Naty*
|
Jutro miške . No js ne spet ne morem spat, očitno se me zdej loteva še en prehlad, tko da morm preverit kolk ste včeri načvekale, ko me ni bilo . Evo za vse, sladkor pa mleko pa po okusu ... IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya A ja še to me zanima, a se bo katera odločila za shranitev izvornih celic in kakšno je vaše mnenje, cena je kar solidna, mislim da cca 1800 EUR. Midva sva bolj na tesnem z dinčki ampak za zdravje ma ne vem, kaj pravte ? Čist iskreno....če bi mi kdo lahko 100% zagotovil, da bo to stvar, ki BO mojemu otroku rešila življenje, bi prodala tud vse kar mam, če bi blo treba, da bi zbrala denar. Ampak dokler je pa to še stvar, ki je niti približno ne morejo potrdit (zadnjič je Pušenjak dal en dober odgovor glede tega) pa ne bomo shranil. barbaw celulit...ja se mi zdi, da zdej bolj nastaja kot prej, čeprav me je zadnjič Tamara potolažila, da gre ta "nosečniški celulit" tud hitreje dol . Tko da te držim za besedo...a veš Tamara! Pri kremah proti strijam js nisem zbirčna. Mela sm nočno kremo od Afrodite, Eucerinovo olje, zdej pa še kremo od Chicco-ta (še enkrat hvala Tamara ), vmes tud navadno mleko za telo od Dove. Če se ne bi mazala pa bi mela strije, bi se obremenjevala zakaj se nisem. Tko pa itak nikol ne bom vedla, a je zaradi krem, al zaradi kože...glavn da ni strij . Zaenkrat jih ni, kaj bo bom pa videla. špelin@ predlog za srečanje v Aidi mi je pa všeč. Lahko najdit, pa predvidevam, da je tud parking velik. Ker recimo kak Picikato v Celju ma majhen parking, nas bo pa veliko. To je tud treba računat. Jana81 glede Verone v Mercator centru pa nisem sigurna, če se da sedet tko, da bi ble čimbolj skupaj? Ker drugače tud ni slaba ideja. Bi blo pa fajn, da ne sedimo za več mizami. tally hvala, tud mene veseli, da se ti bolje počutiš. Pa res glej bolj na sebe in , kot službo. Službo boš mogoče kdaj menjala, vidva sta pa samo ena . katy82 super za pregled . Pa hvala za skrb . Sej sumi še niso čist ovrženi, ampak računam, da bojo drug teden, ko pride moj G. Glede 3D morš pa vedet, da tud če bo tvoj čudno gledal, bo po pregledu čist navdušen . Naja3 mene tud krči v mečih grabijo ponoči. Pa kljub temu, da pijem magnezij....tko da mislim, da se je res začelo . kodrana luštkan voziček , pa barva ful lepa. Tamara vidim, da je bil včeri očitno tak dan za pucanje . Js sm vstala ob šestih pa generalno spucala kopalnico, kuhinjo, pobrisala prah, vse se je kar svetilo! edinaos hvala za čestitke, mu jih bom predala ....grem zdele pečt princeskine krofe, preden vstane . Anitka men tud ne otrdeva trebuh, pa izcedka iz bradavic tud ni. Nas verjetno še čaka...če pa ne pa tud prav. Glavno, da bo maja mleko . Estrella* ja, če greš čez Logatec je pa res prava parada vozičkov, ker tolk ko je tu mladih mamic, ne vem če je še kje . Kar se pa naslednikov za voziček tiče, mava pa že kar v planu pohitet, tko da upam, da nama bo uspelo preden bo čist iz mode . No tolk zaenkrat, zdej grem pa spet malo delat... aja glede kil...a se je še kateri v zadnjem času zgodilo, da bi shujšala? Js sm kilo dala dol od prejšnjega pregleda, ampak verjetno zaradi živcev ta teden. Sicer pa mislim, da glede na dosedaj pridobljene kile, to ni problem ane .