|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
28.1.2008 16:15:58   
barbaw
Auora28 jaz vedno prvo glavni motiv naredim, potem pa okolico tako kot ti. Okolice pa se vedno lotim na temnejšem koncu/koncih in potem nadaljujem proti svetlejšemu. Sortiram si ne puzzlov, jih pa vedno vse tako obrnem, da jih vidim. Aja, pa pred okolico obvezno naredim rob. Imam pa isto število koščkov kot ti. Meni osebno oblike samih koščkov in barve tako dobro ležijo, da sem imela vse skupaj v cca. 10h urah sestavljeno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
28.1.2008 16:25:42   
valentina2006
MARTINA25: user posted image user posted image ... Sama imam sicer zlo mal izkušn s policaji...pa še tiste stike k sme jih mela, ne morm nč  grdga rečt...itak pa, da mi gre na živce, ko me ustavjo...

Soncnica Sandra ***: Žal mi je za tisto s policaji...upam, da uspeš to čim bolje rešiti...user posted image user posted image user posted image  pa za srečo...
za vse: user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
28.1.2008 16:29:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
OJLA!!
Rada bi napisala nekaj o delu policistov....
Sama sem policistka, zaposlena na eni od policijskih postaj v Ljubljani. Glede na to da smo policisti pooblaščene uradne osebe, se od nas zahteva, da delamo in ravnamo po zakonu. Sama lahko zase rečem, da če nisem ziher ali je oseba storila prekršek NE KAZNUJEM!!
Da pa ne bo zgledalo, da zagovarjam policiste bom rekla še to, da sem tudi sama že doživela VELIKO nekorektnih postopkov z policisti, saj pač očitno določenim "stopi uniforma precej v glavo".....tko da punce, tko kot zahtevamo prijazen odnos od prodajalk, medicinskih sester in zdravnikov, tako imate (imamo) pravico zahtevati tudi korektene in prijazne policiste!!!!Če ne na plačilni nalog se lahko pritožite tudi na nekorekten postopek!!!!     
Upam da nisem preveč naložila.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kot v vsakem drugem poklicu so tudi v tem različni ljudje - sama imam vse izkušnje razen tiste, ki sem jo omenila, pozitivne. Nikoli drugič (še!) nisem bila po nedolžnem kaznovana user posted image  In ob prometni nesreči so mi dvakrat priskočili na pomoč, tako kot se šika user posted image user posted image  Tudi krivca so vsakič ustrezno kaznovali.

Neposredna povezava do sporočila: 1228
28.1.2008 16:31:32   
Estrella*
Končno doma! V službi imamo presojo in je prava frka, tudi dihati ti ne pustijouser posted image  Tako, da si tudi jaz želim čimprejšnega počitka, ker mi moje user posted image  stanje že pošteno nagaja. Enostavno nisem več stara Ninauser posted image
Danes niste tako zgovorne, očitno je nekaj v zraku...
Jana: čestitke za 26tedenuser posted image  Sploh ne morem verjet, da mo že tako daleč. Še malo in bomo imele user posted image  v naročju.
Kar se tiče želje po porodniški se ti pridružujem, samo ne vem če bomo lahko kaj več spale. Ponavadi takrat ko lahko ne moreš in še z velikim trebuhom zadnji mesec ni ravno lahko shajati v postelji.

Špelin@: knjiga mora biti hudo zanimiva. Si pa zaslužiš čestitke, da si pri 2user posted image  in vseh opravilih vzameš čas in prebereš kaj za svojo dušo. Meni nikakor ne rata.
Mali ima virozo in lahko čakamo, da ga mine. Je pa danes že na 80% moči, le še jesti mu ne paše.

Tamara: jaz sem pri iskanju službe naletela na isto bombo kot ti. Ker sem najprej iskala službo kot geolog, ki je moški poklic in še brez pedigreja ne prideš nikamor. Potem sem se odločila, da poskusim kot kemik, pa mi je ratalo zato, ker sem v firmi delala preko agencije preko poletja in so bili zadovoljni z mano, zato so me poklicali ko so slišali, da sem se vrnila iz Nemčije, če pridem delat. In to brez vprašanj o družini in podobnih zadev...

pepita: nikar se ne razburjaj za take izjave. Še veliko jih boš mogla preslišat, za tvoje dobro. Upaš lahko na to, da ko bo user posted image  prisotna se bo njegov odnos do takih stavri spremenil. Vendar mu boš mogla sama omogočit čim več preživetega časa z dojenclom, pol jih pa ponavadi čisto not povleče in jim ni nič več težko karkoli storit za otroka. Drugače pa odktit pogovor pomaga.

Sončnica Sandra: tudi jaz sem največ kazni plačala ko sem bila brez službe. Kot zakleto. Je pa res, da je naš sodni sistem v user posted image . Včasih moraš res premisliti, kaj je bolje plačati ali se pritožiti.
Upam, da ti bo uspelo spraviti ta denar na kupček. Sicer pa plačaj na obroke.

Katina: tudi moja španščina je bila pred leti mucho mejor. Ampak se pozna še večji prah na nemščini in angleščini, predvsem pri pisanju. Žal sem vse skupaj zanemarila in vem, da ni dobro. Če pomisliš, koliko truda je bilo vloženega v to znanje in sedaj nimaš nič od tega...res žalostno.

Naty: lepo, upam, da ti navedeni ukrepi pomagajo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.1.2008 16:36:13   
kasso
Živijo punce :) ste zelo pridne s pisanjem....sem rabila kar nekaj časa, da sem preletela poste :)

najprej bi povedala, da sem vesela, da sem v soboto, čeprav na kratko, spoznala katino, ki je zelo fajn punca ;) (ps...glede popoldanskih predavanj nisi veliko zamudila, ker so bila zelo kratka..je bilo pa fajn, ker si je dr. vzel veliko časa za odgovarjanje na različna vprašanja...)

naty, upam, da ti bo že lahka prehrana pomagala.. kar se pa tiče jemanja Eutiroxa, sem našla en Pirnatov odgovor na med. over. netu Spoštovani!

Vobenol prejemate zaradi premajhnega delovanja ščitnice (hipotiroze). Gre le za dodajanje hormona ščitnice (L-tiroksin), ki ga vaša lastna ščitnica ne zmore proizvesti v zadostni meri. Vsekakor dojenčka lahko dojite. Ščitnični hormoni ne prehajajo v mleko in nikakor ne škodijo otroku.

Lep pozdrav!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.1.2008 17:15:13   
Katina
martina25 user posted image . Mislim, da si res lepo in objektivno napisala. Se samo podpišem pod tvoj post.
naty*, ja imam že user posted image . Samo sem zbolela kasneje, tako da o teh nasvetih ne vem nič. Sem pa vmes opazila, da je že Kasso napisala nekaj o tem.
Estrella, upam, da bo tvoj pikec kmalu zdrav. Sicer je pa res, da je bilo veliko vloženega dela v jezike, samo če: rožice ne neguješ, oveni. In ravno tako je z jezikom, da ga pozabiš, če ga ne uporabljaš. Saj nekateri celo materni jezik pozabijo, če se odselijo v tuje dežele in desetletja ne uporabljajo svojega jezika. Toliko lažje je potem pozabiti jezik, ki smo se ga le učili in ne pili z materinim mlekom.
Kasso, tudi jaz sem vesela, da sva se spoznali. Še dobro, da popoldan ni bilo kaj posebnega, ker mi je bilo kar žal, da se nisem mogla vrnit. Upam, da je tvoja kolegica dobila odgovor na kakšno izmed njenih vprašanj.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.1.2008 17:18:55   
Naty*
kasso hvala user posted image ! Se mi je zdelo, da je to tko, ampak sem bolj vesela, ko to pove strokovnjak user posted image . Se mi je zdelo, da mi bo ena od vaju lahko pomagalauser posted image .

Estrella* a za v petek velja?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.1.2008 17:22:53   
Estrella*
Naty: Velja. Ob kateri uri je?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.1.2008 17:41:20   
Anonimen
Aja ja ja jajaj...

3 strani ste na pisale...user posted image user posted image
Mah saj v albumu nimam nic posebnega, samo otroka... ampak sem ga vseeno zaklenila zaradi tistih tezav ,ki sem jih imela z eno uporabnico tega foruma..
Tko da katera kol hoce ni problema za geslo...

TamaraJ

Res je arabke so zelo razvajene in lepo jim je postlano v zivljenju... Seveda pa obstajajo povsod bedaki in nasilnezi... Ce jih je v Sloveniji ko je samo 2 miljona prebivalcov toliko da potrebujejo zenske varne hise in zavetje.. kaj jih ne bo potem naprimer v enem vec kot 80 miljonskem Egiptu
Razlika je le v tem da zahodni mediji zelo radi povzamejo vsako stvar- slabo seveda ,ki se zgodi objavijo kot nekaj obicajnega in na koncu se povezejo z Islamom in imamo rezultat negativnega misljenja zahodnega sveta...
Res punce verjemite mi sama, ki sem prestopila v Islam in nisem rojena v arabskem svetu lahko primerjam in lahkjo sodim...
Sedaj mi je veliko bolje in sem veliko bolj srecna...
Seveda pa ne trdim da bi vsaki zenski to odgovarjalo... ljudje smo si razlicni..
Vendar pa vam odkrito povem da se arabke zgrazajo nad tem kako lahko naprimer Slovenka tako trpi in dovoli da se tako z njo ravna...
Saj veste tesko jaz eni zenski ki ji ni bilo treba nikoli delat in ji je vse k riti prineseno karkoli razlozim...
Najbolj se zgrozijo ko jim pravim da moramo v Sloveniji odati ze 1 leto stare otroke v vrtec in iti v sluzbo..In da so tam otroci cel dan..
Potem pa da mora slovenka svoj tesko prisluzen denar, dati v skupno gospodinjstvo... za racune, hrano...
One pravijo kajjjjjjjjjjj?? Jaz pa ze ne bi dala, to je vendar naloga moskega da poskrbi za to, moj denar je moj...
Pa kako da jim utupim da se v Slo. pac ne da preziveti z eno placo... Ma nikakor..
Pa da ko pride iz sluzbe jo doma vse caka.. da nimajo cistilk in kakih pomocnic kot vidijo v filmih...
Skratka ne vem ce me razumete... ampak njim se Slovenka smili...
Torej njim ne morem razlozit kako je v Slo. marsi kateri slovenki pa ne morem razlozit da arabkam lustno...
Tko da zacaran krog...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste prosile za geslo sem poslala..upam?user posted image
Saj nimam nic posebnega not ampak saj se spomnite ko me je ena po ZS tukaj cist ob zivce szpravila in clo grozila... bolje da je zaklenjeno pa tud ce bi imela not sliko solate in paradajza...

Sedaj grem pa brat za nazaj vse podrobno...user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.1.2008 17:58:12   
Estrella*
****: res je težko razumeti slovenki arabko in obratno. Vsaki posebej nam že od rojstva vcepljajo recept po katerem naj bi se živelo in nekako z leti povzameš to, če hočeš ali nočeš. Starega uvedenega vola pa težko spraviš s poti.

Mi pa ni bilo jasno zakaj te prosijo za geslo. Jaz sem včeraj vse videla brez, le kdaj si ga uspela zaklenituser posted image

Sem brala na sosednji temi, da si obakrat rodila s CR. Boš tudi tokrat?
Moja sošolka s faxa ima vse 3 otroke rojene s CR, prav tako njena mama vse 4 otroke, ker imata obe preozko medenico.
Res si pogumna, da greš še enkrat skozi touser posted image
Da se pohvalim, sem tudi jaz mami delala sive lase in pridirjala na svet s CR.
Pa še to, tvoja mami tudi živi s tabo v Egiptu ali sem jaz kaj pobrkljala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.1.2008 18:01:10   
aurora28
Ahoj!

Estrella* super si in hvata ti stokrat. user posted image Pesem je pa res čustveno nabita, da dobiš kar kurjo kožo.

**** prosim za geslo, da lahko še jaz vidim tvoja sončka. user posted image

Naty me veseli, da te je zdravnik pomiril, ker če bi bilo kaj bolj resnejšega bi te vzel na preiskave. user posted image user posted image user posted image Ti pa le papcaj čokolino, jaz ga vsak dan, ker ga obožujem. user posted image

Barbaw to je moja prva puzzla, ampak se že uvajam user posted image . Jutri nadaljujem s sestavljanjem. user posted image

Me veseli, da berete knjige. Jaz sem jih tudi že veliko prebrala in jih izbiram v knjižnjici po naključju. Včasih si izberem življensko izpovedne (Puščavska roža, P. zarja, P. otroci, Otrok džungle, Živa zažgana, Sužnja, ...), včasih si izberem kriminalke ( Neznani benečan...), včasih romantične, so mi pa od vseh prebranih knjig najbolj segle v spomin:
- Dekle z bisernim uhanom,
- Prva oseba množine (psihološka in je zelo dobra)
- Tisoč žerjavov
- Panika (dobra in odbita komedija)
- Na morski obali
- Intimni dnevnik londonske prostitutke (erotična)

Evo takole sem vam napisala nekaj mojih predlogov user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.1.2008 18:07:08   
Estrella*
Sedaj ste pa še mene razrajcale s temi puzlami. Kje se jih dobi???

Da ne pozabim.......

JUTRI IMATA ANITKA IN EDINAOS 3D
user posted image  SREČNO NAŠIMA ČVEKICAMAuser posted image

Za vajine vtise se priporočamo!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.1.2008 18:13:31   
tally
ojla majčice!
Dones ste pa bolj lene, kaj je zdej to 3 strani! Najprej pa za tiste bogica, ki imate težave (Naty*, edinaos, Anitka), upam da nisem katero spustila, želim da se čimprej pozdravite in da minejo težave.

Danes sem pa v službi zvedla, da mi pripada cel letošnji dopust, pa celo šefica je predlagala naj grem na bolniško potem še dopust koristim pol bo pa že itak april. Tko, delam do 7.2 potem pa bom gin na pregledu prosila za mal bolniške, ker kokr je Estrella* napisala čedalje bolj opažam, da nisem več ona starauser posted image , ne uspem mi vsega postoriti, pa pozabljam stvari narediti...... Aja mi bomo jutri 25 tednovuser posted image .
(pa ful mi je všeč moj trebuščekuser posted image ). Včeraj sem rekla mojemu, da bi mela skos tak trebušček pa je samo nareduuser posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.1.2008 18:23:31   
Estrella*
Tally: lepo, da si se odločila za kombinacijo. Meni se je v tvojem primeru zdela še njabolj primerna. Je pa res, da nismo več one stare...pa hvala bogu, da ne!
Trebuščki so sedaj najlepši in še nakako shajamo z njimi. Vsaj meni je zadnji mesec že prav presedal in sem si prav želela, da bi rodila. Mati narava že poskrbi za to, da smo pripravljene na porod.user posted image
Moj zadnji delovni dan bo pa 4.4.08user posted image  Še 2 meseca....huda bo

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.1.2008 18:28:47   
Anonimen
Estrella

Nic nisi pobrkala... moja mami je prisla junija in je kar ostala... Vreme ji odgovarja... pa vse na easy.., skratka pravi da ji tukja full odgovarja..
In ker imava res dober odnos tudi meni ni nic v napoto celo vesela sem je..
Ce bo sla tudi kam drugam z mano pa se ne vem..
Moji mami je najbolj vsec v Egiptu Alexandria..in pa zelo rada gre na Nil. Na Nil hodimo v eno restavreacijo... to so ladje ki so prirejene v restavracije...
Hurghada ji ne potegne ji je pa vsec Ras Sider ...
Je pa res da kadar greva z mozem pinavadi sluzbeno v kak tak del mesta da se normalnemu cloveku obrne v zelodcu jo nikoli ne vzamem sabo.,..
Drugace pa se ona tukaj kar znajde kljub temu da ne zna niti besede arabsko ali anglesko ona gre v trgovino..in se vse zmeni in vse prinese domov...user posted image user posted image
Tud z unim zelenjavarjem ki ga imam na sliki v blogu se vse zmeni... in folk je kar posten jo niti ne nategnejo pardon guljufajo prevec...user posted image user posted image
Pa tudi moja mamai je katolik in se oblaci cist normalno... kratek rokav in tko... pa ji noben nikoli nic ne rece... Ker je v Kairu itak full kristjanov..pa turistov..
Skratka jaz imam vec problemov v Slo. zaradi hidjaba ki ga nosim...kot pa ona tukaj...

CR ja zdaj bo tretji in bom govorila z  tistim ki me bo operiral da se on odloci ali je maternica se sposobna donosit se enega dojencka ce pa ne pa naj me sterilizira..
Evo rada bi imela 4 user posted image . Ampak ne za vsako ceno...

Ah brala sem se tisto o policajih... a joj da vidite sele kako je to tukaj... Tukaj pa imamo vec vrst policistov in tistih ta nanizjih po cinu se itak noben ne boji...
Kaos... kaos.. kaos.. na cestah in pa vsepovsod no...

Sorry ker spet tok na dolgo pisem ampak sploh ne znam skrajsat...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.1.2008 18:49:14   
Estrella*
****: maš super mamo! Je pa res, da se človek, če je le volja vse zmeni tudi z rokami. Mi smo se tako sporazumevali na Tajskem, ker tam redki govorijo angleško. No vsaj tako, da bi povedali kakšen pameten stavek. Cena in še par besed je vse kar sem uspela od njih izvlečiuser posted image
Glede CR, mojo kolegico so sterilizirali(na njeno željo), ji je pa rekel, da ima še dovolj debelo maternično in trebušno steno, da bi lahko donosila še enega.
Skratka, želim ti, da bi se ti želja po 4 otroču uresničilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.1.2008 18:50:08   
suzy85
Lep večerni pozdravček!

Večkrat sem že kje prebrala, da katera piše dr. Pirnatu in on nato odgovarja. Dajte mi povedat, kje na netu lahko najdem to stran. Sem malo sama iskala, pa ne najdem.

Jooj, kolk zavidam tistim, ki imate čas brati - da ne bo pomote, tudi jaz berem, ampak same študijske knjige in zapiske. Še kakšen mesec pol bom pa tud jst mela čas kakšno knjigo zase prebrat.

Upam, da se vse (tako vse user posted image kot vaši mali sončki), ki vam zdravje nagaja, čimprej pozdravite.

user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate ta teden GP in 3D!

Lepe sanje in čim bolj mirno noč vsem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.1.2008 19:00:18   
aurora28
Estrella*: puzzle lahko kupiš v vseh otroških trgovinah in v Intersparu, baje da jih imajo tudi v Hoferju in Liedlu. Teh puzzl je malo more, ampak jaz sem izključno želela imeti otroške motive in sem se odločila za puzzle od Anne Geddes. Superca zadeva, še posebej če želiš svoje misli odmisliti in poslati na pašo. user posted image

**** lepa sončka imaš doma. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 28.1.2008 19:01:06 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.1.2008 19:17:59   
Estrella*
Aurora: jih bom šla še jaz kupit, da ne bom kaj slabša kot veuser posted image
Sam upam, da jim bom kos. Glede na to kar sem uspela izluščit iz vaših pogovorov, niso prav lahkeuser posted image

Suzy85: jaz tudi nimam časa za branje, pa ne študiram večuser posted image  Pomoje si ga enostavno ne vzamem. Če čepim za računalnikom, bi se našel čas tudi za kakšno knjigo. Imam pa eno grdo navado, da jo hočem prebrati v enem kosu in to ponavadi pomeni globokoooo v noč, kar pa si sedaj ko vstajam ob 5h enostavno ne morem privoščiti.

Jaz nekoga pogrešam na tem forumu...Taulo...kje si ??????

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.1.2008 19:19:49   
valentina2006
Anitka in edinaos: SREČNO JUTRI NA 3D.

user posted image        user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.1.2008 19:20:40   
Anonimen
Hvala..

Sem zanalasc dala se sliko ko sta tudi moja necaka gor... Razlika v barvi koze je ocitna a ne??
Ves so mi v sloveniji vsi v vozicek bulilil ko je moz zelo temne polti kako cudo bo noter... evo pa je ena taka mesanca ratala...user posted image user posted image
Ena soseda mi je celo pribila: " A to je zdaj to!" Ko je pogledala v vozicek... Sem mislila da jo bom zabila do nafte...
Evo upam da bo ta user posted image zdrav, bi pa tud zelela da bi bil bolj mozu podoben.. Da bi imel crne ucke pa crne laske..
A vi zxe kaj razmisljate v to smer.. le kaksen bo tale moj user posted image ? Bo podoben meni ali njemu??
Ali to sam jaz razmisljam...
Normalno da je zdravje na prvem mestu .. ampak mal me pa tud firbec matra... kaksen bo? user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.1.2008 19:22:14   
MARTINA25
ESTRELLA:
Dej mi neki povej...a si ti enkrat napisala na forum,da sta si z tvojimuser posted image privoščila masažo?ČE si to bila ti te zares prosim, če mi poveš kam si to šla? Bliža se valentinovo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.1.2008 19:29:05   
Taula
Joj ste pridne, moram za nazaj prebrati ko bo čas. Doma smo se lotili urejati sobico...polna okupacija.user posted image
Kratka obnova kar sem zasledila...
Nekaj govorite o policistih...midva sva zadnjič imela ful pozitivno izkušnjo z njimi. Hitro so prišli, bili prijazni. Kapo dol.user posted image
Morje...mi bomo šli konec avgustam, nekam k sosedom.
R.d. jaz ga imam februarja.user posted image  Proti Sashy bom stara mama že.user posted image
Krči v mečah..ponoči se mi pojavljajo. user posted image

Več pa kasneje napišem.
Srečno vsem na pregledih.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.1.2008 19:33:44   
špelin@
Ej, a ste videle, da po novem obstaja nov podforum o izvornih celicah? Eh, ko sem moderatorjem na ZS predlagala, da bi pod "Opozarjamo" dali temo o varnih zdravilih v nosečnosti, se je pa kar pozabilo... user posted image  Oz. očitno to ni dovolj aktualna (??) zadeva, čeprav je najmanj vsako peto vprašanje o tem user posted image

****, krasna sončka imaš user posted image user posted image  Hvala za geslo user posted image

Ja, čas za branje si pa kar vzamem. Sicer res ne tako pogosto, kot bi rada, ampak kadar zvečer mož zavzame računalnik in internet oz. se vrže v gledanje Prison break-a user posted image , jaz planem nad knjigo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.1.2008 19:38:04   
Estrella*
MARTINA25: ne nisem bila jaz....mislim, da je bila Aurora.

****: ne nisi edina, ki razmišlja kaken bo tisti škrat , ki je sedaj še v bušiju. Za malega sem skoz razmišljala, da bo imel plave oči po meni in črne lase po očitu in karakter....skratka prišel je ven in je bilo ravno obratno; karakter po meni, oči rjave, lase bo imel verjetno temno rjave in bele polti tako kot jaz!!!!! Sem pa tudi sedaj že razmišljala o naši user posted image , pa sem se raje vzdržala želj,, naj me preseneti!
Drugače pa Samia res ni temna. Sem mislila, da je možiček tudi bolj svetel..no očitno sem čist mimo brcnilauser posted image

Meni so bili od nekdaj všeč temni moški s temnimi lasmi in očni. Čudno, da sem takega dobila za možauser posted image Sama sem bela kot švicarski sir, svetlolasa in palve oči.

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.