Katina
|
Jaz sem pa danes imela burlesko na cuker testu. Zjutraj je še kar šlo - kot po tekočem traku smo popile tisto cukrano vodo. Nato smo eno uro čakale - v tišini kakšnih 10 nosečnic. Nobena ni načela pogovora. Nato bi morale po 1 uri dat kri, pa so se zbunili starejši, ki so tudi čakali pred diabetično ambulanto, češ, da so oni prej. No, pol smo se pa lahko začele pogovarjat in zezat, da bo to 3 urni cuker test ne eno urni. No, po slabih 2 urah so mi končno puščali kri. Sestra ni zadela moje žile, čeprav sem ji pokazala, kje sem pred kratkim dala kri in se je videla hrastica, zato sem morala kar v laboratorij. Tam so me pa čukasto gledali zakaj hodim okoli z epruveto. Meni pa je bilo že vse skupaj tako smešno, da sem se preganjanju po ZD samo še smejala. sashy, zanimivo razmišljanje o otrocih. Prav lepo je slišati, da imaš tako željo po njih. Žeim ti, da se ti želja po veliki družini uresniči. Estrella, tudi jaz sem o otrocih začela razmišljati precej kasneje, tako kot ti okoli 27 leta. Vidim, da se je na moji španščini nabral že debel sloj prahu. Razumela sem že, kar sta napisali, sam da bi znala kakšen pameten stavk skupaj zbasat je pa že preveč. ****, ti prav nič ne zavidam te tvoje in hčerine zdravstvene težave. Upam, da jih kmalu razrešita. Tudi jaz sem hotla pogledat tvoje slikce, pa so zaklenjene. Lahko dobim geslo? Pogledala sem tudi potujočo tržnico. Se bi tudi meni prilegel tak komfort, da ti pripeljejo svežo zelenjavo na dom. edinaos, Stavek tvoje G mi je pa znan, da ni mogoče to G iz Trnovega in se piše na K.? Jaz sem to G namreč k sreči zamenjala - sicer sem rabila dolgo, sem pa zelo vesela, da sem se odločila za ta korak. naty, ti kar pokliči G, boš vsaj mirna. Upam, da nam kmalu javiš, da je ve OK. TamaraJ, a ni zanimivo, da delodajalci sprašujejo o načrtih za družino, pa se po zakonu tega sploh ne sme spraševat! No, pa kaj se vse ne sme.... Pepita, te čist razumem, da si jezna ko . Včasih kdo blekne kaj, kar sploh ne misli čisto dobesedno. Njaboljše je, da se pomenita, ko pride domov in mu razložiš, da boš pač ti nujno rabila pomoč in zakaj. verjetno si niti ne predstavlja kako je to, zato mu poskušaj razložit. špelin@, jaz sem brala knjigo Suzanne Tamaro: Pojdi kamor te vodi srce - je tudi pripoved o življenju sedaj že priletne gospe. Mene je knjiga zelo ganila, ker je napisana tako preprosto in tako resnično, čeprav oseb seveda ne poznam. Ta knjiga je postala ena izmed mojih najljubših knjig. Jaz jo sicer priporočam po 30. letu - to pa zato, ker so ženske takrat že dovolj zrele, da razumejo sporočilo. No, sicer mejnik ni mišljen ravno striktno 30.let, da ne bo pomote.
|