|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
26.1.2008 20:23:53   
Estrella*
martina25: Pol si bikicauser posted image  Vidim, da si se precej selila po naši ljubi SLO. Jaz sem po rodu dolenjka, živela v Lj 16 let, 18 let v Medvodah in sedaj se aprila selim v Godovič. Skratka pestro je.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.1.2008 20:29:17   
Katina
Zadnje čase sploh ne morem več sledit vsemu, sem na hitro preletela vaše čvekanje in zato bom komentirala le po spominu.

Jaz imam cuker test v ponedeljek - pri nas pošlje samo tiste, ki imajo kakšne indikacije (starost, debelost, možnost preeklampsije itd,)

Vransko je OK in super ideja, pa tudi pizza je najbrž dobra ideja za vse.
Kodrana, jaz sem iz Domžal, ampak ni panike, če bo treba grem tud v NM, ker zamudit tako srečanje pa res ne gre. Če se bo kakšna javla iz tvoje bližine tudi prav, če ne pa besedo držim.
Estrella, super napis za seznam, res si pridna.
Ne vem katero že zanima otrdevane trebuha. O tem smo že veliko napisale. Sicer je pa sedaj to že čisto normalno, če ni zraven močnih bolečin, ki navadno povzročijo odpiranje materničnega vratu. Proti prekomernem otrdevanju se jemlje magnesol. kako zgleda? Kot da bi ti v trebuhu razneslo bombo in bi se stene maternice nalepile na trebuh, ali kot da imaš v trebuhu medicinko npr. Upam, da sem bila dovolj nazorna. Če vam trebuh ne otrdeva nič zato.

Se vidi, da se približujemo 3. trimesečju in že veselo pripravljamo stvari za naše user posted image . ja, tik tak, pa bo ta čas prišel.

Kasso, me zelo veseli, da sva se spoznali, čeprav kakšnega posebnega časa za čvek tokrat ni bilo. Je bilo pa predavanje, ki sem ga poslušala zelo zanimivo. Upam, da bom naslednjič lahko poslušala vsa predavanja.
barbaw, nemščina? jaz mislim, da je z učenjem tujih jezikov pravzaprav ista logika. Učenje, konverzacija in vztrajnost. Občudujem tiste, ki se znajo jezika učit sami, ker jaz nisem tako disciplinirana. Jaz sem se nemščino tudi učila v OŠ, pa v SŠ in na tečajih, nato je nekaj let nisem pretirano uporabljala, v sedanji službi pa sem dnevno govorno in pisno komunicirala in je kar fino, da sem obrisala prah z nje. Je pa res, da večino zahtevnejše slovnice sploh ne uporabljam, ker je niti ne znam več - mi ni prišla v kri. In če primerjam sodelavce, smo na istem. Tako, da le pogumno - mogoče bo pomagalo že, če imaš ORF ali satelitsko ali kabelsko TV in gledaš filme, jaz sem se tako kar veliko naučila.

Vsem puncam, ki ste uspešno prestale preglede, čestitam. Tistim, ki pa imete take ali drugačne zdravstvene težave pa želim, da jih v kratkem odpravite.

Pa še ena user posted image za Sončnico Sandro, ki ima probleme z MV.

P.s. Špelin@, na današnjem predavanju je predavatelj rekel da multiple skleroze ob ekvatorju ni, mogoče bi ti mogla uvozit malo sonca v vaš kraj in bi težava izginila, kaj praviš?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.1.2008 20:36:50   
Estrella*
Sashy: sem te hotela že parkrat vprašat...kako to, da si se odločila imeti user posted image  dokaj zgodaj? Ne misli, da te obojam , parv nasprotno sem pristaš tega, da je otroke poterbno imeti ko si mlad. Zakaj te to sprašujem, ker sama pri teh letih in še kasneje do 27 leta sploh nisem pomislila na kaj takega.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.1.2008 21:56:42   
sashy
To me pa velikrat vprašajouser posted image . Že od šestnajstega leta naprej razmišljam o tem, da bi imela veliko otrok, devet pravzaprav. Otroci so tako pristni, ko govorijo o sebi, tako spontani in nebogljivi. Pravega razloga, zakaj želim met velik otrok še sama ne vem. Sej sm kr dost ljudi šokirala, ko sem se že tako zgodaj odločila za otroka (bil je načtovan), ampak sem si ga resnično želela. Svoje odločitve nism nikoli obžalovala, ker se mi zdi, da ko dva človeka v objemu ljubezni naredita otroka, in tako podarita življenje še enemu živemu bitju, pomeni to potrditev njune ljubezni in ljubezni, ki jo potem nudita temu malemu bitjecu in ga s  svojimi izkušnjami popeljeta in vpeljata v življenje, ter mu pokažeta radosti in slabosti, ki jih bo doživel. Moj user posted image  je pa tudi največji srček na svetu, sej se tud spreva, ampak me je v življenju naučil gledati stvari tudi z druge plati.
Drugače je pa moja mami vzgojiteljica in mislim, da je tud ona delno "kriva", da tako razmišljam o teh stvareh. Otrokom zna odpret vrata domišjije v svet in oni njej, ona dopolnjuje njih in oni njo. Pa še pesnica je po vrhu, lansko leto je izdala pesniško zbirko Pesmi na dlani. No pol sm pa tud jest neki tega po njej podedvala pa še kitaro igram tako, da imam že za en CD pesmi. Mojmu user posted image  je pa tud že ena pesmica namenjenauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.1.2008 22:49:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Katera od majčic ima 1 rojstni dan?
Jaz ga imam šele po rojstvu našeuser posted image , 2. julija. Je še katera poletna?

jaz imam rd 21.5.(sem ravn vidla da je martina pred manouser posted image ), se bo naš mali prej rodil,če bo na rok ven pokukal.

bi vas pa neki vprašala, a mislite da bi blo prehitro če grem z 1,5 mesečnim sinkom na morje, imava eno možnost konec junija it,za male pare na Hvar, sam me je mal strah ker je daleč, pa ne vem če je pametno it s tak malim že na morje???

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.1.2008 23:39:36   
Anonimen
Ah... spet ste bile pridne in veliko napisale...

Naj povem da sem dobila izvide iz lab. Tamla ima uroinfekt...
Jaz pa toxopasma hvala Bogu negativno... uf. mi je kamen od srca padu.
Ker tuki imamo full mack ki niso itak od nobenga... jejo pa iz kontejnerjov...in se plazijo in serjejo vse povsod tud po nasem vrtu...

No imam pa zato kri katastrofalno...primankuje mi zeleza.. pa res jem veliko sadja in zelenjave.
Pri nas je zdaj sezona jagod pa breskve, ringlo in marelice... tud jabolk je kolikor ces da o pomarancah sploh ne zgubljam besed...
Tako da sadja pojem na tone...
Tudi solate in paprike in paradiznik apkumar kajti vse je sveze in ima super okus...Itak mesa sploh ne maram..
Tako da mislim da prehrana nima nic s tem...
Imam pa se primankljaj nekih drugih stvari pa sem poslal e- mail eni full fajn zdravnici iz Slo. ki mi vedno pomaga in razlozi kar ne razumem..
No pa Lkc imam pa itak vedno poivisane.. to ni pa itak nic novega saj so mi ze pred leti ugotovili mieloproliferativna bolezen v zacetni fazi...
No bom pocakala da pridem v slo saj je sam se 10 dni.. in pol bom naredila remont na sebi...
Trenutno bi sam rada da se Samia cim prej pozdravi,ker se mi srce trga ko govori buba, buba... pa se drzi za luliko...
Pa sam 5 besed zna pa se je potrudila nauciti se buba... pol ze mora biti hudo...
Pa itak vsaka mamica svojega user posted image  najbolj pozna in jaz vem da ima ona zelo visok prag bolecine... ker nikoli ne joka ce se udari ... se pri cepljenju ni jokala..
Ponavadi ko pade in se udari sam rece uff in ahh in gre dalje..
No sedaj pa buuubbaaa... Pol pa ze res buba a ne??
Uf, kva to pisem sam mi je prec lazi k enemu povem...

Estrella
Ja imas prav arabscina je res zelo teska... Za znoret. Saj ves kako pravijo za slovenscino da je tezka.. ampak sploh ni v primerjavi z arabscino...Moz je selk pred leti na filo fax na tecaj slovenscine in je rekel mala malica vasa gramatika...Se mi je takrat zdelo cudno.. ampak sedaj ko pa spoznavam arabscino pa vidim da je res...
Evo vam nekaj napise:

ßáßă ÝĘíÇĘ ŃÇĆÚÇĘ - kolokom fatayat raeaat (evo sem se z nasimi crkami zapisala)

evo...kera mi bo povedala kaj sem vam napisala?? Pa ne guljufat pa sprasevat kakega arabca po internetu...he,he...user posted image user posted image user posted image

Brbaw
Pejdi na Nemscino... jaz bi jo tok rada znala, ker mi je sicer res bolj grob jezik ampak ko vidim sina ko lahko gleda vse tiste filme na nemskih kanalih... jaz bi tud!!user posted image user posted image  Pa ima smrkavec Nemscino v soli komaj drugo leto pa ze zna...
Otroci se tok hitro naucijo...
In ravno zaradi tega sem ga dala na angleski program,ker slovensko zna.. arabsko tud od doma in ce se uci vse v anglescini mu bo to sam full koristilo..
No saj jaz tko mislim...

Sashy
Kok pa si stara ce smem vprasat??
Jaz sem imela prvega pri 21 letih... pol pa tema dolga leta...
In evo sedaj po 30 letu pa boom... ta bo ze 3 user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.1.2008 23:43:24   
Anonimen
Aha... vidim da ta forum ne pozre arabskih crk... kar neki je tam ratalo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
27.1.2008 1:03:19   
sashy
****: stara sem devetnajst let, 15. oktobra bom 20 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.1.2008 1:05:59   
sashy
Dans pa jest ponočujem, smo s starimi starši Enko igraluser posted image  - kolk je to smehauser posted image .
Lepo spančkite user posted image  in vaše pikece in pikci tudi!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
27.1.2008 1:13:09   
sashy
****: Upam d bo tvoja hčerkica kmal u reduuser posted image . Drugače pa verjamem, da je veliko bolje, ko še nekomu drugemu potožiš o problemih in težavah.

Jaz pa znam španščino! Nemščina mi pa ni prav nič všeč, je res preveč grob jezik. Arabščina... mm.. mora biti pa zelo zanimiva, se spomnim, ko nam je profesor za likovno vzgojo v srednji šoli pokazal nekaj črk - lepo - vendar zakomplicirano.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.1.2008 7:59:45   
Naty*
Jutro miške user posted image . No js ne spet ne morem spat, očitno se me zdej loteva še en prehlad, tko da morm preverit kolk ste včeri načvekale, ko me ni bilo user posted image . Evo user posted image  za vse, sladkor pa mleko pa po okusu user posted image ... 

IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

A ja še to me zanima, a se bo katera odločila za shranitev izvornih celic in kakšno je vaše mnenje, cena je kar solidna, mislim da cca 1800 EUR. Midva sva bolj na tesnem z dinčki ampak za zdravje ma ne vem, kaj pravte ?

Čist iskreno....če bi mi kdo lahko 100% zagotovil, da bo to stvar, ki BO mojemu otroku rešila življenje, bi prodala tud vse kar mam, če bi blo treba, da bi zbrala denar. Ampak dokler je pa to še stvar, ki je niti približno ne morejo potrdit (zadnjič je Pušenjak dal en dober odgovor glede tega) pa ne bomo shranil.

barbaw celulit...ja se mi zdi, da zdej bolj nastaja kot prej, čeprav me je zadnjič Tamara potolažila, da gre ta "nosečniški celulit" tud hitreje dol user posted image . Tko da te držim za besedo...a veš Tamara!user posted image

Pri kremah proti strijam js nisem zbirčna. Mela sm nočno kremo od Afrodite, Eucerinovo olje, zdej pa še kremo od Chicco-ta (še enkrat hvala Tamara user posted image ), vmes tud navadno mleko za telo od Dove. Če se ne bi mazala pa bi mela strije, bi se obremenjevala zakaj se nisem. Tko pa itak nikol ne bom vedla, a je zaradi krem, al zaradi kože...glavn da ni strij user posted image . Zaenkrat jih ni, kaj bo bom pa videla.

špelin@ predlog za srečanje v Aidi mi je pa všeč. Lahko najdit, pa predvidevam, da je tud parking velik. Ker recimo kak Picikato v Celju ma majhen parking, nas bo pa veliko. To je tud treba računat.
Jana81 glede Verone v Mercator centru pa nisem sigurna, če se da sedet tko, da bi ble čimbolj skupaj? Ker drugače tud ni slaba ideja. Bi blo pa fajn, da ne sedimo za več mizami.

tally hvala, tud mene veseli, da se ti bolje počutiš. Pa res glej bolj na sebe in user posted image , kot službo. Službo boš mogoče kdaj menjala, vidva sta pa samo ena user posted image .

katy82 super za pregled user posted image . Pa hvala za skrbuser posted image . Sej sumi še niso čist ovrženi, ampak računam, da bojo drug teden, ko pride moj G. Glede 3D morš pa vedet, da tud če bo tvoj čudno gledal, bo po pregledu čist navdušen user posted image .

Naja3 mene tud krči v mečih grabijo ponoči. Pa kljub temu, da pijem magnezij....tko da mislim, da se je res začelo user posted image .

kodrana luštkan voziček user posted image , pa barva ful lepa.

Tamara vidim, da je bil včeri očitno tak dan za pucanje user posted image . Js sm vstala ob šestih pa generalno spucala kopalnico, kuhinjo, pobrisala prah, vse se je kar svetilo! user posted image

edinaos hvala za čestitke, mu jih bom predalauser posted image ....grem zdele pečt princeskine krofe, preden vstane user posted image .

Anitka men tud ne otrdeva trebuh, pa izcedka iz bradavic tud ni. Nas verjetno še čaka...če pa ne pa tud prav. Glavno, da bo maja mlekouser posted image .

Estrella* ja, če greš čez Logatec je pa res prava parada vozičkov, ker tolk ko je tu mladih mamic, ne vem če je še kje user posted image . Kar se pa naslednikov za voziček tiče, mava pa že kar v planu pohitet, tko da upam, da nama bo uspelo preden bo čist iz mode user posted image .

No tolk zaenkrat, zdej grem pa spet malo delat... aja glede kil...a se je še kateri v zadnjem času zgodilo, da bi shujšala? Js sm kilo dala dol od prejšnjega pregleda, ampak verjetno zaradi živcev ta teden. Sicer pa mislim, da glede na dosedaj pridobljene kile, to ni problem ane user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.1.2008 8:07:30   
aurora28
Dobro jutro!

Ste za eno user posted image ? Danes je moj možek svojo ženico presenetil in ji spekel user posted image  z evrokremom. Obožujem jih.user posted image  

Za vse, ki ste imele preglede čestitam! user posted image user posted image user posted image

Moj rojstni dan je 9.11. user posted image , tako, da ga bomo letos praznovali skupaj z najinim user posted image .

Meni gležnji še vedno zatekajo, že tri dni pa me bolijo podplati user posted image . Ima katera tudi takšne probleme?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.1.2008 9:01:16   
Estrella*
Jana81: To je popolnoma stvar odločitve. Saj se tudi na Hvaru rojevajo dojenčki? Mislim, če bo s tvojim vse OK in ne bo že na začetku bolehen, ne bi smelo biti prav nič narobe. Če ga boš dojila, pa še toliko manj, saj ne bo potrebno pripravljati hrane, kar je s tega vidika še najbolj končljiva zadeva. Drugače so otroci do 1 leta bolj poredko bolani, pol se začno težave ko otrok vstopi v vrtec. V vsakem primeru pa so na Hvaru tudi zdravniki.
Kolegica  je šla ravno predlansko leto z 2 mesečnim sinom v Črno Goro. Trenutno pa je ena kolegica s 3 letno hčerko v Vietnamu.
V glavi rabiš samo zdravo mero razuma in ne komplicirat. Za svojega otročka boš le ti znala poskrbeti tako , da bo prav, ker boš le ti poznala njegove potrebe.
Upam, da ti nisem preveč naložilauser posted image

****: Kar se tiče napisanega..beats me, keine Anung, ni idea
Sem gledala malo na kartico, kjer smoi imeli napisana imena v arabščini...nič podobno.

Sashy: španščina praviš, Hace mucho tiempo yo tambien hable bastante bien, pero mucho tiempo paso y yo estupida olvide casi todouser posted image  Todo no, pero bastante palabras se me van de la cabeza.
No še malo v slovenščini...lepo, da razmišljaš o veliki družini.user posted image Vidiš moj vlakec za kaj takega je že odpeljal...razmišljam sicer še o 3 otroku takoj ko bo fizično izvedljivo. Moj mož prihaja iz družine 8 otrok in jih je prav fletn gledat ko so skupaj. Res, da niso imeli dovolj vsega, pa vendar se jim sedaj to pozna na njihovem karakterju: so zelo človeški, razumevajoči in po pravici povedano jim je lažje preživet v tem svetu kot meni, ki sem imela sicer 15 let starejšo sestro in odraščala kot edinka. Enostavno se težje prilagajam situacijam kot moj dragi.

Aurora: boleči podplati in zatekanje gležnjev žal spada v user posted image  tegobe. Je pa res, da ko sem imela preveč kg se mi je to tudi dogajalo. Veš pezza naredi svoje, naše boge kosti pa tudi vsega ne prenesejouser posted image Meni se še emšo pozna. Se bo katera režala, vendar je res, da se vsako leto čez 30 pozna in prinese kakšne nove tegobice.

Drugače drage moje sem pa jaz takoo zaspana. Sinko je zbolel, ga kuha visoka vročina in sem ga nadzorovala celo noč. Ravno par dni nazaj sem rekla kako to, da mali že skoraj leto dni ni bil bolan. In user posted image  je takoj pokazal svoje kremplje...
Upam, da bomo sami zmogli zadevo , da ne bi bilo potreben obisk na Meteljkovi..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.1.2008 10:59:43   
jana81
estrella eh zaka bi mi naložila...vesela sem da mi kdo kaj pove, ker sem pač prvič noseča in totalno nevedna. Imava še sicer kak teden da se odločiva in rezervirava, drugače bova pa konec avgusta našla kak plac za morje.

Upam da bo tvoj sinek kmalu boljše, meni je pomagalo ko sem bila majhna, da mi je mama kisle obloge in surov krompir na podplate navezala, da mi je vročino ven potegnalo, sem je mela čez 40 stopinj in sem kar bledla.

aurora..men se še to ne dogaja, ne zatekam in me ne bolijo podplati...vsaj nekaj ...znam pa kar kmalu iti po tvojih potehuser posted image

Včeraj sem si po enem mescu privoščla eno velko pico,zelo dobro in ko pojem že pol pice- imam smolo -dobim neko žico v pici.user posted image Obup

naty..ja sem razmišljala o prostoru pa Verona res ne vem če lahk skup mize zmeče tak, da bomo vse skup, Picikato ma pa res majhen parking, tak da bo Aida še res najboljša opcija..Od kod pa ti poznaš tako Celje? a nisi iz Logatca? sem firbčna ne?

Kar se pa tiče izvornih celic..se 100% strinjam z Naty-enim odgvorom.

zdej pa nama grem zajtrk nardit, ker sem šele rit dvignala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.1.2008 11:33:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Od kod pa ti poznaš tako Celje? a nisi iz Logatca? sem firbčna ne?

Neeee nisi firbčna user posted image . Js sm tko kot MARTINA25 pa Estrella*....veliko sem se že selila user posted image . Original sem zagorjanka, pol sem živela v Laškem, do lani v Celju (Dečkovo naselje), zdej pa v Logatcu. Delam pa še zmeri v Celju (no če izvzamemo, da sem trenutno na bolniški). Upam, da sem se lani preselila za vedno, ker mi je všeč tu user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.1.2008 11:50:19   
sashy
Estrella* Cuantas lenguas estas hablando? Yo estudie espana y igles en la escuela y eso es todo. Tu tienes talento para las lenguas!user posted image   Espana es la lengua de amor y para eso desidio que quiero estudiar. Pero yo tambien olvido muchas palabras y expresiones de espana porque no estoy viendo las "limonadas" de la teleuser posted image
Si, para eso tu estas Estrella* - zvezdauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.1.2008 12:09:07   
Estrella*
Sashy: tienes razon, por esto me llamo Estrella. He buscado palabra adequada para mi y Estrella era la uniqua que me gusto.
Hablo  tambien ingles y aleman, pero como has dicho espanol es la lengua maravillosa y por eso decidi aprenderla.
En 1999 estuve en America Sud. Visite Ecuador, Peru y Bolivia. Era estupende! Estos 5 semanas son todavia para mi inolvidable.

Sedaj pa ya basta!, da naju ne vržejo s forumauser posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.1.2008 12:15:32   
aurora28
Sashy prosim prevodddddddd, yo no intendo nada user posted image user posted image user posted image .

Estrella* si me potolažila user posted image , mi je včeraj še tašča rekla, da je zatekanje v user posted image nekaj normalnega. user posted image

Jaz sem čist not padla s sestavljanjem puzzle, še jest pozabim, če verjamete user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.1.2008 12:36:34   
Estrella*
Sem imela za danes take načrte, pa so vsi padli vodo. Danes je možiček končno doma , mali pa spi in kuha. Spet mu je narasla temperatura. Prav smili se mi, jaz pa mu ne morem kaj dosti pomagati.user posted image

Aurora: sicer mi je kar nerodno vprašat, ampak o kakšnih puzlah se pogovarjate?
Jesti pa le ne pozabi, da bo user posted image  lahko rasteluser posted image
S Sashy pa sva ugotovile, da nama je najljubši jezik skupen in, da sva ga že malo pozabili, ker ne gledava več TV limonad.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.1.2008 12:42:01   
barbaw
Dober dan!

Kako ste? Kljub temu da je vikend in se manj piše vas je treba lovit.user posted image  Dan ni ravno sončen na našem koncu ampak je kar toplo. user posted image  Lahko uživamo zunaj.

Naty je že res da gre hitreje dol tale nosečniški celulit, ampak še vedno pa malo traja. Jaz svojega do poletja ne bom "slekla". user posted image  Kile pa je vsaj pri meni normalno da mi gredo tudi dol ne samo gor.

Jana81 če ne boš komplicirala ne bo problema. Vožnja se zna mal vlečt, na trajektu si lahko lepo v avtu na toplem, ker ponavadi piha. Pač na vročini ne smeš bit z user posted image , pa vodo boš verjetno prekuhavala, sploh če si občutljiva na take stvari pa je. Ni strahu. Mi nikoli nismo imeli problemov niti z vodo (je nismo prekuhavali), ker je naš škrat že bil malo večji(eno leto in nekaj). Imajo pa na Hvaru v bistvu vse, sploh pa v Hvaru na Hvaru imaš velik Konzum in dobiš kar hočeš tudi slovenske proizvode. So celo nekatere stvari ceneje kot pri nas ali celini (vsaj lani poleti je bilo tako).

**** se verjetno nobeni niti sanja ne kaj si napisala. user posted image  Upam, da se bosta ti in Samia konkretno pozdravili tukaj. Moraš malo popravit tole svojo kri, da ne boš imela preveč ali premalo česa.

Tiste, ki zatekate se morate tudi začimbam izogibat, ker zelo pripomorejo. Jaz sem enkrat zaradi pizze tako zatekla, da niti oči nisem mogla odpret. Sem pa že nosila čez rok in je sestra rekla, da to pa začimbe naredijo.

Jaz pa sem se s puzzlov prestavila na barve za steklo. user posted image  Rišem motivčke za sobo. Nekaj jih bom kar na pohištvo napopala.

Moram it kosilo pomagat kuhat. Dijo

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.1.2008 13:08:02   
Anonimen
kolokom fatayat raeaat

Napisala sem v arabscini ampak je forum crke spremenil kar v nekaj ..tko da tole pomeni..
Ve ste same super punce!!

Sashy... morda si res mlada v nasih oceh vendar jaz se spomnim pred 13 leti smo bile same mlade nosecke danes so pa trendi drugacni..in se zenske odlocajo za otroke kasneje...
Mislim da je vazno samo to da si zenska otroka zeli. In ti se ga ocitno zelo veselis tako da user posted image user posted image

Drugace pa  vse punce hvala za skrb... Samia je ze bolje nima vrocine in ne tuli vec buba buba... tako da se pravi da antibiotik prijema...

V album sem dala par slikc od mojih dveh sonckovuser posted image user posted image .
No saj imam 4 soncke v mojem zivljenju... enga se ne morem pokazat ker je v trebuhu.. druzga vam pa nocem ker je sam moj user posted image  user posted image ... he,he

Lepo nedeljo vam zelim... saj je dones nedelja a ne??

Vas berem kasneje..sibam po sadje in zelenjavo...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.1.2008 13:30:49   
barbaw
Estrella o puzzlah Anne Gedes se pogovarjamo. Saj ne vem, če sem prav ime in priimek napisala. To je umetnica, ki dojenčke oblači v vse mogoče pa so tako srčkani,  pa v konzervah, cvetličnih lončki, jajčnih lupinah,... jih imaš tudi. V glavnem tako iiiii.

Ja je nedelja ****. user posted image

Tale naša zima je glih en user posted image . Mrzlo ni bilo bog ve kaj, zdaj pa so taki prehodi iz malo mrzlega v malo topleje in naši sončki in tudi mi tega ne prenašamo najbolje. Saj bo kmalu pomlad pa bodo viroze šle drugam in se bomo lahko veselili in delali načrte. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.1.2008 16:47:38   
Estrella*
barbaw: hvala za pojasnilo. Se mi je zdelo, da mora biti nekaj v tej smeri. In ko puzle sestaviš, kaj potem jih daš lahko v kakšen okvir ali podobno? Jaz sem za te puzle slišala šele tu na forumu, le kje za user posted image  živimuser posted image

****: prava mala cukrčka imaš doma. No, Patrik ni več mali, je že pravi "dec"Še dobr, da me ne slišiuser posted image . Ta drugo slikico od Samie s coca colo, če me spomin ne vara si pa imela v avtarju, kjane?
Kako to, da si se odločila za tako veliko razliko v letih med sinom in hčerkico? Pa še to me zanima, kako jo je Patrik sprejel glede na to, da je bil že kar "ta pravih letih"? Jaz se namreč malo bojim, kako bo na malega rojstvo vplivalo. Sicer se sestrice iskreno veseli in bi rad imel še kakšno-ga, pa vendar imam občutek, da se v njemu podzavestno skriva strah. Začel je spet hodit vsako noč k nama spat, mene se drži kot "klop" in samo mami  mami.....Ata je prej oboževal, odkar pa sem noseča pa se je vsa pozornost izključno obrnila name.user posted image Šit, spet nalagam...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.1.2008 17:49:27   
Anonimen
Estrella

Patrick obozuje tamalo in prav tako ona njega... Nic skrbet. Mene bolj skrbi kako bom sedaj z eno dve letnico in novorojenckom...
Drugace pa je meni Patrick v veliko pomoc... zna narediti prakticno vse v zvezi s tamalo...
Tako da nic ne skrbi ne vem pa koliko imas starega ti... moj je bil pred 2 dnevi ze 13 let.. Ja res je ze skor dec in nic ne bi bil jezen ce bi to slisal...user posted image user posted image

Velika razlika v letih... dolga zgodba. Vsaj 5 let sem se matrala kot obsedena zanosit dala cez vse preiskave... od Klomifena pa do histio in laparo, pa tisto ko ti mal z elektro sokom vspodbudijo jajcnike... vse mozno no..
Partnerja so pregledali in bil je super, tako da so zdravili mene...
Potem sem se locila...
Cez cajt ponovno porocila in zanosila kot bi trenil... ze drugega cakam v 2 letih user posted image user posted image user posted image
Brez kakih zdravnikov...

Evo... upam da sem dost povedala...

Pa nic ne nakladas!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.1.2008 17:50:10   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image             

29.01.2008: Anitka (
3D), edinaos (3D) 

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.