako je pri nas. In anketa je pokazala, da večina slovencev zaupa policiji. Zakaj že? Najbrž tisti, ki z njimi še niso imeli opravka. Kot drugo pa delajo na mizerne plače in naj se za ta drobiž za koga za vzamejo? Je pa tudi res, da uniforma da moč tudi tistim meter pa šumska jagoda velikim palčkom. Ki se potem vsi napihnjeni lotijo zajeb...

Ah, težko se je ne sekirat ampak... druge,. kot zamahniti z roko... trenutno ni. Bomo morali odslej bolj paziti, koga bomo volili...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.1.2008 12:49:35   
Aurea
Čao punce,

joj kakšen sonček je bil zunaj ob osmih - potem pa se je takole pooblačilo... škoda... pa že prav pomladno vzdušje je v zraku, ptički čivkajo, zvončki cvetijo, hormončki se prebujajo - pa smo šele januarja user posted image

No, meni so zdaj majstri zasedli stanovanje in obdelujejo dnevno in spalnico. Cel vikend sva z user posted image  pospravljala in pripravljala, sedaj pa se je končno začelo zares. Sem bila danes tolk crknjena, da sem se po zajtrku malo vlegla in spala do pol dvanajstih... Jah, ni kaj, pred prihodom user posted image  je treba stvari zrihtat, potem bo pa mir user posted image

Sončnica Sandra,  glede policajev - jaz imam z njimi sicer redke, a povsem prijetne izkušnje, hvala bogu, verjamem pa, da se najdejo tudi taki, kot jih opisuješ. Na žalost je tako kot v vsaki službi... Na tvojem mestu se ne bi kar predala ampak bi se borila za svoje pravice, saj ste bili trije notri in imaš priče. Pozanimaj se malo, kaj lahko še storiš, kam se lahko pritožiš - napiši obširno pismo o dogodku in ga pošlji nadrejenim (saj ste si zapisali imeni obeh policistov, kajne?), to bi sicer morali storiti TAKOJ po dogodku!  No, skratka, želim ti, da bi se na koncu vendarle dobro izteklo.

TamaraJ, kar zavre mi, ko berem o takih delodajalcih, ki sprašujejo žensko, koliko otrok bo imela... Pismo, kaj jih briga! Ampak, saj pod takim šefom verjetno tudi ne bi bila zadovoljna konec koncev...

< Sporočilo je popravil Aurea -- 28.1.2008 12:50:01 >

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.1.2008 12:53:06   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Ampak, saj pod takim šefom verjetno tudi ne bi bila zadovoljna konec koncev...

Ja, to imaš pa popolnoma prav. Tako tolažbo sem rabila takrat, ko sem bila tako besna, ker so mi to tako očitno dali vedeti.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.1.2008 13:47:00   
Naty*
Oj bejbe! Danes pa niste prav zgovorne...

Sončnica Sandra*** žal te res tako pismo lahko ful v slabo voljo spravi. Sploh če imaš poleg tega še polno drugih problemov. Res škoda, da se nisi že takrat takoj pritožila, če drugega ne, že zaradi odnosa policista. 

Tko js sm pa klicala G, pa pride šele ob treh user posted image ...joooj ni pa ni konca temu čakanju. Komaj čakam, da bo že končno za mano. Ne vem pa kaki so pregledi za HELLP sindrom, a je samo odvzem krvi in vode, al je treba bit v bolnici tačas? A mogoče kera kej ve, kaka je pri nas praksa? Tamara grem še enkrat un članek prebrat, če sem spregledala to o pregledih. Sicer se prepričujem, da je sigurno kej drugega, me je pa najbolj strah tega, da bi blo to in da bi blo treba sprožit prezgodnji porod. Dokler me moj mali brca sem potolažena, ampak zdele bi blo mal zgodaj za to user posted image .... Ful upam, da je kej drugega. Držite pesti...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.1.2008 13:51:37   
jana81
naty ... a te kej peče in boli ko se prepogneš...mene ful zaboli trebuh ko se sklonem,ne vem al je to želodec,al kaj? sem čist znervirana zej od tega sindroma hellp.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.1.2008 13:57:26   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naty ... a te kej peče in boli ko se prepogneš...mene ful zaboli trebuh ko se sklonem,ne vem al je to želodec,al kaj? sem čist znervirana zej od tega sindroma hellp.

Ko se sklonim me sicer zaboli, ampak nižje v trebuhu. Želodec me je bolel pa prav v žlički, v soboto pa pod rebrami na desni strani. Tud na splošno se ful slabo počutim (tud slabo zgledam), ampak mogoče se me samo kaka gripa loteva. Sej bom videla kaj bo danes povedal G glede teh znakov, pa ti bom potem poročala.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.1.2008 14:10:03   
aurora28
Naty upam, da boš kmalu počutila bolje. user posted image user posted image user posted image

Jana81
sem ti pozabila odgovoriti, jaz sem kupila puzzle od Anne Geddes v Intersparu in so stale okrog 16 €, vsebujejo 1000 puzzlov in mere so 68*48. Slika zgleda kar konkretna. user posted image

Barbaw
imaš ti kakšen poseben način sestavljanja? Jaz sem si najprej puzzle med seboj ločila po barvah in jih nato začela sestavljati po barvah in motivih. Zdaj sem zaključila z vsemi barvnimi odtenki, ki se med seboj očitno ločijo, zdaj pa so mi ostale še puzzle, ki se med seboj ne ločijo preveč, ker so vse v približno enakem barvnem odtenku in moram reči, da me te kar zajuser posted image . Saj bo že nekak.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.1.2008 14:36:41   
TamaraJ
Naty... mislim, da bo vse OK. Je pa vedno treba mal panike zagnat, ker raje brezveze, kot da kaj spregledajo. Pa saj mirna boš, ker boš vedela pri čem si.

Jaz pa še malooo in grem domoooovuser posted image  Kaj se mi danes nič ne da. Pa laaačnaaauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.1.2008 15:25:38   
Katina
Jaz sem pa danes imela burlesko na cuker testu. Zjutraj je še kar šlo - kot po tekočem traku smo popile tisto cukrano vodo. Nato smo eno uro čakale - v tišini kakšnih 10 nosečnic. Nobena ni načela pogovora. Nato bi morale po 1 uri dat kri, pa so se zbunili starejši, ki so tudi čakali pred diabetično ambulanto, češ, da so oni prej. No, pol smo se pa lahko začele pogovarjat in zezat, da bo to 3 urni cuker test ne eno urni. No, po slabih 2 urah so mi končno puščali kri. Sestra ni zadela moje žile, čeprav sem ji pokazala, kje sem pred kratkim dala kri in se je videla hrastica, zato sem morala kar v laboratorij. Tam so me pa čukasto gledali zakaj hodim okoli z epruveto. Meni pa je bilo že vse skupaj tako smešno, da sem se preganjanju po ZD samo še smejala.

sashy, zanimivo razmišljanje o otrocih. Prav lepo je slišati, da imaš tako željo po njih. Žeim ti, da se ti želja po veliki družini uresniči. Estrella, tudi jaz sem o otrocih začela razmišljati precej kasneje, tako kot ti okoli 27 leta.
Vidim, da se je na moji španščini nabral že debel sloj prahu. Razumela sem že, kar sta napisali, sam da bi znala kakšen pameten stavk skupaj zbasat je pa že preveč.
****, ti prav nič ne zavidam te tvoje in hčerine zdravstvene težave. Upam, da jih kmalu razrešita. Tudi jaz sem hotla pogledat tvoje slikce, pa so zaklenjene. Lahko dobim geslo?
Pogledala sem tudi potujočo tržnico. Se bi tudi meni prilegel tak komfort, da ti pripeljejo svežo zelenjavo na dom.
edinaos, Stavek tvoje G mi je pa znan, da ni mogoče to G iz Trnovega in se piše na K.? Jaz sem to G namreč k sreči zamenjala - sicer sem rabila dolgo, sem pa zelo vesela, da sem se odločila za ta korak.
naty, ti kar pokliči G, boš vsaj mirna. Upam, da nam kmalu javiš, da je ve OK.
TamaraJ, a ni zanimivo, da delodajalci sprašujejo o načrtih za družino, pa se po zakonu tega sploh ne sme spraševat! No, pa kaj se vse ne sme....
Pepita, te čist razumem, da si jezna ko user posted image . Včasih kdo blekne kaj, kar sploh ne misli čisto dobesedno. Njaboljše je, da se pomenita, ko pride domov in mu razložiš, da boš pač ti nujno rabila pomoč in zakaj. verjetno si niti ne predstavlja kako je to, zato mu poskušaj razložit.
špelin@, jaz sem brala knjigo Suzanne Tamaro: Pojdi kamor te vodi srce - je tudi pripoved o življenju sedaj že priletne gospe. Mene je knjiga zelo ganila, ker je napisana tako preprosto in tako resnično, čeprav oseb seveda ne poznam. Ta knjiga je postala ena izmed mojih najljubših knjig. Jaz jo sicer priporočam po 30. letu - to pa zato, ker so ženske takrat že dovolj zrele, da razumejo sporočilo. No, sicer mejnik ni mišljen ravno striktno 30.let, da ne bo pomote.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.1.2008 15:42:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, jaz sem brala knjigo Suzanne Tamaro: Pojdi kamor te vodi srce - je tudi pripoved o življenju sedaj že priletne gospe. Mene je knjiga zelo ganila, ker je napisana tako preprosto in tako resnično, čeprav oseb seveda ne poznam. Ta knjiga je postala ena izmed mojih najljubših knjig. Jaz jo sicer priporočam po 30. letu - to pa zato, ker so ženske takrat že dovolj zrele, da razumejo sporočilo. No, sicer mejnik ni mišljen ravno striktno 30.let, da ne bo pomote.

Škoda, da nisem prej vedela za tole knjigo - sem bila po kosilu v knjižnici in sploh nisem imela nobene ideje, kaj bi si izposodila user posted image  Ampak bom pa vsaj vedela za prihodnjič user posted image  Tudi normativu "nad 30" ustrezam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.1.2008 15:44:17   
valentina2006
LP Majčice user posted image ... Se pišem po 2 dneh...

Mi non stop nagaja user posted image , se kr sam od sebe ugasne, če pa že user posted image  dela uredu, mi internet vn vrže.

Drgač ste pa full pridne s user posted image ...
Zlo pa pogrešan user posted image ...od učer...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
28.1.2008 15:55:28   
Estrella*
Aurora: to je praktično direkten prevod pesmi. V slovenščini nekako ne zveni tako kot v špaščini.

Isabel

leteti
pasti
na koncu bolečina
sanjati
izgubiti
imperij iluzij
če te ni tu
nimam ničesar
moje srce umira

Isabel
če odideš
se bo še Bog razjezil
ne dovoli, tej ljubezni
kar tako umreti
jokal bom
jokala boš
trpeča v samoti
vrni se k meni
in osrečil te bom

iskati
čutiti
veliko strast ljubezni
skušam
zbežati
pred časom
ki prihaja
bežoč
pred preteklostjo
jaz in ti
večno zaljubljena

če te ni tu
nimam ničesar
moje srce umira 

Isabel
ljubil te bom

Isabel
kam odhajaš brez mene?
brez tebe mi
živeti ni

Isabel
kam odhajaš brez mene?
brez tebe mi
živeti ni

Isabel
če odideš
se bo še Bog razjezil
ne dovoli, tej ljubezni
kar tako umreti
jokal bom
jokala boš
trpeča v samoti
vrnei se k meni
in osrečil te bom

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
28.1.2008 15:55:55   
zalazoya
čau mačke

zjutri k sem vam skuhala kavico sem se počutla krasno, kljub tisti nenavadni bolečini ponoči, potem sem šla pa spat nazaj in napaka, počutim se k bi me s kolom po glavi, tečna k user posted image  , sem se že z mami skregala, pa mojga skoz napadam, zdele pa še obiski padejo, bogi revčki, sem jih že opozorila da sem tečko. Ja zgleda je tak dan.

Sem vam mogla mal pojamrat je precej boljš, zdejle grem pa čajček skuhat, evo so že pred vrati čau.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
28.1.2008 15:56:00   
MARTINA25
OJLA!!
Rada bi napisala nekaj o delu policistov....
Sama sem policistka, zaposlena na eni od policijskih postaj v Ljubljani. Glede na to da smo policisti pooblaščene uradne osebe, se od nas zahteva, da delamo in ravnamo po zakonu. Sama lahko zase rečem, da če nisem ziher ali je oseba storila prekršek NE KAZNUJEM!!
Da pa ne bo zgledalo, da zagovarjam policiste bom rekla še to, da sem tudi sama že doživela VELIKO nekorektnih postopkov z policisti, saj pač očitno določenim "stopi uniforma precej v glavo".....tko da punce, tko kot zahtevamo prijazen odnos od prodajalk, medicinskih sester in zdravnikov, tako imate (imamo) pravico zahtevati tudi korektene in prijazne policiste!!!!Če ne na plačilni nalog se lahko pritožite tudi na nekorekten postopek!!!!     
Upam da nisem preveč naložila.....user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.1.2008 16:00:38   
Naty*
Punce hvala za lepe želje, zdej se pa javljam s prvimi podatki user posted image . Malo bolj se počutim, ker sem vsaj G dobila na telefonuser posted image . Razložila sem mu situacijo pa me je vprašal, če sem mela kdaj probleme z žolčem. Sem rekla, da ne da bi vedela in mi je potem svetoval, da naj dva dni jem lahko hrano, pijem 2 x 2dcl Donata in če bojo še bolečine naj ga pokličem na GSM, ker je itak dežuren oz. jutri pridem kar v Postojno. Če bo vredu se pa slišiva v sredo.

HELLP sindroma nisem omenjala, ker sem predvidevala, da če bo vsaj malo posumil na to, me bo vprašal še po drugih znakih. Pa ni....kar si razlagam tko, da očitno ni kake hujše panike user posted image .

Tko, zdej bom papcala čokolino pa pire krompirček, pol bomo pa vidli user posted image . Sej sem se že zdej mal pazila pri hrani, pa nisem mela večjih težav od sobote. Mogoče je res samo razdražen želodec al pa žolčnik. jana81 poskusi še ti mal pazit pri hrani pa da vidiš, če bo tud teb pomagalo.

Katina eno vprašanje.... če se ne motim to ni tvoj prvi otrok ane? Če se motim pa ne zameri prosim user posted image . No zanima me sledeče... danes sem v eni knjigi prebrala, da ženskam, ki jemljejo zdravila za ščitnico pogosto odsvetujejo dojenje user posted image . A kej veš kako je s tem? Sicer so pa Euthyrox nadomestni hormoni in ne zdravila ZA ščitnico ane...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.