narava
|
Pozdravljene. Ej, pridne ste/smo! A zdi se mi, da sedaj ko bo nastopilo toplejse in lepse vreme, bo vedno manj postov oziroma bodo le ti bolj zvecer, saj bomo vecino casa prezivele zunaj in tako je tudi prav! mi2 sva sla vceraj v Rutarja pogledat vozicke, a sva se vseeno ostala pri Q 3xl Comfort, se mi zdi se najbolj komfort kar se tice slikic, ****, se tudi jaz priporocam za geslo. Mogoce bi bilo fajn, da vam zaupam, da tudi jaz nosim hidjab oziroma naglavno pokrivalo. Nisem porocena z Arabcem, zivim tukaj v sloveniji, tukaj sem se rodila, izsolala in tudi delam. Edina razlika je ta, da nosim ruto. Ampak, seveda - kot je dejala ****, po lastni volji in izbiri. Je del mene in brez nje ne bi bila celovita. Tako, da ne bi bilo presenecenj na srecanju aja, knjige: eej, jst sm knjigoholik! zelo rada berem vse zanre, samo tistih knjig, tipa "prirocnik" za srecno, ljubezen, boljse zivljenje, kako obogateti v 27-ih korakih ipd. tega pa ne maram prebrala sem vse od P. Coelho (the best: Alamut in Ob reki Piedri sem sedela in jokala!), tudi Pojdi, kamor te vodi srce, ipd. Knjiga Prva oseba mnozine je na mene zelo mocno delovala, saj sem po njej rabila kar nekaj casa, da sem se "pobrala". Me je zelo globoko ganila. Puscavsko zarjo in Puscavsko rozo, Dervis in smrt, Zeleno busenje (rabila 2 mesca, da sem se pobrala), Angeli in Demoni, trenutno berem Tragom mrtve princeze (zgodovinski roman), prebrala Roman o Srebrenici (priporocam!), tudi Tajna knjiga Andaluzije (zgodovinski roman), Sreca (parodija na "prirocnike" za doseganje srece - ful dobra knjiga, zabavna, za lahkotno branje), in drugi. Ne morem se spomniti vseh, bom pogledala doma v zapiske (iz vsake knjige si zapisem citate, ki so mi vsec). hja sluzba.. mene caka delo do konca aprila uf, se 3 mesece, kdo bo zdrzal, ze sedaj komaj zdrzim. dopusta nimam veliko (par dni), tako da bo kar pestro.. ampak, dokler se gre, sem vesela (kljub temu, da jamram ), saj sem med ljudmi no toliko za sedaj, saj se se javim, don't worry lp, n. p.s. Spelin@, zelo korekten odnos!
< Sporočilo je popravil narava -- 29.1.2008 9:17:42 >
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|